Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Odlican danas.Oduzeo milion lopti i zaradio nekoliko prekrsaja.Odradio lavovski deo posla na sredini terena.
Hvala mu na svemu jucer a posebno na onom foliranju kad je Eva dosla da ga pregleda.
Morao sam je jos jednom vidjet,hvala Ramo i za to. :D
[img]http://cadfael.tv/image/src/1358689253530.gif[/img]
Moguce da je bio faul ali ko ga **be . Najbolji u prvom poluvremenu , najzasluzniji za oba gola .
Jest bio prekšaj ali na sreću Ramires je prošao bez neke ozljede. Svaka mu čast za danas.

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Po meni igrac utakmice .
Uzeo loptu od Wilshera , pretrci ga , ostavi iza sebe sve igrace Arsenala ali i suigrace , ide 1 v 1 sa stoperom Arsenala i uzme mu loptu , pokusao neko biciklo ali sve ostalo na pokusaju xd .
bio najbolji na terenu,mora se priznati da je napravio faul u situaciji kad smo dali gol ali sudija nije svirao i u drugom je bio odlican trudio se dosta i imao par odlicno istrcanih kontri.
Rami je pravi čistokrvni igrač CFC-a. Ne podnosim ljude koji mogu nešto ružno reći o njemu, pa makar to bilo i istina. Ovaj momak je najviše Chelsea poslije stare garde, naš ratnik.
Definitivno zaslužio titulu igrača utakmice. Pošto danas nisam mogao uživo pratiti utakmicu, onda sam je naknadno downloadao na komp pa sam mogao premotavati kad mi se htjelo. Tako sam namjerno baš više pažnje obraćao na Ramiza jer se na početku vidjelo da je jedan od najraspoloženijih igrača na terenu. Fascinantno je koliko je samo duela dobio, koliko je lopti oduzeo Arsenalu. Upravo on i jest oduzeo loptu za akciju u kojoj je sviran penal, opet na njemu. Od svih naših igrača, upravo on je danas igrao s najvećim žarom, vidjelo mu se na svakom pokretu da želi osvojiti tu loptu, da želi uraditi nešto dobro s njom, da želi pobijediti utakmicu.

Glavni odgovorni za oba naša postignuta pogotka. Kapa dolje majstoru, motoru naše momčadi.
Kaže mi cimer, koji uzgred navija za Arsenal, kako je bilo simuliranja "ko fol" nekog kod penala, na prijenosu nisam upratio, a poslije nisam stigao vidjeti.....ima li istine u tome, imalo.
Al definitivno danas predobar, i nek ponovi prošlo proljeće, što se tiče forme.

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

[quote name='true_blue' timestamp='1358729120' post='103108']
ima li istine u tome, imalo.
[/quote]

150 % sam siguran da Ramires nije simulirao ( da se razumijemo, pod simuliranjem mislimo na namjerno iznuđivanje prekršaja bez pravog kontakta sa suparničkim igračem ). Ramires nije imao namjeru pasti. E sad, meni se učinilo da se on okliznuo, iako je bilo malog kontatka sa Arsenalovim vratarom.

U svakom slučaju, penal je suđen, a on se može protumačiti kao potencijalna greška suca, a nikako kao simuliranje Ramiresa. Naglašavam, potencijalna, jer ni ja nisam siguran jel sudac pogriješio.
[quote name='Wisey' timestamp='1358712811' post='103047']
Rami je pravi čistokrvni igrač CFC-a. Ne podnosim ljude koji mogu nešto ružno reći o njemu, pa makar to bilo i istina. Ovaj momak je najviše Chelsea poslije stare garde, naš ratnik.
[/quote]
Mene oni iz filma 300 podsjećaju na prave Chelseajevce ^^
[quote name='true_blue' timestamp='1358729120' post='103108']
ima li istine u tome, imalo.

[/quote]

Prosudi sam.

[img]http://cadfael.tv/image/src/1358690131370.gif[/img]
Malo koji tim na svijetu moze da se pohvali kako ima veznjaka koji ovoliko trci (nevjerovatno), osvaja duele, itd.

Ponekad nespretan kod prijema lopte, ali koga briga kad odradjuje posao lavovski.

Ramiz #7
pa ovaj lik moze biti messi, ne znam nekog igraca da ima potencijala a da ga ne zna isjoristiti
prijem lopte mu je los, nekad zna proci izmedju 2-3 igraca ko iz sale, a nekad jednostavno meda ne moze
samo jos da popravi sut na gol, dosta puta ima slobodna prostora a on preko gola je opali

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

[quote name='Blues_95' timestamp='1358711930' post='103043']
I zvanicno MOTM :
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/72860_518729878147522_211983956_n.jpg[/img]
[/quote]

Nekako mi najdraze kad ratnici dobiju nagradu za trud.
Keep up the good work Rami !
[quote name='visk' timestamp='1358734722' post='103117']

Prosudi sam.

[img]http://cadfael.tv/image/src/1358690131370.gif[/img]
[/quote]

Treba da budu srećni što nisu dobili crveni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.