10. septembar 2015.11 god. comment_233486 Nemoj da se zanosite, Italijani kalkulisali, zabari su to. Prijavi
10. septembar 2015.11 god. comment_233487 Ali drmaju kompleksi. HahahahahahhaNemoj da se zanosite, Italijani kalkulisali, zabari su to. Ok, necemo se zanositi. Pustili nas svi do sad. Od Španaca u prvom kolu, evo sad i italijani Prijavi
10. septembar 2015.11 god. comment_233500 Ma ko kaže AJMO SOKOLOVIZnaci nema losije igre od ove danas. Citavo drugo poluvrijeme igrali sa igracem vise i nista. Prijavi
10. septembar 2015.11 god. comment_233505 http://sport.blic.rs/eurobasket-2015/vesti/186274/SOKANTNA-PORUKA-MOKE-HRVATIMA-Fale-vam-muda-i-kurvin-sin?ref=fbblic Prijavi
10. septembar 2015.11 god. comment_233536 Zemo za koga ćeš navijati kada Francuzi nakantaju Tursku ? :D Prognoze za polufinale Španija Francuska Srbija Italija realno 4 najjače ekipe ovde, takođe najvjerovatnije nas čeka okršaj Srbije i Hrvatske Prijavi
11. septembar 2015.11 god. comment_233547 Kakva italija jebote, raspustena banda. Grcka je jaca i bolje igra i od njih i od spanaca. Fra srb i grcka tri gl favoritaPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
11. septembar 2015.11 god. comment_233552 Kakva italija jebote, raspustena banda. Grcka je jaca i bolje igra i od njih i od spanaca. Fra srb i grcka tri gl favorita Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Grcka je uz Spaniju i Srbiju najbolja ekipa.Medjutim,mislim da Grci nisu dovoljno dobri(timski ne individualno) da izbace Spaniju. Sto se tice nasih susjeda,mislim da ce proci ali Ceska ce itekako namuciti Hrvate.Imaju zaista dobru poostavu,od jedinice do petice svaki igrac je veoma dobar,svi su visoki a veoma brzi sto je u modernoj kosarci postalo jedan od vaznijih faktora.Satoranski i Vesely igraju na NBA nivou.Jedva cekam tu utakmicu koja je po meni najneizvjesnija. Ocekujem finale Srbija-Spanija Prijavi
11. septembar 2015.11 god. comment_233559 Zemo za koga ćeš navijati kada Francuzi nakantaju Tursku ? :D Za Gruziju. Naravno, salim se malo nek osvoji najbolji, postenom i dobrom igrom. Prijavi
11. septembar 2015.11 god. comment_233569 https://www.youtube.com/watch?t=129&v=PISxcHxqTVs Kalina je delio bananeDobili smo nemce talijanesa spancima trebala nam tricadali su je Bogdan i BjelicaLelecu turci kuka bulajebe ih ludi raduljasklupe vice muta stalno:''jebiga toje sve normalno''BICE PE HA RA, DOCEK ISPRED VLADE,A AKO GA NE BUDE, SIMON CE UKRADENa prvo mesto ti da stupiiis nemoj nikad da izgubiiis tehace pesmu da sklepaaa a mirota zastavu nek cepaSalo opet dokazuje svimadok Tegi tusiranje snimaPeva se da najbolja si bilaod berlina do zagreba i lila Prijavi
11. septembar 2015.11 god. comment_233602 Gotova je grupna faza eurobasketa. GRUPA A: 1. Francuska 5/0 2. Israel 3/2 3. Poljska 3/2 4. Finska 2/3 5. Rusija 1/4 6. Bosna i Hercegovina 1/4 GRUPA B: "grupa smrti" 1. Srbija 5/0 2. Španija 3/2 3. Italija 3/2 4. Turska 3/2 5. Njemačka 1/4 6. Island 0/5 U direktnom duelu za prvo mesto u poslednjoj utakmici Srbija je pobedila Italiju 101:82. GRUPA C: 1. Grčka 5/0 2. Hrvatska 3/2 3. Slovenija 3/2 4. Gruzija 2/3 5. Makedonija 1/4 6. Holandija 1/4 GRUPA D: 1. Litvanija 4/1 2. Latvija 3/2 3. Češka 3/2 4. Belgija 3/2 5. Estonija 1/4 6. Ukrajina 1/4 Parovi 1/8 finala: Latvija - Slovenija Francuska - Turska .... u 1/4 pobednici ove dve utakmice ________________ Španija - Poljska Grčka - Belgija ........ u 1/4 pobedinici ove dve utakmice ________________ ________________ ________________ Hrvatska - Češka Srbija - Finska ............ u 1/4 pobednici ove dve utakmice ________________ Izrael - Italjia Litvanija - Gruzija ....... u 1/4 pobednici ove dve utakmice ________________ U gornjem delu imamo Španiju, Grčku i Francusku od favorita. U donjem delu tu su Italija, Hrvatska i Srbija. Kako stvari stoje, po jačini ekipa može se reći da će se u 1/4 sresti Srbija i Hrvatska, Španija i Grčka. Francuska bi trebala lako do 1/2 finala, gde će vjerovatno dočekati ili Špance ili Grke. Po rasporedu bi i Italjiani trebali doći do 1/2 finala, gde će vjerovatno čekati ili Srbiju ili Hrvatsku. Prijavi
11. septembar 2015.11 god. comment_233614 Hrvatska - Češka interesantan duel.. Jedva čekam gledati svog nekadašnjeg ljubimca, dete Partizana.. JANA VESELOG. kad se sjetim njegovog oproštaja i odlaska u NBA... uffF https://www.youtube.com/watch?v=pO6Af-aBGkU Naravno na 1:13 na ovom snimku pokazuje šta je radio u Partizanu i kakvu je životinju (još jednom) Duško Vujošević napravio i poslao u NBA Prijavi
11. septembar 2015.11 god. comment_233652 Šta ja sad treba da se smijem na stih 'Leleću turci kuka bula'? Evo grohotom se smijem. Dabogda ne osvojili zbog tog stih, a i zbog navijača koji su kačili transparent 'Svaki turčin zna' i nosili majice sa natpisom 'Nož žica Srebrenica'. Ako osvojite biću na aparatima, ako ne osvojite pravim party pozvani su svi osim Kaloglua. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233929 O čemu mi pričamo, ma kakva Srbija. Španija je recimo mnogo jača po imenima, Srbi imaju tog Teodosića i Bjelicu, tu je i Raduljica, nama ne bi ovi drugi smeli zadavati probleme", tvrdi Šarić-senior."Mi sa Srbima možemo da igramo, šta ako Teodosić uprska kako već zna. Ne treba pustiti tog malog Bogdanovića, opasan je ako se pusti. Mi možemo ravnopravno, imamo i skuplju ekipu", dodao je Šarić. (otac Darija Šarića) Prvo nek pobede grobarčinu Jana Veselog i društvo, a mi Finsku, pa ćemo videti šta i kako :D Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233931 Nije prvi put da mu stari lupa gluposti. Pa mi ni Češku ne možemo dobit, Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233934 Uzivam u ovom porazu i nek shvate vise da je vrijeme za drasticne promjene. Sreca da smo imali laganu skupinu! Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233936 Jebiga momci, ipak ništa od najavljenog 1/4nog meča Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233937 Stvarno steta... Cesi nisu naivna ekipa ni malo, ako se podcene.... Igraju dobru, timsku kosarku, a Satoranski, Silb i Veseli mogu da zatrpaju svakoga, ako im se da prostora. Sve sto treba Srbiji da dobije ovaj mec je da pogleda snimak utakmice Hrvatska vs Ceska.http://evropskoprvenstvo.com/hrvati-uspesno-izbegli-neugodnu-srbiju/ Obavezno procitati :D Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233938 Sta je sa Hrvatskom, k'o da im je trenutno selektor Mourinho a prvu petorku čine Hazard, Cesc,Bane,Terry,Willian Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.