18. septembar 2015.11 god. comment_234722 Zatvorili su Ercega i Bjelicu, nisu nista pogodili. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234724 Čuj kad i ide dobiju a kada im ne ide izgube, hamco to podsjeca na izjavu Javala McGeea kada je rekao pobjedice ekipa koja da vise poenaŠto se suđenja tiče, odma kada sam vidio da je glavni sudija Španac znao sam šta slijedi, logično da za svoje krpelje zeli lakseg protivnika, opet ce cigani uzeti krajnje nezasluženo i na srecu, majku im jebem gadnuPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234725 Ne kontam Kune sta si htio reci ? Mozda ipak nisi mislio na mene? :D Kakvu sam izjavu ja dao? :D Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234728 Ne kontam Kune sta si htio reci ? Mozda ipak nisi mislio na mene? :D Kakvu sam izjavu ja dao? :D Šuti bolan spominjem tvoj nick jer ne smijem reći da se radi o Zemi veličanstvenom Reko sam ja jos prije pocetka prvenstva da Srbija nece osvojiti. Imaju dobru ekipu ali kad ide, veceras nije islo, rekao sam da ih mora stati, evo veceras Erceg i Bjelica zakazali. Cestitke Litvancima. Dobra je i bronza ali valja pobijediti Francusku. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234730 Ma imaju normala, al realno minimalne su sanse. Maciulis, seibutis i jonas. Od te trojice, jedan je nekonstantan, nesto kao oscar. Ako ga usere odigrace predobro, to je maciulis. Seibutis i jonas igraju odlican pik, a da se se raspucali jesu. To su im tri najjaca sredstva, dok srbi imaju petu ili sestu opciju istu ili cak i bolju od ovih. Milos ce to izdominiratPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Parker nikad nije karina. To sto je pod povredom dosao na prvenstvo i opet dao maksimum je samo za respekt. Pa zdravi parker bi poslije trece cetvrtine zavrsio spaniju, dzaba gasol. Ali sta bi bilo kad bi bilo, gasol izdominirao i zasluzeno vodi svoju repku ka zlatu. I srbima ce natrpat 25 hladno. I tu ce odlucivati nijanse i bolji dan nekog pojedinca. Bice melem za oci gledati milosa i bjelicu s jedne, rodrigueza i gasola s druge. Srbija je timski dosta jaca, sto se forme tice, ali u spaniji su sve vrhunski igraci koji mogu da resetaju sa svih strana, ako im se otvori tekma kako treba. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Sta rece Dzane? Ne trci nikad pred rudu. Sta bi Bogdanu pa on uze onu loptu o.O lik mi je najdrazi u repki Srbije ali je odigrao prvenstvo za kurac,realno. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234737 Steta, ne vjerujem jos da je dozvolio goaltending sudija, lik normala je izvadi iz obruca, sudija nista :S I jos koliko stvari su dopustali i zasrali, zalosno. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234744 Nema veze, i mi smo odigrali lose i to je to. Sudije jesu bile lose ali to ne moze biti izgovor jer smo igrali ko kurac uz par bljeskova Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234746 Teodosic kralj, kako covjek ima damu sutnuti tricu kad je najvaznije, taman promasio prije toga 15 puta. I ubode majstor, al steta nije dovoljno bilo.Ruzna utakmica vala, puno tuce, malo kosarke. Nek uzmu Litvanci Euro, navijacu za njih u finalu.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234749 ja moram za špance, komšinica mi napaljenica na njih. papuča lvl relo hehe Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234753 Čuj kad i ide dobiju a kada im ne ide izgube, hamco to podsjeca na izjavu Javala McGeea kada je rekao pobjedice ekipa koja da vise poena Što se suđenja tiče, odma kada sam vidio da je glavni sudija Španac znao sam šta slijedi, logično da za svoje krpelje zeli lakseg protivnika, opet ce cigani uzeti krajnje nezasluženo i na srecu, majku im jebem gadnu Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Šuti bolan spominjem tvoj nick jer ne smijem reći da se radi o Zemi veličanstvenom Ne znam sta nije uredu. Pa protiv Ceske Erceg sve sto je bacio po kosu uslo je. Veceras kad se svi trojkasi sastave (Bjelica, Bogdanovic, Erceg) nisu dali 20 poena. Vrati moje postove pa procitaj sta sam rekao ko ce osvojiti i dokle ce doci Srbija. Dobra je bronza ako se osvoji. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234754 Ma nema sta kukati, jednostavno losa utakmica, suterski katastrofa, iako ni Litvanci nisu bog zna kako odigrali, pobjeda je bila zaista nedostizna sa onakvom igrom. Uvijek smo bili taj jedan korak iza njih i kad god bi se priblizili oni bi napravili seriju od 5-6 poena i pobjegli i tako u krug. Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234758 Teodosic kralj, kako covjek ima damu sutnuti tricu kad je najvaznije, taman promasio prije toga 15 puta. I ubode majstor, al steta nije dovoljno bilo. Ruzna utakmica vala, puno tuce, malo kosarke. Nek uzmu Litvanci Euro, navijacu za njih u finalu. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk upravo tako, mi smo nesto malo igrali kosarku ali su zato Litvanci puno tukli PS Navijacu za Gasola i ekipu u finalu, oni barem ne biju :) Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234762 Ne vjerujem! Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235074 Srbija 4., zasluzeno, vise bi bilo nepravedno jer je citava nokaut faza odigrana boze sacuvaj. Platili su danak neiskustvu i glupostima pojedinaca, ali sta je tu je. Hajmo sad kvalifikacije pa da na Olimpijadi povratimo to sto smo ovde fulali. Prijavi
21. septembar 2015.11 god. comment_235120 Našima je šut kolektivna stvar. Il pogađaju svi il ne pogađa niko. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235615 hahahahaha pa kako ovo ranije nisam cuo : " Kaliniću,vrati znak NIKE-u! " hahahahahahahah Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235617 Grobari su ga prozvali tako jer Delije vređaju Mačvana: vrati konju glavu Mačvane. Pa su grobari došli sa transparentom: vrati Najku usta Kalina. Ima od tog dosta.. Glupost i jedna i druga po meni..retardi Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235623 Šta znaju srpski majmunski navijači, Mačvan legenda. Gledam neki dan intervju sa Vujoševićem takođe u nekoj opuštenoj atmosferi i tek sam da tad vidio koliko je čovjek pametan i pored svega toga što mi se ne sviđa kod njega, a ima toga mnogo. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235630 Šta znaju srpski majmunski navijači, Mačvan legenda. Gledam neki dan intervju sa Vujoševićem takođe u nekoj opuštenoj atmosferi i tek sam da tad vidio koliko je čovjek pametan i pored svega toga što mi se ne sviđa kod njega, a ima toga mnogo.MENISE KODTEBE SVE SVIĐA ALISI GLUP KO TRI KURCA <3 Pau i Marc Gasol izjavili da će igrat za španjce i na OI. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235637 Čuj igraju za Španiju, ja kontao daće nam Marka kao kompenzaciju za Mirotu. Evo Duleta: https://www.youtube.com/watch?v=nCMDmfjIZeE Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235655 Na 14:09 je objasnio sustinu svakog ekipnog sporta. "balans" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.