Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

[quote name="Caeruleus" post="237969" timestamp="1445016316"] Koji kralj hahahaha. Odom potrošio 75.000 dolara za dva dana provedena u bordelu. [url="http://www.index.hr/black/clanak/sto-je-prethodilo-kobnom-jutru-odom-u-bordelu-spiskao-75-tisuca-dolara-u-dva-dana/849576.aspx"]http://www.index.hr/black/clanak/sto-je-prethodilo-kobnom-jutru-odom-u-bordelu-spiskao-75-tisuca-dolara-u-dva-dana/849576.aspx[/url][/quote]Pa kralj zato sad u komi i vjerovatno je rika za koji dan.
  • Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Moras bit idiot... Update: Lamar is breathing on his own. Zamisli sta si uradis, da i ako prezivis vjerovatno nikad neces moc normalno da zivis Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Veceras u utakmici juniorske lige Republike Hrvatske, KK Cedevita je u derbiju pobijedila KK Cibonu rezultatom 106:88.Dzanan Musa je na ovom mecu postigao 38 poena.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Sta cu se sprdati, pa nisu pobjedili 40 razlike ko ovi njih.Da je njih Real skoro nekad pobjedio 4 razlike a ne 40(pri tome vodili i 50) ne bih se ja ni tad sprdao sa Zvezdom. :D

Samo jer je izgubila zvezda. Pa zvezda tolikom razlikom derala prošle sezone pola timova po ABA ligi pa niko nije ni riječ rekao. 

Nisam ja to ni rekao, ali nisam vidio da ste pisali kad je neki drugi tim izgubio 25 razlike, kao da se to toliko rijetko dešava i kao da se samo desilo zvezdi. :P

Bio sam na tekmi(zivim 2-3km od Pionira). Odlicna igra Zvezde nije ni u jednom trenutku dozvolila Realu da se odlepi kad je vodio. Miler izdominirao. Napadamo top 16 nadam se da cemo uci iako smo lose poceli. Jos danas ceo dan svi grobari koje znam prozivali da ce da nas ugazi Real ali najstrasnije me je mrzelo da se raspravljam sa bilo kim, a nije ni bilo potrebe sve se videlo na parketu :D

Ne bih ja nista pisao da se rezultat kretao nekih 20 razlike i  da je na kraju zavrsilo tih 27.Medjutim ljudi su vodili 51 poen razlike ako se ne varam.To je stvarno za podjebavanje.Uostalom, ako cemo iskreno, to podjebavanje je i bilo zbog vas koji navijate za Zvezdu, ne bi mi drugacije bilo ni bitno :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.