16. septembar 2015.11 god. comment_234376 Partizan je bio sila u tom segmentu, ali poslednjih par godina Zvezda radi bolje aa decom. Samo Kale je previše Vujošević da bi bio realan. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234381 Ne znam bas, da Partizan nije otpustio komplet '89 generaciju, Bjelica nikad ne bi ni presao u Zvezdu. Nedovica priznajem... Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234396 Češka - 75 Srbija - 89 Mogli smo i bolje, al ajd. Teodosić 14 asistencija. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234474 Srbija se standardno prošetala kroz prvenstvo. Svakako da ću navijati za njih do kraja, očekujem da komšije potuku u polufinalu Litvaniju i u finalu naprave sex skandal. Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234508 Milos i Pau glavni favoriti za mvp. Nando de colo odlican turnir igra. Srbija ima nesto lakseg protivnika u litvancima i ukoliko spanija izbaci francuze, zlato je mnogo blizu. A u slucaju da igraju s francuzima, bice jebeno totalno. Sretno srbiPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234638 Španjolska nakon produzetak pobjedila Francuze, mislim da je zasluzeno. Gasol mrtav hladan 40 poena, moram pohvaliti dobru igru. Sutra isto očekujem zanimljivu utakmicu, mislim da će se Litvanija boriti iako neće uspjeti izaći na kraj sa Srbima. Favorit za osvajanje Srbija to sam već naveo i držim se toga. Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234644 Gasol s jedne strane majstorski, Parker s druge karina. Mada mislim da je napravio faul prije onog zadnjeg zakucavanja Gasol.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234648 Parker ima kompleks od Gasola, nikada ga nije dobio u reprezentativnom mecu. Litvanci ce biti pakleno tezak rival, trce ljudi kao gazeele, i pogadjaju iz svih pozicija, iz punog trka. Uopste ne treba ulazii u run'n'gun igru s njima, vec nametnuti svoj stil, pozicioni napadi i agresivna odbrana. Verujemo u nase momke ! P.S. Vreme je da Bogdan izreseta nekoga. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234652 Smatram da je Gasol pri samom kraju napravio kontra faul i da su trebala biti dosudjena 2 slobodna bacanja za Lauvernge-u.Medjutim to ne umanjuje njegovu partiju,majstor ostaje majstor.Po stare dane niko mu nista ne moze. https://www.youtube.com/watch?v=QB56RxsBG_8 Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234661 Parker nikad nije karina. To sto je pod povredom dosao na prvenstvo i opet dao maksimum je samo za respekt. Pa zdravi parker bi poslije trece cetvrtine zavrsio spaniju, dzaba gasol. Ali sta bi bilo kad bi bilo, gasol izdominirao i zasluzeno vodi svoju repku ka zlatu. I srbima ce natrpat 25 hladno. I tu ce odlucivati nijanse i bolji dan nekog pojedinca. Bice melem za oci gledati milosa i bjelicu s jedne, rodrigueza i gasola s druge. Srbija je timski dosta jaca, sto se forme tice, ali u spaniji su sve vrhunski igraci koji mogu da resetaju sa svih strana, ako im se otvori tekma kako treba. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234683 Ma imaju normala, al realno minimalne su sanse. Maciulis, seibutis i jonas. Od te trojice, jedan je nekonstantan, nesto kao oscar. Ako ga usere odigrace predobro, to je maciulis. Seibutis i jonas igraju odlican pik, a da se se raspucali jesu. To su im tri najjaca sredstva, dok srbi imaju petu ili sestu opciju istu ili cak i bolju od ovih. Milos ce to izdominiratPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234704 Claver i Mirotic su prevare od igraca, to se moglo sinoc vidjeti. Srbija-Litva vjerovatno pobjeda Srbije, nadam se da ce Teodosic razvaliti on mi je uz Teletovica omiljeni kosarkas. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234709 Litvanija u finalu, ne mogu da vjerujem. Iskreno barem ja sam očekivao da će Srbija napuniti Litvu ali su se dobro borili i ostvarili zasluženu pobjedu. Svaka čast a Srbija je i dobro završila, sve čestitke. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234710 Litvanija 67 Srbija 64 Koji troll bravo hamco ahhahahahahaah (smijem se na stil kojim si to napisao) Čestitke Litvaniji i naravno kao što sam rekao prije par dana drago mi je što Srbija neće osvojiti (iz već navedenih razloga potkrijepljenim fotografijama). Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234712 Koji troll bravo hamco ahhahahahahaah (smijem se na stil kojim si to napisao) Sta da ti kazem,drago mi je da si razumio smisao ovog navoda :D Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234714 Ako mislis na fotografije one sa tribine to su pojedinci, nebitni likovi. Niko im ne pruza paznju, samo kvare gust gledanja utakmice sa skandiranjem i ostalim glupostima. Dobro je Srbija prosla, nasih zmajeva nema ni na mapi Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234715 Reko sam ja jos prije pocetka prvenstva da Srbija nece osvojiti. Imaju dobru ekipu ali kad ide, veceras nije islo, rekao sam da ih mora stati, evo veceras Erceg i Bjelica zakazali. Cestitke Litvancima. Dobra je i bronza ali valja pobijediti Francusku. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234716 Pošeno uzeli. Imo sam osjecaj zato sam gore i napiso da su u igri... Nema sta. BiH, Spanija i Litvanija u finalu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.