Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Ne znam bas, da Partizan nije otpustio komplet '89 generaciju, Bjelica nikad ne bi ni presao u Zvezdu. Nedovica priznajem...

Srbija se standardno prošetala kroz prvenstvo. Svakako da ću navijati za njih do kraja, očekujem da komšije potuku u polufinalu Litvaniju i u finalu naprave sex skandal.

Milos i Pau glavni favoriti za mvp. Nando de colo odlican turnir igra. Srbija ima nesto lakseg protivnika u litvancima i ukoliko spanija izbaci francuze, zlato je mnogo blizu. A u slucaju da igraju s francuzima, bice jebeno totalno. Sretno srbi

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Španjolska nakon produzetak pobjedila Francuze, mislim da je zasluzeno. Gasol mrtav hladan 40 poena, moram pohvaliti dobru igru. 

Sutra isto očekujem zanimljivu utakmicu, mislim da će se Litvanija boriti iako neće uspjeti izaći na kraj sa Srbima. Favorit za osvajanje Srbija to sam već naveo i držim se toga. 

Gasol s jedne strane majstorski, Parker s druge karina. Mada mislim da je napravio faul prije onog zadnjeg zakucavanja Gasol.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Parker ima kompleks od Gasola, nikada ga nije dobio u reprezentativnom mecu.

Litvanci ce biti pakleno tezak rival, trce ljudi kao gazeele, i pogadjaju iz svih pozicija, iz punog trka. 

Uopste ne treba ulazii u run'n'gun igru s njima, vec nametnuti svoj stil, pozicioni napadi i agresivna odbrana. 

Verujemo u nase momke !

P.S. Vreme je da Bogdan izreseta nekoga.

Smatram da je Gasol pri samom kraju napravio kontra faul i da su trebala biti dosudjena 2 slobodna bacanja za Lauvernge-u.Medjutim to ne umanjuje njegovu partiju,majstor ostaje majstor.Po stare dane niko mu nista ne moze.

https://www.youtube.com/watch?v=QB56RxsBG_8

Parker nikad nije karina. To sto je pod povredom dosao na prvenstvo i opet dao maksimum je samo za respekt. Pa zdravi parker bi poslije trece cetvrtine zavrsio spaniju, dzaba gasol. Ali sta bi bilo kad bi bilo, gasol izdominirao i zasluzeno vodi svoju repku ka zlatu. I srbima ce natrpat 25 hladno. I tu ce odlucivati nijanse i bolji dan nekog pojedinca. Bice melem za oci gledati milosa i bjelicu s jedne, rodrigueza i gasola s druge. Srbija je timski dosta jaca, sto se forme tice, ali u spaniji su sve vrhunski igraci koji mogu da resetaju sa svih strana, ako im se otvori tekma kako treba.

Ma imaju normala, al realno minimalne su sanse. Maciulis, seibutis i jonas. Od te trojice, jedan je nekonstantan, nesto kao oscar. Ako ga usere odigrace predobro, to je maciulis. Seibutis i jonas igraju odlican pik, a da se se raspucali jesu. To su im tri najjaca sredstva, dok srbi imaju petu ili sestu opciju istu ili cak i bolju od ovih. Milos ce to izdominirat

Claver i Mirotic su prevare od igraca, to se moglo sinoc vidjeti. Srbija-Litva vjerovatno pobjeda Srbije, nadam se da ce Teodosic razvaliti on mi je uz Teletovica omiljeni kosarkas.

Litvanija u finalu, ne mogu da vjerujem. Iskreno barem ja sam očekivao da će Srbija napuniti Litvu ali su se dobro borili i ostvarili zasluženu pobjedu. Svaka čast a Srbija je i dobro završila, sve čestitke.

Koji troll bravo hamco ahhahahahahaah (smijem se na stil kojim si to napisao)

Sta da ti kazem,drago mi je da si razumio smisao ovog navoda :D

Ako mislis na fotografije one sa tribine to su pojedinci, nebitni likovi. Niko im ne pruza paznju, samo kvare gust gledanja utakmice sa skandiranjem i ostalim glupostima. Dobro je Srbija prosla, nasih zmajeva nema ni na mapi

Reko sam ja jos prije pocetka prvenstva da Srbija nece osvojiti. Imaju dobru ekipu ali kad ide, veceras nije islo, rekao sam da ih mora stati, evo veceras Erceg i Bjelica zakazali. Cestitke Litvancima. Dobra je i bronza ali valja pobijediti Francusku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.