Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović izabran je rano jutros kao 27. pik na ovogodišnjem NBA draftu od strane Finiksa.

Prve reakcije u Americi su da je sjajni bek Partizana pravi potez Sansa, da će još sezonu ili dve ostati u Evropi, ali da bi mogao da se bez problema uklopi u igru Feniksa.

"Potez za budućnost, momak je dominirao u srpskom finalu, ima izvanredan šut", rekao je komentator "Draft Ekspresa".

Majkl Vilbon sa ESPN je dodao da u situaciji u kojoj se NBA zbog San Antonija kreće u pravcu šuterske ekspanzije.

Neki komentari odnose se i naq Bogdanovićevu univezalnost, još jedan od komentatora ESPN objasnio je da u ovom trenutku košarkaš Partizana nema ništa izuzetno, ali da je "u svemu veoma dobar".

Generalni menadžer Sansa Rajan MekDonahju kaže da je Bogdanović jedan od najboljih mladih evropskih igrača.

"Odličan je, vratiće se u Evropu i pretpostavljamo igrati za Partizan. Sigurno da zaslužuje šansu u budućnosti u NBA. Zadržaćemo njegova prava", objasnio je prvi operativac Sansa.

bogdanovic140626_777x442.jpg?itok=gByWO1

http://www.nba.com/suns/news/suns-pick-bogdan-bogdanovic-27th-selection

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Šarić biran 12. od Orlanda pa polsan u Sixersre koji su jos uzeli i Embiida. Mislim da je dobar klub za Daria, mlada ekipa s puno potencijala(MCW, Noel, Embiid(ako bude zdrav vjerovatno najbolji igrac ove draft generacije), a jos ce i sljedece sezone imati dva dobra picka u prvoj rundi, pa bi taman trebali napravit uzlet kad za dvije godine Šarić ode preko bare). 

Prvim pickom Clevland birao Wighinsa, Bucksi drugim Parkera, dosta ocekivano. I Jusuf Nurkić je izabran, kao 16 pick od strane Bullsa, pa je poslan zajedno sa 19-im pickom u Denver u zamjenu za 11. pick. 

Zanimljiv draft, analiticari kazu najbolji i najdublji u zadnjih deset godina, birano je i dosta Europljana i neamerikanaca, u svakom slucaju bit ce zanimljivo gledat kako se igraci razvijaju u najjacoj ligi svijeta.

dva dobra picka , Prvim pickom , 19-im pickom

:D :D :D

Inače evo par slika sa drafta

Bogdan Bogdanović

10349074_1455793831335146_80466518964331

Dario Šarić

10431461_798138710238651_874487962237217

Bogdanović opet

10487297_10152417386158463_4189019716551

Jusuf Nurkić

10373519_10152417192848463_6471595654206

Šarić opet

10462486_10152417159998463_8279803698847

Inače, velika velika greška se desila (ne znam ko je sjebao NBA ili ESPN) znači kad je Bogdanović izabran, i sad kreće video o njemu znači kakva greška, izbacuje sliku BOJANA BOGDANOVIĆA , hrvatskog reprezentativca i kreće video klip takođe Bojan Bogdanović..
https://www.youtube.com/watch?v=gVBSRn-2bwg

Evo donešena odluka danas

At its session in Ljubljana ABA Sidro d.o.o. assembly confirmed today, that the final part of ‪#‎ABALiga‬ will change from Final Four system to the playoffs already in the upcoming 2014/15 season.

Znači od sledeće sezone nema Fajnal Fora, već se igra plejof

• 2 sedmice kasnije...

Iskusni slovenački pljemejker Jaka Lakovič odmah nakon žreba za Evroligu izrazio je veliko žaljenje što u narednoj sezoni najkvalitetnijeg klupskog tamičenja neće biti srpskog šampiona Partizana.

On je na svom Tviter nalogu postavio zanimljivo pitanje i automatski dao odgovor:
„Da li nekome već nedostaje legenda Evrolige Partizan? Ja znam, meni nedostaje“, poručio je Lakovič.

10297600_657857740971316_826290714762768

Pickast potez ako se mene pita. Razumljivo je bilo sto je otiso iz Clevlanda, tamo je 7 godina igro s poluigracima, ali sad odlazi iz Miamia cim su malo(i to jako malo) poceli padat. I opet bi Riley stvorio dobru ekipu, pa cak i ako bi Bosh otiso, ali veliki LeBron odlazio, i to nakog sto je reko da s Heatom planira osvojiti '' ne tri, ne cetiti, ne pet....'' naslova. Neznam, vise bi ga cjenio da je ostao iako stvari postaju teze, a ne ovako otiso ko zadnja pi**a.

@Chelsea4, ne znam šta da ti kažem. Kad je otišao, umalo nije zaratilo na ulicama Clevelanda. Evo sad se vraća. Od djetinjstva navija za Cavse, jbg. Inače je iz predgrađa Clevelanda, tu je rođen, tu mu je dom.

@Kalouda, o čemu ti? Bogdanović će u NBA, kakav Fener xD

Navijači Miamia kako su nikli, tako će i nestat. :D

Vidjet ćemo hoće li ona više navijati za Heat sada kada je ovo službeno da ide...

WyjuM07.jpg

Znamo da voli Heat, pogotovo LeBrona. Ili se ipak sve vrti oko njegove belegije?

Ovisi na kojeg Bogdanovica mislis. Bojan ide u NBA, a Bogdan u Fener(di je do sad Bojan igrao)

Otkud to da Bojan ide u nba, ima official? a Bogdan je izabran na draftu, ne? jedino ako ce kao i veliki Saric na kaljenje po evropi, sto je po meni licno najbolji potez...na kraju ce Nurkic najgore proc, tesko da ce se naigrat, a pogotovo karijeru napravit ako stvarno ode ovako, kao TALENAT

Mislim da nema jos official jer nije jos potpisao ugovor, tj. nije jos stigao u SAD, ali je gotova stvar, odlazi u Netse za nekih 10-ak milijuna kroz 3 sezone.

I da, izabran je Bogdanovic(Bogdan) na draftu od strane Sunsa ali ce ocito kao i Saric ostati u Europi. Mislim da je to dobar potez, bolje je otici u NBA kao igrac nego kao talent, pogotovo ako si europljanin.

I jos par vijesti s free agencya. Bosh potpisao s Miamiem petogodisnji ugovor vrijedan 118 milijuna dolara, sad je jasno da ce i Wade dobiti velike novce, pa bi Miami opet uz potpisivanje Denga ili Arize trebao biti momcad za playoff i vrh istoka.

Ray Allen i Mike Miller bi trebali za Lebronom u Cavse za veteranski minimalac u potrazi za jos kojim naslovom.

Kruze price kako Cavsi zele Lovea, pa bi put Minnesote uz proslogodisnji prvi pick drafta Benneta mogao i ovogodisnji prvi pick Wiggins(ili pak, sto bi za Cavse bilo puno bolje, Waiters).

Lakersi su putem tradea iz Hustona dobili preplacenog Lina i pick prve runde sljedece sezone, nazalost cini se da Lakersi ni ove sezone nece imati konkurentnu ekipu, nakon potpisivanja igraca kao sto su Hill i Young za prevelike novce ne vjerujem da ce uspjet dovesti niti solidnog igraca(poput Denga, Arize, niti ce se Gasol vratiti), a da ne pricamo o Melu.

Ni Huston cini se nece proci puno bolje, cistili su salary cap za Bosha, koji je ponovo potpisao za Miami, a ako zele zadrztati Parsonsa morati ce ga preplatiti.

• 2 sedmice kasnije...

Nakon sto su na draftu Bogdana Bogdanovica predstavili videom Bojana Bogdanovica novinari ESPN-a su nakon potpisa Bojana Bogdanovica za Netse umjesto njegove okacili sliku Bogdana Bogdanovica.

Bogdanovic-Bogdan-Bojan-ESPN.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bojan Bogdanović, Mostar, BiH, 1989 (reprezentacija Hrvatske)

Pozicija: Bek šuter

Upravo otišao iz Fenerbahčea.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogdan Bogdanović, Beograd, Srbija, 1992 (reprezentacija Srbije)

Pozicija: Bek šuter

Upravo došao u Fenerbahče.

I Einsteina bi zbunili.

Koliko su ti Amerikanci glupi.. jebeno najgluplja nacija jebem li im majku retardiranu

A ko je bolji od te dvojice, ja sam gledao jedino Bojana.

Bogdan :P

https://www.youtube.com/watch?v=1hMVLIBF6Ag

Ovo je jedna od meni najdražih njegovih trojka, koliko muda ima jebote... 20sekundi do kraja, izjednačen rezultat on drži loptu, pa bukvalno u džepu, protiv najjače ekipe u Evropi.. i BUUUUUUUUUM koji mudonja jeboteŽ

Dobar je i Bojan, ne znam ko je bolji, Bogdan je dosta, dosta mlađi i ja mislim da će biti veći igrač od Bojana..
Ove sezone je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača Evrope.. Ne pamtim kad smo imali OVAKVU uzdanicu

Evo nađoh klip njegovih prvih trojki u prvom timu Partizana..... treba li govoriti ime protivnika :P :P

http://www.youtube.com/watch?v=FewnCviEw_k

obratite pažnju na rezultat

Bojan je sada bolji igrac, ali Bogdan ima veci upside sto bi rekli ameri, dakle, mogao bi za par godina bit bolji

Koliko su ti Amerikanci glupi.. jebeno najgluplja nacija jebem li im majku retardiranu

Ovo je skroz ok ako pomijesas igrace ovakvih imena i prezimena pogotovo za nekog ko ima ozbiljne poteskoce da uopste izgovora imena i prezimena sa ovog govornog podrucja. Ako po tome mjeris glupost nacije, onda krenimo redom odavde. Kakvih je sve ispada bilo po pitanju imena igraca i informacija o njima, zlo jedno.

Svejedno su glupi jebem li im mater

A ti uči engleski, trebaće ti ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.