Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

jebiga brate takav je kriterijum, najjače u zvezdi telekom suspendovali Tejića koji nije igrao 100 godina nit je bio prijavljen za utakmicu

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Pa to kao da bi bilo jednako :D 

Sutra se donosi odluka da li cemo igrat naredne dvije utakmice .

http://www.youtube.com/watch?v=X1VnlJIfSy4 reko sam ja fino da Nebojsi Ilicu treba jebat mater :D 

Oni ne mogu da svate da je Dule tesko bolestan i da je non stop nervozan , a jos pokusavaju klub da ugase . Kad ode Dule nece postojat Partizan , zato sto niko drugi nema muda da podvikne .

http://mondo.rs/a701891/Sport/Kosarka/Lovernj-Nisam-ovde-zbog-novca-vec-ljubavi.html

"Denver će uvek ponuditi bolji ugovor od Partizana. Ali, nisu pare u pitanju. U Partizanu ne igram za novac, već zbog nečeg drugog. Zbog rada, ljubavi navijača, činjenice da volim Srbiju. Nisam tip koji će otići u NBA samo da bi otišao. Ako odem, biće zato što računaju na mene u igri, a ugovor je dobar. Naravno da neću igrati besplatno bilo gde. Samo u Partizanu, u Denveru sigurno ne", rekao je Lovernj za "Sportski žurnal".

U toku je druga utakmica finalne serije, Crvena Zvezda Telekom - Partizan
Trenutno je 29-40 za Partizan

Predvodi Bogdan Bogdanović sa 17 poena..

SILOVO SI DIVU BOGDANE BOGDANE , sramo ta sta mu skandiraju . NEMOJ BOGDANE ZAINAT DA IGRAS ZA ZEMLJU GDE NE POSTUJU NISTA STO VRIJEDI . GAGI ZVIJER :D opet su probali sudjenjem da nas uniste ali nista 

10436280_878860482129817_579268802311257

De je sad Simonovic praznu dvoranu da utisa . Lazic picka htio povrijedit Bogdana .

Grobari su pjevali "TI JE JEBI SLEDEĆI", a Pavlović objašnjavao Dalou da to njemu pjevaju

1526842_878863358796196_1605854810012952 

http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-likuje-nekad-nisam-u-vinkli-ali-nisam-kukavica-i-volim-naprednjake-1/78638 haha opet objasnio neke stvari , VUCIC KURCIC mahao papirima a nije ih pokazao 

http://www.youtube.com/watch?v=zqitIol2trA a kralja 

Djordje-Gagic-2.jpg

epska :D 

Da malo promjenimo temu, Spursi su prvaci NBA-a. Tim Duncan uzeo svoj peti naslov s Popovichem, MVP finala iz drugog plana Kawhi Leonard. Vrhunska igra Spursa, prava timska kosarka, odlican spacing, puno strpljenja i ekstra pasova, s druge strane LeBron nije mogo sam..

Partizan izjednacio u seriji sa FMp-om na 1-1 :D

http://www.telegraf.rs/sport/1120457-partizan-zestoko-opleo-po-komesaru-kls-gogicu-foto oo kakvo ssaopstenje , najaci je kraj 

Na kraju imamo samo dva pitanja za gospodina Mirka Pavlovića:

1. Da li imaju ozbiljne primedbe na suđenje na drugoj utakmici finala plej ofa, jer im kriterijum suđenja nije odgovarao zato što se poslednja četvtina nije igrala ponovo 5 na 3?

2. Da li je direktor Gogić , koji je do prošle godine bio plaćen od Zvezde za analizu sudjenja, uradio besplatno i poslednju na koju se poziva Mirko Pavlović ?

Dvanaestostruki uzastopni šampion Srbije stigao je do druge vezane pobede u finalnoj seriji plej-ofa košarkaške Superlige.

ne može se silom protiv magije, nasilje - terorizam, Partizan!

Nije dzabe jednom jedan stari mudrac rekao : DZaba vam novci moji sinovci :D 

Cibona mijenja ime u Lokomotiva i krece iz pocetka , vidjeli od FMP -a :D 

ovo je meni smešno i bedno

sramota za srpsku košarku

ne zezam se,sećam se kako je bilo ranije

jedan od najuzbudljivih sportskih duela koje sam ja za života gledao bilo je polufinale zvezda partizan sezone 1999/00 ili  2000/01.

partizan je čini mi se poveo sa 2:0,pa je zvezda izjednačila na 2:2 i na kraju partizan 3:2 prolazi u finale i tamo se sastaje sa ekippm budućnosti koja je u to vreme bila nepobediva u prvenstvu jugoslavije i gubi od njih sa 3:0 ,ubio sam se od plakanja posle tog finala

i taj je bilo cirkusa i gluposti ali ovo sad je dno dna 

uopšte nemam želju da pogledam i sekundu utakmice

sramota

uništili su nam reprezentaciju,uništiće i tu klupsku košarku,neka je,nismo za bolje

Buducnost nas je te godine otresla 3-0 , a sledece su nas pokrali i dobili sa 3-2 i od tada krece DOMINACIJA 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.