Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

ma Lillard je prepišao konkurenciju u kojoj mu nitko nije konkurirao, jednostavno je razvalio, Portlandu da je netko rekao prije godinu dana da su si uboli franšiznog igrača 6, pickom poslali bi ga u pičku materinu što zajebava. Obrvu su ozljede sjebale ali pred njim i NOH-om je svjetla budućnost uspiju li za Gordona izvuć dobrog centra i draftiraju li Oladipa ili McLemorea (vjerojatnije da će Oladipo pošto je McLemore top3 pick)

P.S ova slika od gore je s All Star-a ali je jebačka i nisam mogao odollit :D

Sad malo na PO- Rakete i Celticsi se vraćaju iz mrtvih, na kraju mislim da Rocketsi neće uspjet jer fali im klupe ipak da bi parirali takvom protivniku.. ali navijam za njih :) 

Jeff Green sve više čini točnima ona moja trabunjanja da se oko njega može gradit ekipa, odličan igrač odličan !

Melo i JR zajedno 12 od 38 mislim da sam time sve rekao..

Indiana očekivano..

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Dobar je mali,drago mi je sto je on odnio tu laskavu titulu,i to kako,jednoglasno.Poslije Sampsona,Robinsona i Grifina prije 2 godie,prvi igrac da mu je to poslo za rukom.Velika karijera je pred njim,bice borbe tu sa Irvingom za MVP-a za nekoliko godina nadam se.

A sto se tice PO-a,mislim da je to gotovo.Iduce utkmice padaju svi redom,sem mislim Atlante,mada ni tu nije nista sigurno.Kelti nece moci izdrzati tempo mladjih Knicksa a Houston ne igra 2 utakmice za redom da valjaju,pogotovo Asik.To je ipak samo moje skromno misljenje,moze svasta da se desi ali...... B-)

I SLUŽBENO !

From 2012 NBA Summer League Co-MVP to Kia Rookie of the Year!

308617_10151664020563573_249014703_n.jpg

al ajd da nebude samo potvrda objave da kažem i svoju skromnu pronozu za večeras.

Chikago-BKN, 2 ko kuća, ne igra Hinrich i upitni su Gibson i Deng, Noah je još pod ozljedom makar može igrat a i Rose je kao što znamo van pogona, tako da ovdje tipujem na BKN u svakom slučaju i naravno na 7 tekmu.

GSW-Denver,  reći ću Denver samo zato što su zadnju dobili,ovo su stvarno alpari ekipe i možeš jedino pogodit pobjednika, nema značajnijih izostanaka osim Gallinarija ali i to je već stara vjest..

Bući bući Clippersi,pa pa do sljedece godine..... da vidite kako se igra bez kljucnih igraca,samo sto im je Griffin i igrao koliko toliko,mali CP3 se isfurao na kraju i popasao tehnicku,utakmica je ludnica bila haha puna tehnickih i udaranja i bolje su se snasli medvjedi.

Mogu reci da imaju velike sanse protiv OKC-a,i bice veoma tesko Durantuli i ekipi protiv Z Boa i Gasola,da ne kazem o rafalu sa "perimitera".

Indiana ocekivano rijesila posao i srusila crni rekord u gostima kod Orlova pobjedivsi prvu od poslednjih 14 utakmica u Dzordziji.

I na kraju Kelti.Zao mi je sto su ispali ali dalje,nisu mogli.Previse je ovo za ekipu koja nema postene zamjene za legende poput KG-a i Pierca.Nadam se iduce sezone jacoj ekipi,oni ce nesumnjivo praviti novu ekipu tokom ljeta i naravno nadam se Riversu i iduce sezone,jer je on pravi cova za njih.Volio bih opet vidjeti jake Kelte kojih se svi plase(da se odmah razumijemo sem Lakersa :P ),da gostovanje u TD-u bude nocna mora i naravno njihovo glavno oruzje proteklih sezona,a to je gvozdena odbrana kakvu igra sad Indiana.

EDIT: 

LBJ ponovo,reklo bi se ocekivano osvojio titulu MVP sezone,potpuno zasluzeno.Sve cestitke stvarno je imao strasno dobru all around sezonu.

26,8 points

8 rebounds

7,3 assist

1,7 steals and blocks

lebronlead.png

eto ja baš došo potvrdit kad vidim Zdenac objavio :D zanimljivo falio mu je jeda glas da postane prvi koji je jednogalsno osvojio MVP itulu, taj glas otišao je Carmelu, uz LeBrona  jedini blizu toga bio je Shaq 2000 također mu je falio jedan glas a taj je naravno otišao malom ali velikom Allenu Iversonu :D

603507_387558041350934_1609634267_n.jpg

Thibodeau je mađionicar, nadam se da ce se vratit u Boston kad Doc ode, Žoakim je jebena legenda, a Nate je vruc vec duze vrijeme. Nazalost mislim da ce ipak Miami proci dalje, tesko se mogu Bullsi nositi sa svim tim ozljedama protiv Heata. Kad bi uspijeli ukrast i drugu utakmicu u Miamiu bilo bi idealno, pa onda nekako vratit među zive Hinricha i Denga imali bi sanse :)

i ozljedi se hahahaha ma pičektina je taj Rose, znate da nevolim Natea ali tom dečku respect,  čak nije viši ni od mene ima temperaturu, povrača uz aut liniju su stajali ljudi ko zapete puške s hladnim oblozima da se Nateu pruži pomoć odma, kante sa onim vrećicama su bile pored nejga dok je sjedio ako mu se pribljuje a ona pička rose čeka da bude 18984923 % srepman pa steraj se u pičku materinu stari,  onda još pametuje pod treninzima,kolko sam čitao kao da je rekao Boozeru "ako te bude čuvao Battier lagano češ ubaci im 50 poena" ma koji konj moraš bit da to izjaviš, pored Battiera Isus nebi ubacio 50 poena di če boozer, što ti pičko ne istrčiš na teren pa ubaciš 50 poena preko Battiera,  jbt kolko sam se uživio u ovaj post a nisam ni navijač Bullsa xD  uvjek sam z aone "slabije" ekipa pa sma tako i za Bullse u ovoj seriji, ništa protiv Miamia :)

Ali danas se obilježava jedan poseban događaj, reči ću samo practice :)  na današnji dan prije 11 godina legenda <3

http://www.youtube.com/watch?v=HCHNAoVP1x8

Veceras NYK - Indiana . 

JR Smith i Carmelo veceras moraju proraditi inace ce biti u velikim govnima . Inace to bi se moglo i pogledati utakmica je u 1:00 . 

Zao mi GS-a sto izgubise sinoc. Stvarno luda tekma. Vodili su dosta razlike da na kraju bude nerijeseno, uz to ginobili 3 s do kraja tricu daje i dovodi u vodstvo spurse i time donosi pobjedu.

Onaj curry je na drogama.

Nema sta ne gadja. Klupa pobudalila :D

GSW ce namuciti SAS-a to je vec ocigledno,sa malo vise srece i znanja u odlucujucim trenutcima mogli bi i daleko dogurati.

OKC ocekivano se muci i mucice se sa Grizlijima,nema njima igre bez Westa i pogotovo pored Twin Tower-a,tezak jako tezak match up za munje i mislim da nemaju sta oni tu puno da traze,sljedecu utakmicu moraju vratiti inace...

Ako vec ne mozes igrati dobru odbranu kao Indiana,onda moras imati dobar,cuj dobar odlican napad i poene iz tranzicije...momci se brane neku vece gledam sa 5 igraca u paintu,5.Svi su tu negdje na granici i cuvaju laki prilaz kosu,nema laganih poena kod njih.Jedino oruzje su kontre, dobar sut i pokusati nesto 1v1 Melo da navuce kojeg igraca i to je sva mudrost....Chandler se mora jos ukljuciti,za sad je loos a jos nemaju Amarea...Iman je inace sila,koliko ga gotivim to je cudo,bilo mi ga bruku zao kad se povrijedio a bas bio krenuo igrati,odbrana mu je veoma dobra ali zato sinoc  

monster putback jam 

iman-shumpert.jpg?w=600&h=410

I na kraju Miami,morace se vise potruditi da se pobijede ovakci Bullsi,veceras se mora dobiti i mislim da ce lagano uzeti utakmicu,Bullsi su svoje odradili u prvoj utakmici,sad cekaj povratak kuci.Deng je ostao u Chicagu i ne igra veceras,valjda ce biti spremni on i Heinrich za utakmice kod kuce.

I da,ne nadajte se da ce se Rose vratiti,to je sigurno.

nisam gledao  tekku al vidim po statistici su tu negdje ali SAS u svakom segmentu malo bolji (sem skokova) postavljanjem Thompsona na 4. a Barnesa na 2. (zamjena pozicija)  su dobili na širini, Klay je bolji šuter pa čini se raširio reket i to sjebalo SAS, Currrya nije čini se išlo, teška  za prognozirat ići će ovo do 6-7sigurno, ostali ipak lakši za prognozirat, Memphis i Miami sigurno e sad ovi malo zajebaniji, rekao bi tko pobjedi  sad prvu u Indianapolisu nosi seriju

dok ostatak NBA-a igra ili prati PO u Philadelphi-i se rade sranja,  novi GM je Sam Hinkie, dojučerašnji pomoćni GM Raketa.

Mnogi fanovi su oduševljeni ovim potezom, ja na prvu baši nisam, on je neki analitičar ima škole pun kurac,bio na Harvardu, Stamfordu itd. ma hodajuća knjiga, i poitam ja što će taj onda u košarci ? jebeni analitičar, mislim ipak da bi se bavio tako nečim trebaš imat žicu, talent, moraš imat osjećaj za to, a ovaj ima bojke, sve se bojim kako če to izgledat...

A čini se da ni Hawesu nije sjelo te da bi mogao bit tradean, jeftin igrač i odličan bi bio kao centar s klupe, možda i najbolji u ligi.

Nedugo nakon što se saznalo da je Hinke novi GM..

946877_10200165356444350_1366797440_n.jp

kao što rekoh, tip je analitičar...

934771_4497409128154_393105135_n.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.