13. april 2013.13 god. comment_116657 Kazu da ga nema 6-9 mjeseci, znaci vjerovatno nece biti spreman ni za pocetak sljedece sezone... Nadam se da ce Lakersi pokazati klasu i da nece amnestirati svog (po)najboljeg igraca svih vremena. Prijavi
13. april 2013.13 god. comment_116658 ma teško... kolko znam ima još tu sezonu i mislim da je to to, da će onda oko Howarda počet gradit novu ekipu za kojeg opet čisto sumnjam da če potpisat s Lakersima al to je sad neka druga priča. Kobeu želim uspješan oporava (pošto brz čini se neče bit) pa da se bar zadnju godinu ugovora bori za prsten :) Još jedna vjest koja je odjeknula NBA-om jest ta da je Burke potvrdio da izlazi na ovogodišnji draft, po mojoj nekoj procjeni bi trebao bit biran od Pistonsa, i Orlando dolazi u obzir al oni če vjerojatno imat top3 pick i uzet Smarta ili McLemorea Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116681 Vratice se on,kad tad ali ce se vratiti u to ne sumnjam. Kobe 'till the end! Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116899 Jednom rijecju - King ! http://www.youtube.com/watch?v=oMBlAPWmA6Y Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116902 ma kakav king, cigan šugavi, serator obični, nemogu ga smislit, jebeno se preserava a ameri ga obožavaju jer je nizak a zapravo je kretenčina, prenapuhan je i to če mu se obit u glavu, žao mi je što nije igrao za Bullse prošle sezone da mu Iggy zaljepi koju šamarolu u PO-u i da mu vrati bar malo za onu krađu.. cigan patuljasti Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116905 http://www.hrsport.net/vijesti/459779/kosarka-1-hkl/dario-saric-promijenio-odluku-i-potpisao-prijavu-za-ovogodisnji-nba-draft/ MIslim da mu nebi bilo pametno da se prijavi, daleko je on jos od NBA kalibra. Sut mu je los, atleticki je slabiji od svakog crnog krila i bit ce mu se jako tesko izboriti za dobru minutazu. Ako ipak izađe na ovaj draft najbolje bi bilo da prođe k'o Ricky Rubio, nek ga izabeu recimo Celticsi ( <3 :D ) i ostave u Europi jos sezonu, dvije dok se ne razvije u potpunosti i bude spreman za NBA Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117004 prvo jedna "manja " vjest točno prije 10 godina MJ je odigrao svoju zadnju tekmu (koja je bila u dresu Wizardsa) i dobio ovaije svojih, protivničkih igrača a i cjele publike, naravno zadnju tekmu odigrao je u Philadelphii :D I BOMBA DANA, SPURSI POTPISALI T-MACA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! T-Mac je došao kao zamjena Jacksonu i potpisao do kraja sezone ! Po meni glup potez dovest neigranog igrača točno pre PO, razumio bi da je ostalo još par tekmi da ga se malo uklopi u ustav al ovako mi je malo blesavo, prije je to nešto marketinški ali možda sam ja u krivu, drago mi je da se legenda vratila inaće nisam fan Spurs al naročito zbog ovog nek im je sretno, zaslužio je "jadni" T-Mac još jednu pravu borbu za prsten :) Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117128 Lakersi u PlayOffu,trenutno borba za 7. mjesto... EDIT:Ipak sedmo mjesto na kraju,poslije jake i strasno teske utakmice,poslije produzetka,odlicna utakmica,momci su zasluzili ovo vuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuu Joddy "get buckets" is da man,Pau triple double Howard strasne odbrane na kraju utakmice presudile,Jamison lijepa rola,svi su pridodali ovom trijumfu cijeli tim LAL VS HOU 99 : 95 Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117177 haha neče ti Meeks bit tolko drag kad počne PO :P Sixersi su si napravili veliko srnanje tako da su PTB porazom sada pali ispod njih i manja je mogućnost za neki dobar pick #-o Evo i popis svih vodećih na kraju regularnog djela http://nbacro.com/nba/anthony-najbolji-strijelac-howard-skakac-a-rondo-asistent-17545 nekužim kako je Rondo odnio titulu najboljeg asistenta a pol sezone ga nije bilo... osim ako se ide po prosjeku al onda mogu i ja doć jednu tekmu dat 12 asistencija i ne odigrat više ni jednu pa ču u prosjeku bit najbolji, glupost teška, žao mi je samo što se Jrue nije više angažirao pred kraj oko ovog mogao je ladno bit top3 Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117191 http://www.nba.com/2013/news/04/18/playoffs-schedule-2013/index.html?ls=iref:nbahpt3a Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117235 Vinko, Holiday je retardiran igrac, kakvo njegovo vece angaziranje :D Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117237 nekužim kako je Rondo odnio titulu najboljeg asistenta a pol sezone ga nije bilo... osim ako se ide po prosjeku al onda mogu i ja doć jednu tekmu dat 12 asistencija i ne odigrat više ni jednu pa ču u prosjeku bit najbolji, glupost teška, žao mi je samo što se Jrue nije više angažirao pred kraj oko ovog mogao je ladno bit top3 STATISTICAL MINIMUMS TO QUALIFY FOR NBA LEAGUE LEADERS Category Minimums SCORING: 70 games or 1,400 points REBOUNDS: 70 games or 800 rebounds FIELD GOAL %: 300 field goals made FREE THROW %: 125 free throws made 3PT %: 55 three-point field goals made ASSISTS: 70 games or 400 assists STEALS: 70 games or 125 steals BLOCKED SHOTS: 70 games or 100 blocked shots MINUTES: 70 games or 2,000 minutes ASST/TO RATIO: 200 assists STLS/TO RATIO: 82 steals *MINIMUMS FOR NBA ROOKIE LEADERS Eto, 400 asistencija je minimum koji je Rondo ispunio. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117275 10 najboljih zakucavanja sezone: https://www.youtube.com/watch?v=vSNapvrROo4 Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117301 Nets vs Bulls i Spurs vs Lakers po meni najzanimljivije tekme :D Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117305 ma to su gluposti, glupost teška, nemam ja ništa protiv Ronda, dapače odličan igrač, stvarno za zapljeskat, mislim da on ima onu žicu koju ni CP nema i stvarno uz CP-a je najbolji play trenutno u NBA-u, al mislim da ipak nije zaslužio ovo. diablo Holiday je jedan od inteligentnijih igrača i top3 play lige, da je imao Bynuma zdravog nebi mu bilo kraja, i odličan je u defanzivi, jedino eto što nije atraktivan ko Irving pa ga se ne cjeni tolko, al odličan igrča za velike stvari. Kune nema koja nije zanimljiva, jedino mi se čini da ipak Knicksi su prevelik zalogaj za Boston, makar su to Celticsi i nikad ih se nesmije otpisivat, i nekako mi se Indiana čini jača pomalo od Atlante, ovisi kolko će Horford bit zdrav, ovo ostalo sve egal Prijavi
19. april 2013.13 god. Autor comment_117312 Kune nema koja nije zanimljiva, jedino mi se čini da ipak Knicksi su prevelik zalogaj za Boston, makar su to Celticsi i nikad ih se nesmije otpisivat, i nekako mi se Indiana čini jača pomalo od Atlante, ovisi kolko će Horford bit zdrav, ovo ostalo sve egal vinkec :O pazi sta govoris, Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117314 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Cuj inteligentan igrac, frajer ne zna osutati, gubi lopte, par tekmi se unormali, i onda opet po istom opali :S Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117447 Ajmooooooooooooooo ........ Let the party beginnnnnnnnnnnnnnnnnn !!! http://www.youtube.com/watch?v=y5pzGa7tITE http://www.youtube.com/watch?v=G0euVhvF068 Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117457 Oklahoma vs San antonio Miami vs Indiana Oklahoma vs Miami Oklahoma ! :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.