18. mart 2013.13 god. comment_113122 kako su mi Sixersi gotovo sigurno izvan PO-a vijeme je da se počne gubiti (kolko god to glupo zvuči) i ganjat draft pick, pa sam se tako počeo malo baviti time, malo sam gledao čitao i sad me zanima prati li netko NCAA i može li mi reći nešto više o tome, bilo bi fino pogledat koju tekmu jer od ovih YouTube videića nema ništa, na njima i Walton ostavlja All Star dojam. I evo pitanje za Chelsea4-a (a i za ostale koji čitaju NBAcro) kad oni počinju sa člancima "najava drafta" dali znaš/znate ? Kolko sam pročitao McLemore je očiti No1 pick, Noel najzanimljivji big-man samo što se ozljedio i mogao bi past na draftu,spominju se Porter, Bennett i Muhammad. Spominje se i Smart al njega nisam ni na YouTubeu gledao al eto kad se spominje svagdje neka ga i tu. Po nekim procjenama Sixersi bi trebali dobit McColluma ili Oladipo-a. Ovaj drugi je velika nada i vrlo je vjerojatno kako će bit draftan prije nego Sixersi dođu na red, da ne duljim s opisom gdje god sam došao čitam novi D-Wade. McCollum-a su predstavili kao odličnog scorera Sixersima bi takav dobro došao, al ako imaš priliku uzet novog Wadea mislimd a se ne razmišlja previše, pogtovo zato što se McCollum predviđa Okc-u ( dobili pick od Raptorsa) tako da nebi trebao bit hard to get, pošto u Okc-u pored Durantule i RW-a nevjerujem da treba još jedna scorer. http://www.nbadraft.net/ Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113128 Nebih znao kad pocinju draft analize, mislim da ce tek posljie kraja sezone, barem kod ovih nasih novinara, Ameri su vec vjerovatno poceli s time :) Ja cu sigurno citat od legende Franceskog :) Pricali su da bi ovaj draft trebo biti jedan od najjacih u zadnjih par godina, da ce na njega izaci puno igraci koji mogu postati nositelji igre novih momcadi. A evo i imas ovdije kratke analize svih igraca, njigove prednosti i nedostatke, samo klikni na njih Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113137 haha jesi siguran da si dao pravi link ? xD misliš na ovaj draft što dolazi ili ovaj što je bio, ja sam čuo z aovaj što je bio da je jebački, a mislim da dovoljno govori i da če tek 6. pitck dobit ROTY-a .A za ovaj što dolazi sam čuo da če bit slabašan.. A da ameri su već napravili pun kurac članaka na tu temu, svaki mj- mislim da rade "power ranking" tko je zaslužio koji pick, več su počeli s tim koji bi se igrač uklopio u koju momčad s obzirom na njihov budući izbor drafta (naći uzmu u obzir da če neki igrači bit birani prije nego ta ekipa dođe na red) iako se još nezna koja će ekipa imat koji pick. Ima i članak o tome koji bi igrači trebali sačekat još jednu godinu.. ma ima stvarno puno toga Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113145 Jeste krivi link, malo sam se zeznio :) http://www.nbadraft.net/2013mock_draft Ovo bi trebo bit pravi. Neznam sad tocno za jacinu, znam da se prije vise o godinu dana pricalo o Muhammadu kao jako velikom talentu a sad je na ovom mock draftu 6. Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113355 http://www.youtube.com/watch?v=fm_t6OfBF7Y&feature=youtu.be op opopopop Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113366 dobio je tehnicku zbog ovog "unosenja u facu" :D jestel vidjeli kako je chicago pokraden od sudija? inace jeff green razvalio sinoc Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113442 gledao sam Iggya jučer protiv Okc-a nešto druge četvrtine, peklo je za oči vidjetga u drugom dresu al tša je tu je. Sve u svemu Denver me nije oduševio, ne vjerujem da bi mogli nešto više u PO-u napravit, nemaju neku individualnu kvalitetu da bi mogao netko povuć, obrana im je u najmanju ruku loša, navijam za njih zbog Igga a i zbog Millera bi mi bilo drago, ne krijem da mi je đaval jedna od dražih igrača :D , ali opet kažem sumnjam da če išta napravit u ipak ozbiljnijem Play Offu nego što je regularna sezona... Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113449 Mislim da njih niko ne zeli vidjeti u playoffu protiv sebe... Zajebana su oni ekipa, pogotovo kad igraju kod kuce, a evo sad su i Oklahomu dobili u gostima, pokazuju da mogu. Imaju vec 13 pobjeda za redom, a mislim da se o njihovom tranzicijskom napadu ne treba ni pricati. Njihov je problem sto nemaju nijednu pravu zvijezdu i sto jako lose igraju protiv postavljene obrane, ali ako uspiju nametnuti svoj run'n'gun bit ce jako opasni. Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113457 mislim da kad nalete na ekipu koja bi znala preuzet kontrolu, neku iskusnu ekpui, mislim da u tom slučaju nemaju velike šanse, tu mislim na Spurse, Lakerse i Rocketse, makar nisu Rocketsi baš momčad puna iskusnjara mislim da bi ih mogli zaustavit, imaju jako dobar napad i mislim da bi brada mogao iskontrolirat tempo tih napada, u reketu imaju odličnog Asika koji sigurno može zaustavit te mnogobrojne Denveove poene iz reketa. Lakersi i Spursi definitivno imaju sredstva za zaustavit ih, Lakersi jaku individualnu kvalitetu i dobre braniče, dok spursi možda ipa za nijansu slabiji u tim segmentima ali to nadoknađuje puno inteligentniji trener. Sad za LAC neznam kako bi se snašli, nekako mi se ne čini da bi oni znali stat na loptu, više imam dojam da bi se upustioli u taj run gun. Memphis je ekipa koja ispada glatko u prvom krugu, imaju dvojcu i više nego dobrih u reketu al to je uglavnom to, nema tu neke kvalitete koja bi mogla parirat ostalima koji su trenutno na PO mjestima, pogotovo kad se zna da se u PO ide žustrije. Okc je slabija nego prošle godine i sumnjam da če ove godine doč do velikog finala, GSW je ekipa koja bi mogla iznenadit al u zadnje vrijeme bilježe loše rezultate i opet nekako sumnjam u njihovo iznenađenje. Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113490 pre dinu dana operacija srca, sinoc protiv majamija 43 poena, majstor :) Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113501 Gledajte,ja mislim da nema dublje ekipe od Denvera u ligi,mogu reci cak i od SAS-a su tako reci pokriveniji.E sad to sto se tice iskustva volio bih reci da je potpuno istina,kad bi tako gledali onda ko bi rekao da su OKC i donekle Miami(ajde Wade i Shane pa i LeBron moze se reci da imaju respektabilnog iskustva) neiskusne ekipe i opet uzimaju sve redom,pocevsi od najmladjih ekipa pa do Bostona i Lakersa(moram priznati).Da iskustvo igra ulogu,igra ali ne toliku da moze da igra bitnu ulogu u dvobojima,ono moze da prevagne mec u neciju korist i odredjene situacije ce se bolje odraditi,snaci se ali to je sve.Ako nemas dovoljnog suvog kvaliteta ti nemas tu sta da trazis. Poenta mi je ta da ih, sto rece kolega Chelsea4,ne bih htio vidjeti u Play off-u,radije bih gledao i realnije je da ce tako biti SAS-LAL,mislim da imaju vece sanse protiv San Antonio koliko god to zvucalo glupo,stara ekipa protiv stare,Lakers-ima nikako ne leze potrcne mlade cile ekipe sto su pokazali bezbroj puta kako ove tako i prosle sezone. Zanimljiv podatak da su OKC-u dali 72 poena u paintu,sutali su 19 % trojki(ali ne mozemo to uzeti kao neko mjerilo da su mogli bolje odigrati posto je i OKC katastrofalno sutao trice,mizernih 16 %) i naravno sveprisutna klupa koja je druga najbolja u ligi(necete vjerovati bolji je samo Dallas)i tu je uvijek kada zaskripi prvotimcima. Ako ostanu zdravi,vjerujem da mogu dogurati i do konferencijskog finala uz malo srece i dalje. P.S. Nesto sam zaboravio,sjeticu se pa cu napisati ha :D Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113507 Nedvno su razbili i Lakerse 20-ak razlike, mislim da su im zabili nekih 80 poena iz reketa... Po meni su Spursi odmah iza Miamia po jacini, znacajno su popravili obranu u odnosu na proslu sezonu, ako budu zdravi onda su najveci favoriti zapada. Oklahoma jasno drugi favorit, ako se Westbrook opameti u playoffu opet mogu do velikog finala... poslije te dvije ekipe idu Lakersi, Denver, Memphis i Clippersi. Od njih 4 Lakersi su najveca enigma, mogu do velikog finala, a mogu ih Spursi pomesti u prvoj rundi. Na zapadu su najveci autsajderi Warriorsi i Rocketsi najvise zbog (ne)iskustva. Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113520 Takodje mislim da su GSW,Houston i Memphis(bez Gay-a su nula) slaba konkurencija na Zapadu.E sad ostaju ovih pet,Lakers-e cu poslednje.Denver sam sad gore objasnio i misljenja sam da mogu svakoga pobijediti,West to East = sve.Clippers-i su mi nekako otanjili,cak mi se cine losiji nego prosle godine,mozda se varam ali nemaju tog utiska da mogu do velikog finala,slicni su New York-u,tu su oni prisutni ali nedostaje im ono nesto za taj korak dalje. E sad,pitanje je ko ce na zapadu da krene sa prvog mjesta.Iskreno se nadam SAS i ocekujem ih na prvom mjestu,ali ne znam zasto ne mogu da im dam neku veliku ulogu u Play off-u,jednostavno ne vidim ih kao pobjednike recimo u seriji od 7 utakmica protiv bilo kojeg protivnika na zapadu,nebitno koja runda bila u pitanju,do finala u konferenciji,tesko. OKC vjerujem da ce doci do finala,jedino(sad ne znam ima li sanse da se sastanu sa Denverom jer mislim da im oni jedini mogu parirati na zapadu u Play off-u)nisam siguran za drugog finalistu gdje dolazim i do Lakers-a i potajno se nadam(ni sam ne znam kako) da bbi oni mogli biti ti koji ce se naci ipak u finalu i naravno OKC bi bio favorit. Koje bi to bilo finale,vjerujem da svi to zele,Miami vs Lakers,iskreno mislim da OKC nema oruzja da se dostojno suprotstavi Miamiu(imali bi tu jednosmjerno finale,tj. mogli bi upisati novi ring velikom triju iz Miamia,jer OKC nije napravio nista u smjeru da smanji taj gap za Miamiem,da se pojacaju)imaju mid range sut,imaju prodor = to ima i Miami,mozda cak i bolje.Imaju neku tricu,Miami ima bolju.Nemaju,sem Ibloke,pravog,pouzdanog defanzivca koji ce pokrivati rupe odbrane tokom uragana LeBrona i Wadea.Miami se moze pobjediti samo pod kosem,dobrom odbranom i solidnom tricom,bez toga,nema zivota!Zato i mislim da tu Lakersi nisu bez sansi! Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113536 ja vjerujem da će LAL daleko, uigrali su se i odlične su individue, mislim da da je to dostatno za nešto više, nemaju lošeg braniča iuzev Nasha, dapače ostali su i više nego dobri (dobro tu je Pau koji je mekan al ništa strašno). Vjerujem u LAL i ostajem pri mišljenju da iako navijam za Denver u PO-u neće uspjet preko spomenutih ekipa. A Miamiu OKC siurno nemože parirat, pogotoo nakon što su se oslabili u predsezoni. I za Houston nebi rekao da su autsajderi totalni, za Mempis i GSW se slažem ali Houston ima dobrih individualaca koji su napaljeni i željni košarke, sviđaju mi se i mislim da mogu nekom pomutit račune, a isuće sezone kad dovedu 1-2 dobra free agenta 8za koja imaju mjesta u capu) da će bit bezobrazno što če radit, komotno mogu napsat top 3 zapada, al kao što rekoh i ove sezone su dobri i mogu nekoga zajebat. I eto sad eiditiram jer sam se tek sad sjetio što sam još htio napisat a nezz di sam tu stao, možda če bit zbrda zdola al jebaj ga. Da se nadovežem još na Denver, imaju jako loš šut za 3 poena, ne samo protiv OKC-a nego opčenito, mislim da bez toga neće dobro proć u PO-u, ekipa dovoljno dobro pkrivena sa Big-manima bi ih trebala i mogla rješit, tu prvenstveno mislim na LAL (Howard u reketu tata), samo me brine trener koji i sam gaji run gun, ako se u to upuste nemju što tražit protiv Denvera, i SAS koji ima ageless Duncana i dost jačeg trenera, a i jako su dobra i kompletna ekipa. To je uglavnom to, da se opet ne ponavljam... to je to, ja bi rekao opet Miami, a veliko finale s njima SAS ili LAL, nekako više vjerujem u LAL. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113554 Po meni Memphis nije autsajder, imaju najbolju obranu lige, odlican centarski par i milsim da ih odlazak Gaya nije previse oslabio, i veci dio prosle sezone su igrali bez njega, cak su bolje igrali bez njega nego s njim. A sto se tice salary capa Rocketsa dosta ce oni novca morati potrosit na ponovno potpisivanje Hardena, on sigurna nece igrati za njih za 5 milja... Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113579 Memphis je opasna ekipa. Sad po meni igraju jos bolje otkako gaya nema. Randolph rasturra a gasol se smatra najboljim centrem lige. Naravno svako ima svoja misljenja tako i ja mislim da je neko drugi bolji al gasol se spominje u svijetu. za houston i gsw se slazem. Prijavi
22. mart 2013.13 god. comment_113691 Gasol možda i nije najbolji al trenutno jest u top3 sigurno, gledao sam ga par puta ove sezone i stvarno igra jako dobro, naravno i prvu tricu sezonu je pogodio baš u lcutch trnutcima protiv Sixersa -.- ta trica mi još nejde iz glave... Al on bitnije večeras, Sixersi idu u goste Nuggetsima, nekima samo obično gostovanje koje če vjerojatno Sixersi izgubit, meni vrlo posebna utakmica, baš sam nabrijam :D Prijavi
22. mart 2013.13 god. comment_113738 izgubise sixersi za po kosa.. steta sto ne prekidose im niz. Prijavi
22. mart 2013.13 god. comment_113761 neka neka, treba gubit, neće visoki pick past s neba :D inače održali lekciju kako se igra protiv Denvera, dbrih 47 minuta i onda u zadnjoj usrali, Iggy nije bio 100% u utakmici, nije bilo te agresivnosti ko da im je popuštao malo, Brewer odigrao odličnu utakmicu i praktički sam donio tu pobjedu Denveru. Prijavi
22. mart 2013.13 god. comment_113768 http://www.youtube.com/watch?v=AtMgAn7ybfc&feature=player_embedded Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_114012 Jedan od boljih(ako ne i najbolji) video koji sam vidio o NBA-u, nastavak je isto vrh. http://www.youtube.com/watch?v=t-yMrRWYdS0 Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114361 Good,old times. :-bd Kad se samo sjetim kada sam prvi put cuo ovu pjesmu,numeru,ma djelic ovog zdanja(inace playoff song for 08/09 season) na nama jedinoj stanici koja je prenosila NBA u regionu(mislim na BiH) OBN i nezaboravni komentari i emisije uoci i nakon utakmica kolega Edina i Adisa,neprocjenljivo.Sjecam se pjesma nije izasla jos uvijek,a tad je manjina i imala net kod nas,ja sam brze bolje cekao i gledao svaki detalj emisije ne bi li se pojavio ponovo isjecak ovog videa i ne bili uspio uhvatiti(tj. snimiti)ako nista barem djelic pjesme na tvu,i naravno uspio sam i sjecam se da sam(taj sound koji sam snimio na fon koji je trajao tacno 90 sekundi)preslusavao do besvjesti i pustao ga kad sam isao na kos,jednostavno te vuce da izadjes napolje i da sto bi se reklo " give everything you've got " haha.Strasno dobra vremena. http://www.youtube.com/watch?v=2RjBXcOekfY Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.