31. mart 2013.13 god. comment_114788 meni stvarno ovaj sistem Collinsa nejde u glavu, taj frajer je glupo uporan za neznam koji kurac, PO je već davno otpisan i umjesto da se iskoristi ovaj dio sezone kao priprema za iduću, tj da se isprobaju neki igrači i da se ove važnije odmori ovaj frajer ih je sve posjeo na klupu i to protiv Bobcatsa, OK da je protiv Miamia il nekog jakog razumio bi, ne želi riskirat sramotu, al ovo stvarno nema smisla. uvjek kad ima Sixersa u top10 ovaj frajer komentira, da mi je znat di su našli tog pijanca, najgori je od svih tih komentatora.. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x1eKMMifEEQ i usput čestitke Kobeu na prestizanju Wilta, velik uspjeh, stvarno velik... naravno ovom gore ide pod ruku i dobar pick, ekipa koja j izgubila mjesto u PO treba ganjat dobar pick, al dobro to se zna, netrebam to znalcima govorit :D razlog zašto sam editirao ovaj post jest ovo: Iguodala o ostanku u Denveru: "Ovo ljeto ću odlučiti, postoji mogućnost da raskinem ugovor i potražim novu ekipu. Ali tko zna, lijepo mi je u Denveru, možda i ostanem, ali ništa ne obećajem..." nemoš se suzdržat, mašta jednostavno proradi :D meni je već u glavi kako se vraća doma, kako se drafta Oladipo, oporavlja Bynum i pravi najbolja obrambena ekipa :D Uređeno 31. mart 2013.13 god., autor izmjene: Vinko Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114796 Ocekivao sam da ces i ovo okaciti..........ajde kad vec ti nisi ja cu :P http://www.youtube.com/watch?v=arTzK5cKa18 http://www.youtube.com/watch?v=IJPEiL4oJZY Stvarno bih ga volio gledati ponovo u NBA,bilo gdje neka se vrati.Valjda ce u Philu. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114798 shame on me, skoro zaboravih kralja, velikog AI-a. Vratio se i on doma po tko zna koji put. Treba i njega potpisat bar na 10-onevni ugovor iduće sezone, to je najmanje što se može učinit za ovakvog hardcore fana :) inače ova "oprema" koju nosi je od Philadelphia Philiesa, bjzbolaši :D http://www.nba.com/sixers/video/2013/03/30/130330iversonaylainterviewmov-2429695 Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114799 Kobe Bryant on passing Wilt........Jordane stizemo B-) http://www.youtube.com/watch?v=eYPRbexYLFQ http://www.youtube.com/watch?v=gBAi6f6APyA Kareem Abdul Jabbar 38,387 Karl Malone 36,928 Michael Jordan 32,292 Kobe Bryant 31,434 Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114871 nevjerojatno na koji su način jučer Lakersi pobjedili ili bolje rečeno dobili pobjedu, nemam ništa protiv Lakersa, dapače bilo bi mi drago da dođu daleko što zbog Zdenca što zbog teškog truda koji su uložili da poprave dojam s početka sezone al ovo je glupo ružno i žalosno, takav način ne podržavam. Prvo dan faul Kobeu kojeg ja nevidim da je bio (makar je i slika dosta loša al nevjerujem da je bilo kontakta za faul) a onda s druge strane očit šut Cousinsa iz kontakta, što bi vjerojatno bilo suđeno da je pucao neki šuter a ne DMC, vrijedi i napomenut da je DMC jako dobar izvođač, jedan ob boljih visokih u izvođenju FT-a. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oAx4c6aszkk&noredirect=1 Vrijedi napomenut i da je Syracuse prošao Marquette i tako osiurao Final Four, najzanimljivije je bilo za gledat Michaela Cartera-Williamsa koji če vrlo vjerojatno izač na nadolazeči draft, i ovime če mu vjerojatno porast pick, sad zavisi ko će bit na redu i kome će trebat PG ali jedan od talentiranijih PG-ova ovaj draft, on Smart i Burke su top3 playa ovog drafta. MCT je imao 12 poena 8 skokova i 6 asista Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114875 Samo da spomenem sve retardiranom holidayu... Majku mu bogaljsku jebem, pa zar mozes biti ovakav retard cccc Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_114922 uuuh kakva povreda sinoc na utakmici DUKE-Louisvilee-a pa noga covjeku skoro prepolovila se na dva dijela! vanjski lom, kost viri.. Pogledajte po yt.. Jest mi zao covjeka, saigraci placu.l Kakav je ono horor dozivjeti.. Prijavi
1. april 2013.13 god. Autor comment_114938 isuse soxx govvori istinu sta je ono :O ko da mu se noga razlomila jbt Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_115004 teška i strašna ozljeda koja na sreću neće imat posljedice kakve se na prvu mislilo da će imat, uspješno je operiran i kažu doktori da mu karjera nebi trebala doć u pitanje i da ova ozljeda nebi trebala bit problem za nastavak karjere, oporavit če se i moč igrat, operacija je prošla uspješno. Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_115053 Pa nije rugby ili fudbal, nema tu sta, desilo se, nastavit ce on po starom, trcati i skakati, nije od stakla pa do mu se opet isto desi :S Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_115069 Najgore je sto je pukla ''iz cista mira''. Nije on ni doskocio na niciju nogu, cak nije ni krvo doskocio, valjda ima nekih problema s kostima, nece se bit lagano od toga oporavit. Da je meni tako pukla noga bojo bi se i hodat, a ne skakat ko divljak. Al cini se da je ovaj neki hardcore kosarkas, kazu da je htio odgledat tekmu do kraja prije operacije, iako bas i ne vjerujem u to (naravno odgledat je u bolnici, da ne bude zabune) Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_115101 Koje je ovo sranje od sporta,od politike od zivota evo bas sad citam nesto o momku,i pricaju u fazonu kako moze izgubiti skolarinu,kako ce sam morati snositi troskove daljeg lijecenja ako bude bilo potrebno i naravno da spomenem kako NCAA ne daje kompenzacije igracima navodeci kako oni nisu radnici,vec ucenici(sa neke strane sam i saglasan i pokusavam sagledati sve strane,dobro je to da ne dobijaju velike ogromne svote vec na startu,jer to moze automatski uticati na dalji razvitak,tj. bezvoljnost da se nastaviti trenirati jace,bolje i da imaju kontinuitet stalan u igri;ali opet majka mu stara cuj ne dati momku ili bilo kome u ovakvim situacijama podrsku je velika glupost,a pazite sad sam recimo Louisville je prosle godine od prava prenosa utakmica zaradio nevjerovatnih 40 M dolara,i stoga njima i nije potrebna skolarina,ali se opet vracamo na pocetak gdje se kaze da "ucenici" ne mogu biti placeni,bullshit) "These are things that are not guaranteed to players that are injured, and no matter how hard it might be for people to understand, that's the truth," he said. "And that should change." http://www.cbsnews.com/8301-400_162-57577244/kevin-ware-louisville-guards-injury-and-prognosis/ http://www.cbsnews.com/8301-400_162-57577286/kevin-ware-injury-could-put-scholarship-at-risk/ Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_115112 pa i ne trebaju dobit kompenzaciju zbog igranja za svoju školu/fax, oni jesu školarci inevidim zašto bi je dobiili, igrao sam ja za svoju školu i nogomet i rukomet pa nisam dobio ništa Al nije u redu da izgubi školarinu i sam snosi troškove lječenja, tu bi se ljudi iz Louisvillea trebali pokazat kao gospoda i pomoč mu. Prijavi
2. april 2013.13 god. comment_115154 http://www.youtube.com/watch?v=5MhmGyZ7KF0&feature=youtu.be Sta kazete na ovo ? Ja ne volim te teorije zavjere, ali lako je moguce da ce Lakersi imati poguranac od lige da uđu u playoff. Playoff nije playoff bez Lakersa, mozda i napoznatije sportske ekipe na svijetu, al do njega se mora doci na korektan nacin. Iako ne navijam za Lakerse volio bi' da uđu u PO, ponajvise zbog legende Kobea koji ih je vuko ove sezone, a i bilo bi lijepo da legenda kao sto je Nash dobije priliku za osvajanje prstena, ovo mu je mozda zadnja sezona. Prijavi
2. april 2013.13 god. comment_115161 naravno da će se Lakerse gurat u PO, čak sam se krivo izrazio vidi se i u ovom videu da ih se več gura u PO, to je bilo i za očekivat, bar sam ja očekivao, doduše ja sam mislio da će ih se pogurnut lagano rukom eventualno dvije ali su me neugodno iznenadili time što su unajmili bager da ih pogura. Kao što rekoh, logično je da je ligi u interesu da pogura ekipu u kojoj igrju Howard, Kobe i Nash, dodaj tu još Gasola i Jamisona i to je moglo bi se reć i superstar petorka. Navijao sam za njih da uđu u PO al više ne, ovo je stvarno pokvareno. Prijavi
2. april 2013.13 god. comment_115168 Bar nam nece biti zime,znaci sigurno idemo u PO B-) Ne sa ozbiljno,ovaj gore video nema nimalo realnosti,razumijem ja sad sve to malo buke naravno mora se nesto pisati, desavati oko Lakersa kako jedu disu placu pa sad i ovo,i ne samo sa njima nego sa bilo kojim zvijezdama u bilo kojem sportu,to je prirodno,meni bi bilo cudno kad se ne bi desavalo nista. E sad da ja kazem svoje misljenje,od svega gore izlozenog jedino mogu priznati sa sigurnoscu na osnovu onog videa,posto nisam nasao bolji da je bila velika greska u sudjenju protiv Kingsa,ostalo necu ni da cujem!Pa gluposti nabacati sad sve sudijske greske tokom cijele utakmice,cuj protiv Denvera situacija pri kraju poluvremena,kod Trail Blazersa isto tako na samom pocetku 4 perioda,pa i u 3 periodu,protiv Dallasa ostalo malo manje od pola cetvrtine(poslednje) gdje je bio faul nad Nowitzkim bez sumnje,onda onaj kao faul sto se trazi protiv Minesote ne pije vode,ono se ne svira ono ne moze biti nikako faul niti je bio.Sad kad se bore bice mnogo onih koji ce pokusati da ih satjeraju u cosak,da pricaju prljavstine i gluposti ali stvarno je bezveze sto se trpa nesto sto ne pije vode.Znam da sudije prave greske ali sto nisu postavljali videoe kad su gazili sve redom,ima i drugih vodecih klubova koji su bili u slicnim situacijama i to je cinjenica.Samo sad,u ovo vrijeme to isplivava na vidjelo naravno kad je borba zestoka,ali tek najgore slijedi iako igraju od iducih 8 6 kod kuce dolaze na noge sve same sile sa zapada,GSW, SAS, HOU, MEM. Jos jednom cu reci da svako ima pravo da ukaze na greske,ima pravo na rijec,misljenje da kaze sta misli ali naravno da snosi posljedice onoga sto je rekao,jer ako to isto ne dokaze,sve mu prijasnje receno pada u vodu.Naravno,ponovicu da je normalno da se ovo desava i ocekivao sam nesto slicno ali ovo su ciste gluposti,niko nije savrsen i tako ne moze sudija vidjeti sto mi vidimo pod zumiranom kamerom na yt kako je MWP igraca Portlanda udario po ruci koje su bile obe na tabli,mislim stvarno.I da,jedino ako se ponove ispadi tipa Sacramento,e onda cu i ja reci sta mislim o tome,drugacije ovo su pusta naglabanja. :)>- GO LAKERS !!! B-) Prijavi
2. april 2013.13 god. comment_115197 Oporavit ce se on fizicki al psihicki je teze. Zamislite sebe u takvoj situaciji.. Sve bi se bojali ponovo skociti necel vam se ta povreda ponoviti. Inace brate mlijeka i kajmaka deri da kosti ojacaju :D Prijavi
2. april 2013.13 god. comment_115200 Zdenac znam ja da si ti navijač, dapače zbgo tebe sam i navijao za Lakerse, dobro imam i Howarda u igrici i frajer dere guzove i posto mi drag pa i zbog njega al nije to sa point, neke odluke gore navedene su stvarno glupe i nejasne, dobro još ovako, ajde razumijem koju da nisi vidio, al čini mi se 2-3 su pregledavali i dosudili loše pa daj me nemoj zajebavat, jesi sudac il Ray Charles. Neznam nisam tolko ni ljut kolko razočaran, a opet mi je i drago jer če vjerojatno DMC-a proglasit "teškim" i neće ga se htjet baš u ekipi ( ionako je po ponašanju na lošem glasu) pa če to možda Sixersi iskoristit ako ovo s Bynumom propadne :D Sole i Chelsea4 nekako imam osjećaj da če se vratit još jači, sigurno da če bit ljut što je propustio ovo jer je i ovo sad veliki uspjeh, kamoli ako odu još dalje ili do kraja, i siurno če uložit puno truda i puno vježbe i izać možda kao još bolji igrač, bit če još gladniji uspjeha, a strah će proć kad se ufura, jbg sve je to sport :/ Još vjest da su Sixersi potpisali Justina Holidaya (Jrueovog starijeg brata) kažu dobar defender i solidan šuter, mene smeta što je pre malo agresivan u napadu, i malo više glavu treba koristit, poradit na preledu igre i osjećaju za asist. I još jedna predivna vest :DDDDDDDDD Andre Iguodala will OFFICIALLY become a free-agent this summer. Iggy opted out of his long-term contract with Denver "so he could make a new start and be the star of a new team." Prijavi
2. april 2013.13 god. comment_115204 Pa veze gore ona pregledavanje opet ponavljam nema veze sa zivotom,kazem ti da koliko god bili mocni oni monitorcici pored terena bili,oni ne mogu zumirati,gledao sam milion puta sta rade i vidio sam da samo vrte replay iz raznih pozicija i to je to....ne kazem da nije bilo greski,ali molim te sto je pretjerivanje pretjerivanje je ! B-) Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116329 hahahahaha nisam znao dal da postiram u "humor" ili ovdje, al reko da malo osvježim :) http://www.gophoto.it/view.php?i=http%3A%2F%2Fi.minus.com%2Fi3Xzl8DVIQD8t.gif#.UWanpxeBkqF hahahahaha kralj Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116417 Nema stanke,nema predaha igra se do samog kraja.....kao sto rece i sam Kobe "...just three more games,three more wins,and we are in! " Kobe Bryant 47 poena,48 minuta igre (od toga 18/18 slobodna bacanja,8 skokova,5 asistencija i 4 blokade,sut iz igre iznad 50 %, 14/27) Ne smijemo zaboraviti sjajnog Howarda i Gasola koji su odigrali lijepu zajednicku rolu,ubacili zajedno 4 poena manje od Kobe,imali sut manje,zanimljiv podatak Gasol je imao 9 asistencija isto kao Lillard na drugoj strani,sve u svemu Metta polako ulazi u ritam i svi su skoro na okupu,Nash je jos uvijek out.Iduce tri utakmice su presudne,igraju se sve u LA-u. GO LAKERS!!! It didn't matter that it was the Rose Garden. The "M-V-P!" chant for Kobe Bryant was loud and clear. Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116473 Prekinut niz NY Knicks-a od 13 uzastopnih pobjeda . Poslije produzetaka porazeni od Bulls-a . Prijavi
13. april 2013.13 god. comment_116595 A bas je lijepo krenulo,ahhhhhhhhhhh http://www.youtube.com/watch?v=36CQATN6H2g Kobe : This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that?? I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career that was. Maybe this is how my book ends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever. One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day. "If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer. I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge. Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru. Thank you for all your prayers and support. Much Love Always. Mamba Out Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.