20. april 2013.13 god. comment_117458 F:WEST Thunder vs Lakers F:EAST Heat vs Knicks Finals : Heat vs Lakers Lakers wins in seven series ! Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117461 nije šutirao dobro zadnjih par tekmi a za mladog PG-a je normalno da ima TO's-e makar istina on ih je imao možda i previše, al dokazat će se Jrue ne bojim se ja, dobar je on igrač. A čuj ove nadobudne plejofđije :D Nemojte Knickse otpisivat, ja nekako njih vidim kao pritajene favorite. Bit će jako zanimljiv PO, prve 2 tekme danas u 9 po anšem vremenu NYK i Boston a u pol 12 Denvet i GSW. Kad sve pogledam Heat izgleda najkonkretnije a Denver i Iniiana ekipe koje će bit neugodno iznenađenje PO-a, nemam neke izrazie favorite ja što sam trošio živce sam trošio dosta mi je za jdnu sezonu, samo oču ljepu šicu i atraktivne poteze. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117534 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bGEVUcErf9Q 37 years young haha komentator najjaci..... Inace dobro su ih stisnuli ratnici,bilo je gusto,ostale utakmice prema ocekivanju,veceras raj za oci,prstice na sve strane. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117936 http://nbacro.com/playoffs/chicagu-prva-gostujuca-pobjeda-paul-sa-zvukom-sirene-17630 CP3 pokazao zasto je najbolji play lige, a Đoakim da je Bullsima vazan skoro kao i Rose Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117949 Ja bih najradije finale okc-ind al tesko da ce miamia iko izbaciti.. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118181 GSW vs DENVER 131 : 117 MIL vs MIA 86 : 98 BOS vs NYK 71 : 87 Da kazem odmah,Marc Gasol najbolji odbrambeni igrac lige,prvi evropljanin od kad se dodjeljuje ta nagrada,cini mi se od 1983 god. Ratnici uzese brejk,mnoogo dobro su sutirali iz igre,Denver ih je pratio ali jednostavno su bili predobri i za Denver koji je tako dozivio poraz u pepsi centru nakon puna 3 mjeseca !Ostalo rutina kao sto se moglo i ocekivati,slabi mi nekako kelti,ocekivao sam jaci otpor. Sutra jutro se rani,Lakersi jure sansu svoju protiv San Antonio prije povratka u LA. Go Lakers!!! :D/ EDIT editova : Some good news on the injury front for the Lakers this afternoon, Jordan Hill has been cleared to play in Game 2. Yeahh baby!!! B-) Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118310 OKC 106:102 HOU (2:0) IND 113:98 ATL (2:0) Još se čeka SAS-LAL TRENUTNO 18:18 Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118347 aj kad je već Sole krenuo da nastavimo :D najbolji obrambeni je Gasol, prvi europljanin odkad se dodjeljuje ta titula, Howard pak misli da je to Ibaka trebao uzet. George je igrač koji je najviše napredovao, što stvarno jest u izostanku Grangera (možda sam krivo napisoa al znate na kog mislim) preuzo je palicu vođe ekipe i odlično to uradio, stvarno mu svaka čast. Šteta za Rakete nekako sam navijao za njih al čini se da bi Okc mogla ovo rješit rutinski sa 4-1, al eto serija seli u Houston ako rakete uzmu obje opet imamo neizvjesnost, LAL bi mogao dobit metlu, tužno al tako je, ipak mislim da će uzet jednu al na krjau nekih 4-1 vidim, sry Zdenac realnost :/ Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118387 Lakersi su pogrjesili odmah na pocetku kad su umjesto Jacksona uzeli debila D'Antonia. Prijavi
25. april 2013.13 god. Autor comment_118401 Lakersi su pogrjesili odmah na pocetku kad su umjesto Jacksona uzeli debila D'Antonia. boston nan gubi :( ima li nade za preokret ti si upuceniji Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118419 slažem se, nisu trebali antonia uzimat, rađe su trebali Browna ostavit, a pitanje je dali če i Howard htjet ostat u ovim Lakersima već se od prije zna da je imao par destinaija gdje bi volio otić iz Orlanda ali LAL nije bio među njima.. Crve za Boston ti nema nade, sad će uzet 1 il 2 doma i to je to, al nebi ja rekao da je za njih sezona izgubljena ili uzaludna, možemo to nazvat i otkrićem Greena koji je strašan igrač, ma odličan igrač, oko njega i Ronda se da slagat ekipa, mislim da ipak treba ić u remont da je to ipak ekipa s godinama, bolje rečeno ekipa kojoj su glavni igrači u godinama i ipak mislim da se treba podvuč linija i krenut od već spomenutog dvojca, treba vidjet što če PP oko njega i s njim treba napravit neki kompromis, neki ugovor koji nije opterećenja salaryu a opet da ostane i završi karjeru kao kelt, dok KG i nije neka legenda kelta, prije Minnesote gdje je proveo večinu karjere, njemu se zahvalit i dat ga po mogućnosti nazad u Minnesotu za neki pick. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118456 Zen Master je u pocetku malo "srao" da se tako izrazim,nisam od njega ni ocekivao nista manje ali vukli su tu pricu gotovo cijeli mandat Brown u Lakersima da ce se vratiti i on je u fazonu odbijao,jeste i imao je zdravstvene probleme i nije bio u mogucnosti da se vrati odmah,sam je i izrazio da je zavrsio sa trenerskom karijerom pa poslije onda trazi basnoslovne svote i mnogo stosta,prakticno je vukao za nos upravu na celu sa Mitchom,dajuci nogu Brownu jednostavno bilo je previse da se preplati Zen(iako bi se isplatilo u to ne sumnjam) a pogotovo jos sad da se vrati.Iskreno,ako ne dodje u Lakerse,a nece u skorije vrijeme(barem ne iduce sezone) nece nigdje. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118458 Crvena Zvezda obezbjedila euro ligu pobjedom nad Radnickim iz Kragujevca. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118581 Partizan pobedio Igokeu u Laktašima.. Zemo, nije Zvezda sigurno obezbedila Euro Ligu. Sad se pojavila informacija : Portal 'mozzartsport' prenosi informaciju da će samo ekipa koja obezbedi trofej imati zagarantovano mesto u Evroligi, dok će finalista svoju šansu tražiti kroz kvalifikacije u slučaju da se u ostale tri lige, bolje plasiranih od ABA lige za dobijanje B licence, dogode iznenađenja. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118659 Indijanac je i nije ni do koljena Durantu ali sad su OKC-u strasno pale sanse za naslov prvaka.... http://www.hrsport.net/vijesti/460427/kosarka-nba/russell-westbrook-mora-na-operaciju-sezona-za-njega-zavrsena/ Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118693 Bem ti corbu bem ti hljeb bem ti rejsa bem ti sirce bem ti kajmak bem ti supu bem ti kupus bem ti sveeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Jebem i playoff Pa poserem se na kosarku gdje ce majami uzet titulu bez nekog protivnika kako treba.. chicagu rose indiana granger lakers kobe thunders west celtics rondo dokle vise bem ti bohaaaaaaa Jebem onom beverliu sve u supak Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118713 Bem ti corbu bem ti hljeb bem ti rejsa bem ti sirce bem ti kajmak bem ti supu bem ti kupus bem ti sveeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Jebem i playoff Pa poserem se na kosarku gdje ce majami uzet titulu bez nekog protivnika kako treba.. chicagu rose indiana granger lakers kobe thunders west celtics rondo dokle vise bem ti bohaaaaaaa Jebem onom beverliu sve u supak Imaju Knicksi *__* :D Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118715 Ma nevjerujem da im knicki mogu nesto, nadam se da ce me iznenadit Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118720 sole zaboravio si Sixerse :D da je Bynum zdrav bili bi jeben oni problem Miamiu. A NYK može itekako zadat probleme Miamiu, pogotovo ako se Stat vrati, odlična visoka linija koja je možda i jedini način da ih se pobjedi, Shumpert može zaustavit Wadea samo je pitanje tko bi mogao Jamesa zaustavit, Mela koriste na PF-u a i ovako nije neki branič, jedino neka zona al otom potom sve u svemu Kniksi mogu zaustavit Miami. A zanimljivo kad vidiš da na istoku fali praktički jedna All star petorka xD Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118729 A sto svi potcjenjuju san antonio, to nikada nisam shvatao :S Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118744 Podcjenjuju Spurse s najboljim trenerom lige, a bogami i podjcjenjuju Indianu koja nikako ne odgovara Heatu Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118747 ja sam previše precjenio LAL zbgo tandema Howard Gasol za kojeg sam mislio da ih ipak može nosti al čini se ne gine im metla, isto kao i Bostonu makar mislim da Boston može jednu uzet, Indianu nisam baš primjetio da se podcjenjuje, ja ih možda i preuveličavam ali na netu nisam baš vidio da se podcjenjuju :/ sve u svemu puno će oni ovisit o Hibbertu ako dođe do tog dvoboja koji je po meni možda ipak malo precjenjen Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118753 Ne bi se Spursi proveli kako se sad provode da su Lakersima zdravi igraci koji su ostali,ali to je problem Lakersa ne Spursa,to stoji.Znalo se za Nasha da ce biti veliki rizik,ali opet covjek nije sastavio pet postenih utakmica,pa onda Howard koji je odnedavno poceo igrati kako valja,Gasol povrede,Blake povreda,MWP povreda poslije koje se brzo vratio ali vidimo kakav,Kobe znamo sta i kako i evo sad i Joddy get buckets je out....Lijepo za ljepsim se reda,tacno covjek ne zna sta da kaze,ljudi imaju rotaciju za 89 hiljada 523 kluba,evo danas im se razigrao Parker,Duncan pobjesnio sut im 60 %, za tri poena za 10% veci od Lakersa(nije ni cudo kad im nema ko sutati,od sutera ko je ostao Morris i Andrew i MWP "nedostizne" 4 trice su ubacili,zajedno 4-20,MWP 0-6 iz igre, 0 poena mada nije puno igrao ali i zamjena je boli glava) slobodna bacanja po obicaju su protivnici bolji tako da nema tu price previse..... E samo mi je krivo sad ako se Heat proseta do titule,bas ce biti sranje,OKC ako ce im sig West biti out do kraja PO,to jest nece se vracati,njih ce SA isprasiti samo tako,i tu dolazi onda east,jedino Indiana moze prnuti i donekle NY Heatu,to je to......vidicemo sta ce biti dalje Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.