16. maj 2013.13 god. comment_122940 poznati i prvi finalisti konferencija, Miami očekivano isprašio Bullse, dok Memphis vrlo iznenađujuče mete favorite, u obje serije su zaredali 4 pobjede, najveće iznenađenje sezone, mislim da mogu u veliko finale, mislim da imaju tu kvalitetu, dapače čak mi se Spursi i GSW ćine lakšim protivnicima od Okc-a i LAC-a. Očekujem da dalje ipak odu Spursi a na istoku Pacersi. Will Smith bio je jučer na tekmi Miamia i Bullsa, što reći nego kralj :D ljudina ! Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123583 I poznat zadnji finalista konferencija (sveukupni polufinalista) Pacersi prošli NYK, moram reč očekivno,jednostavno su dobri i disciplinirani, nemaju nekih superstara makar Hibbert i George malo odskaču, al sve u svemu drago mi je, bit će zanimljiva serija protiv Mimia, pogotovo ako se Wade ne izvuče iz loše forme. zanimljivo je da je Indiana prva ekipa nakon Jazz-a 1994 koja je dogurala do finala konf bez ijednog igrača koji je top5 pick. Kad smo več kod pickova, u utorak je lutrija, već dosta dugo pratim ovaj drat i igrače koji su se prijavili i baš se veselim draftu, poslje ždrijeba ču s okušat u mocku pa da vidimo oču li pogodit što xD ima dosta zanimljivih igrača i dosta njih koji bise mogli pokazat kao krađe drafta, al zanimljivo je što su GM-ovi rekli da nema nijedan igrač koji je vrijedan 1. picka. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123615 Jeste da je New York ove godine bio trn u oku Miamiu,ali ovakvi im ne bi mogli ozb priprijetiti,zato mi je jos vise drago zbog pobjede Pacersa.Evo nadam se da ce dati sve od sebe protiv Heata,pa makar da doguraju do majstorice ako nista,nema Indiana kljucnog igraca cijelo sezonu,Wade je u badu poslednje vrijeme pa mogli bi reci da je situacija priblizno "equal".Na zapadu ocekujem jaku rovovsku bitku i ne bi davao nikome prednost,ali ipak malo medama dajem "little edge over Spurs" zbog mladosti,male prednosti u reketu i sasvim solidnom odgovoru na bekovskim pozicija tokom citave sezone...dakle idemo Pacersi i Grizzliji ;) EDIT: Zab sam da cestitam rodjendan jednoj velicini,istinskoj legendi ovog sporta Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125132 Unistio George prvo LeBrona pa Andersona, Birdman skoro zavrsio na zamlji :) Inace jebena utakmica bila, cijelo vrijeme kos-dva razlike, izmjenjuju se vodstva, atraktivni potezi, super zanimljivo. Indiana je igrala pametno, West i Hibbert su odlicno odradili posao, kao i George te Hill(zabio je sve slobodnjake kad se utakmica lomila iako je prije toga imo 0/3) Lebron odlicno odigro 47 minuta, i onda se na kraju izgubio dvije lopte u dva napada i osiguro Pacersima pobjedu. Ako zeli da ga se uspoređuje s Jordanom mora biti najbolji kad je najvaznije. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125163 Mali hint,inace Paul ima strasan prvi korak kada napada lijevom rukom,tj. na slabiju stranu a ovdje je to LeBron sam isforsirao,zatvarao desnu stranu pod 45 i otvorio Paulu put do kosa,losa odbrana definitivno,ali da momak igra,svaka cast za pobjedu i sad mi jos zalije prve utakmice,zato sto znam da ce ih nekako naguziti Miami u trecoj opet,i opet ispocetka.... A to za LeBrona je jos uvijek aktuelno,dokle god on ne osuta fucking ball u poslednjoj sekundi utakmice nece moci da se konacno pocne kretati prema Jordanu....jos mi nije jasno zaasto u prvoj utakmici ljudii graju covjeka,zasto vade Hibberta koji je stijena pod kosem,kad je bilo 3 sekunde do kraja i znali su da ce je LeBron primiti to automatski = prodor...da su zatvorili put prema kosu dobili bi mec,jer za 3 sekunde nema sanse da doda nekom loptu(sto bi garant uradio) da taj neko napravi sebi poziciju za dobar sut,plus sto bi LeBron bio prinudjen da suta i ako bi slucajno osutao imali bi vise sansi...nisam tacno vidio,cini mi se onaj Hill da ga je tad cuvao i nista 'ladno ga pustio da primi loptu i to ti je vec 70% manje sansi u onoj poziciji za odbranu..... Ocekujem finale Indiana i Spursi,navijam za Indianu naravno nemam nista protiv Miamia,LeBron sila od covjeka i igraca,a ovamo zbog konstantnosti Spursa,zasluzuju jos barem jedan shot na titulu,za eru Duncan-Ginobili-Parkerica,zasluzili su momci sto jest jest ;) Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125180 Zdenac sve 5 samo što je LeBrona tad u prvoj tekmi George fulao, ajmo reć da mu se osvetio sa ovim jebačkim zakucavanjem al i on vjerojatno zna da zakucavanje ma kakvo bilo neće značit jednu pobjedu. LeBron u zadja 2 napda utakmice zorno pokazao kolko znači pravi play ekipi, West je bio dobro koncentriran i uzeo mu dvije lopte samo zbog LeBronove nepromišljenosti. Sad serije seli u Indianapolis i tamo pPacersi pobjedom u prvoj tekmi mogu napravit veliki korak ka iznenađenju, imaju dobre šanse i naravno navijamo za Pacerse ! SAS već napravio pola posla, samo jedna pobjeda u Memphisu znači prolaz, Grizliji su se uspjeli izvuč protiv LAC-a samo zato što oni nemaju igrača osim CP-a, SAS je ipak druga priča i Pop je drugi trener, mislim da je to ipak zaključena serija, a ovi ako na ljeto uspiju uzet nekog šutera ili nisko krilo koje je u napadu nova dimenzija oni su contenderi. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125367 2 remija za redom i dvaput odnese SAS u produžetku, eto što ti je iskustvo, ostavili Memphis na 7 poena u produžetku, još jedan dokaz da im treba u napadu još jedna dimenzija, mislim da bi njima Monte sjeo ko kec na desetku. Mislim da j sasvim jasno da SAS prolazi. Duncan pokazao potencijal za rukometnog golmana. Još jedna vjest je da će Amare i ovog ljeta radit s Hakeemom, i to bi ga trebalo koštat 50 hiljada $ tjedno Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125368 Sjeo bi im Monte ofenzivno, al je on tolka rupa u obrani da mislim da ga Memphis(najbolja obrana lige protekle godine) ne moze ugurat u ekipu. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125380 'oce on glumi playa i da asistira pored Tima :D Nego ovdje se sve zna,sada se jos ceka Indiana i mirno finale moze da pocne,mislim da bi bilo jedno od boljih u proteklih nekoliko (izuzmimo sezonu 09/10) godina. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125649 Sjeo bi im Monte ofenzivno, al je on tolka rupa u obrani da mislim da ga Memphis(najbolja obrana lige protekle godine) ne moze ugurat u ekipu. a baš bi oni to mogli, imaju Allena koji je uz Iggya vjerojatno najbolji per. defender lige, Conley jedan od najbolji obrambenih playeva, još pod košem 2 stupa obrane, tako da mislim da bi se moglo pokrpat Montina loša obrana, uostalom vjerojatno bi ga natjerali igrat obranu, obrana je zapravo70% čisti effort, trud i zalaganje, nije to neka prevelika nauka, skoro zaboravih i Princea koji je u više navrata bio u najboljoj obrambenoj petorki lige.. Memphis je ekipa šljakera, nebi oni dopustili Montiću da se zajebava po terenu, a i ima dobru trade vrjednost tako da i da se zajebava nevjerujem da bi dugo trajalo, a opet može dat memphisu 20-ak ppg što im je prjeko potrebno, i dodatnu opasnost iz trice, ja mislim da bi to bio pravi potez memphisa... Pacersi pak izgubili na svom parketu, šteta, ako iduću ne dobiju laganini mogu i oni planirat odmor i ljetovanje.. U San Antoniu bila poplava, vozač autobusa našao se u zajebanoj situaciji ali ni tada navijačkog duha nije izostalo hehe Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125764 Kao sto rekoh da ce ih Miami nekako naguziti,to nekako je bilo u vidu nestvarno raspolozene sutacke veceri ekipe sa Floride,ulazilo sta god su osutali a da ne pricam da su imali SAMO 5 izgubljenih lopti,prvi put da vidim petorku da su svi dvocifreni,Haslem koji nikad ne suta a kamoli daje preko 10 poena kaznio je Hibberta sto ga je ostavljao na sutu,8/9 od njega sasvim solidna rola....ceka se sad 4 utakmica i odgovor Indiane,bolje im je da pobijede,inace papa do sljedece godine... Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125946 Sinoc je Memphis prakticno igrao bez odbrane,SAS im dadne 20 poena vise u reketu pored Randolpha i Gasola koji su malo za reci podbacili,Zach pogotovo,i pricao sam ranije ako se ne popravi da je ovdje stvar gotova...Parker ulazi u reket kako mu volja,protok lopte je funkcionisao perfektno za Spurse,nemam rijeci kako lagano odrade kontru i zavrse napada bez po' muke....Sad ladovina i odmarajte grizliji,dok ce se Popoviceva ekipa boriti za 5 prsten u njihovoj eri,jedva cekam finale,i mislim da oni i imaju najvise sansi protiv bilo koje ekipe sa Easta.... Grizzlies vs Spurs 86 : 93 Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125954 a baš bi oni to mogli, imaju Allena koji je uz Iggya vjerojatno najbolji per. defender lige, Conley jedan od najbolji obrambenih playeva, još pod košem 2 stupa obrane, tako da mislim da bi se moglo pokrpat Montina loša obrana, uostalom vjerojatno bi ga natjerali igrat obranu, obrana je zapravo70% čisti effort, trud i zalaganje, nije to neka prevelika nauka, skoro zaboravih i Princea koji je u više navrata bio u najboljoj obrambenoj petorki lige.. Memphis je ekipa šljakera, nebi oni dopustili Montiću da se zajebava po terenu, a i ima dobru trade vrjednost tako da i da se zajebava nevjerujem da bi dugo trajalo, a opet može dat memphisu 20-ak ppg što im je prjeko potrebno, i dodatnu opasnost iz trice, ja mislim da bi to bio pravi potez memphisa... Ja i dalje mislim da se on nebi uklopio. Opcenito za takve igrace, scorere koji trose puno lopti, a ne igraju obranu ( on, Melo, Amar'e...) mislim da nikad nece bit sampioni (jebiga, ljudi ne znaju igrat timski). Ko sto si sam reko, Memphis je radnicka ekipa, timska igra im je sve i nevidim igraca poput Monte u njihovoj igri. Jedino kad bi se on prdredio ekipi i kad bi ga natjerali da igra barem solidnu obranu i ne solira ko Jimi Hendrix. Ali opet ne vidim kog bi Bucksi mogli uzet iz Grizlića, sigurno im nebe dali Gasola i Randolpha. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125980 Monte je slobodan igrač ovo ljeto tako da Grizliji nebi morali nikoga dat, a baš misli da im treba jedan koji če znat povuč, jedna pravi napadač, a osim toga Monte dosta aististencija upiše stoga ga baš nebi usporedio s Carmelom, dok je Melo ipak dosta jači scorer, kad bi ga natjerali da sudjeluje u obrani on bi možda bio jedna od boljih igrača lige.. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_126057 Al opet ne mogu potpisat Montu jer nemaju mjesta pod salary capom, cak su i Gaya trejdali da ne moraju placat taj luksuzni porez. Istina je da bi im dobro doso jedan takav igrac u napadu, ali uopce je jako malo vjerovatno da bi Monta mogo potpisati za njih Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126215 Neznam bilo je glasina usred sezone da Monta već pregovara sa grzilijima (zna se od početka sezone da neće iskoristit tu dodatnu godinu u ugovoru jer želi iz Bucksa). A prije koji dan je navodno procurilo iz Milwaukee-a da bi oni rađe zadržali Montu nego Jenningsa, i sve mi se ćini da obojca odlaze i da Bucksi nagodinu imaju top3 pick, Jennings je zaštićen slobodni igrač dok Monte nije.. samo još da im netko Sandersa mazne i to je to. Zanimljivu sliku sam vidio na fejsu danas pa eto da se podjeli, idol <3 Na slici su Ann Iverson i legendarni Allen Iverson, njegova majka Ann rodila ga je kad je imala svega 15 godina.O tome kakav je igrač suvišno je pisati, sve se zna. Valja istaknuti da je u karijeri u prosjeku bilježio 26.7 poena u regularnom dijelu sezone (6. na listi najboljih strijelaca u povijesti), dok je u doigravanju zabijao čak 29.7 poena u prosjeku (ispred njega je samo Jordan). -The NBA has announced 22 teams will compete in the Las Vegas Summer League, the teams not competing are the Celtics, Magic, 76ers, Jazz, Pistons, Nets, Rockets, Thunder & Pacers. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126460 Miami dobio 5. tekmu i vjerojatni prolaz, čak je rječ dobio i prava za jučerašnju tekmu, Indiana je po meni pokradena i nije smjelo onako završit. Prvo Birdman i njegovo kurčenje su trebali bit izačeni s utakmice, onda je jednu čistu indianinu loptu sudac dao Miamiu, ključna lopta, lomio se rezultat a Ra Ray je polonjenu loptu pretvorio u ti poena, i tu sam ugasio, znao sam da je gotovo. James sam vukao Heat i doslovno sam uzeo tekmu, uz pomoć Haslema i sudaca. Našao sam dosta zanimljivosti o igračima koje sam nisam znao, pa kog zanima.. zanimljivo za pročitat. Koliko su životi NBA zvijezda praćeni govori činjenica da, osim što znamo svaki statistički podatak u predhodnih 50 godina, znamo i gomilu stvari iz njihovih privatnih života. Izdvojit ćemo neke najzanimljivije.Tako npr. Josh Smith uživa u šalama sa novacima. O tome Jeff Teague moze posvjedočiti, a zadnja 'žrtva' bio je Dion Waiters kome je Smith napunio auto sa kokicama. Uz to, Smith sa sobom uvijek nosi makar jedan špil karata, koje obozava igrati.. Njegov suigrač iz Atlante, Al Horford, kladio se svojevremeno sa Paul Pierceom kako Boston neće 'pomesti' Atlantu iz playoffa. Serija je igrana u čak 7 utakmica, a kako Horford kaže, Pierce mu i dalje duguje 10,000 dolara.Kad smo već kod Paul Piercea, zanimljivo je da je on u tuči u noćnom klubu pogođen staklenom flašom u glavu. Napadači se nisu zaustavili na flaši pa je Pierce uboden nožem u vrat, po licu i u grudi. Borbeni Pierce te sezone nije propustio niti jednu utakmicu. Kevin Garnett je u NBA došao direktno iz srednje škole.Međutim, ono što malo ljudi zna jest da je KG čak četiri puta pisao prijemni ispit za college i niti jednom nije skupio dovoljno bodova za prolaz. Jason Terry, imao je običaj u svojim college danima da večer prije utakmice spava u timskoj opremi. A traku oko glave nosi u čast svoga trenera iz osnovne škole, koji ju je nosio u svojim igračkim danima.Deron Wiliams je unajmio profesionalnog novinara koji će da piše samo o njemu, naravno na web stranici deronwilliams.com. Njegovi suigrači također imaju po koju zanimljivost. Joe Johnson ima po jednu tetovažu na zglobovima, na Hindu jeziku. Kada se spoje imaju značenje 'Nevjerovatno blagoslovljen'.Gerald Wallace je, vjerovali ili ne, jednom prilikom regrutovan od strane FBI. Nakon izjave kako bi ga taj posao zanimao, čak petorica FBI agenata su se pojavila na Portlandovom treningu. Dobio je ponudu, pa ako ga taj posao bude zanimao i nakon NBA, ima poziv. Na poklon je dobio kapu, košulju i repliku značke.Luol Deng je igrač koji se rodio u Sudanu, jedno vrijeme živio u Egiptu i Rusiji, školovao se u Engleskoj a košarku danas igra u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegov suigrač Joakim Noah, u stvari je dijete poznatih. Otac Janik je bio poznati francuski tenisač a majka mu je bila miss Švedske.Andre Iguodala je sam šivao svoje ime na tenisice koje je nosio. Što se tiče Steph Currya, pojavio se u jednoj reklami još dok je bio dijete. Njegov suigrač iz Golden Statea, Kly Thompson, ima pravu sportsku porodicu. Otac mu je bio prvi pick na NBA draftu 1978. godine, dok mu brat igra baseball za Chicago White Soxe.James Harden je izjavio,kako je njegova zastrašujuća brada rezultat lijenosti da se brije svakodnevno. Paul George je veliki fan paintballa. David West je uspio da pošalje maskotu u bolnicu! Krilni centar Indiane je izjavio kako je sasvim slučajno povrijedio maskotu Clevelanda, ali na videu se jasno vidi kako je hladnokrvno isprebijao jadnu maskotu.Što se Lob Citya tiče, tu ima par zanimljivih stvari. Chris Paul, veliki je fan kuglanja i ima vlasnički udio u američkoj ligi u kuglanju. Blake Griffin osim što voli da zakucava, voli da imitira ljude. Jamal Crawford je izjavio da bi bio arhitekt da nije uspio u košarci.Pau Gasol je namučio domare u svojoj osnovnoj školi. Pošto je bio previsok za standardne klupe, domari su morali da mu naprave klupu posebne veličine, specijalno za njega. Dwight Howard je izjavio da kada god vidi NBA logo uvijek zamišlja križ oko vrata siluete. A Meta World Peace je tokom lockouta probao svoje vještine u stand up komediji.Zack Randolph, čovjek 'odvaljen od stijene', boji se mačaka. A njegov suigrač Mark Gasol, prvi je igrač u povijesti NBA koji je tradeovan za svog brata. U 2008. godini Lebron James je postao prvi muškarac afro-amerikanac u povijesti koji se našao na naslovnoj stranici magazina Vogue. Rashard Lewis, također iz Miamia, posjeduje trkače konje.J.J Redick je svojevremeno otišao na sajam body arta sa svojom 78-godišnjom bakom. Oboje su napravili tetovaže. Carmelo Anthony je svoju brončanu medalju sa Olimpijade 2008. bacio u jezero! Njegov suigrač iz Knicksa, J.R Smith, osim što ima fobiju od zmija, ima istetovirano 'Mamin dečko'. Jason Kidd se predstavlja drugim imenima kada rezervira hotel, često i kao Will Smith.Tim Duncan na treninzima nosi kratke hlaćice naopačke. Također posjeduje nevjerovatnu kolekciju noževa i bodeža, među kojima je i pravi samurajski mač. Tony Parker je svoj prvi tripl dabl u karijeri proslavio originalnim francuskim desertom.... Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126468 Pa vi onda pricajte kako se Lakersima pomaze :P ....inace nisam mogao spavati pa sam odgledao prvo poluvrijeme i zaspah na pocetku drugog,tu sam i ugasio ali sam znao,nesto mi je govorilo da ce ih sjebati u trecem periodu,uvijek ih sjebu,cinilo se too good to be true... eto nisam znao za to potkradanje i to na kraju,ali sam vidio ono za Birdmana i mogu reci da je bilo na granici iskljucenja,mislim dobra odluka sudija ali blentavi Vogel uleti da ih rastavi,da nije garant bi pala isljucenja,inace znacajan boost sa klupe im donosi ptica... I na kraju sta reci,a ne zaplakati.Nema vise igraca tipa Jordana,Magica u ovoj eri Iverson u penziji (trenutnoj :D) i jos kad pomislim da ce Kobe u mirovinu za koju sezonu (nadam se i vjerujem da ce produziti ugovor) ova NBA liga ce biti malo za reci dosadna.Pa sinoc covjek (Lebron) citam kao naljutili ga pa se razigrao,a on ih u stvari sve razgurao pa dao kos,ma daj bjezi,covjek igra na silu,nema tu ljepote, finti onoga sto i krasi kosarku,NBA,lik se samo zaleti i zakucaj,pa gdje ide ova NBA....da nema malog Irvinga covjek bi se zapitao isplatili se nadati novim mladicima koji ce pokusati skinuti Jordana sa trona.... L-) PS. Ocekivao sam Vinko da napises nesto,nije mi se dalo prvom skrabati :D Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126487 I nije nesto previse Indiana pokradena, barem se meni tako cini, iako je Birdman trebao biti iskljucen. Neznam kako oni planiraju pobjedit Miami kad na utakmicu dođu samo Hibbert i George(poslije se prikljucio i West, al ono sto je on promasivo na pocetku je nenormalno), kad im bolesni bekovi zabiju samo 5 poena u utakmici, zamisli, 5 poena. Pa tako se ne mogu dobiti no Lolcatsi, ne Miami. Sami su si krivi, moraju se opasno popravit ako hoce izjednacit ovu seriju. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126565 A i ovaj Tyler je luđak, mozda radi isključenja nije htio pravit drame .. pogledajte na youtube-u kad mu brata slucajno udari netko na utakmici, kako poludi .. haha kralj :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.