11. juni 2013.13 god. comment_128922 Dr. J moze i sa 63. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dr-OEXL_ZYg Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128952 ma legenda, nejde mi iz glave onaj njegov kuc sa linije slobodnog, a tad bila loša kamera, vidiš samo crnju s mikrofonkon u čini mi se cvenom dresu kako skače. ma što skače, leti sa loptom u ruci ko da je jabuka, juče mu je bio dokumentarac na ESPN-u čim ulovim vremena potražit ču ga na YT-u, DR. J -the legend ! Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129015 Ovo bi pišanje po Miamiu =)) 36 razlike. Bravo spursi bravo starci!! Karajj Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129032 Ovo bi pišanje po Miamiu =)) 36 razlike. Bravo spursi bravo starci!! Karajj E jes mi vala drago :D Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129088 Četvrta utakmica je kjučna. Ako Heat izvuče pobjedu, uzima sigurno titulu. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129103 Ovo bi anal pounding ahahah.Ljudi su imali 50 % sa trica hahaha,rezervni igrac Neal 24 poena,nema sta. Idemo Spursi,nastavite tradiciju,inace u svakom finalu koje su igrali nisu izgubili prvu utakmicu,i sto je vaznije sve i jedno finale koje su igrali su osvojili. Come on Spurs !!! Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129220 Jason Kidd 10 dana nakon sto je najavio povlacenje sa terena postao je trener Brooklyn Nets-a . Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129256 Kako glasi rezultat četvrte utakmice? Eh da znam otisao bi u kladionicu i uplatio stan na taj rezultat . Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129511 Odlično. Heat je dobio ključnu utakmicu playoffa sa stilom. SA počinje fizički padati i to se jučer vidilo, neko vrijeme ih sve išlo, ali kad je došlo na fizikalije, Heat je bio bolji. Odlična večer LeBrona i Wadea. Sada se igra sljedeća u SA i eventualno zadnje dvije na Floridi. Zato je bilo ključno za Heat da dobije. Stvarno se još uvijek nadam da će ovo završiti u 6 utakmica. Onih +36 Spursa im je samo odmoglo, jučer totalno druga priča. Ključni razlog za poraz je po meni bila bolja skok igra Heata, odlična tranzicija Heata i velik broj lopti SA bačen u bunar. Inače dobro paze na loptu, ali i tome dođe kraj. Wade sam je ukrao 6 lopti čini mi se. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129522 Ma Flash sinoć pokidao Dwyane Wade - 32 points, 6 rebounds, 4 assists, 6 steals and 1 block. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130028 http://www.hrsport.net/vijesti/462807/kosarka-nba/video-spursi-uz-odlican-nastup-ginobilija-do-pobjede-u-petoj-utakmici-finala/ Odlaze spursi u Miami s vodstvom. Spursi ne da imaju veliku trojku, nego i svaki drugi igrac moze odlucit utakmciu. Kad pogledas da nijedan starter nije iso ispod 15 poena malo se zacudis, al onda se sjetis ko je trener i sve postane logicno. I Boris Diaw je strpo LeBrona(jebemu, nemojte ga vise uspoređivat s Jordanom) u džep u drugom poluvremenu, e moj King James. Sad fali samo jos jedna pobjeda, Spursi ionako nikad nisu izgubili finale. I da, mislim da bi najbolje bilo da Pop draftira Šarića, od kakvih otpadake on radi igrace, mislim da bi Šarića doveo do maximuma :) Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130030 Da, Miami će sigurno lako skinit gaće na Floridi u zadnje 2 utakmice. Oprezno s kritikama. Ray Allen je jedini koji je imao jako slabu defanzivnu rolu u utakmici jučer, dosta je puštalo kod njega. Sve ostalo je bilo više nego dobro. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130032 Pa naravno da nece skinut gace, nisu ni sinoc pa su popusili tako mogu i tamo. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130033 Naravno da mogu izgubiti, ali pravo je pitanje može li SA ponoviti ovako dobru šutersku utakmicu u gostima, ja mislim da ne. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130035 Imaju dvije utakmice da pobjede jednu a vec su jednom pobjedili tako da me nece cuditi i ako se sve u sljedecoj rijesi. Naravno da ce ulaziti trice ako igrac nije zatvoren. Ti kad zatvoris ekipu dobru nema tu "ulazi im sve" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.