Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

ma legenda, nejde mi iz glave onaj njegov kuc sa linije slobodnog, a tad bila loša kamera, vidiš samo crnju s mikrofonkon u čini mi se cvenom dresu kako skače. ma što skače, leti sa loptom u ruci ko da je jabuka, juče mu je bio dokumentarac na ESPN-u čim ulovim vremena potražit ču ga na YT-u, DR. J -the legend !

Ovo bi anal pounding ahahah.Ljudi su imali 50 % sa trica hahaha,rezervni igrac Neal 24 poena,nema sta.

Idemo Spursi,nastavite tradiciju,inace u svakom finalu koje su igrali nisu izgubili prvu utakmicu,i sto je vaznije sve i jedno finale koje su igrali su osvojili.

Come on Spurs !!! 

Odlično. Heat je dobio ključnu utakmicu playoffa sa stilom. SA počinje fizički padati i to se jučer vidilo, neko vrijeme ih sve išlo, ali kad je došlo na fizikalije, Heat je bio bolji. Odlična večer LeBrona i Wadea. Sada se igra sljedeća u SA i eventualno zadnje dvije na Floridi. Zato je bilo ključno za Heat da dobije. Stvarno se još uvijek nadam da će ovo završiti u 6 utakmica. Onih +36 Spursa im je samo odmoglo, jučer totalno druga priča. Ključni razlog za poraz je po meni bila bolja skok igra Heata, odlična tranzicija Heata i velik broj lopti SA bačen u bunar. Inače dobro paze na loptu, ali i tome dođe kraj. Wade sam je ukrao 6 lopti čini mi se.

http://www.hrsport.net/vijesti/462807/kosarka-nba/video-spursi-uz-odlican-nastup-ginobilija-do-pobjede-u-petoj-utakmici-finala/

Odlaze spursi u Miami s vodstvom. Spursi ne da imaju veliku trojku, nego i svaki drugi igrac moze odlucit utakmciu. Kad pogledas da nijedan starter nije iso ispod 15 poena malo se zacudis, al onda se sjetis ko je trener i sve postane logicno. I Boris Diaw je strpo LeBrona(jebemu, nemojte ga vise uspoređivat s Jordanom) u džep u drugom poluvremenu, e moj King James. Sad fali samo jos jedna pobjeda, Spursi ionako nikad nisu izgubili finale.

I da, mislim da bi najbolje bilo da Pop draftira Šarića, od kakvih otpadake on radi igrace, mislim da bi Šarića doveo do maximuma :)

Da, Miami će sigurno lako skinit gaće na Floridi u zadnje 2 utakmice. Oprezno s kritikama. Ray Allen je jedini koji je imao jako slabu defanzivnu rolu u utakmici jučer, dosta je puštalo kod njega. Sve ostalo je bilo više nego dobro.

Imaju dvije utakmice da pobjede jednu a vec su jednom pobjedili tako da me nece cuditi i ako se sve u sljedecoj rijesi. Naravno da ce ulaziti trice ako igrac nije zatvoren. Ti kad zatvoris ekipu dobru nema tu "ulazi im sve"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.