20. juni 2013.13 god. comment_130568 Jordan je bio dvije stepenice vise u ovakvim utakmicama od ostalih igraca dok LeBron bgm nekad dobar nekad los. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130575 Ja sam tiket neki uplatio ako dobijem da mogu sutra sta popit i pojest u gradu. Tako da se navija za spurse. Ko ostaje budan? Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130637 Bravo za Heat, drugo nisam ni očekivao. Prije finala rekao sam da će Heat osvojiti u 6 utakmica, ipak sam se bio zeznuo, ali nema veze. Odakle da krenem? U prvom poluvremenu je bila dosta izjednačena utakmica, James i Wade su držali Heat, a Spursi su svojom dosadnom igrom, Parkerovim probijanjima i Duncanovim šutom uspijevali držati korak. Imali Spursi dobru prednost na početku, ali sve su prosuli kad su domaćini počeli igrati prsa u prsa. James je bio lošiji u prvom poluvremenu, malo se i ruka tresla kod šuta, ali u drugom poluvremenu ima je utrpao pošteno i sa 37 koševa i double-doubleom kad je bilo najpotrebnije ušutkao kritičare na još godinu dana. Wade je bio standardan sa svojim šutom iz polja, uvijek sabran i sposoban zabiti. I kao glavni razlog na kraju za poraz Spursa je definitivno odgovoran nedostatak svježine, lako jje bilo prvih 4-5 utakmica se nadigravati, ali im se umor itekako vidio jučer, trebat će im nova lica u ekipi. Favorit za osvajanje sljedeće godine je opet isti, Lakersi su dali svoje, Spursi isto, Oklahoma nikako da dođe do kraja bez obzira na zvjersku ekipu, Celticsi će se raspast, Knicksima fali još mrva kvalitete. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130657 Cestitke Miamiu. Samo me interesuje gdje je ta njihova fizicka igra. Jesul usli 2 put u reket.. Sve same trice i sutevi sa polu-distance.. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130658 Najbolji primjer je bio u prvom poluvremenu. Sjećam se onog jednog napada u kojem su više puta nadskakali Spurse u reketu i oko njega. Jamesu treba čestitati na mudima, čudi me da ga nisu blokirali, lik je 5 trica ko iz dupeta ispalio. Zatim, Ginobiliju su više puta presjekli loptu, jednostavno su bili brži i jači iako rezultat do samog kraja nije bio toliko uvjerljiv. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130661 Spursi su slabi bili al drzali su se dobro. Green i Manu greska do greska. Parker slab. Duncan bogotoac sa 37 godina sinoc 2 najbolji igrac na terenu. Njega mi je najvise zao jer krivi sebe sto je promasio pogodak za izjednacenje. Trice ih uopste nisu isle. Dok je ovamo suprotno bilo. Battier obruca ne zakaci kad baca tricu. Sve direkt ulazi. Bas me interesuje kako bi bilo da ni Miami nije sut isao ili pak da je spurse isao. Jebat' ga. :D Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130665 Al kako mene Parker nervira s onim kad se zatrči s 5 metara prema košu. Onda ili prođe igrača i zabije od table, ili se naglo zaustavi i lagano zabije, stvarno je okretan, hvala bogu da mu nije prolazilo kako inače zna. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130683 Odlicna serija Miami zasluzeno osvojio no nebi bilo nezasluzeno ni da je SA uzeo, no sami su si krivi 20sec ih je djelilo od naslova. Jucer ( odnosno nocas) James odigrao odlicnu utakmicu i odlucio pobjednika. Ne navijam za ni jednu od ovih ekipa al mi je zao sto SA nije uzeo samo zbog Duncana :/ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mq7KyC5HA6o Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130745 Ne mogu čestitati Miamiju jer su u potpunosti nezasluženo osvojili, a za njih je navlačio i onaj McCole i Andrew i ostala gamad iz vrha NBA organizacije. Hinjavci, hinjavci Uefalona je za njih oličenje poštenja. LeBron je nafurani dečko kojeg bi Derrick Rose poderao basketa 1 na 1, a o kvalitetama i da ne pričamo. I džaba im sve nikad neće biti što su Bullsi bili niti će LeBron ikada biti do koljenja Jordanu. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130768 Ne mogu čestitati Miamiju jer su u potpunosti nezasluženo osvojili, a za njih je navlačio i onaj McCole i Andrew i ostala gamad iz vrha NBA organizacije. Hinjavci, hinjavci Uefalona je za njih oličenje poštenja. LeBron je nafurani dečko kojeg bi Derrick Rose poderao basketa 1 na 1, a o kvalitetama i da ne pričamo. I džaba im sve nikad neće biti što su Bullsi bili niti će LeBron ikada biti do koljenja Jordanu. Sta su navlacili Cae jesi ti lud, ljudi imaju trenutno najbolji tim u ligi. Nemoj vise da te cujem da mi Heat poredis sa onim govnima katalonskim, a sto se tice poredjenja Jordan vs LeBron moj glas ide Jordanu... Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130774 Cestitke Miamiu,zasluzeno osvojena titula.Bilo je jasno da ako se razigraju braca Wade i Lebron da tu spasa nema,pogotovo jer su igrali strasnu odbranu na Greenu i Nealu,Leonard mali iznenadio ali ipak su na kraju posustali.Duncan na kraju promasi polu horog za izjednacenje i onda je bilo sve jasno gdje ide titula.Mislio sam da ce moci San Antonio popraviti sut,i barem jace na kraju pritisnuti ali nista.Lebron je odigrao vrhunski cijeli mec i na kraju pogodio kljucni sut.Cestitke za MVP titulu i ovdje,zasluzio je. Dok iduce godine/sezone,prica ce biti malo drugacija sto se tice zapada. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130776 Ja kakve pamtim lebrona i wade jucer nisu ni slicni bili. Mislim na razigravanja. Sve su to step back sutevi, mislim sa poludistance pa cak i trice(kod lebrona). Da je Greena sut isao vraga bi se pisalo odlicna odbrana na njemu. Sav je se usrao nekako. 1-11(il koliko vec) sut kod trica. Vrlo slaba tekma sto se tice njega. Samo moram pohvaliti velikog Duncana. to je bog. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130780 Kako nije dobra odbrana na Greenu,momak jadan udje u igru,Lebron ga stjera metar od linije,a vidio si kakav je kad ide u prodor,sav se izgubi.Najgori scenario sto se mogao desiti se desio,Lebrona krenule trice i to ti je sah-mat.Ovaj se odalji od njega bum,pridje mu proleti ga i to je to.Samo da su nekako (SAS) inicijativu na pocetku uspostavili kao u sestoj tekmi,imali bi vecih sansi. Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130783 Dobro su krenuli na pocetku al dodje battier i hajd sto sustigne rezultat nego i digne publiku na noge :D Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130784 To jest,na njega sam zaboravio,covjek je u jednom trenutku imao 5/5 za 3 poena,naprosto poludio bio. Prijavi
22. juni 2013.13 god. comment_130795 Chael Connen o LeBronu: "Let me tell you a story about LeBron. He asked the UFC for tickets for my fight against Anderson Silva. We sit the guy front row, and all through the night he snubs our fans. He’s a guest in our house and he refuses to sign any autographs or take any pictures unless your cup size was later in the alphabet than he was able to learn. And from what I understand, he thinks the letter purple comes after C. This guy walked up to my fiancee backstage and asks her if there’s a Tic Tac in her blouse or if she was just happy to see him. I had a UFC employee tell me he saw a mother wheel her handicapped child up to him to get a picture. Lebron was walking towards them. When he reached the kid, the mother stopped the wheelchair. Lebron took the wheelchair, wheeled it out of the way and kept walking. I'd like to slap the divots right off his face." Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131274 "I could easily see myself playing another three or four years" KB24 Auuu najbolje vijesti u nekoliko mjeseci jbt,bolje nisam mogao cuti !!! http://www.latimes.com/sports/la-sp-ln-brazilian-video-kobe-bryant-playing-3-4-more-years-20130623,0,4956060.story http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wIBj56-A9-A Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131895 Sve je dogovoreno, 10.7. će sve biti i službeno: u Boston idu Gerald Wallace, Kris Humphries i Keith Bogans, a Celticsi će uz to dobiti i tri prava na izbor u prvoj rundi drafta, 2014., 2016. i 2018. godine. Put Brooklyna će Kevin Garnett, Paul Pierce i Jason Terry! Na fbu citam PG: Deron WilliamsSG: Joe JohnsonSF: Paul PiercePF: Kevin Garnett C: Brook Lopez ? Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131904 Boze moj, znam da se ide u rebuilding, ali za dvije legende, dva hall of famera, i solidnog Terrya koji moze biti odlican sesti igrac se moglo dobiti puno vise od ovog Kardashiana(jebem ti zivot, lik ima placu 12 milja, a samo zna skocit), preplacenog i starog Walleca i nikadculi veteranskog sutera. Ako nista oslobodilo se 10 milijuna pod salary capom i dobivena su tri picka prvih rundi. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131917 Kakav je ovaj Steven Adams sto ga thunderi uzese? Netreba biti opasan igrac da izbaci Perkinsa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.