Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Brate volio bih ja da izbaci njih nyk, il neko drugi al teskooo..

Indiana je kao moj tajni favorit koji bi im mogli zadati probleme, sjajna odbrambena ekipa al jeb ti to i njima fali igracina jedna.

934680_489152074485091_2116418705_n.jpg

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Indijanac je i nije ni do koljena Durantu ali sad su OKC-u strasno pale sanse za naslov prvaka....

http://www.hrsport.net/vijesti/460427/kosarka-nba/russell-westbrook-mora-na-operaciju-sezona-za-njega-zavrsena/

Nemoj da diraš doktora Russella ! Inače je meni dosta i bolji i draži od one pritke Duranta

Nemoj da diraš doktora Russella ! Inače je meni dosta i bolji i draži od one pritke Duranta

icon_lol.gif

I meni je drazi iako mnogo zna usrat tekme sa svojim bacanjima. Previse uzima suteva.

A Durant sto jest jest nema nista bolje ruke od nas. Citao sam da kao ima neku bolest misica al nevjerujem da je istina :S

Sole ne fali Indiani Granger puno, George je explodirao i mislim da im george s tim samopouzdanjem bolje dođe nego Granger. A to da je West bolji od Duranta je glupost to nemojte govorit na glas, West da se sredi u glavi mogao bi bit uz CP-a najbolji play lige, ovako je možda al možda top5  samo zato što mi se sad neda razmislit ali našao bi par boljih od njega.

Dobar je on igrac, niko ne kaze da nije, ali sigorno nije bolji od Duranta i sigurno nije doktor. Da se samo malo opameti mogao bi biti konkurencija Roseu(za mene je CP3 najbolji play lige, ali Westbrook je po stilu igre puno blizi Roseu nego CP3-u).Evo recimo da prestane sutirat duge dvice iz driblinga i pocne ulazit pod kos, da prestane uzimat 4-5 trica po utakmicu(od kojih su opet vecina iz driblinga) jer je samo solidan tricas i nista vise. I sto je najvaznije da da loptu u ruke Durantu kad se utakmica lomi bio bi puno bolji igrac i OKC bi bila puno bolja ekipa.

Nema sta,najmladja ekipa i najbolje pokazala na kraju,kad je najvaznije,sve cestitke Partizanu na zasluzeno osvojenoj tituli.Atmosfera je bila odlicna,bas sam se posteno izgotivio(samo sam popizdio kad smo ulazili ja sam jedno 20 minuta cekao da lika pregledaju da li ima metal ili ne a prije njega 20 ih uslo za 20 sekundi),kosarka takodje,lijepo organizovan F4 i nadam se iduce godine da ce biti jos bolje,mada ce se tesko ponoviti ovakva sezona.Ocekujem da Igosi ostanu pri vrhu,ako im ne ode cijela ekipa,a sumnjam da nece,ali se potajno nadam da ce ostati.  :D/

E sad NBA:

Nisam mogao vjerovati da ce neko uspjeti zadrzati Indianu ispod 70 poena,da je pobijedi njihovim oruzjem,ovo je stvarno veliki podvig Atlante,sad je 2-1 imaju sansu ali opet sumnjam da mogu nesto vise od toga.

Grizlisi lako utisali ekipu sa pacifika,sad je 2-2,ovdje ce biti i te kako zanimljivo,jedva cekam da s eserija preseli u LA i mislim da ce to biti odlucujuca tekma.

OKC bez Westa uze rakete ali uz 41 poena Durantule,ovdje je serija zavrsena samo je pitanje konacni rezultat,vjerujem da ce OKC udariti punom snagom i u 4 utakmici da zavrse ovo sto prije....poslije toga,vidjecemo koliko mogu dalje bez Westa

I na kraju,sta reci za onakvu utakmicu,pa ono je nemoguce,da je to bilo gledati uzivo aaa,moram naci snimak negdje prejaka utakmica,3 produzetka i to vratiti se u zivot i pobjediti....Bikovi idu dalje,ali bice tu jos borbe.....

p.s. Vinko Robinson tata :P

Durant 27 poena na poluvremenu imao. Inace razvalili su Houston prvo poluvrijeme. U drugom su stali. I umalo ne prokockase pobjedu al Durantove trice ulaze sve.. Odbijaju se od obruc 10x i opet ulaze :D

jel nešto ovako Sole ? :D 

http://i.imgur.com/a2jbF81.gif

šteta prošao vlak raketama za daljnji krug..

Večeras opet NBA u dobrim terminima, NYK i Celticsi u 19 i Miami-Bucks u 21 i 30.

Imaju još LAL-SAS u 1 u noći i GSW-Denver  al to je još kasnije..

Po mom mišljanju ovo su 3 metle i prednost GSW-a  3-1 

Gle ovog hamelja sto rek'o kolega Soxx 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kW1KwCBhL_0

Ostale tekme sigurno sve,Netsi smanjili na 2-3,Atlanta izjednacila na 2-2 a Houston izbjegao ciscenje....

malo da se skrene s košark a opet da ostanemo u okvirima :) prije neki dan centar Wizardsa (ove predsezone slobodan igrač) Jason Collins je rekao ga je peder i tako postao prvi muškarac u americi koji se bavi nekim od "major American sports" i da je to objavio svjetu, zanimljivo je kolku je to lavinu podrške i finoće pokrenulo... http://bleacherreport.com/articles/1622598-nba-players-react-on-twitter-to-jason-collins-coming-out

Obrva me malo razoracro, iako je i on imao dobru sezonu, ocekivao sam vise od njega, ozljede su ga dosta smetale. Ocekujem da vec sljedece sezone pokaze velik napredak

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.