1. mart 2013.13 god. comment_109705 meni je bitnije kad će dratf lutrija, jebemu život ništa ove sezone od PO-a za mene... al ajd ima to i vedriju stranu bar ću se naspavat Prijavi
1. mart 2013.13 god. comment_109768 Haha koja sprdnja [url="http://www.youtube.com/watch?v=Ir2TdfSwH8g"]http://www.youtube.com/watch?v=Ir2TdfSwH8g[/url] Prijavi
1. mart 2013.13 god. comment_109802 XD http://www.youtube.com/watch?v=Ir2TdfSwH8g&feature=youtu.be Prijavi
2. mart 2013.13 god. comment_109932 [b] Michael Jordan - How Quickly They Forget (MJ vs Lebron) [/b] http://www.youtube.com/watch?v=7WR86xLSITc&feature=player_embedded#! Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110431 govorilo se nešto o potezima godine, ovaj vjerojatno neče bit taj ali woow kakav potez, definitivno među kandidatima ! http://i.minus.com/ibjlinEnWhYJGQ.gif i još da kažem kako je dogovoreno par europskih tekmi. nači Sixersi iduće predsezone u povoljnom terminu :D woooooohoooo http://nbacro.com/nba/tri-nba-susreta-u-europi-u-sklopu-predsezone-17090 hahahaha najjači :D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cVW-ZeMeh5E Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110465 Pronašli smo jednu zanimljivu priču o Kobeu Bryantu, koji je na pripremama američke reprezentacije od otpilike 4 ujutro do 11 trenirao sam u dvorani, prije timskog treninga.Cijela priča:"I was invited to Las Vegas this past Summer to help Team USA with their conditioning before they head off to London, and as we know they would eventually bring home the Gold (USA). I've had the opportunity to work with Carmelo Anthony and Dwyane Wade in the past but this would be my first interaction with Kobe. We first met three days before the first scrimmage, on the day of the first practice, early July. It was a brief conversation where we talked about conditioning, where he would like to be by the end of the Summer, and we talked a little bit about the hustle of the Select Team. Then he got my number and I let him know that if he ever wanted some extra training he could hit me up any time.The night before the first scrimmage I remember I was just watched "Casablanca" for the first time and it was about 3:30 AM. I lay in bed, slowly fading away when I hear my cell ring. It was Kobe. I nervously picked up."Hey, uhh Rob, I hope I'm not disturbing anything right?""Uhh no, what's up Kob?""Just wondering if you could just help me out with some conditioning work, that's all."I checked my clock. 4:15 AM."Yeah sure, I'll see you in the facility in a bit."It took me about twenty minutes to get my gear and out of the hotel. When I arrived and opened the room to the main practice floor I saw Kobe. Alone. He was drenched in sweat as if he had just taken a swim. It wasn't even 5AM.We did some conditioning work for the next hour and fifteen minutes. Then we entered the weight room, where he would do a multitude of strength training exercises for the next 45 minutes. After that we parted ways and he went back to the practice floor to shoot. I went back to the hotel and crashed. Wow.I was expected to be at the floor again at about 11 AM. I woke up feeling sleepy, drowsy, and almost pretty much every side effect of sleep deprivation. Thanks, Kobe. I had a bagel and headed to the practice facility.This next part I remember very vividly. All the Team USA players were there, feeling good for the first scrimmage. LeBron was talking to Carmelo if I remember correctly and Coach Krzyzewski was trying to explain something to Kevin Durant. On the right side of the practice facility was Kobe by himself shooting jumpers. And this is how our next conversation went -- I went over to him, patted him on the back and said, "Good work this morning.""Huh?""Like, the conditioning. Good work.""Oh. Yeah, thanks Rob. I really appreciate it.""So when did you finish?""Finish what?""Getting your shots up. What time did you leave the facility?""Oh just now. I wanted 800 makes so yeah, just now."My jaw dropped. Mother of holy God. It was then that I realized that there's no surprise to why he's been as effective as he was last season. Every story about his dedication, every quote that he's said about hard work all came together and hit me like a train. It's no surprise to me now that he's dunking on players ten years younger than him and it wasn't a surprise to me earlier this year when he led the league in scoring. " Veliki Kobe Bryant... sa 34 godine igrati kosarku kakvu on igra nije lako. RESPECT !!! Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110765 NO Hornets v LA Lakers 102 : 108 Legendo,idemo dalje nema predaje.............. KB 24 42 points, 14-21 m/a shots ( 67 %) , 12 assist Raduje me onaj odgovor i povratak ekipe nakon veeelikog zaostatka,ljudi nisu dali kos 6 i po minuta aaa,koja odbrana....ocekujem borbu do poslednjeg sekunda,i vjerujem da je sigurica prolaz u play off,ali naravno idemo mec by mec..... Lakers(31-31) next 5 matches:TOR,CHI(H);ORL,ATL,IND(A) Jazz(32-29) next 5 matches:CHI,NY(A),DET(H),OKC(A),MEM(H) Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110806 Sole nisam ja ni znao dok na fejsu nisam vidio ovaj omjer, bilo bi im jebeno da su uzeli Bledsoea i Jordana za KG-a i na kraju sezone Ronda mjenjat za nekog big-mana i eto ti ekipe opet za naslov, ovako nevjerujem da če nešto naravit u PO-u. Zdenac nemoj da te euforija previše lupi :P ipak je to NOH Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110810 Ma je nebi KG-a dao za tri Jordana i Bledsoea, i pokraj Pircea KG je glavni igrac Bostona. A sto se Ronda tice nemojte zaboravit da Celticsi vec godinama najbolju igru pokazuju nakon All-stara, mislim da bi tako bilo i da se Rondo nije ozlijedio. Isto tako nemojte zaboravit da se Rondo svaku playoff utakmicu napali(za razliku od regularne sezone kad se ponekad cini da mu se neda igrat) i bude tu negdje na triple double razini. Ozljedom Ronda izgledi Kelta u playoffu su drasticno opali. Prijavi
9. mart 2013.13 god. comment_111063 Lakers vs Raptors 118 : 116 after OT Sta reci vise za ovog majstora 41 points, 12 assists 6 rebs 11/22 m/a sta je vise potrebno reci samo #Vino Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111408 Veceras Indiana docekuje Miami. Miami jedino Pacerse nije ove sezone pobjedio tacnije zadnju koju su izgubili utakmicu bilo je protiv njih pre nekih mjesec dana. Da li ce veceras pasti i cvrsta Indiana? Nadam se da ne :) Inace po mojoj procjeni James i George vcrs OVER :)) U 7h igrali Thunders sa celticsima.. Garnett vrlo los. Njegovi promasaju su ovako rano i odlucili pobjednika. Zaredao 10 promasaja uzastopnih. Bradley fantastican posao uradio kod westbrooka. SJajna odbrana. :) Trenutno Chicago pusi od Lakersa.. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111615 Za koji sat Oklahoma protiv Spursa! Moze se reci finale zapada :) Nadam se pobjedi Thundera. Inace spursi bez parkera Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111683 Hahahah Spursi ubise Thunder-a odbranom,i to jos bez Parkera hahaah.Ubice Stivena "Nejsmita" Skip sa pricom o Spursima i naravno nezaboravno Spliteru hahahah pa ne vjerujem(Vinkec ce znati sta pricam ;) ).Malo sam podcjenio Spurse,ali opet bolje oni prvi nego Oklahoma. BTW. No comment za ovo : http://www.youtube.com/watch?v=1_rKW3HL9GE Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111716 Di nece izgubit kad idiot Westbrook uzme 27 suteva, a Durant 13 i opet ubaci vise poena od tog idiota. Trebo bi se malo naucit kontrolirat, ako ne ide daj loptu Durantu, 5x je bolji igrac. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111802 Westbrook svojim glupostima usere utakmicu. Igracina je to kad se zna kontrolirati. Sinoc baca za centra a 2 min do kraja i nekih 17s napad imaju. Halo bolan? Ali uvijek se on zayebaje u ovim regionalnim utakmicama. Cekajte Play Off. Doci ce sve na svoje :) Prijavi
13. mart 2013.13 god. comment_111852 da sma ja na mjestu GM-a OKC-a zadržao bi Maynora i tradeao Westbrooka za nekog jakog centra, recimo za DMC-a, on je najbolji od dostupnih ajmo reć, i uzet možda još pick ako se može od Kingsa i to je to, Russel tamo nek uzima 210412 šuteva po tekmi, a tu imaš ekipu boli glava, naslovi bi sami dolazili :D Sad baš malo gledam statistiku i vidim howard jučer 39 slobodnjaka ispco, što su mu pobogu napravili tamo ? Prijavi
13. mart 2013.13 god. comment_111876 U prvom poluvremenu 9-19 slobodna bacanja,izjednacio rekord O'Nila iz sezone 99/00 protiv Chicaga,u drugom poluvremenu odgovorio zvizducima 16-20,ukupno 25/39......Zanimljivost,u utakmici u LA protiv Orlanda imao 21 pokusaj sa linije i imao 21 poena ukupno,danas 39 pokusaja sa linije i 39 poena.....60 poena u dve utakmice 60 slobodnih bacanja izvedenih....weird GO LAKERS !!! 34-31 Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112067 LeBron who ? Jrueeeeeee Hooooooolidaay !!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fxavps1X-t0 ajmo odma poslat Andriju na lječenje, uhvatit neki jeben pick, produžit u predsezoni Andriji ugovor i kad krene sezona ima da melju!!!!! 1 2 3 4 5 SIXERS!!!!!!! Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112089 Kobe sse povrijedio nema ga haman do kraja sezone.. Steta ako je tako, nadam se da ce se oporavit i derat u playoffu Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112469 Ma nema nista od toga, #Vino is expected to play against Indiana Friday night ! Keep fighting,no stopping now!!! Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112662 Kobe The Fighter !!! Odigrao prvu cetvrtinu,sutao 4 puta i promasio, poslije toga stao u ulogu trenera,takodje moram napomenuti sjajnog Howarda koji je odigrao pravu rolu sa 20 poena i 12 skokova,MWP popravio sut,strasno dobri Blake i Jamison i naravno Nash koji je slagao pick & roll sa Howardom cijelo vece.....idemo do kraja nema predavanja! Pacers vs Lakers 93 : 99 Veoma vazna i moze se reci neocekivana pobjeda protiv jake Indiane i ostaje sad zal zbog poraza od Atlante,ali sta je tu je,idemo naprijed kuci i docekujemo neugodni Sacramento,bice velika borba kao i uvijek. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112672 Eeto Lakersi odigrase jednu od boljih utakmica sezone protiv jake Indiane bez Kobea. Howard sjajan. Buducnost lakersa treba da bude(howard) a Kobe je legenda al treba da se igra sad preko Howarda. Ne moze mu ni jedan centar posoliti. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112781 o jebem ti Hawesa tarabu, sad se sjetio pružat ovakve partije, 18 poena 16 skokova, 8 asista i 7 blokada, da je bar takvu partiju odradio prije trade deadlinea možda bi se dalo izvuč nešto za njega, ovako če ova ostat u sjeni 10 idučih koje če odigrat katastrofa. Na kraju če ostat i iduće sezone u ekipi zbog 5-6 dobrih prtija u sezoni, al ajd nadam se još produženju Baynuma tako da će Hawes postat klupa centar što je taman, to bi moglo funkcionirat. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_113010 Igokeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je najbolja ekipa u ABA(Jadranskoj) Ligi..........Evroligo stizemooooooooooo !!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.