7. septembar 2025.1 god. comment_367317 11 minutes ago, MASKO said: Vrijeme je da preuzme klupu reprezentacije, mora sve sam Prijavi
7. septembar 2025.1 god. comment_367318 12 minutes ago, Adi said: Vrijeme je da preuzme klupu reprezentacije, mora sve sam https://www.danas.rs/sport/kosarka-aleksandar-vucic-predsednik-srbije-debitovao-kao-trener-kk-loznica-video-foto/ Što je najgore, ne bi me iznenadilo. Prijavi
8. septembar 2025.1 god. comment_367339 ovi su otišli u kurac jebote, kakva korona 🤣 ćićvu bi bio fantastičan selektor, voli da ga psuju i voli da preuzima krivicu Prijavi
26. oktobar 2025.26. okt comment_368508 Mislim da neke scene koje sam sad video na tribinama KK Partizan nisam video nikada, a gledao sam još od osnovne škole, sa nekim pauzama posle....... gledao sam i Miću Berića za Partizan, sad je taj isti Mića reko da nikad mučnije scene u istorji nije video Prijavi
26. oktobar 2025.26. okt comment_368515 ma katastrofa je, prošle godine sam prisustvovao istim scenama na nivou 400 iznad kopa kad je bio transprent podrške studentima Prijavi
9. novembar 2025.9. nov comment_368798 Kako me oduševljava onaj Aron Gordon, a tek nedavno sam ukapirao da je bio 4 pik na nekom draftu. i gledao sam skoro neku statistiku po tri najplaćenija igrača u svakom timu, prosto da ne poveruješ neke brojke, nestvarne su u odnosu na ono što ti igrači pokazuju na terenu, pa MPJ je plaćan baš papreno nego nešto loše igra ovaj lik koga je Denver doveo umesto njega, zato neki desni daju poene Prijavi
14. novembar 2025.14. nov comment_368827 Moka Slavnić malo "kritikovao" Pešića, ajde nije bilo ništa prestrogo, ali bar je neko reko da je bar mogo da kaže "ja sam kriv" odnosno bar da preuzme odgovornost, što mislim da je svakako trebao da uradi, šta god se dešavalo van terena... slažem da de je povreda Bogdanovića mnogo uticala, i lepo je reko, ne treba mi da se bavimo Kovidom, nego kolko su pružili odnosno nisu pružili drugi igrači i to mi je ok ali ono sa čime se ne slažem je deo što je reko za Jokića, pa u fazonu kao možda je mogo Jokić sam da pobedi Finsku ali eto Jokić nije lider ovaj deo mislim da Jokić stvarno nije zaslužio, pogotovo ne gledajući skupa celokupnu situaciju, nije on doveo u pitanje njegov trud, nego eto, možda je ipak mogo sam da ih pobedi.... Ovako kad gledam sa strane, ali i u prošlost, mislim da je to jako zlonamerno, i mislim da ne možeš ti da uporedjuješ situaciju kad su igrali tipa Bodiroga, Danilović ,Stojaković, DIvac/Rebrača, Tarlać jebote, Gurovć, Šćepanović, Tomašević, Vujanić, Rakočević mislim, odnosno verujem da neki ovde nisu ni stigli da vide neke od ovih igrača, Jokić verovatno jeste svemirski brod, ali eto tipa taj Rakočević je za mene bio mudonja za Vasu Micića a ovaj je kao MVP da je i ta generacija ranije podbacila, jeste, to ne sporim, ali da ti sad od svih igrača stavljaš najveći teret na jednog Jokića, koga inače proziva jedan deo populacija da ga boli kurac za reprezentaciju, a lik bar ja što sam gledao svaki put ostavi dušu na terenu (bar ja to tako vidim) ono što sam ja video jeste ogromna nesrazmernost, imaš Jokića koji ima prsten u NBA i MVP priznanje i on grize na terenu kao zmaj, i imaš ostatak tima koji svi skupa ne mogu da se saberu, i za koje bi to zlato bilo kruna karijere, i trenera koji posle utakmice priča o kovid i dodao bih samo, nije Pešić propao za godinu i po dana, propali smo svi zajedno misleći na celokupnu organizaciju, svi su podbacili i država (čitaj vlastI iza njih kod tog takmičenja čuo sam i od nekih ljudi privatno, da su pojedine "navijače" odvozili u Rigu, a plašim se šta će još sve da iskoči u narednim godinama Prijavi
14. novembar 2025.14. nov comment_368829 @chiba jedino cega mi je stvarno zao je sto niko iz reprezentacije nije istupio u javnost o "nekosarkaskim" stvarima koje su se desavale. Mislim na maltretiranje navijaca od strane sns siledzija, pa to da su im zbog istih tih ljudi uskratili avion za povratak... Svi su oni davali intervijue i govorili o "nekim stvarima" ali niko nije smeo/hteo da kaze sta se desavalo iza kulisa. Prijavi
15. novembar 2025.15. nov comment_368832 Ma gde će to da izjave po mom mišljenju, ima gomila ljudi u Srbiji koja se trudi da svoj posao obavlja profesionalno, znači radi najbolje što možeš, drži se dostojanstveno, i ćuti i trpi za ovo sa strane, to znam jel to vidim i u mom okruženju, jeste jako teško sad to raditi, u stvari gotovo nemoguće, ali to su neki ljudi (tihi heroji) koji su ispekli svoj zanat, i koji uspevaju nekako da plivaju i završavaju posao jel znaju da ako oni ne rade, od toga će svi patiti, naravno da im neće niko reći hvala, a i oni to ne očekuju, jel da je suprotna stvar, odavno bi izašli u javnost, ili u politiku nekolicina, u manjini su "kalimero" tip, borci za pravdu koji će se buniti, i više napraviti štetu sebi nego što će nešto stvarno promeniti ovo gore se ne odnosi na narod koji protestuje i studente i da se razumemo, ja se u suštini slažem sa tobom, samo smatram da je Pešić, šta god se desilo mogo da stane ispred ekipe i da preuzme odgovornost i niko od nas, ili bar ja verujem da niko od nas njemu ne bi zamerio... a ne da nam priča o koroni u hotelu i slične priče Košarka je isuviše uspeha imala na ovim prostorima i nije zaslužila da se na ovaj način gore sa nekakvim paraformacijama i falangama plaćenika srozava na najniže grane, od toga boli duša. Jeste, lepo je to, ja se odešivm kad vidim Željka verovatno najvećeg, i Sašu kad su u Zvezdi i Partizanu ali klubovi kao klubovi su izgubili svoje junake, tu su sad sve borbe oko toga ko će izvući više para iz budzeta Prijavi
18. novembar 2025.18. nov comment_368842 imaš napad od sns batinaša posle utakmice protiv turske na kuma od marka gudurića, ubili ga od batina. bukvalno niko nije htio posle toga da nastavi prvenstvo ima još detalja al nemam kada da pišem sada duge tekstove Prijavi
19. novembar 2025.19. nov comment_368843 da, ali šta je rešenje za to, zato sam i pomenuo profesionalizam po mom mišljenju, namerno kažem ja kao individua, ja bih zbo reprezentacije i zbog tog naroda koji nije odgovoran za to, dao sve od sebe svakako smo svesni da ti ljudi sada verovatno neće odgovarati, a da li će odgovarati u buduće to niko ne zna ako je to tolko bio problem, onda su lepo trebali ili da izadju u javnost ili da se pokupe i napuste prvenstvo, jedino gore od toga je bila ona predstava posle, a od samog starta prvenstva je to bilo nekako poljuljano, što ukazuje možda na mogućnost na to da su problemi stranih elemenata upali u jednačinu nakon što je krenulo takmičenje što i ima logike najviše su na udaru ti sportovi koji privlačen najviše publike, zamislite sad da slični skandali dodju i na teren vaterpola ili odbojke zato sam ja i napisao u temi fudbal da napuste prvenstvo ti ljudi si svi materijalno obezbedjeni, ne rade oni ko mi za račune i dve korpe iz prodavnice Ja ne želim ništa loše reprezentaciji, ali mi smo došli u situaciju sada da nama trener, igrači, stručni štab, ne mogu da rade svoj posao i to ne zbog nekakvog predsednika saveza i ljudi iz tog sistema, nego zbog elemenata kojih nema na papiru a tu svu hvala bogu nadam se, bar će biti dokaz da su prelazili granicu, jel nisu mogli da se teleportuju Prijavi
19. novembar 2025.19. nov comment_368844 htjeli su da napuste prvenstvo prije osmine finala ali jokiću je zaprijećeno da će mu rođeni stric završiti u zatvoru sutradan i pešić je dobio par prijetnji pa su odigrali zbog njih ovako kako su odigrali, vidjelo se da niko nije u utakmici toj. Zajebano je kad si profrsionalac a imaš ozbiljne probleme u životu, nisu svi toliko mentalno jaki da tako lako zanemare to dok su na terenu Prijavi
20. novembar 2025.20. nov comment_368848 ma i to je pitanje kolko je sve to istina...za njegovog strica iskreno, ne znam kakve veze ima direktor nekakve totalno desne institucije sa padom nastresnice ali ajde razumeo bih da ga uvlace u neke afare iz njegovog domena, ali ovo ne razumem Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368853 Ko bi rekao da će chelseabalkan postati najveći regionalni forum srpske košarke. Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368861 22 hours ago, chiba said: ma i to je pitanje kolko je sve to istina...za njegovog strica iskreno, ne znam kakve veze ima direktor nekakve totalno desne institucije sa padom nastresnice ali ajde razumeo bih da ga uvlace u neke afare iz njegovog domena, ali ovo ne razumem ne znam... Prijavi
22. novembar 2025.22. nov comment_368873 On 11/21/2025 at 8:52 AM, reLo said: Ko bi rekao da će chelseabalkan postati najveći regionalni forum srpske košarke. pa mislim da Vi niste svesni koliko se u Srbiji zapravo prati Euroliga, Partizan ajde i tako i tako, nikad nije ni bio, ali za Zvezdu odgovorno tvrdim da 10 od 10 Zvezdaša više voli zvezdu nego reprerezentaciju, ono jebote, možda samo alkohol i žene mogu stati rame uz rame Znači da zvezdašu predstaviš crno na belo sve dokaze da mu sa kartice skidaju pare i utrpavaju u zvezdin budzet, on će i dalje okrenuti guzicu i još više se raširiti Prijavi
22. novembar 2025.22. nov comment_368882 Srbija kada je igrala protiv Engleske većina nije ni znala da se igra utakmica, u društvu se gledala Zvezda protiv Monaka niko nije ni pomislio da prebaci. Prijavi
28. novembar 2025.28. nov comment_369036 E Željko, brate naš, na šta si spao, i ti i Dule prokleta bila ta zemlja gde ti dojučerašnji bravari vode klub, ali ako srozajte, uništite sve, i nismo za bolje ajmo posle fudbala, košarke, dva najveća košarkašta kluba, ajmo sad i vaterpolo, pa odbojku, Djoković je i onako državni neprijatelj broj jedan Prijavi
28. novembar 2025.28. nov comment_369039 vaterpolo je odavno uništen, još se samo ženska odbojka drži na suvi kvalitet tijane bošković i hemiju u ekipi, u sve pore društva su ćacad ušla Prijavi
28. novembar 2025.28. nov comment_369046 10 hours ago, MASKO said: vaterpolo je odavno uništen, još se samo ženska odbojka drži na suvi kvalitet tijane bošković i hemiju u ekipi, u sve pore društva su ćacad ušla Tu je i Hena Kurtagić da prilijepi publiku uz ekran Prijavi
29. novembar 2025.29. nov comment_369052 15 hours ago, Adi said: Tu je i Hena Kurtagić da prilijepi publiku uz ekran Hena, Kaća Lazović, Uzelac i naravno GOAT Maja Aleksić najjača pička ikad Prijavi
29. novembar 2025.29. nov comment_369056 još jedan bise vlasti iz SRbije, prvi put u istoriji osnovani Savezi za školski sport, koji okupljaju tzv stručnjake sa naravno kupljenim diplomamana koji rade nopostojeći posao i izvlače pare iz budzeta, izmišljau ,manifestacije koije su sve medisjki propraćene, hvala bogu, srpskoj gluposti nema kraja kao što nema kraja ni svemiru još malo će izmisliti i ćaci balkan forum, samo da se neko seti i za to Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.