30. august 2025.1 god. comment_367062 9 hours ago, Bari said: Nasi veceras protiv podmladjene Spanije, da je Musa ti cak bi rekao da i nismo toliko autsajderi. Ovako ce biti jako jako tesko, posebno jer je Gruzija dobila prvu utakmicu protiv Spanije, pa ce se ovi sada uozbiljiti na max. Nije Španija podmlađena, imaju jednog od 19 godina i ostalo sve klipani od preko 24+. Tu su opet glavni igrači Aldama i braća Hernangomez i Brizuela koji kada poludi saspe 30 poena za redom. Biće 30ak razlike. Vi ste imali sreće pa ste igrali prvu protiv kipra pa ste sada naloženi a realno ste u između 20-24 mjesta. Nemate Musu, Nurkić je svakako smješan ali vidim da je malo proigro sad kada se vrti oko njega, problem je što vam je među glavnim igračima igrač koji igra 3x3 turnire po bijeljini i ugljeviku Lazić, igra za 3x3 sokolac ponekad i nadaš se nekom ozbiljnijem rezultatu. Mislim svaka čast al vidi se da baš ne pratiš košarku, volio bi da iznenadite ali baš baš je teško i da je musa tu a kamoli bez njega. Spoiler https://play.fiba3x3.com/categories/f57552b1-397a-44d3-842b-057668c90acf/teams/8cf7dae6-0c2f-48c9-ad32-7deadc8742c0 Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367191 On 8/31/2025 at 12:26 PM, chiba said: usrali smo ga sa Bogdanom ozbiljna katastrofa, mora micić proigrati al i tako ga je teško zamjeniti Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367217 Ne bi me čudilo da izgubimo protiv Turske, i bolje da izgubimo tu, nego posle u fazi ispadanja Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367221 Lošija izdanja Srbije u zadnja tri kola, danas protiv Čeha odigrali su samo prvu četvrtinu i na konto toga su dobili utakmicu. Prva četvrtina 27:5 nakon toga nikako se nisu mogli sastaviti i tako je bilo do kraja utakmice. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367227 7 hours ago, Kun Aguer0 said: Lošija izdanja Srbije u zadnja tri kola, danas protiv Čeha odigrali su samo prvu četvrtinu i na konto toga su dobili utakmicu. Prva četvrtina 27:5 nakon toga nikako se nisu mogli sastaviti i tako je bilo do kraja utakmice. Load management, čuva se snaga za knock-out Prijavi
4. septembar 2025.1 god. comment_367272 On 8/27/2025 at 10:15 PM, reLo said: Košarka je još jedan od sportova koje bih ukinuo. Povlačim izjavu. Uređeno 4. septembar 2025.1 god., autor izmjene: reLo jer je Turska pobijedila hehe Prijavi
4. septembar 2025.1 god. comment_367273 onaj osećaj kad mi izgubi partizan u košarci, celo odeljenje svi navijaju za zvezdu, pa molim boga da ne idem u školu haha Prijavi
4. septembar 2025.1 god. comment_367275 Chiba kakve su nam danas sanse protiv Gruzijaca? Imam li se cemu nadati Prijavi
4. septembar 2025.1 god. comment_367277 Ne znam Bari, ne pratim basket kao pre 15 godina (jao al se ostarilo)...sad tek po nešto uhvatim Za Srbiju i ne moraš da budeš neki ekspert, videlo se dosta konfuzije, osim Jokića koji je stvarno smiren, ostali su isuviše nervozni, a ovamo neću da kažem da su neke ne znam kakve zvezde, ali deluju kao da imaju jednu sezonu iza sebe, a ne da redovno igraju evroligu ili NBA Milutinov trpao tamo po 20 poena gde beše, za reprezentaciju ko invalid neki mora Jokić da mu namešta poene Prijavi
4. septembar 2025.1 god. comment_367278 @chiba drago mi je sto si masio, nismo medju 20-24 repke, idemo dalje. Ovaj nas Amerikanac zadnje dvije proigrao, na kraju Aziz Bekir ispade strucnjak sto ga je pozvao. Danas sve dobro, sve super osim crne rupe od 5-6 minuta kada su Gruzijci stigli. Cestitam momcima na historijskoj pobjedi i konacno na prolazu grupne faze. Cilj ispunjen, sada sta god da se desi to je bonus. Pohvale i za Nurkica kako je odigrao cijelu grupnu fazu. Prijavi
4. septembar 2025.1 god. comment_367279 3 hours ago, Bari said: @chiba drago mi je sto si masio, nismo medju 20-24 repke, idemo dalje. Ovaj nas Amerikanac zadnje dvije proigrao, na kraju Aziz Bekir ispade strucnjak sto ga je pozvao. Nije chiba, ja sam rekao i to je realna prognoza, nemoj me shvatiti pogrešno, pročitaj post ponovo, ne možeš mi reći da imate bolji roster od gruzijaca kada nemate e sada da li je odnos bolji i igra to je neka druga stvar. Svaka čast na prolasku dalje, drago mi je da vidim Lazića kako se raduje kao i ostali u timu, 14/32 trojke teško da se partija može ponoviti ali može i uz dobar sudijski kriterijum (da puste grublju igru na obe strane) ima bih neke šanse protiv poljske, iako će naravno biti preteško zbog gore navedene razlike u kvaliteta rostera. Šteta samo što se nokaut faza seli sa kipra u letoniju i vjerujem da dosta bih navijača neće ispratiti reprezentaciju nažalost jer je na kipri bila baš domaća atmosfera i ložili su igrače baš, što se i vidjelo da su uspjeli dati svi više od 100%. Svaka čast za odnos a sa odnosom prema igri i reprezentaciji dolaze i rezultati, a ovo je već 100% veći rezultat od rezultata koji je bilo ko očekivao. Evo klip jedan kako su litvanci ispratili bosnu danas: Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367293 čini mi se da su nagurali bar po jednu reprezentaciju više nego što je trebalo, razvodnili su kvalitet, na nekim utakmicama prazne tribine Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367295 Evo parova ne bi trebalo biti nekih većih iznenađenja Srbija, Francuska, Njemačka, Slovenija može proći ako Luka stavi 40 Turska, Litvanija, Grčka Što se tiče Bosne, Poljaci jesu favoriti ali se mogu proći, samo se nadam de ih se neće gurati sa sudijske strane jer su bili jedni od domaćina ali nema više tekmi u Poljskaj. Bosna se držala dobro protiv Italije koja je po meni kvalitetnija od Poljske tako da imaju šanse. Prednost Bosne je što imaju momentum, uzdigli su se nakon teškog (ne rezultatski) poraza protiv Italije i vezali dvije pobjede nad kvalitenijim ekipama dok su Poljaci totalna suprotnost. Nakon dobrog otvaranja turnira završili su grupnu fazu sa porazima. Prijavi
5. septembar 2025.1 god. comment_367300 Da je neko pred početak turnira ponudio osminu finala i to još da se igra protiv Poljske 100% ispitanika bi potpisalo i udaralo se nogom u guzicu. Da ne govorim o trenutku nakon poraza od Španije. Na prošlom Eurobasketu je došao trenutak pretjerane euforije kada se pobijedila Slovenija, što na kraju nije bilo dovoljno za proći dalje. Ove godine se desila utakmica protiv Španije poslije koje su se zapitali o nekim stvarima. Rezultat je već napravljen o sve više je samo nadgradnja. Prijavi
6. septembar 2025.1 god. comment_367301 Klasicna srpska posla. Umesto sa se prosetamo do finala sad moraju da dobiju sve ostale favorite. Prijavi
6. septembar 2025.1 god. comment_367302 Ma nije to normalna atmosfera Čak i da se uzme neka medalja, ja stvarno ne znam na šta bi ličio onaj tradicionalni doček Micić najplaćeniji igrač u Evropi ne može da sastavi kraj sa krajem Pešić se bavi trivijalnim stvarima, hvala mu na svemu, legenda bio i ostaće ali treba u penziju nakon ovoga Prijavi
6. septembar 2025.1 god. comment_367303 17 minutes ago, chiba said: Ma nije to normalna atmosfera Čak i da se uzme neka medalja, ja stvarno ne znam na šta bi ličio onaj tradicionalni doček Micić najplaćeniji igrač u Evropi ne može da sastavi kraj sa krajem Pešić se bavi trivijalnim stvarima, hvala mu na svemu, legenda bio i ostaće ali treba u penziju nakon ovoga Brate konce da ga zameni ? Sasa Obradovic jedino.. Prijavi
6. septembar 2025.1 god. comment_367304 Ne znam, ali nemam više živce da ga slušam, prvo se svadjao sa novinarima zašto pišu da smo tolko jaki, pa ja ne znam stvarno šta su trebali da pišu, možda da su isključili sve medije, prenose, i da se oni jave posle prvenstva šta su uradili Apsoulutno nijedan igrač u poslednje vreme nije pod njim dobro odigrao osim Jokića ako Jokić uopšte može da bude primer, znači svi ostali igrači čim dodju kod njega su bulja, na terenu izgledamo kao uplašene ovce pred klanje Na drugu stranu, meni glava ne bi bila čista, ti igraš najbitinije utakmice a za to vreme se ljudi u zemlji gotovo na svaka dva dana biju, nije bukvalno gradjanski rat, ali samo što nije Prijavi
6. septembar 2025.1 god. comment_367305 7 minutes ago, chiba said: Ne znam, ali nemam više živce da ga slušam, prvo se svadjao sa novinarima zašto pišu da smo tolko jaki, pa ja ne znam stvarno šta su trebali da pišu, možda da su isključili sve medije, prenose, i da se oni jave posle prvenstva šta su uradili Apsoulutno nijedan igrač u poslednje vreme nije pod njim dobro odigrao osim Jokića ako Jokić uopšte može da bude primer, znači svi ostali igrači čim dodju kod njega su bulja, na terenu izgledamo kao uplašene ovce pred klanje Na drugu stranu, meni glava ne bi bila čista, ti igraš najbitinije utakmice a za to vreme se ljudi u zemlji gotovo na svaka dva dana biju, nije bukvalno gradjanski rat, ali samo što nije Na OI su brate blistali svi, al tad nije Micica bilo... Prijavi
7. septembar 2025.1 god. comment_367308 A jebem vas ja pa kako? Ovo je klasični balkanski mentalitet. Jedino Hrvati malo odskaču jer su oni više zapadna europa pa im je jači mentalitet hehe. Prijavi
7. septembar 2025.1 god. comment_367309 pa najlakše je da napišeš razloge golom okom vidljive tipa ne igraju dobro odbranu, ili protivnik uzima po tri ofanzivna skoka, ili trojke ne brane ..... ili izbor pojedinih igrača u smislu izbora petorke, odnosno ko koga treba da čuva da su nas tukli, to jesu, ali navikli smo na to, s tim da je sad možda bilo ekxtremnije dva dana ja slušam dal postoji ili ne postoji sukob izmedju Micića i Pešića ja i ono malo što sam pratio, još sam odavno napisao da Pešića treba menjati, pogotovo nisam mogo više da ga gledam kad ga vidim kako podržava Čovića (ajde to je nešto od ranije moje lično, da ne zalazim sad u detalje) još sad kad se setim klipova pred prvenstvo kako klinci biraju Bogdanovića ispred Bodiroge, i neke druge igrače ove generacije ispred onih ranije.... ispašće kao da prozivam 3x Micića, samo iznosim činjenice, jeste on bio neki MVP Evrolige, pa bio je i taj Bodiroga, ali kad Bodiroga izadje na teren, čovek je Bog za njega i sviju skupa jedan za svi, svi za jednog ali nije ovde problem po mom mišljenju tolko do individualnog kvaliteta, tu ima nečeg drugoga što mi ne vidimo/ili možemo samo da nagadjamo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.