Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

3 hours ago, chiba said:

još jedan bise vlasti iz SRbije, prvi put u istoriji osnovani Savezi za školski sport, koji okupljaju tzv stručnjake sa naravno kupljenim diplomamana koji rade nopostojeći posao i izvlače pare iz budzeta, izmišljau ,manifestacije koije su sve medisjki propraćene,

hvala bogu, srpskoj gluposti nema kraja kao što nema kraja ni svemiru

još malo će izmisliti i ćaci balkan forum, samo da se neko seti i za to

Ako budu htjeli prodat ćemo im mi ovaj hehe. 

Kakav je ovo cirkus sa otkazom Željka Obradovića, rijaliti, ne zna se ko koga jebe. Kako će im narod jebati majke uskoro, prvo igračima pa ostoji pa cijelom sns

ovo nije Orvelova 1984, ali ima nekih elemenata, i najgorem "neprijatelju". a nemam ih, me bih voleo da gleda ove scene

i nemojte da mislite da je svima ovako, jedan ogroman deo uživa u blagostanju, ne dotiče ih, ne interesuje ih

to su oni koji su dovoljno ili nezavisni da ih ne dotiče (radnici koji rade za strane kompanije); gomila uhljeba koja ima sreću da ih ne dotiče, ali verujem da jedna 4 društva živi upravo pod čizmim, i to se prati, kontroliše, sistematski uništava što na kraju utiče na sve

jasno mi je da su prvo na udaru državne glavne instituacije ali sada kose i sport, kulturu, saobraćaj, prosvetu, zdravstvo

niko nikad nije uradio ovo i na ovaj način što se sad gleda, medijski su dostigli vrhunac paralelnog univerzuma

i možda će zvučati kliše, ali želim svim narodima iz BIH, HR; CG i MAkedonije da nikada ovo ne dožive 

I SAMO BIH ISKORISTIO PRILIKUI DA SE POSEREMN NA SVETISLAVA PEŠIĆA KOJI SE NAŠO PAMETAN DA SADA PAMETUJE I PROZIVA ŽELJKA OBRADOVIĆA

Ostoja greši jednu stvar, nisu navijači veći od Partizana, nego je narod veći od SNS, i taj narod ima istoriju koju SNS ne može da kupi svim pokradenim parata zadnjih 12 godina, kao što ne može da izbriše veze koje je KK Partizan uspostavio u istoriji Srbije, sa svim ostalim klubovima bivše juge, pre svega sa Zvezdom, Cibonom, KK Bosnom, KK Budućnost, Česima, Makedoncima, Hrvatima i svim ostalim igračima različitih vera i nacionalnosti koji su prošli kroz taj klub i ostavili neizbrisiv trag u našim srcima

neka Vam je na čast i nosite to u grob 

ali to jedan gmizavac koji sebe predstavlja klubom, kao što predsednik sebe zove Srbijom, nikada neće moći da svate 

i gospodo draga, malo je taj Partizan i naš, nije samo Vaš

Jedva čekam utakmicu Partizana u četvrtak da slušam navijanje.

Željko je u svom obraćanju razotkrio Limara Ostoju totalno. Jebaće mu partizanovci znanje

evo ono što sam i pretpostavio da će da se desi, pojedini članovi UO KKP su napustili isti, ajde sve je to politika i očekivano, a ono što je isto zacrtano u svetom pismu jeste da Ostoja ostaje i biće tu sve dok i ako se ne promeni vlast

sad se naravno nalaze pomaetni stručnjaci koji krive jelte igrače i eto mora i to da se "naglasi" što je po mom mišljenju samo skretanje sa teme

sve ovo što vidimo se nadovezuje na sve ostalo, atmosferu u reprezentaciji košarkaškoj i fudbalskoj

znači nijedan jedini naslov PREKO CELE JEBANE STRANE da je Srbija izduvala na evr. prvenstvu kao prvi favorit i da se fudbalska reprezentacija raspala, ajde Englezi jesu jači i to stoji, ali ne toliko da nismo mogli da uzmemo drugo mesto

i podvlačim, da se obična sirotinja juri po tribinama, razvoze privatnim kolima i čarter letovima batinaši, sele utakmice u Leskovac u zatvorene režime, onda imenovanje POMPEZNO Veljka Paunovića i fabrički naručene priče o nekakvom spasitelju

Nebojša Čović, ej ko je taj Nebojša Čović, pa njegova kruna preporuke za funkcioniera jeste što je trenirao košarku, pa ajde onda stavite Wiseya za predsednika fudbalskog saveza BIH, ili Masko onda po tom kriterijumu isto može da bude funkcioner KK Crvena zvezda

i sad taj isti Čović kritikuje Željka Obradovića koji ima SPORTSKE uspehe kakav ovaj neće imati da se reinkarnira još 10000000 puta

i nije Željko Obradović postao "kult ličnosti" Željko Obradović je sportskim rezultatima zaslužio da ga povezuju sa Partizanom, što se isto može reći i za još 10tine igrača Partizana, nego sad ovaj spinuje i okreće priču kako je bolesno to što navijači Partizana navijaju protiv Partizana

celokupno ponašanje je na nivou malo elekventijeg predsednika mesne zajednice iz manje opštine Beograd

I nije Dule Vujošević, Partizan, nego jeste trener samo koji je učestvovao u dužem vremenskom periodu u jednom kolko tolko zdravom radu kluba, to što Čović to nikada nije uspeo da učini je druga priča, a sada se njemu pripisuje stvaranej mladih zvezda FMP; a gašenje KK Crvena zvezda, se prikazuje kao EPOHALNI potez koji je uzdigao Zvezdu u svemir fuzijom sa FMP

• 3 sedmice kasnije...
On 12/28/2025 at 8:55 PM, chiba said:

Masko kako ti se čini ovaj Kuper Flag?

Nisam vidio ranije, nemam kad ulaziti često.

Strašan igrač za svoje godine, dobar potencijal, al nisam ga iskreno toliko gledao da mogu ocjenit za budućnost. A trenutno je Dalas njegov tim, još se priča da će dejvisa uskoro trejdovat.

• 1 mjesec kasnije...
On 2/10/2026 at 1:26 PM, chiba said:

kukamo jedan drugom non stop i kotrlja se 🤣

gledo sam cijeli potkast, top lik, stari kockar 😅

šteta što je trejdovan u indianu, ovo je snimljeno par dana prije trejda

20 minutes ago, chiba said:

pa nemam pojma, on je fino igrao, ne vrhunski, ali je bi dobar i imao je napredak

dosta trejdova je bilo sada, odnosno zadnjih nedelju dana

i vidim da se vratila "svinja" Zion Vilijamas. ja sam mislio da je taj umro

mislim da je zubac u top 5-10 centara u nba

25 minutes ago, Adi said:

Od petorke koja je tad otišla u NBA: Šarić, Hezonja, Bender, Žižič i Zubac, od njega se najmanje očekivalo i najveću karijeru je napravio.

najbolji izbor kluba, jedini je imao strpljenje i da dočeka priliku. sad je pitanje da li je veća karijera od zezonjine, zezonja dosta više uspjeha ima u karijeri

2 hours ago, chiba said:

ima sad dobar intrevju Zubac kod onog bosanca ili šta je već, komentator sa Arene

pa isječak od tog podcasta si i postavio, to sno komentarisali

bio čovjek u americi par sedmica snimo svoju emisiju sa nba igračima sa ovih prostora. odma kreću priče svakakve.

al kakva je politička situacija u srbiji ne bi me ni čudilo da su ga stvarno sklonili

ali to valjda nema veze sa tim, ne znam, ono što sam ja čitao da se radilo o komentarima u prenosu utakmice, ali to ne mogu da tvrdim, jel ja njega čujem samo za NBA a Zvezdu ne pratim uopšte, možda sam pogledao jednu utakmicu

Topić se vratio na teren, šta reći, neka ga zdravlje posluži samo, pa neka ide svojim tokom

Durent proziva Dončića i Jokića pred više ne znam ni kako se zove sad ALL-Star

ovih dana mi izlazili klipovi tima Majk Bibi, Dzejson Vilijams, Ron Artest, Šon Merion

samo fali Vule Avdalović, Veselin Petrović, Bogavac, Petar Popović

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.