Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

denver trejdovao majkla portera džuniora i pik prve runde drafta 2032 godine za kema džonsona i time oslobodio 18 miliona u salaei kapu da dovedu nekoga solidnog

• 3 sedmice kasnije...

Avramović, Bogdanović, Dobrić, Jović i Jokić prva petorka. Jović, Gudurić, Marinković, Petrušev i Milutinov druga petorka i uz to povesti nekoga na poziciji dva/tri tipa davidovac/radanov ili kalinić ili eventualno lučić ako mogu i bekap centar neki tipa pokuševski ili ristić da mogu razvući malo.

Mislim da smo ubjedljivo prvi favoriti i sa Jokićem i bez njega, najkompletniji tim još uz to i francuzi oslabljeni u unutrošnjoj liniji baš jer se dosta centara nije odazvalo. Iako jesmo favoriti baš treba biti skoncentrisan i oprezan da ne proradi onaj naš mentalitet lako ćemo pa dođu đampaolo riči i zaždije nam 5 trojki i jebe nam majku.

iskreno, voleo bih da Pešić uzme to zlato i da ode posle toga... pošto mi se čini da ako ostane još da će ga uvući u neku politiku a ne bih da ga pamtim po nečemu negativnom

Jokić mislim da neće omanuti ali ako Bogdanovića krene tu ima da meljemo

a za ovo si totalno u pravu, sebi smo sami najveći protivnici, jedna četvrtina može da nas košta ispadanja, a mogu da zamislim ako se to desi, biće ili prvi ili nikako sada, to me jedino plaši

Pogledaj samo prošla dva evropska prvenstva, u oba smo bili favoriti, 2017 uz špance a 2022 ubjedljivo jedini favorit i bili smo ubjedljivi sve do te kobne treće četvrtine u osmini finala protiv italije. a prije toga su se gaće tresle od svakoga, 30 razlike u prosjeku ubili sve u 5 utakmica u grupi ili koliko već.

Za Pešića nemam šta reći, živ i zdrav bio sto godina i to je to. Ovo takmičenje ga može plasirati na vrh srpske košarke pored dude ivkovića i ace nikolića a samim tim i svjetske košarke

52 minutes ago, chiba said:

prva pripremna utakmica Srbije je protiv Bosne 🤣

inače, video sam baš iz bliza onog nebojšu ilića, on je meni bio ogroman a u odnosu na jokića izgleda mali 🤣

pa u istoj grupi smo za kvalifikacije za sp

• 2 sedmice kasnije...
4 hours ago, chiba said:

Masko, oće li biti nešto od onog Topića, nije li rano za NBA?

ako bude imo 20ak minuta po utakmici biće itekako dobar, ali ko zna šta oklahoma planira s njim. presjedio je prošlu sezonu zbog povrede

7 hours ago, chiba said:

Čekaj, a u NBA beše nema pozajmice, on bi mogo samo negde po Evropi da igra

kako misliš pozajmica?

mogu ga prebaciti u g ligu da igra tamo sa debilima da nabija formu, to je kao razvojna liga gdje su igrači koji se nadaju da će nekad zaigrati u NBA a igraju filijale ekipa iz NBA.

Pa mislim bukvalno kao pozajmica u fudbalu :D

znači nema tako, nemoj tu razvojnu ligu.... ne znam koliko je on stvarno dobar, ili je neki hajp oko njega jel već neko vreme nismo izbacili nekog boljeg igrača...

mnogo je ali baš mnogo dobrih izašlo iz Srbije zadnjih 20 godina, ali malo su ostavili veći trag a tek postali standardni u dužem nizu godina a on je baš mlad otišo tamo, maltene bez nekog iskustva većeg i to posle teže povrede

• 3 sedmice kasnije...

Gledam utakmicu Finska-Švedska na Eurobasketu. Sama završnica, minuta i nešto do kraja, tijesno, napeto. Finac promašuje zicer, lopta nije ni dotakla obruč, niko ga nije dotakao i sudi se domaćinski faul. Ne provjerava se.

Zadnji napad, +3 za Fince, lopta za Švedsku. Lopta odlazi u aut, sekunda do kraja, nit je jasno ko je zadnji dirao, nit je jasno koliko je ostalo. Ne gleda se.

Pa zar je toliko teško uložiti minutu vremena i to provjeriti?

Nasi veceras protiv podmladjene Spanije, da je Musa ti cak bi rekao da i nismo toliko autsajderi. Ovako ce biti jako jako tesko, posebno jer je Gruzija dobila prvu utakmicu protiv Spanije, pa ce se ovi sada uozbiljiti na max.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.