1. juli 2025.1 god. comment_365515 denver trejdovao majkla portera džuniora i pik prve runde drafta 2032 godine za kema džonsona i time oslobodio 18 miliona u salaei kapu da dovedu nekoga solidnog Prijavi
21. juli 2025.1 god. comment_366120 Masko ima li šanse za nas da uzmemo to zlato na evropskom sad? koja bi nam bila prva petorka?? Prijavi
21. juli 2025.1 god. comment_366122 Avramović, Bogdanović, Dobrić, Jović i Jokić prva petorka. Jović, Gudurić, Marinković, Petrušev i Milutinov druga petorka i uz to povesti nekoga na poziciji dva/tri tipa davidovac/radanov ili kalinić ili eventualno lučić ako mogu i bekap centar neki tipa pokuševski ili ristić da mogu razvući malo. Mislim da smo ubjedljivo prvi favoriti i sa Jokićem i bez njega, najkompletniji tim još uz to i francuzi oslabljeni u unutrošnjoj liniji baš jer se dosta centara nije odazvalo. Iako jesmo favoriti baš treba biti skoncentrisan i oprezan da ne proradi onaj naš mentalitet lako ćemo pa dođu đampaolo riči i zaždije nam 5 trojki i jebe nam majku. Prijavi
21. juli 2025.1 god. comment_366124 iskreno, voleo bih da Pešić uzme to zlato i da ode posle toga... pošto mi se čini da ako ostane još da će ga uvući u neku politiku a ne bih da ga pamtim po nečemu negativnom Jokić mislim da neće omanuti ali ako Bogdanovića krene tu ima da meljemo a za ovo si totalno u pravu, sebi smo sami najveći protivnici, jedna četvrtina može da nas košta ispadanja, a mogu da zamislim ako se to desi, biće ili prvi ili nikako sada, to me jedino plaši Prijavi
21. juli 2025.1 god. comment_366125 Pogledaj samo prošla dva evropska prvenstva, u oba smo bili favoriti, 2017 uz špance a 2022 ubjedljivo jedini favorit i bili smo ubjedljivi sve do te kobne treće četvrtine u osmini finala protiv italije. a prije toga su se gaće tresle od svakoga, 30 razlike u prosjeku ubili sve u 5 utakmica u grupi ili koliko već. Za Pešića nemam šta reći, živ i zdrav bio sto godina i to je to. Ovo takmičenje ga može plasirati na vrh srpske košarke pored dude ivkovića i ace nikolića a samim tim i svjetske košarke Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366168 gledaj ti tu njušku 🤣 Spoiler u sebi se razmišlja, prati da se diablo ne pojavi da ne pohvali nekog igrača koga treba da kupimo Prijavi
26. juli 2025.1 god. comment_366211 poslušao sam intervju sa Nikolom Vučevićem, baš deluje prizemno kaže da u avionu svaki put igra "FM" menadzera satima 🤣 ali totalno mu je drugačije ponašanje od nekih krkana koji se hvale samo, a nisu ni stoti deo postigli kolko i on Prijavi
26. juli 2025.1 god. comment_366213 Gledo sam ga i ja kod luke i kuzme, dobar momak iz košarkaške porodice Prijavi
2. august 2025.1 god. comment_366336 prva pripremna utakmica Srbije je protiv Bosne 🤣 inače, video sam baš iz bliza onog nebojšu ilića, on je meni bio ogroman a u odnosu na jokića izgleda mali 🤣 Prijavi
2. august 2025.1 god. comment_366337 52 minutes ago, chiba said: prva pripremna utakmica Srbije je protiv Bosne 🤣 inače, video sam baš iz bliza onog nebojšu ilića, on je meni bio ogroman a u odnosu na jokića izgleda mali 🤣 pa u istoj grupi smo za kvalifikacije za sp Prijavi
2. august 2025.1 god. comment_366338 4 minutes ago, MASKO said: pa u istoj grupi smo za kvalifikacije za sp Ko "smo"? Bosanci ili Srbi? Prijavi
2. august 2025.1 god. comment_366340 1 hour ago, reLo said: Ko "smo"? Bosanci ili Srbi? mi smo svi srbi Prijavi
10. august 2025.1 god. comment_366497 Masko, oće li biti nešto od onog Topića, nije li rano za NBA? Prijavi
10. august 2025.1 god. comment_366503 4 hours ago, chiba said: Masko, oće li biti nešto od onog Topića, nije li rano za NBA? ako bude imo 20ak minuta po utakmici biće itekako dobar, ali ko zna šta oklahoma planira s njim. presjedio je prošlu sezonu zbog povrede Prijavi
10. august 2025.1 god. comment_366504 Čekaj, a u NBA beše nema pozajmice, on bi mogo samo negde po Evropi da igra Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366506 7 hours ago, chiba said: Čekaj, a u NBA beše nema pozajmice, on bi mogo samo negde po Evropi da igra kako misliš pozajmica? mogu ga prebaciti u g ligu da igra tamo sa debilima da nabija formu, to je kao razvojna liga gdje su igrači koji se nadaju da će nekad zaigrati u NBA a igraju filijale ekipa iz NBA. Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366520 Pa mislim bukvalno kao pozajmica u fudbalu znači nema tako, nemoj tu razvojnu ligu.... ne znam koliko je on stvarno dobar, ili je neki hajp oko njega jel već neko vreme nismo izbacili nekog boljeg igrača... mnogo je ali baš mnogo dobrih izašlo iz Srbije zadnjih 20 godina, ali malo su ostavili veći trag a tek postali standardni u dužem nizu godina a on je baš mlad otišo tamo, maltene bez nekog iskustva većeg i to posle teže povrede Prijavi
27. august 2025.1 god. comment_366864 Gledam utakmicu Finska-Švedska na Eurobasketu. Sama završnica, minuta i nešto do kraja, tijesno, napeto. Finac promašuje zicer, lopta nije ni dotakla obruč, niko ga nije dotakao i sudi se domaćinski faul. Ne provjerava se. Zadnji napad, +3 za Fince, lopta za Švedsku. Lopta odlazi u aut, sekunda do kraja, nit je jasno ko je zadnji dirao, nit je jasno koliko je ostalo. Ne gleda se. Pa zar je toliko teško uložiti minutu vremena i to provjeriti? Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366890 Google kaže da je najuspešniji sport u BIH sedeća odbojka Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367004 Ovaj naš Pešić se pretvara u nekakvog Murinja, o svemu priča i svadja se samo ne o košarci i sve su mu krivi igrači i neko drugi Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367005 Nasi veceras protiv podmladjene Spanije, da je Musa ti cak bi rekao da i nismo toliko autsajderi. Ovako ce biti jako jako tesko, posebno jer je Gruzija dobila prvu utakmicu protiv Spanije, pa ce se ovi sada uozbiljiti na max. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.