18. juli18. jul comment_373326 6 minutes ago, MASKO said: Budućnost Srpske košarke se ne gleda kroz u20 i u17 i u18 reprezentacije koje svake godine igraju finala begi se gleda kroz to da ti igrači nemaju gdje da naprave tranziciju iz juniora u seniorsku košarku, evo čistog primjera mitra bošnjakovića koji je bio jedan od ključnih faktora u osvajanju evropskog zlata u18 prije dvije godine jedva dobija šansu u partizanu, itd... reprezentacija ima svoj sistem koji je nasledila od pokojnog dude ivkovića, kamp u Požarevcu okuplja redovno sve talente iz svih generacija i održava ih od malih nogu, sistem funkcioniše i ovaj nakaradan sistem još nije uspio da ga uništi ali to je što se tiče reprezentacije, klubovi nisu u skladu sa tim sistemom Partizan i Zvezda mladim domaćim igračima uopšte ne daju šansu u Euroligi ni u ABA ligi, za Euroligu je razumljivo malo je igrača domaćih i mlađih koje tu možeš pustiti na teren ali mislim da bi im u ABA ligi trebala veća minutaža. Nek idu djeca na koledž, neka se nagledaju malo divljeg zapada i uzmu pare Prijavi
18. juli18. jul comment_373328 koledž je sigurnost a u poslednje vrijeme od kada su uveli NIL i ozbiljne pare, ali možeš vidjeti primjere Nikole Jokića i Dušana Ristića, Ristić je bio projektovan za mnogo veću karijeru ali ga je koledž usporio jer nije draftovan posle koledža Prijavi
18. juli18. jul comment_373377 21 hours ago, MASKO said: koledž je sigurnost a u poslednje vrijeme od kada su uveli NIL i ozbiljne pare, ali možeš vidjeti primjere Nikole Jokića i Dušana Ristića, Ristić je bio projektovan za mnogo veću karijeru ali ga je koledž usporio jer nije draftovan posle koledža Lagano finale za mladu ekipu ! Prijavi
18. juli18. jul comment_373379 2 minutes ago, Kun Aguer0 said: Lagano finale za mladu ekipu ! strašno šta su uradili jednoj Španiji koja dominira evropskim takmičenjima za mlađe kategorije, strašno Prijavi
19. juli19. jul comment_373419 Davli su ranije sansu mladim igracima u Eurologi, to jedino neko ko ne zeli da se seti.... no sad se stvorila neka tenzija, dovode se nekakve spodobe za trenere koji i nisu vezai za Srbiju i ove prostore barem ja ne kazem se to onomad ne znam kolko isplatilo, ponovo su nasi najbolji igraci otisli rano preko, mogu ih nabrojati gomilu, Paspalj, Gurovic ,Danilovic, neki nisu ostavili nikakav ili slabi trag u Srbiji Stojakovic, Bodiroga ne kazem da su Rakocevic,.Vujanic, napravili ne znam kakvu razliku ali bar su ostavili neki trag i uvek cu vise pamtiti Stojanovica , Scepanovica, Micu Berica Pekmen nije stigo da igra za nas ali je dobio priliku bar pre no sto je otiso, Kecman nije ostavio trag ali ga pamti bar jedna trecina Srbije Danilovic i Djordjevic su bili bitni igraci iako mladi sad se sve svodi na prepucavanje ko ce da dovede kog crnca pre, jebo Vam mater u politiku Prijavi
20. juli20. jul comment_373433 23 hours ago, chiba said: Davli su ranije sansu mladim igracima u Eurologi, to jedino neko ko ne zeli da se seti.... no sad se stvorila neka tenzija, dovode se nekakve spodobe za trenere koji i nisu vezai za Srbiju i ove prostore barem ja ne kazem se to onomad ne znam kolko isplatilo, ponovo su nasi najbolji igraci otisli rano preko, mogu ih nabrojati gomilu, Paspalj, Gurovic ,Danilovic, neki nisu ostavili nikakav ili slabi trag u Srbiji Stojakovic, Bodiroga ne kazem da su Rakocevic,.Vujanic, napravili ne znam kakvu razliku ali bar su ostavili neki trag i uvek cu vise pamtiti Stojanovica , Scepanovica, Micu Berica Pekmen nije stigo da igra za nas ali je dobio priliku bar pre no sto je otiso, Kecman nije ostavio trag ali ga pamti bar jedna trecina Srbije Danilovic i Djordjevic su bili bitni igraci iako mladi sad se sve svodi na prepucavanje ko ce da dovede kog crnca pre, jebo Vam mater u politiku Zadnji koji je dao sansu je bio Dule ujedno i zadnji koji je i pravio igrace u večitim. Dolazak Željka u Partizan je digao oba kluba na viši nivo, odma kada su oba kluba bili u Euroligi krenula su lozenja pred pocetak svake sezone, napadaju se titule ali u snovima, Partizan omirisao play off i to je to. Sledeće sezone imamo pravo stanje oba kluba, primirisati neće nigdje i opet naravno niko od domaćih igraca nece dobiti šansu. Prijavi
21. juli21. jul comment_373455 Ima istine u tome ali ja to malo drugačije posmatram. Dolazk Željka je samo napravio diverziju, i spinove neke od pravih problema u srpskoj košarci. Nemojte pogrešno da me shvatite, Obradović je bio i ostao titan medju legendama, i naravno da je vredelo makar samo da skine prokletu šapu sa titule Vučkovog projekta makar na jednu sezonu, ali mimo toga, ništa se zapravo nije promenilo, sistem je urušen u korist pojedinačni interesa To da su Zvezda i Partizan otišli na drugi nivo je meni smešno, fakt jeste samo da su izvučene veće pare iz budzeta, eto to je gola istina, ako ćemo po rezultatima, Partizan je više uspeha imao u Evropi ranijepod Duletom sa daleko manjim budzetom i ovo sad kad su izgubili onomad od Reala i to je to. Ja odgovorno tvrdim da KK Zvezda ništa nije uredila niti na klupskom nivou, niti je na bilo koji način zadužila srpsku košarku zadnjih 10 i kusur godina, a režimski mediji mogu da pumpaju hiljadu i jedan tekst o njihovoj superiornosti. Odlaza Obradovića su samo iskoristili da ponovo spinuju da je on kriv i da pokriju niz gluposti sa strane. Mislim da je jako pogrešno ovo što se sad radi, mi nikada nećemo moći da usvojimo taj neki model stabilnog košarkaškog kluba i da pariramo ovima sa zapada ili istoka, to nismo mogli čak i kada smo imali daleko veće talente, i umesto da forsiramo ono što je bilo stvarno uspešno a to je nešto skromn za nas, ali bar daje rezultate, da se izbaci po koji novi Novica Veličković kalibar igrača, ovi mladi će svakako otići put inostranstva, i da se ne majemo bezveze sa 12 stranaca svake sezone koji jedino prave razliku u ABA ligi, koja je tek izgubila smisao. U celom ovom brlogu, mislim da je prokleti Miško najbolje prošao, ostali će uskoro biti zaboravljeni, neki su i nažalost umrli, a Miško samo sedi sa strane i trlja ruke Prijavi
21. juli21. jul comment_373457 imaš sad situaciju da ni jedan srpski igrač ne želi da se vrati u zvezdu ili partizan jer može prelako da mu kompromituje karijeru, primjer je vanja koji se vratio kao stabilan evroligaški igrač, 5-10 ppg ali to je premalo za našu javnost i standarde. vasa micic, gudurić i milutinov bi prije otišli za iste pare u olimpiu milan nego u zvezdu ili partizan jer ovi blizanci sahranjuju karijere Prijavi
22. juli22. jul comment_373473 15 hours ago, MASKO said: imaš sad situaciju da ni jedan srpski igrač ne želi da se vrati u zvezdu ili partizan jer može prelako da mu kompromituje karijeru Nema veze sa srpskim košarkašima ali ne znam jesi gledao 6.75 podcast sa Lesorom, gdje govori da su ljudi iz Zvezde svakodnevno slali mejlove njegovom agentu o njegovom "lošem" ponašanju a to loše se odnosi na to kako se oblači Partizan ovo ljeto što radi to mi je smijurija, ne znam samo na koju su priču nagovorili Karlika da ostane i koju su mu šuplju prosuli. najjača fora sa beogradskim blizancima je da bez obzira na to kakvu ekipu imaju navijači se lože i očekuju F4, ovaj trenutno posao Partizana je toliko dobar da se navijači ne mogu ložiti na F4 u ABI a Eurologu da ne spominjem. Prijavi
22. juli22. jul comment_373477 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Nema veze sa srpskim košarkašima ali ne znam jesi gledao 6.75 podcast sa Lesorom, gdje govori da su ljudi iz Zvezde svakodnevno slali mejlove njegovom agentu o njegovom "lošem" ponašanju a to loše se odnosi na to kako se oblači Partizan ovo ljeto što radi to mi je smijurija, ne znam samo na koju su priču nagovorili Karlika da ostane i koju su mu šuplju prosuli. najjača fora sa beogradskim blizancima je da bez obzira na to kakvu ekipu imaju navijači se lože i očekuju F4, ovaj trenutno posao Partizana je toliko dobar da se navijači ne mogu ložiti na F4 u ABI a Eurologu da ne spominjem. ima veze direktno sa košarkom i sa toksikčnošću koja je među navijačima. u vječitima ne daj bože da odigraš dvije loše utakmice i ide odma priča ko je ovog doveo, on igra za tolike pare, da je valjo ne bi došo u zvezdu itd. zamisli da je vasa micić imo sezonu kao prošlu u partizanu ili zvezdi, pa razapeli bi ga svi od kluba do medija i na kraju navijača, mogo bi samo posle u evrokup Prijavi
22. juli22. jul comment_373480 1 hour ago, MASKO said: zamisli da je vasa micić imo sezonu kao prošlu u partizanu ili zvezdi, pa razapeli bi ga svi od kluba do medija i na kraju navijača, mogo bi samo posle u evrokup Bio bi Vasa bolji u večitim, Kopaonik blizu, kraći put do gradilišta Prijavi
25. juli25. jul comment_373616 LeBron još igra košarku i to na visokom nivou te je i dalje jedan od najboljih igrača lige. Ovo mi djeluje totalno nerealno jer se sjećam u osnovnoj školi kad je igrao i to sam početak osnovne kada sam i skontao šta je košarka on je već bio superstar, 24 godine na najvišem nivou, nerealno. Iznenadilo me što je potpisao za Philly totalno neočekivano, nisu bili u priči. Gotivna franšiza prije nego što su draftali i gradili oko ovog smećara Embiida, imali mnogo promašaja prije toga sa pickovima ali evo Brown i James su tu. Prijavi
25. juli25. jul comment_373640 13 minutes ago, reLo said: Preimenovati temu u "Srbi i srbska košarka". 😀 Možemo pisati i o Slovenskoj košarci. Evo neki dan osvojiše gore pomenuto Europsko prvenstvo u20. Prijavi
25. juli25. jul comment_373642 55 minutes ago, reLo said: Preimenovati temu u "Srbi i srbska košarka". 😀 pa Vi majku mu iz Bosne kao da ste u kamcatku, a ne preko drine, nije da pricamo o kriketu, pa da smo tolko dosadni ili mozda predlazes da se skupimo i igramo curling Prijavi
25. juli25. jul comment_373655 3 hours ago, reLo said: Preimenovati temu u "Srbi i srbska košarka". 😀 pa KK Bosna se napokon vratila i odigrala respektabilnu sezonu u ABA ligi, nisam ja kriv što niko ne piše o tome, čak mislim da sam ja pisao o tome kada su se napokon vratili u ABA ligu. Druga stvar je što su ulaganja u taj klub negativno proporcionalna veličini i istoriji tog kluba. Prijavi
26. juli26. jul comment_373663 ma tamo vidiš da samo preko Amazona moraš da naručiš, loptu za basket, nema je u prodavnicama Prijavi
26. juli26. jul comment_373670 12 hours ago, Kun Aguer0 said: pa KK Bosna se napokon vratila i odigrala respektabilnu sezonu u ABA ligi, nisam ja kriv što niko ne piše o tome, čak mislim da sam ja pisao o tome kada su se napokon vratili u ABA ligu. Druga stvar je što su ulaganja u taj klub negativno proporcionalna veličini i istoriji tog kluba. piso sam ja, piso sam i kad su htjeli da odustanu od iste, al hvala bogu pa nisu. Pisalo se i o Edinu Avdiću koji nije Srbin. Svaka čast Slovencima, ljudi su giganti u svim sferama života pa i u košarci Prijavi
26. juli26. jul comment_373672 16 hours ago, Adi said: Možemo pisati i o Slovenskoj košarci. Evo neki dan osvojiše gore pomenuto Europsko prvenstvo u20. A ja glup igram na Srpsku djecicu, samo tako su me oborili. Koliko beze izgubise na kraju 20tak razlike Prijavi
26. juli26. jul comment_373675 2 hours ago, MASKO said: Pisalo se i o Edinu Avdiću koji nije Srbin. To mi je jedan od najtuznijih dana sto pamtim. Prijavi
26. juli26. jul Popularna objava comment_373679 1 hour ago, reLo said: banuj se zbog spama kao što si mene banovo na 7 dana na ovoj temi se ozbiljne stvari pisu 😅 Prijavi
26. juli26. jul comment_373680 4 hours ago, Bari said: A ja glup igram na Srpsku djecicu, samo tako su me oborili. Koliko beze izgubise na kraju 20tak razlike Masko te naložio, žao mi je, opreznije drugi put Prijavi
1. august1. aug comment_373903 On 7/25/2026 at 9:58 PM, Adi said: Možemo pisati i o Slovenskoj košarci. Evo neki dan osvojiše gore pomenuto Europsko prvenstvo u20. Sad su ušli u finale u18 Eura protiv Italije u Italiji. Nemojte se kladiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.