25. mart25. mar comment_371904 15 hours ago, chiba said: Mene je sramota od života, ja goreg igrača od onog Pokuševskog nisam video a nagledao sam se svega i svačega, i još kad vidim da lik ladno ima 5 sezone u NBA iza sebe, nadrealno Ti igrači koji su vanserijski talenti od malena su problem. On je navikao da mu se sve titra i da ne mora potegnuti ni za šta. Njegov najveći problem je što nema taj inat, ti želju da pokažeš svima da si bolji. On je u njegovoj glavi naubolji i to je to. Prijavi
28. mart28. mar comment_371927 Čitao sam neke starije tekstove i gledao klipove, prosto mi je neverovatno da BIH i HR nisu izbacili neke "bolje" talente, a reprezentacije i klubovi došli na ovaj nivo ovde pričam samo za te dve bivše republike koje jesu iznedrile i imale veliki uticaj na košarku SFRJ i onda kao crna rupa Prijavi
4. april4. apr comment_371991 Nebojša Čović kritikuje Obradovića posle poraza od Partizana kolko on sebi daje za pravo, još broji poene srpskih igrača u derbiju 🤣 i sad se brine za reprezentaciju pa nije on čudo doktor nauka Prijavi
5. april5. apr comment_371996 13 hours ago, chiba said: Nebojša Čović kritikuje Obradovića posle poraza od Partizana kolko on sebi daje za pravo, još broji poene srpskih igrača u derbiju 🤣 i sad se brine za reprezentaciju pa nije on čudo doktor nauka Sve dok ljudi budu davali značaju te komentare od tzv stručnjaka nema nama napretka. Kad bi krenuli kolektivno da ih ignorišemo onda bi struka došla do izražaja. Čović i Obradović imaju lošu istoriju i mislim da se ne podnose al baš nikako. Prijavi
5. april5. apr comment_372006 Ne možeš da ga ignorišeš jel ti se ti neki ljudi pitaju za sve a nigde ne postavljaju svoj "potpis" plus nikad veći uticaj nisu imali na huligane i obračunavaju se sa običnim narodom Ko je Čović da kritikuje Obradovića? to je tolko licemerno bilo, neka je on i bivši, ali nema pravo izjave takvog tipa da da ako je mogo nešto da komentariše to je ono sranje na početku utakmice i haos sa navijačima, što mislim da nije ni pomenuo a ako se vratim malo u prošlost, malo više zapravo, sećam se da je Partizan bio protiv ABA lige, a da je Zvezda baš zagrizla, 15-20 godina kasnije ti brojiš poene srpskih igrača u derbiju..... ne kažem da je ABA liga dovela do toga, samo ovako ističem, pošto je lane gurao priču da se oformi novo takmičenje u Srbiji a tek Ćićvu koji hvali Penjarolu i kako Partizan igra odbranu.... Prijavi
31. maj31. maj comment_372832 kakav je ovo cirkus, imam dal 15 arena, budim se u 02 da gledam G7 finale zapada, nema uzivo prenos🤣 budim se onda u pola 7, spremam dorucak, jedem, vracam se ponovo u krevet da bi ustao u pola 12, da u 12 gledam reprizu/prenos utakmice od pre 10h🤣 Prijavi
3. juni3. jun comment_372861 Ne znam šta da kažem, ni jedan komentator nikad nije utico na košarku u regionu kao on. Počivaj u miru Edine... Prijavi
5. juni5. jun Popularna objava comment_372866 nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da najvece zvezde predstavi kao komsije iz kraja o uzivo prenosima da ne pricam, to je isto klasa za sebe ali pun pogodam su bili podkasti. kad ga slusasz imas utisak ds svako.moze da radi taj posao falice mnogo Prijavi
6. juni6. jun comment_372868 Svi smo ga voljeli, nikad nisam čuo da je neko nešto loše napisao ili rekao o njemu, a mi ljudi smo slobodni da komentarišemo sve i svašta kod drugih ljudi. Vrhunski novinar, vrhunski komentator i siguran sam vrhunski čovjek. Za vikend ga je brat vidio u Sarajevu i pričao mi o tome. Ja sam mu rekao da je to jedini komentator kod kojeg mi ne smeta kad igrače zove nadimcima (inače se ospem kad čujem recimo fudbalskog komentatora da kaže npr. Dibu za Emiliana Martineza, Cuti za Cristiana Romera, Bob za Roberta Sancheza, kao da su zajedno ovce čuvali) jer je on imao "pravo" na to kod mene. A već u srijedu nas je sve zatekla ta tužna vijest. Isprva sam mislio da je gomila njegovih slika na društvenim mrežama samo podrška zbog nepravde na Areni.. da bar. Iako zadnjih 9 godina ne pratim košarku onoliko koliko i fudbal, i sve manje je pratim, njegove emisije sam prilično redovno pratio i to mi je bio skoro jedini izvor informisanja na košarkaške teme. On što bi govorio se jednostavno nije propitivalo, to je sigurno tako. Bio je najbolji u tome što je radio. Od svake utakmice bi napravio spektakl, u studijskim emisijama se uvijek se smješkao jer može da govori o košarci, a u intervjuima se vidio sjaj u očima kada razgovara sa svim tim košarkaškim veličinama, kakav je i sam bio, samo u drugoj ulozi. To što je toliki broj javnih ličnosti se oglasio povodom njegove smrti, toliko sportskih klubova i udruženja, to što svi danima govore samo o tome i to što se čak i na ovom forumu spominje, svjedoči o tragu koji je ostavio i ljubavi i poštovanju koje je uživao od strane nas. Prijavi
6. juni6. jun comment_372870 treba naglasiti dva momenta 1. prva svakako da je preminuo mlad sto je zalosno za bilo kog coveka 2. totalno sramotna situacija oko njegovog nestanaka sa terena uzivo prenosa i smatram da ce tek u buducnosti mozda isplivati neki detalji za ovo pod dva moze da se pise ohoho neke detalje u vezi sa tim mozda je dzabe i pisati, prosto ne mozes docharati nekome van Srbije kolko su njegove izjave u proteklom periodu imale odjeka Prijavi
7. juni7. jun comment_372871 47. godina je bas tuzno i malo kad pogledas koliko neki ljudi zive. Ostade sin bez oca, majka bez djeteta i supruga bez svog bracnog druga. Nisam nikad toliko pratio kosarku, ali se na ovom covjeku vidjelo da uziva i voli taj sport vise nego ista u zivotu. Sranje bas. Prijavi
8. juni8. jun comment_372872 pa dobro, ne znam kolko je kosarka popularna u BIH (mislim na nacionalne klubove) ja ako po necemu pamtim detinjstvo jesu derbiji zvezde i partizana i posle naravno utakmice partizana u evropi to je toliko strasno meni bilo, da ako mi partizan izgubi, ja sutradan moram psihicki linch da prezivim od ovih u razredu, jedina je razlika sto ne znam, dal smo mi bili deca, ili nismo bili svesni, ali nismo pominjali politiku, rasprava i podjebavanje je bilo iskljucivo sportski, a sad kad slusam moje godiste,.90% svadje se svodi na to ko ima vise podrsku vlasti tek posle sam krenuo da pratim premiership, malo po malo od pocetka srednje skole evo sad sam proverio Slobodan Sarenac ima 58 godina, ej, znaci Edin je preminuo sa 47...onu utakmicu protiv Cibone je on prenosio NBA ili nisu prenosili ili je bilo nesto na kashicicu, nije slucajno da Edin prica kako je skupljao casopise (stvarno je tako bilo) ono sto ljudi treba da razumeju to je fakt da ne mozes ti jednog Ostoju Milojevica da stavljas u istu recenicu, Edin se bavio kosarkom, i posle je kolko sam razumeo zavrsio redovan fakultet, znaci on je "gospodin" ja jesam grobar ali ja ocima tog Ostoju ne mogu da vidim i on je krenuo od mislim od OBN pa je tek posle preso na Arenu, i svakako je jedan od promotera NBA na ovim prostorima, tu je prednjacio jel svakako u Srbiji nikada pored Partizana, a svakako Zvezde koja se gura i ispred reprezentacije pa nek se ljute navijaci zvezde kolko hoce na moju konstataciju, nikada NBA nece uzivati veci prostor ... zato je i mislim Edin tu imao neki slobodan put ja ne mogu da verujem da u periodu kada je ova zemlja (pricam za period dok je jos bila SRJ i SCG) i to odgovorno tvrdim da su se mnogo kvalitetniji derbiji igrali (ali ajde to je samo moje misljenje) i nije bilo takvih prljavih udaraca ispod pojasa, a sad smo doziveli da se iskljuci ton, ej iskljuci se ton tokom prenosa utakmice "Vreme je isteklo Edine"....ovog puta stvarno vreme nije isteklo...vreme nije isteklo kecmaaaaaan ....idemoooo Prijavi
4. juli4. jul comment_373147 dal je ovo realno da ovaj malo i Kusturica predje za 12miliona platu u koledz kosarku, ajde platice tamo dosta porez ali nestvarna suma Prijavi
4. juli4. jul comment_373150 Meni je ovo mnogo cudno, ja sam odraso gde su ti neki "talenti" igrali u Beopeptrolu, Hemofarmu, Zvezdi, Partizanu... a citao sam za Cibonu, Split, KK Bosna...i ostalo a sad treba da bodem, samo najveci fanovi tipa Masko, i neki drugari za koje znam, pa od njih cujem tu Megu i ne pratim... da mi je neko reko tamo pre 25 godina da ce ovako biti, ne bih mu verovao ostao sam u tim nekim pricama koje se sad vrte samo po podkastima Prijavi
4. juli4. jul comment_373151 evo, momci ušli u finale svjetskog u17 prvenstva, lukić i kusturica strašni talenti preko 20 poena po utakmici, sutra protiv amera u finalu, tu će se vidjeti da li je jedan od u generaciji ili je novi kevin durant, da je pretalentovan jeste ali da li je iznad generacije sutra će se vidjeti Prijavi
5. juli5. jul comment_373153 kad se ne mesa politika mozda i stigned do finala vidim da je citirao Glogovca top Prijavi
5. juli5. jul comment_373155 2 hours ago, chiba said: kad se ne mesa politika mozda i stigned do finala vidim da je citirao Glogovca top Sad ce, ne brini 😁 Prijavi
5. juli5. jul comment_373165 poraz od amera, Kusturica 37 poena ali 2/11 trojke što je preloše. Ne znam šta da mislim, svaka čast. Prijavi
6. juli6. jul comment_373170 13 hours ago, MASKO said: poraz od amera, Kusturica 37 poena ali 2/11 trojke što je preloše. Ne znam šta da mislim, svaka čast. Pa uzeo brat da igra za koledz jebiga 😀 Prijavi
17. juli17. jul comment_373320 Koliko su pojedini stručnjaci u Srbiji kmečali o budućnosti srpske košarke i koliko su srali o tome šta će biti poslije ove generacije, gdje su ti mladi igrači... Ovo U17 SP i u20 EP im je začepilo usta, Srbija je iskidala na oba prvenstva i oni nemaju za šta da se brinu kada je budućnost u pitanju. Također, bilo koji mladi igrač sa naših prostora bi bio lud da odbije šansu da ode i da se oproba na koledžu, pogotovo ako uzmeš pare ko Kusturica i sa 17 godina osiguraš najmilije za dvije generacije iza i ispred tebe. Prvo što su uslovi tamo neuporedivo bolji i trebaš to da probaš, ako ne ide vratiš se kući, jedna sezona u Megi pa onda možeš da pokušaš opet, bilo je i takvih primjera. Prijavi
17. juli17. jul comment_373323 5 minutes ago, Kun Aguer0 said: Koliko su pojedini stručnjaci u Srbiji kmečali o budućnosti srpske košarke i koliko su srali o tome šta će biti poslije ove generacije, gdje su ti mladi igrači... Ovo U17 SP i u20 EP im je začepilo usta, Srbija je iskidala na oba prvenstva i oni nemaju za šta da se brinu kada je budućnost u pitanju. Također, bilo koji mladi igrač sa naših prostora bi bio lud da odbije šansu da ode i da se oproba na koledžu, pogotovo ako uzmeš pare ko Kusturica i sa 17 godina osiguraš najmilije za dvije generacije iza i ispred tebe. Prvo što su uslovi tamo neuporedivo bolji i trebaš to da probaš, ako ne ide vratiš se kući, jedna sezona u Megi pa onda možeš da pokušaš opet, bilo je i takvih primjera. Budućnost Srpske košarke se ne gleda kroz u20 i u17 i u18 reprezentacije koje svake godine igraju finala begi se gleda kroz to da ti igrači nemaju gdje da naprave tranziciju iz juniora u seniorsku košarku, evo čistog primjera mitra bošnjakovića koji je bio jedan od ključnih faktora u osvajanju evropskog zlata u18 prije dvije godine jedva dobija šansu u partizanu, itd... reprezentacija ima svoj sistem koji je nasledila od pokojnog dude ivkovića, kamp u Požarevcu okuplja redovno sve talente iz svih generacija i održava ih od malih nogu, sistem funkcioniše i ovaj nakaradan sistem još nije uspio da ga uništi ali to je što se tiče reprezentacije, klubovi nisu u skladu sa tim sistemom Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.