Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

29 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Tanko protiv Australije, opet se povrede neke uvlače u ekipu, danas u 6 je prijateljska sa Amerima pa ćemo vidjeti situaciju

Taktički nije igrao Bogdanović, vjerovatno protiv amera danas neće igrati Jokić (nezvanična informacija), nije se očekivala pobjeda protuv Australije sa Jaramazom na pleju i Radanov sa 20 minuta na parketu (iako je odlično odigrao). 

Loša igra ali sa lošom igrom si se držao do Jaramazovih gluposti 4 minuta do kraja u egalu sa bukvalno drugim timom a njima se Mills povampirio.

Petrušev je pojednostavio baš igru i iskoristii svaku šansu, mislim da će biti startna četvorka ako Jović ne bude u stanju da igra.

Da su Bogdan i Dobrić igrali bilo bi 20 razlike za nas.

Pokuševski ne zaslužuje da ide na OI.

• 4 sedmice kasnije...

tolko sam razočaran, igrali smo fantastično i imali ih do poslednjih minuta. Baš težak poraz, sve su momci odradili herojski ali na kraju ipak izgubili

Mislim da mi od poraza Partizana od Budućnosti, to je bilo pre više od 25 godina nijedan poraz u košarci nije ovoliko teško pao

I nije problem u nekim koracima i sudiji presudan, prosto ovi imaju dve top petorke i ne znaš odakle ti više prete, niti su oni nešto nesportski napravili

fali jedan BODIROGA

1 hour ago, chiba said:

tolko sam razočaran, igrali smo fantastično i imali ih do poslednjih minuta. Baš težak poraz, sve su momci odradili herojski ali na kraju ipak izgubili

Mislim da mi od poraza Partizana od Budućnosti, to je bilo pre više od 25 godina nijedan poraz u košarci nije ovoliko teško pao

I nije problem u nekim koracima i sudiji presudan, prosto ovi imaju dve top petorke i ne znaš odakle ti više prete, niti su oni nešto nesportski napravili

fali jedan BODIROGA

Ili Sale ili Pedja...

Ameri svako prvenstvo mogu da izdvoje 10 top igrača, šta ćeš kad im Edvards greje klupu...onaj Lebron jebote ima unuke da dočeka igrajući

Đorđević je bio lider i imao je šampionski mentalitet, Micić i Avramović koje jako gotivim to nemaju 

Npr. Rebrača je bio odličan, ne naravno kao Jokić ali je dobro igrao za repr.

Nije baš da smo ranije bili ne znam kolko bolji ali kažem da nam malo fali kvaliteta i malo sreće naravno

I ranije si imao Topića, Lukovskog, Drobnjaka, Šćepanovića, Lončara, Gurovića, Tarlaća, Kuturovića, Bulatović, pa sad ti stavi sve na papir Petrušev, Gudurić, Dobrić, Jović, Milutinov itd. nemam pojma nezahvalno je uporedjivati

Mislim samo da se manje na nacionalnom nivou pljuvalo na relaciji Zvezda - Partizan ili možda je to tako delovalo jel nije bilo društvenih mreža

Protiv Amera smo odigrali najbolje 3 četvrtine u istoriji reprezentacije. Šta je bilo biko je u toj utakmici, uglavnom na najvišem nivou si pokazao ko si i šta si, Dobrić i Avramović na Currya i Duranta,....

Što kaže čiba, samo je falio jedan Milan Gurović sa mudima do poda u poslednjoj četvrtini.

Sada je došla ova bronza da nam da povod za balkon i najluđu žurku i da im pokažemo koliko cenimo borbu koju su pružili....

Ponos.

• 5 sedmica kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...
2 hours ago, chiba said:

Vanbejama inače izgleda baš premoćno, mada puštali su ga da radi šta hoće

Zaradio momak ozbiljnu povredu prije par dana, nema ga do kraja sezone sigurno a pitanje je i posle kada će se vratiti

All-Star je odavno cirkus, a već neko vrijeme su cirkus i utakmice regularnog dijela sezone. Dolaze ljudi da se glupiraju i nikakav format to neće promijeniti. Svaki smisao se izgubio kada je ukinuta utakmica Istoka protiv Zapada. To je barem imalo neku draž i tradiciju, a ne LeBron i Giannis team.

gledao sam Lejkerse i Denver, ubili su ih Lejskersi odbranom, komentator nešto zove bugarskom odbranom, naguraju se svi u reket, Denver je previše gubio lopte i tu ih je Lejkers punio, Dončić prosto izgleda nezaustavljivo

Majer je brat lik koji je nestao, samo je trojke ubacivao, osim Gordona niko nije malo bolje odigrao, Jokića su udvajali, ovi ostali se pogubili, prosto su ih taktički ubili i zaslužena pobeda, onaj Porter Junior ništa, ostalo bruga

još su Lejksersima ulazi sve trojke baš onda kad im je trebalo, taman kad ih je Denver stizao, na kraju još i dvadeset razlike

• 1 mjesec kasnije...

Otpusti Denver trenera....

a stvarno su komično izgledali, gledao sam par utakmica, Marej koji ja ne znam kako da ga definišem, kao treba da bude neka zvezda, prosto da tipa 5 poena, Gordona baš baš gotivim ali on je fizikalac i nije neko ko će nositi ekipu, dali dobre pare za onoj M.porter Juniora i on mnogo oscilira, Vestrbruk me iznervira onu jednu utakmicu protiv Minesota ali ajde

Svakako ne vidim kako Jokić može sam igrati, negde je moralo da se preseče, mada mi je ovo malo glupo da se daje otkaz tri kola pred plej of, nemam pojma

Inače onog Edvardsa iz Minesote sam baš zgotivio, dok mi je onaj SGA iz Oklahome, tolko antipatičan igrač

• 2 sedmice kasnije...

Pa da, neke utakmice su tolko dosadne, maltene gledaš kako trčkaraju i razmenjuju šuteve

šta znam, ceo taj koncept, odnosno organizacija NBA da tim ne ispada iz lige verovatno utiče na to, maltene se sve svodi na kalkulisanje sa budzetom, pikovima, trejdovima, skupljanjem dobre ekipe koja stoji iza tima

s druge strane, da se menjaju šampioni menjaju se, nije da će sada jedan tim moći da ostvari neku dominaciju u dužem periodu kao što je to u fudbalu, ali zato to što kaže diablo, sve se svodi na kraju na taj deo kada dođu do završnice 

Inače Zvezda i Partizan u prvi u Evropi po posećenosti, eto bar nešto pozitivno u ovoj zemlji

Ne znam šta fantazirau ovi iz NBA da prave nekakvo novo takmičenje u Evropi, ne vidim ko ima interes u tome osim neki osnivači koji bi pravi zaradu, sigurno neće tamo neki amer pratiti utakmice u Beogradu, oni šta više, verujem i da znaju samo za Jokića, da ne znaju ni gde je Srbija

i tek mi je glupo to što se forsiraju gradovi kao što je London, Milan, Pariz, koji skoro pa da nemaju nikakvu neku istoriju iza sebe vezanu za košarku, pa više je košarkaša vrhunskih izbacila bivša SFRJ sve skupa nego cela Evropa zajedno

Meni je samo krivo što je razvoj košarke kod nas krenuo u nekom drugom pravcu, gde su lični interesi na prvom mestu, gde se totalno izbubio kult košarke, zato sada i imamo situaciju da zadnjih 6-10 godina jedva da smo stvorili nekog igrača, ali bitno da menadzeri trljaju ruke, dok nam u domaćim klubovima igraju neki desni stranci koje niko neće. Novac koji država veštački upumpava samo kratkoročno daje rezultate i to bar da ima nekakvog učinka, nema nikakvog jel ne možeš da se takmičiš sa većim klubovima iz Eurolige.

Što je najveća ironija neki igrači su postali reprezentativci posle igara u Zvezdi i Partizanu što je totalni paradoks da mi drugima stvaramo igrače

NBA je uvidila koliko je Euroliga ranjiva po pitanju organizacije pa želi da napravi neku ligicu po uzoru što su radili u africi, ne bi tu ni bilo nešto previše ni para ni bilo čega, samo bi imali ime. Euroliga je već poluzatvorena liga i to im je najveća mana jer ti ako si vicešampion Španije (Unikaha), ne ideš u Euriligu nego idu Barselona, Real i Baskonija (Baskonija nije bila ni u plej ofu španskom znači bili su 10ti u ligi) i to nije u skladu sa evropskim sportskim shvatanjima. Nadam se da će Zvezda i Partizan odbiti ove sramotne ponude evrolige za trogodišnju licencu koju bi platili po 5M eura i da se odreknu i prepuste ostalim vlasnicima svu zaradu od TV prava. (Vlasnici Evrolige su 13 timova koji su standardni učesnici u ligi i 5 dobija licencu za privremeno učešće (poslednhih godina 6, jer CSKA ne učestvuje iako je vlasnik ali zarađuju ozbiljan novac idalje))

Ta ponuda je toliko licjemjerna i bezobrazna, zamisli da si nekome najgledaniji tim, negdje su se hvalili iz partizana da kada se gleda 34 najposjećenije utakmice u godini da je partizan najgledanij tim na svijetu uključujući i nba. Zvezda i Partizan su najreklamiranij timovi na instagramu i svim društvenim mrežama, i bukvalno preko 50 posto postova na euroliginim mrezama su vezane za zvezdu i partizan i atmosfere na utakmicama.

Nadam se ova bezobrazna ponuda neće prihvatiti i da će se oba tima prebaciti u FIBA Ligu šampiona i nadam se da će to samo popularizovati to takmičenje jer sav taj marketing bi prešao u FIBU. A fiba jedina drži te lige da imaju rezultatski značaj i da ti plasman u ligi znači prolaznost u njihovo takmičenje

pa da, jel je prosečna poseta u naša dva kluba dva puta po 19500, mi samo jurimo nešto a ne znam šta jurimo

ok, lepo je učestvovati u euroligi ali mene duša boli kad nam reprezentacija posle gubi od Slovenije, Nemačke i nekih desnih reprezentacija, mi kad nismo imali toliki broj stranaca u ekipi, stvarali smo mnogo više igrača, sad se napravila ogromna razlika između Jokića i ostatka ekipe, ajde ok, takav igrač dolazi jednom 30 godina ali ne možeš samo na njega da se osloniš

stvarno me je sramota da čitam prepucavanja oko toga koji klub se više pomaže, bukvalno ista priča kao dva lokalna seoska kluba, koga će mesna zajednica više da nahrani, znači to je taj mentalitet

mi trenere  više i ne stvaramo, kad odu Pešić i Željko, neće imati ko da trenira reprezentaciju a ni domaće klubove

da mi je da dočekam taj dan kada političari izadju iz sporta kod nas ali to se nikad neće desiti, pre će zemlja da se otvori nego neki dojučerašnji pijačari da ti ne odlučuju o sudbini i finansiranju našeg najtrofejnijeg sporta posle vaterpola

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.