2. februar 2016.10 god. comment_249219 Jokić peti dabl-dabl u nizu.. prva sezona u nba On i marijanovic kad konacno kršteno debituju za reprezentaciju cant wait Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249238 Sta je ovaj Jokic jbt, kako dobar igrac.. Mnogo dobar pregled igre, kosarkaska inteligencija na nivou, ima i fizicke predispozicije, pravo dobar materijal. Izdominirao sinoc jbt imao 27p cini mi se i 15tak skokova, wtf jebo te dje su ti ostali rookie koje ameri dizu u nebesa.. Sta bi bilo u Bosni da je Nurkic ovakav igrac lol, novi Wilt jebeni Nurkic in the house Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249830 Partizan konačno ima trenera ove sezone. Džikić je došao u klub pre pet kola i u tih 5 kola Partizan ima 4 pobede i 1 poraz (od Budućnosti u Podgorici). Da je bio tu od početka sezone druga priča bi bila, kad smo sa Božićem na klupi imali +18 protiv Mega Leksa, šta bi tek Džikić radio.:D Ali šta bi bilo kad bi bilo, Tri kola pre dolaska Džikića, sa Božićem smo popušili u tri kola zaredom od: Igokee, Sutjeske i MZT Skoplje. Jebat ga Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250031 A Amel Tuka, on nije vrhunski? Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
14. februar 2016.10 god. comment_250719 E baš gledam sinoć kako je na All-Star zakucavanjima Gordon izgubio od LeVinea i stvarno nepravda jer se sinoć desilo najatraktivnije zakucavanje ikad: https://www.youtube.com/watch?v=49REfDBUQEY N E V J E R O J A T N O ! Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251802 Grobarski Guru puko 17 razlike od drzavnog projekta sa Kanarskih ostrva, verovatno Covic tamo drzi pare jer je offshore zona pa ih pere preko kluba :D Prijavi
4. mart 2016.10 god. comment_252567 Stef Kari je na prethodnih 5 utakmica postigao 111 poena racunajuci samo trojke! To je u proseku 22.2 poena samo od trojki! Inace, na poslednjih 5 meceva u proseku belezi 41.6 poena. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252757 Veceras protiv lakersa ispod granice ce igrati :D Valjda nece vise od 15 min igrati, iako i tada moze zabiti 30 jebem ga ja :D Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252810 Ove sezone sam gledo 4 utakmice Warriorsa ukupno. Od te 4 izgubili su 3. A inače imaju 6 poraza sveukupno. Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252909 Jokic vrhunski igra, ne znam sto nema vise minuta. Steta sto istu poziciju igraju on i Nurkic, ali tu ce vjerovatno otpasti Nurkic na kraju. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254158 Pojedini neka i dalje pljuju... Sjećam se utakmica na početku sezone kada su pričali na shoutboxu kako je smiješna i kako bog zna šta traži u euroligi.. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254164 Onaj poraz od Reala od ČETERES razlike ih je dozvao pameti. Igraju sad majstorski nema sta. Nek izvuku 3. mjesto ici ce na Laboral Kucu u 1/4 finalu, idealan protivnik i jedan od laksih iz one skupine. FINAL FOUR im je na dohvat ruke samo nek izvuku 3. mjesto. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254165 Top 8 najlaganijeee!Vrhunski preokret Zvezde.Keru pusti pljuvace imaju oni mnogo velikih problema ali ih ne vide jer samo nas gledaju. Neka pljuju jos jace mozda nesto i urade za sad im pljuvanje nas ne donosi nista.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
20. mart 2016.10 god. comment_254272 Gledao sam debakl GSW protiv San Antonia i otprilike se može vidjeti sve slabosti u ovoj utakmici. Curry je imao šut 1/11 za tri poena, fantastičan posao u obrani su napravili igrači SA, kao što sam i prije pisao, markera na Currya, po potrebi udvajanje ako treba jer njemu je trica sve, kad njega ne ide, utakmica je egal. Druga stvar, odlično su blokirali tranziciju GSW i brze napade, čak su i sjekli Curryu lopte dosta često u drugom dijelu. GSW ima problema sa postavljenom obranom protivnika. U obrani me čak i iznenadilo nekih 10 minuta dobre igre GS, ali na mišiće ne mogu protiv SA. Jedini igrač kod GS je Thompson koji može tako igrati, ostali su sve šuteri. SA bolji u skok igri naprijed i iza, iako po meni po jačini ekipe su slabiji od GSW, ali imaju timski duh i nije ih lako slomiti. SA se mučio u igri dok su ih stigli gosti u drugom dijelu, ali Parker je olakšao posao svima, ogromna razlika na terenu sa njim ili bez njega, mislim da je on prevagnuo na kraju, puno znači imati njega u ekipi. Sve u svemu, nadam se da rekord Bullsa ostaje netaknut, a uvjerem sa da će u playoffu GS ispasti u konferencijskom finalu jer će puno energije trebati u playoffu, a obrane će biti na razini kod svih ekipa, jednako kao i u HNL-u, drugi dio sezone, druga pjesma. Jednako kao i Real Madrid u Euroligi, GS će uvijek chokirati u utakmici sa malo koševa, a ima ekipa kao Oklahoma koje ih mogu i na puno koševa dobiti. Ja ću navijati za Cleveland da osvoje. Prijavi
20. mart 2016.10 god. comment_254283 Debakl od 8 razlike. Sta reci onda na prvu utakmicu gdje su Warriorsi dobili sa +30? Rekord pada abd, ima jos da se igra ali nadam se da cemo dozivjeti to. Prijavi
20. mart 2016.10 god. comment_254287 Cuj ti njega, najjaca ekipa ikad GS, i on ovakve stvari prica, SA je dobio samo iskljucivo zbog domaceg terena, navijam za njih, ali ovo sto GS radi nijedan tim nikad nije niti ce. A ne prica o debaklu clevelanda, bilo +30 kroz drugo poluvrijeme, i onda usle sve rezerve i smanjile na +20. Prijavi
20. mart 2016.10 god. comment_254299 Cuj ti njega, najjaca ekipa ikad GS, i on ovakve stvari prica, SA je dobio samo iskljucivo zbog domaceg terena, navijam za njih, ali ovo sto GS radi nijedan tim nikad nije niti ce. A ne prica o debaklu clevelanda, bilo +30 kroz drugo poluvrijeme, i onda usle sve rezerve i smanjile na +20. Jedan prsten i odmah najbolji svih vremena, kako da ne :D. Nisi gledao Jordanove Bullse...... SA je nadigrao kompletno GS i razotkrio njihove slabosti. Prijavi
20. mart 2016.10 god. comment_254300 Njihove slabosti su ako nece da igraju, ili ako su neraspolozeni, onda su "slabi". Curry da je htio mogao je baciti 50 poena i eto kraj. Vidjet ces uglavnom Play off, ne vidim logiku gledati ovaj kraj regularne sezone, jer se vise priprema za play off nego sto se igra ozbiljno. Gledao sam, ali GS sto radi, postat ce najveci ikad, iskljucivo zbog Currya. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.