Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Ovo je one sezone kad je Miami osvojio, tu utakmicu je Allen pogodio trojku sa zvukom sirene za produzetak i kasnije su pobjedili cime su izjednacili seriju na 3-3 i vratili prednost domaceg terena.

Nzm odavno sam video ovaj gif pre 2-3 god ali ovih dana neko bacio na fejs pa sam se prisetio

Kakav ba masko, cuj on da zna nesto o nba, misli da leonard tek od ove sezone poceo :D

nije on počeo al jesam ja hehe, jebga kad samo gledam sa i to svaku šestu utakmicu kad igra bobi

• 2 sedmice kasnije...

Legendarni bivši trener Partizana gospodin Duško Vujošević nekidan je preuzeo ekipu Limoža iz Francuske. Grobari su mu održali fantastičan ispraćaj na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu pre samo 3 dana.

Limož je ekipa koja je bila u katastrofalnoj formi. Ređali su poraze gde su stigli.

Valencija je ekipa koja je držala najjači niz ove sezone, bez poraza od početka sezone. 28-0.

Ekipa Limoža je doputovala u Valenciju na utakmicu Evrokupa. Naravno, svi su očekivali demoliranje Limoža i nastavak fantastičnog niza snažne Valencije. Pa i kladionice koje su na pobedu gosta u ovoj utakmici stavili kvotu 16,00. Ali mnogi su zaboravili ko ima debi na klupi gostiju tj Limoža.

11215125_10153410253910835_1499801619505

HAHHAHAAH JEBEM TI BOGA AA

Sine ako si gledao utakmicu citavu i opet kazes da je namjesteno onda evo ti ruka kako imas obraza i kolko si glup ko kurac. Daj mi broj sutra cu ti pivo platiti.

Zvezda telekom se kidala ko chelsea protiv bayerna i popusili su jer smo ih nadigrali i to svaki cigan do sad posteno priznaje.

Cuj pustili jebo te bog, ko da bi ispali iz lige, nismo imali trenera a od kad je Dzikic dosao - 0 poraza, sve pobede. Imamo tim mozda i za top 4.

Jebem ti boga igrali smo 12 sezona ovu aba ligu, 6 puta osvojili i nas neko pusta a.

Ko god je gledo utakmicu video je neizvesnost koja je bila.

I nemojte mi srati tu, setite se 2011. Utakmica Partizan Zadar, partizan odavno prvi a koje je kidanje bilo protiv zadra samo da zvezda ne ispadne iz lige i ostala je zbog partizana. Al ne ocekujem da se toga iko seca jer realno tad niste znali ni ko je trener a kamoli 3 igraca

http://i.imgur.com/KXSgbmg.jpg slavni klub svima znan OSVAJAČ EVROLIGE

Ja sam glup k'o kurac?

Dovoljno je da vidim tvoj post i da vidim koliko ti je vakum u glavi, opsovao si Boga šest puta u jednom postu, jer ne znaš kako drugačije da se izraziš, na sve to pričaš kao pokvaren kasetofon, stalno istu priču vrtiš ne znam kako sam sebi nisi dosadio. Uvijek se nacrtaš poslije pobjede, a dok gubite ne može te naći Mossad. 

Da napomenem, nisam vjernik, ali ovo što ti radiš je toliko primitivno da ne znam ko je gori, ti koji to radiš ili ljudi kojima je divno to tvoje vr'ovačko izražavanje kao da su te žičarom spuštali sa Manjače. 

Au kakvi argumenti. Bravo. Sad si me uvjerio da je namjesteno, iako nisi spomenuo utakmicu.

Čuj ista priča, pa neću sigurno menjati priču. Ja govorim istinu i činjenice. Reci mi šta sam netačno rekao? Da je bila neizvesna utakmica? Da imamo 0 poraza od dzikicevog odlaska? Da smo osvajači Evrolige? Šta?

I nemojte mi srati tu, setite se 2011. Utakmica Partizan Zadar, partizan odavno prvi a koje je kidanje bilo protiv zadra samo da zvezda ne ispadne iz lige i ostala je zbog partizana.

Džaba ste se trudili da ostanu, svakako im se ugasio klub posle par meseci hehehe

Džaba ste se trudili da ostanu, svakako im se ugasio klub posle par meseci hehehe

Aloo to se ne sme spominjati, vrti se ista prica stalno. Ipak je ovo velika KK Crvena Zvezda kojoj je najbolji asistent u istoriji Evrolige Marcus Williams sa 162 asistencije, inace igrao za klub od 2014-2015. Sledeci je Stefan Jovic sa 160. Dosao u klub prosle godine. Treci je Mitrovic sa 60, kad je on igrao, 90ih? Il je to onaj sadasnjii kapiten? Cetvrti Jenkins, peti Kalinic. Sve neki mnogo poznati u pm. 2014/15 rules.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.