31. decembar 2015.10 god. comment_245911 Bostonska publika se oprostila od Kobea u TD Gardenu. Najveći rival ikad, kakve ovacije. To je američka gospoda! http://www.index.hr/sport/clanak/kobe-bryant-posljednji-put-u-dvorani-najvecih-neprijatelja-boston-se-naklonio-kralju-/865549.aspx Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246341 Sta radi Rej ^:)^ odakle izvuče ovo, klicko tad ni rođen nije bio Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246348 odakle izvuče ovo, klicko tad ni rođen nije bio ovo ti je od ove sezone, znam zbog kawhi leonarda, kralj :D Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246358 ovo ti je od ove sezone, znam zbog kawhi leonarda, kralj :D jah, a leonard nije eto igrao inace ? dusa mala, ne mjesaj se ako ne znas. Inace ovo je moglo biti prije 3-4 godine, jer je allen otisao iz tima 2013te nekad. Izvukao ga goku drama. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246359 Ovo je one sezone kad je Miami osvojio, tu utakmicu je Allen pogodio trojku sa zvukom sirene za produzetak i kasnije su pobjedili cime su izjednacili seriju na 3-3 i vratili prednost domaceg terena. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246362 Nzm odavno sam video ovaj gif pre 2-3 god ali ovih dana neko bacio na fejs pa sam se prisetio Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246383 ovo ti je od ove sezone, znam zbog kawhi leonarda, kralj :D Nisam znao da je James još u Miamiu iako pratim NBA Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246385 Kakav ba masko, cuj on da zna nesto o nba, misli da leonard tek od ove sezone poceo :D Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246397 Kakav ba masko, cuj on da zna nesto o nba, misli da leonard tek od ove sezone poceo :D nije on počeo al jesam ja hehe, jebga kad samo gledam sa i to svaku šestu utakmicu kad igra bobi Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247086 Potez veceri. https://www.youtube.com/watch?v=tpvr6t9HgPI Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247088 Ipak Heat okrenuo, Hassan Whiteside triple double, 11 blokada krv ti jebem Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247643 Legendarni bivši trener Partizana gospodin Duško Vujošević nekidan je preuzeo ekipu Limoža iz Francuske. Grobari su mu održali fantastičan ispraćaj na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu pre samo 3 dana. Limož je ekipa koja je bila u katastrofalnoj formi. Ređali su poraze gde su stigli. Valencija je ekipa koja je držala najjači niz ove sezone, bez poraza od početka sezone. 28-0. Ekipa Limoža je doputovala u Valenciju na utakmicu Evrokupa. Naravno, svi su očekivali demoliranje Limoža i nastavak fantastičnog niza snažne Valencije. Pa i kladionice koje su na pobedu gosta u ovoj utakmici stavili kvotu 16,00. Ali mnogi su zaboravili ko ima debi na klupi gostiju tj Limoža. Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247644 A to sto je Limož u kurčevoj formi to nikom nista ,a ? :D Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248243 Samo da pozdravim kolegu Whispera i njegov KK Drzavni projekat Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248247 Ovo je dogovorena utakmica priča se 5 dana unaprijed, samo da Partizan ne ispadne iz lige. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248250 HAHHAHAAH JEBEM TI BOGA AA Sine ako si gledao utakmicu citavu i opet kazes da je namjesteno onda evo ti ruka kako imas obraza i kolko si glup ko kurac. Daj mi broj sutra cu ti pivo platiti. Zvezda telekom se kidala ko chelsea protiv bayerna i popusili su jer smo ih nadigrali i to svaki cigan do sad posteno priznaje. Cuj pustili jebo te bog, ko da bi ispali iz lige, nismo imali trenera a od kad je Dzikic dosao - 0 poraza, sve pobede. Imamo tim mozda i za top 4. Jebem ti boga igrali smo 12 sezona ovu aba ligu, 6 puta osvojili i nas neko pusta a. Ko god je gledo utakmicu video je neizvesnost koja je bila. I nemojte mi srati tu, setite se 2011. Utakmica Partizan Zadar, partizan odavno prvi a koje je kidanje bilo protiv zadra samo da zvezda ne ispadne iz lige i ostala je zbog partizana. Al ne ocekujem da se toga iko seca jer realno tad niste znali ni ko je trener a kamoli 3 igracahttp://i.imgur.com/KXSgbmg.jpg slavni klub svima znan OSVAJAČ EVROLIGE Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248251 Ja sam glup k'o kurac? Dovoljno je da vidim tvoj post i da vidim koliko ti je vakum u glavi, opsovao si Boga šest puta u jednom postu, jer ne znaš kako drugačije da se izraziš, na sve to pričaš kao pokvaren kasetofon, stalno istu priču vrtiš ne znam kako sam sebi nisi dosadio. Uvijek se nacrtaš poslije pobjede, a dok gubite ne može te naći Mossad. Da napomenem, nisam vjernik, ali ovo što ti radiš je toliko primitivno da ne znam ko je gori, ti koji to radiš ili ljudi kojima je divno to tvoje vr'ovačko izražavanje kao da su te žičarom spuštali sa Manjače. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248253 Au kakvi argumenti. Bravo. Sad si me uvjerio da je namjesteno, iako nisi spomenuo utakmicu. Čuj ista priča, pa neću sigurno menjati priču. Ja govorim istinu i činjenice. Reci mi šta sam netačno rekao? Da je bila neizvesna utakmica? Da imamo 0 poraza od dzikicevog odlaska? Da smo osvajači Evrolige? Šta? Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248254 I nemojte mi srati tu, setite se 2011. Utakmica Partizan Zadar, partizan odavno prvi a koje je kidanje bilo protiv zadra samo da zvezda ne ispadne iz lige i ostala je zbog partizana. Džaba ste se trudili da ostanu, svakako im se ugasio klub posle par meseci hehehe Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248255 Džaba ste se trudili da ostanu, svakako im se ugasio klub posle par meseci hehehe Aloo to se ne sme spominjati, vrti se ista prica stalno. Ipak je ovo velika KK Crvena Zvezda kojoj je najbolji asistent u istoriji Evrolige Marcus Williams sa 162 asistencije, inace igrao za klub od 2014-2015. Sledeci je Stefan Jovic sa 160. Dosao u klub prosle godine. Treci je Mitrovic sa 60, kad je on igrao, 90ih? Il je to onaj sadasnjii kapiten? Cetvrti Jenkins, peti Kalinic. Sve neki mnogo poznati u pm. 2014/15 rules. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.