Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

ne znam šta ovaj Miško Jokićev menadzer priča kako možda Denver neće pustiti igrača da igra za nas, jebote menadzer nam vodi repku ili  šta ???

ko da taj NBA postoji od juče a mi nikada igrača nismo imali ili možda ranije nije bilo Miška?? 

ovo je sve otišlo u kurac, nema više repke, eno Čovića priča kako je Zvezda zaslužila da bude DRŽAVNI PROJEKAT !!!! 

• 1 godina kasnije...
  • Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=w4bD-eOZqzE

• 1 godina kasnije...
Pretuzna vijest nam dolazi iz Amerike.
Legenda ovog sporta, jedan od najvecih svih vremena, uzor mnogim mladim kosarkasima Kobe Bryant je poginuo u helikopterskoj nesreci. Da stvar bude jos tragicnija sa njim je bila i njegova 13godisnja kcerka.

#Rip #BlackMamba #24 #8

Jedan od omiljenijih likova u historiji sporta. Teško je dati adekvatan komentar na ovo sve.

Prvi košarkaš za kojeg sam ikada čuo u životu, a samim tim i najbolji kojeg sam gledao. Idol svakog iz moje generacije. Sjećam se kako sam zakasnio u školu jer sam gledao njegov oproštajni meč i svađao se sa ukućanima.

Najbolje godine života su bile pred njim kada je mogao da uživa sa porodicom, bez onoliko obaveza koliko je imao ranije. Evo gledam na Areni utakmicu Houston i Denver. Publika mirna, plakali su prije utakmice. Edin i Kole ne mogu da se pomire s tim. Igra se sa manje emocije..

Nisam fan kosarke nikako, ali cijenim svakog sportasa, posebno kad se radi o legendama poput bryanta. tuzan dan zaista, i veliki gubitak za nba

pitam se hoce li se ikada dozvati u vezi ovih helikoptera, izgleda da nece.

Sranje zivo, u nevjerici sam bio sinoc. Ko god je bacio loptu na kos zadnjih 20 godina znao je za Kobija.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Prije svega RIP za sve one koji su stradali u nesreci.

Sinoc kad sam dosao kuci i kad sam vidio ovo, nisam mogao da vjerujem, bas me rastuzila vijest iako nikad nisam bio neki LAL fan. Ali Kobijev mentalitet, zalaganje, rad i naravno ono sto je pokazivao na terenu su zaista bili neopisivi. Sto Wajz rece svako ko je dohvatio loptu znao je ko je Kobe, mada i vecina onih koji to nikada nisu uradili znali su ko je Kobe Bryant, jednostavno moras to znati.

Jedan od najvecih ikad !

27841.jpg

• 6 mjeseci kasnije...

Pozvali su na taj "završni turnir" samo timove koji su imali neke šanse. Pošto su smanjili broj utakmica i ukinuli nekom šansu da uđe u play-off, osmi i deveti iz konferencije će igrati baraž za mjesto u play-offu.

Sve se igra u Orlandu. Napravljen je taj neki sportski kompleks koji je kao pola Beograda i svaki tim ima svoje prostorije, sale i to.

Najgotivniji mi je Portland zbog Melo, Lillarda pa i Nurkica.
Steta sto su ih povrede pratile kroz cijelu sezonu pa su sada u borvi za to 8. mjesto.

Nadam se da ce uraditi nesto protiv Lakersa mada su sanse minimalne.

Ja sam nešto kao fan Phoenix Sunsa od malena, iako ne znam 10 igrača nabrojati, ne gledam ih često i ne brinem se zbog rezultata.

Favorit za osvajanje su mi Clippersi. Leonard ima taj pobjednički mentalitet u sebi. Ne zanima ga triple-double, ne zanima ga statistika, ne zanimaju ga rekordi. Dozirano igra i napada prsten.

Najgotivniji mi je Portland zbog Melo, Lillarda pa i Nurkica.
Steta sto su ih povrede pratile kroz cijelu sezonu pa su sada u borvi za to 8. mjesto.

Nadam se da ce uraditi nesto protiv Lakersa mada su sanse minimalne.

Auuu Portland, koliko gotivna ekipa jebo te. Jako mi je zao sto Lillard nema oko sebe ekipu koja može da puca na visoko i da ide na prsten jer on ima taj potencijal i kvalitet, nevjerovatan mi je, jedan od omiljenih igraca trenutno.

Drago mi je sto se Nurkic vratio, gotivim ga, imao je fin poster neku večer. Jos jednu sam ga tekmu gledao, onako los ofanzivno dobar defanzivno.

Sto se Spursa tice trenutno ih ne volim i ne mogu gledati njihove utakmice, ima tih nekih ekipa koje jednostavno nisu gledive...

Sunsi su okej, Devin Booker mi je strasan, offensive skill set mu je nevjerovatan, u odbrani je los ali to bi se dalo sakriti da je ekipa kvalitetnija i da Ayton nije ispao prevara od igraca

Samo Dončić i Bobi. Najjači tandem.

Kad vidiš onog Bobana onolikog tačno vidiš da je dobrica, prošlo kolo zalijepio Howarda sa poda, smiješno bilo i njemu i Howardu.

Auuu Portland, koliko gotivna ekipa jebo te. Jako mi je zao sto Lillard nema oko sebe ekipu koja može da puca na visoko i da ide na prsten jer on ima taj potencijal i kvalitet, nevjerovatan mi je, jedan od omiljenih igraca trenutno.

Drago mi je sto se Nurkic vratio, gotivim ga, imao je fin poster neku večer. Jos jednu sam ga tekmu gledao, onako los ofanzivno dobar defanzivno.

Gospodin neku noc zatrpao kos Dallas, uvaljao im 61 poen, izjednacio rekord karijere, prije te utakmice 51 poen. Sve to poslije onog pobjebavanja od strane Beverlija i P. Georgea.

Sunsu imaju 7 0 omjer u Orlandu, svaka im cast, vjerovatno ce play in biti izmedju njih i Portlanda.
Portland na kraju jedva do play-ina, Netsi promasili sut za pobjedu.

Sunsima ni omjer od 8 0 u bubble nije pomogao, idu kuci. Play in izmedju Memphisa i Portlanda s tim da Portlandu treba jedna pobjeda (igrao se kao da je rezultat 3 2 u seriji za portland)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.