26. august 2020.6 god. comment_301014 Otkazane sve večerašnje utakmice NBA jer bojkotuju zbog policijske brutalnosti. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301032 NBA se više bavi time nego košarkom, na dresovima slogani, na terenu velikim slovima slogan, pa komplet tribine takođe ispisane BLM motivima, na onim pauzama puštaju isto isječke vezane za to. Sjećam se kad je Jokić dobio 25k dolara kaznu jer je rekao no homo iz zajebancije. "Društvena odgovornost velikih kompanija i organizacija", usraću se. Podržavam borbu protiv rasizma, ali stvarno skrnave sportski događaj jer košarka prvenstveno treba da bude to. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301043 Samo sto je ovaj put NBA morala otkazati utakmica jer igraci nisu htjeli da igraju, bojkotuju. Vidjet cemo sta ce dalje biti, kako ce se stvari odvijati. Kao da vec nije bilo dovoljno sranja sa odigravanjem utakmica pa mora i ovo... Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301044 Pa Clipersi i Lakersi su glasali za bojkot, James se nešto ispalio i napustio koliko sam čuo. Za mene je sve to nevezano sa sportom, ok, ukažite na društvene probleme i to je to. Nemoj praviti od svega propagandnu mašinu. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301051 NBA se više bavi time nego košarkom, na dresovima slogani, na terenu velikim slovima slogan, pa komplet tribine takođe ispisane BLM motivima, na onim pauzama puštaju isto isječke vezane za to. Sjećam se kad je Jokić dobio 25k dolara kaznu jer je rekao no homo iz zajebancije. "Društvena odgovornost velikih kompanija i organizacija", usraću se. Podržavam borbu protiv rasizma, ali stvarno skrnave sportski događaj jer košarka prvenstveno treba da bude to. Još samo trebaju imena klubova promijeniti. Denver Gays, Dallas Lesbians, San Antonio Blacks.. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301059 Jos BLM fakticki teroristicka organizacija. Smijesno je sta im dozvoljavaju samo zato sto su igraci, ali to su krivi i klubovi i organizacija sto daju za pravo igracima da se pitaju za nesto. Umjesto da je sinoc Milwaukeeju receno da su izgubili mec, oni sve odgodili. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301095 Jebo im hljeb mater, cekam utakmkcu da na miru legnem i zaspem i oni mi se u sve potrase. Nek se gone u pizdu materinu i neka igraju za to pare uzimaju, ako nece da igraju neka daju te pare gladnima i zednima jebo im hljeb mater crnu, bijelu, zutu koje god boje da su Prijavi
6. septembar 2020.6 god. comment_301625 Kako Heat sweepa jebo te hljeb, ocekivao sam da namuce Buckse ali da ih ovako izjebu i ugase to nisam. Evo game 4, Janis se povrijedio, mogao bi Heat do finala. Sjajna ekipa, odlican kolektiv i trener a GM naravno Mr. NBA Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301648 Ma usralo ih, dosta bolje i ljepše igra Miami, kako u napadu tako i u odbrani. Prosralo Buckse malo sa šutevima, malo našiljile sudije par puta i to ti je to. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301685 Volio bih da Houston uzme, samo zbog Hardena ali losu kosarku igraju Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301691 "Moj" tim nije ni ušao u play-off, tako da mi je svejedno. Samo da ne osvoji James. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301707 Koji je to tvoj tim ? Rakete ocajno igraju, samo trice šibaju i sa oscilacijama u odbrani, jos mi nije jasno sto su Capelu trejdali. Navijam za Heat. Sto se tice pojedinaca, gotivim Giannisa, Lillarda te Jokic & Murray duo Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301717 Koji je to tvoj tim ? Phoenix Suns, iz doba Nasha i Stoudemirea Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301721 Ja sam uvijek uz Carmela jos iz vremena Nuggetsa, pa NY, poslije njega Lillard. Volio da Harden uzme, malo je podjecjenjen, nevjerovatan je strijelac, iskreno malo boljih sam gledao od njega (kazem strijelac) a vazda ga prati ta etiketa potrosaca lopti i da se izgubi u playoffu. U 7 utakmici protiv Thundera odbranom odveo Rakete dalje, tacnije BLOKADOM. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301725 Dobro, nije Harden toliko underrated ipak je dobio i MVP-a Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301734 Moj tim je u tranziciji, imaju strasan mladi tim. Vjerujem da ce iduce sezone vec proraditi mladici. Go spurs go. Prijavi
8. septembar 2020.6 god. comment_301742 Moj tim je u tranziciji, imaju strasan mladi tim. Vjerujem da ce iduce sezone vec proraditi mladici. Go spurs go. Proradiće kurac, Greg samo što umro nije Prijavi
1. oktobar 2020.6 god. comment_303609 Kakvo devastiranje Heata sinoc, jos se i Dragic povrijedio (nadam se ne ozbiljno). Ovi Lajkersi rijetko odvratna ekipa Prijavi
1. oktobar 2020.6 god. comment_303636 Jebem li im majku, sve je upalo što su bacili sa trojke, povreda Dragića Adebayo obnovio povredu, Butler povreda, kako ih samo sere Prijavi
10. oktobar 2020.5 god. comment_304179 Ništa bolje nego kad gledam ABA ligu (jednom u pola godine) i na tajm autu čuješ trenera trči u korner da otvorimo spejs, razumiješ, reci mu jebo te bog also ju nid tu braniti obruč i uvijek tako neka zajebancija Prijavi
12. oktobar 2020.5 god. comment_304220 Lejkersi uzeli prsten, zasluženo nema šta. Mislim da je ovo najodvratnija ekipa koja je ikada titulu uzela (po igračima u roosteru) tj. kada se gleda njihova ličnost i ponašanje Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.