Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

NBA se više bavi time nego košarkom, na dresovima slogani, na terenu velikim slovima slogan, pa komplet tribine takođe ispisane BLM motivima, na onim pauzama puštaju isto isječke vezane za to. Sjećam se kad je Jokić dobio 25k dolara kaznu jer je rekao no homo iz zajebancije. "Društvena odgovornost velikih kompanija i organizacija", usraću se.

Podržavam borbu protiv rasizma, ali stvarno skrnave sportski događaj jer košarka prvenstveno treba da bude to.

Samo sto je ovaj put NBA morala otkazati utakmica jer igraci nisu htjeli da igraju, bojkotuju.
Vidjet cemo sta ce dalje biti, kako ce se stvari odvijati. Kao da vec nije bilo dovoljno sranja sa odigravanjem utakmica pa mora i ovo...

Pa Clipersi i Lakersi su glasali za bojkot, James se nešto ispalio i napustio koliko sam čuo. Za mene je sve to nevezano sa sportom, ok, ukažite na društvene probleme i to je to. Nemoj praviti od svega propagandnu mašinu.

NBA se više bavi time nego košarkom, na dresovima slogani, na terenu velikim slovima slogan, pa komplet tribine takođe ispisane BLM motivima, na onim pauzama puštaju isto isječke vezane za to. Sjećam se kad je Jokić dobio 25k dolara kaznu jer je rekao no homo iz zajebancije. "Društvena odgovornost velikih kompanija i organizacija", usraću se.

Podržavam borbu protiv rasizma, ali stvarno skrnave sportski događaj jer košarka prvenstveno treba da bude to.

Još samo trebaju imena klubova promijeniti. Denver Gays, Dallas Lesbians, San Antonio Blacks..

• 2 sedmice kasnije...
Ja sam uvijek uz Carmela jos iz vremena Nuggetsa, pa NY, poslije njega Lillard. Volio da Harden uzme, malo je podjecjenjen, nevjerovatan je strijelac, iskreno malo boljih sam gledao od njega (kazem strijelac) a vazda ga prati ta etiketa potrosaca lopti i da se izgubi u playoffu. U 7 utakmici protiv Thundera odbranom odveo Rakete dalje, tacnije BLOKADOM.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.