Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Lik sinoc igrao samo 28. minuta i postigao 37 poena. S tim da je zadnji put u igri bio 2 minute prije kraja 3. cetvrtine. Kakav jebeni domintor.

Ali kakvu kosarku igra ova ekipa Golden Statea, nevjerovatno. Ovo bi mogla postati revolucija u sportu, ovaj nacin igre. Curry je najbolji suter kojeg sam u svom zivotu gledao. Fakat je uzbudljivo gledati ovo stvaranje historije, nevjerovatni su. Kakva lakoca igre.

Inace nisam neki strasan poznavalac kosarke, pratim tu i tamo ali odusevljen sam ovim timom. Nekoliko puta sam ustajao ove sezone da gledam njihove utakmice. Sinoc apsolutna dominacija protiv isto jakog San Antonia, fascinantno je bilo gledati kako se igraju lopte.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Prošle godine se Golden State u finalu mučio sa prepolovljenim Clevelandom, regularna sezona je dobra za taktiziranje i naravno da neće ekipe kao San Antonio punom snagom ići ako ne trebaju, bitno je čuvati igrače. Popovich je majstor za tempiranje forme, zato i ima sve prstenove koje je dobio, odlično rotira ekipu i relativno mali broj ozljeda bude kod igrača San Antonia, samo jednu sezonu mi se čini da se Ginobili potrgao bio na duže vrijeme. Golden State ima dobre šutere, igra brzo, a pričati o nekoj dominaciji nakon jednog osvojenog prstena je u najmanju ruku smiješno. Steve Kerr reciklira igru koju je koristio NBA jedan trener u 80-im godinama. Po meni što sam vidio kod Golden Statea osim dobrih šuteva izvana je i igra pod samim košem i oslobađanje prostora tako da uvijek netko lagano poentira sa metar dva ili zakuca. Ali da je igra neki superspektakl i nije. Uvijek treba dati prednost ekipi koja ima dobru obranu u playoffu. Bullsi 90-ih su dominirali tako da su imali super skok igru, imali su više igrača koji su radili u oba smjera, igrali su fizički i nisu se toliko oslanjali na šut, mada su imali Jordana koji je sam mogao raditi što hoće. 

Opasnost kod ovakvog scorea u regularnoj sezoni je ta da se ne zna kako će ekipa reagirati nakon recimo dva uzastopna poraza u playoff-u. Baš si mislim da San Antonio razbije Golden State dvije zaredom kako bi to izgledalo. Mislim da bi se tresle ruke i njima 

Ma jebes ovu tekmu, trener je kriv. Upustio se s njima u trku i to je bilo samoubistvo. Mislim svaka im cast i slazem se s Wiseyem koji kaze da se igraju lopte i da su fenomenalni. Ali Greg je tata za njih opet i njegova kosarka je za mene najbolja ikad. A to cemo dokazati u play offu...

Kawhi jeste najbolji defanzivac, ali je nemoguce da brani za glavu nizeg igraca koji dobija dupli blok ili horns na svakoj akciji. Mislim ne umanjujem Curryevu dominaciju, ne moze ga niko cuvat 1na1 sem mozda Paula... ali ne moze se tako gledat Curry vs Kawhi

Pa nije Curry jedini. Mogu ti bruku igraca nabrojat koji se ne mogu odbranit 1na1 tamo, to je skroz nebitna tema. Ali lik je igracina i postavio je standarde definitivno, ALI... na 4 dobijene, msm da cemo ih karnut

Najgora vrsta ljudi, hinjski te udari i onda bjezi ko pickica. Sto ga se ne docepa crnjo da mu oci ispravi.

https://www.youtube.com/watch?v=6HH_3Fo7EDI

Čović opet pokazuje koliko nema stida..

Čović: "Želimo A licencu Evrolige!"

Inače, Crveni Zvezdi Telekom je ovo treća sezona u istoriji kluba da igra u Evroligi.

Čović (2011 godine): "Dodela A licence Partizanu ne bi bila dobra za srpsku košarku."

Partizan je, u tom trenutku 2011. godine, imao bezbroj odigranih sezona u Evroligi, 11 zaredom čak, jednu titulu šampiona Evrolige, samo godinu dana te pre Čovićeve izjave je igrao polufinale Evrolige, izgubili za jedan koš od Olimpijakosa, imao i polufinale El u Ganu, još jedno polufinale u Barseloni, da ne nabrajam Top16 i Top8.

I posle svih ovih uspeha kad je Partizan zatražio A licencu, javlja se Čović i kaže ne treba. Pa koji si ti kurac sine.

Druga stvar, ovo iznad što sam napisao, do te 2011. godine, ove uspehe uspeli su uraditi sledeći klubovi:
- Barselona
- Žalgiris
- CSKA
- Panatinaikos
- Partizan
- Olimpijakos
- Makabi
- Efes
- Kaha Laboral
- Unikaha

Pogađate koji klub sa ove liste jedini nije nikad dobio "A" licencu od Evrolige. Al eto, Čović traži za svoj klub sa istorijom dugom čak 4 godine.

Evo danas izašla nova vest u vezi A licenci..

Evroliga napravila sastanak sa predstavnicima 27 klubova, pozvani su i čelnici Partizana.. Partizanu je izgleda ponuđena A licenca, ali ne za sledeću sezonu, nego za sezonu posle naredne.. 2017/18 i 2018/19.

Partizan je ranije i dobio pozivnicu od FIBE za novo takmičenje koje će se zvati Liga Šampiona, koje valjda počinje sledeće sezone, ali ništa još nisu dogovorili.. ko zna šta će biti na kraju

Ljudi se bave nasom licencom a oni se bore da se zadrze ne sredini tabele ABA lige. Ako se vec Partizan tu nesto gura treba pitati i Olimiiju ili Metalac sta oni misle. Nepravedno je da se buni samo jedna nizerazredna ekipa a da su ostale zapostavljene.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.