2. juli 2016.10 god. comment_257758 Najplaceniji kosarkas u istoriji kosarke - MAJK KONLI! Konli je potpisao novi ugovor sa Memfisom na 5 godine, za to vrijeme zaradice nevjerovatnih 153 MILIONA DOLARA. ​ Prijavi
2. juli 2016.10 god. comment_257772 Još koja godina i budući najbolji košarkaš na svijetu, Musa će to sve pošamarati.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. oktobar 2016.9 god. comment_262404 https://vine.co/v/5pKhA6t3qA9 Kakva blokada :O Nakon 50 poena u prvoj utakmici, momak je sinoć ubacio 45 ali opet nedovoljno za pobjedu. Russel Westbrook 51 poen. Prijavi
29. oktobar 2016.9 god. comment_262414 Obrva i Westbrook nisu nimalo normalni :D Prije je bilo vrhunski kada igrac postigne 30 poena, sada im normala po 40 jebo te zivot :O Prijavi
29. oktobar 2016.9 god. comment_262415 Westbrook, Davis i Harden su ubjedljivo najjaci napadacki. Zamislite dvojicu od ovih sad sastavit zajedno... James i Leonard su 2 najbolja igraca lige. Ocekujem MVP na kraju izmedju ove dvojice... Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266426 IDEMOOOOO MAKABI REAL CSKA FENER GAZI SVEEEEE ZVEZDO Gaze i dalje , i dalje , ne misle stati. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266506 Svaka cast Zvezdi. Nestvarno. Timska igra za primjer, svi ko jedan jbt, rijetko je to vidjet danas... Ali vidim po fb ta prepucavanja delije grobari cija je ekipa bolja, naravno gledajuci vrhunce koje su dostigli. Po meni je Partizan ipak ispred, ali kako je krenula Zvezda treba sacekat kraj ove sezone, da vidimo stvarno sta su u stanju napraviti i koliko su mentalno jaki kad ne bude sve islo od ruke Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266524 Joker odličan zaista, još samo da popravi odbranu i to je to top klasa. Poboljšati u odbrani se mora jer protiv boljih igrača ima problem pogotovo jos ako su fizički jači od njega. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266525 Čovjeku na Novom Zelandu ispalo oko na tekmi. Vratili mu ga. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266536 Joker odličan zaista, još samo da popravi odbranu i to je to top klasa. Poboljšati u odbrani se mora jer protiv boljih igrača ima problem pogotovo jos ako su fizički jači od njega. Bas mu steka odbrana, za cetvorku je spor sa nogama, za peticu je dosta slabiji fizicki(trenutno). Ali ima mozak za sve krilne igrace u nba i zato radi to sto radi. Ali siguran sam da ce u narednom periodu ici na bolje. Jednostavno mora, mnogo potencijala i mjesta za napredak. A kad skontas to, pa onda pogledas sta sve trenutno radi, zabrines se za citavu ligu... Svaka mu cast, samo da ga zdravlje posluzi... Legitimni nasljednik Marca Gasola. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266538 naterali ste me da guglam da vidim ko je lik :D baš nisam u toku, pa dobro, nama je kolko sam upratio falio neki centar znači brada više nije u modi :D Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266542 naterali ste me da guglam da vidim ko je lik :D baš nisam u toku, pa dobro, nama je kolko sam upratio falio neki centar znači brada više nije u modi :D ako te ima na fb cudo nisi vidio kada su potencirali mediji i stranice da se glasa za njega da ide na All-Star i skupio je 170+ hiljada glasova vise od nekih poznatih imena, bas razbija momak pravi je Europski igrač koji igra mozgom i nije kljusina mislim baca asistencije kao play, ima odličan šut baca malo na Novickog meni jer je opasan i sa trojke a ogroman je. Jedino odbrana i fizikalija da poboljša malo ali da ne postane grdoba ko većina ovih u NBA-u jer je fakat predobro gledati kako igra. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266547 ma ne pratim zbog politike domaći sport baš dugo tako da stvarno ne znam jedno vreme mi je blic bio bukmarkovan pa sam tu bar prelistao naslove ali sad ni to Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266560 Slicno igra k'o karl anthony towns, ali ipak towns je veca zvijer, a tu su negdje sa godinama. Bit ce strasan jokara, ako poboljsa odbranu. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266579 Slicno igra k'o karl anthony towns, ali ipak towns je veca zvijer, a tu su negdje sa godinama. Bit ce strasan jokara, ako poboljsa odbranu. Towns je jači jokić bolji tehnički Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266580 Nisi ti gledao townsa, covjek kada dribla, to je nesto prelijepo vidjeti :D a jebeni centar, plus trice roka k'o marc gasol Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266605 towns je neki dan ubio jokića, nabio mu lik komplekse za života. a komentator govori ova dvojica će u budućnosti odlučivat nba finala Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266609 čekaj, a taj lik je kolko vidim prvi pik na draftu bio a ovaj Jokić naš valjda neki anonimus?? na kraju krajeva zabole me za to, nego samo da ne gledam u repki više onog Štimca i ostale amatere na centru Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266611 Ma ne mogu se ni porediti, pusti Kuna, ali moze biti i Jokic odlican. Samo KAT je KAT. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266618 Ma ne mogu se ni porediti, pusti Kuna, ali moze biti i Jokic odlican. Samo KAT je KAT. Nije Kun rekao da je bolji od KAT-a jer sam ih gledao neki dan kad su igrali i tu se vidi koliku prednost ima KAT jer je dosta jači, kad kod krene pod koš Jokić samo ruke digne a onaj kuca ko Isus Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267850 Partizan sa nikad slabijom ekipom u poslednjih 20 godina dobije državni projekat nećete lopovi jedino da konačno Vučić stavi katanac na KK Partizan i uloži sledeće godine 30m, nije ovo dovoljno Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267852 Jer sam imao dvicu na tiketu. Pa jebo majku igram na partizan u derbijima vjecno i sad cekam zvezdu za pare jer je stanje kakvo jest i ovi levati ih dobiju. Ok mani se kladionice i sejtana... Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267853 e vidiš to mi nije palo na pamet, možda su igrali za kladionicu edit prošla me euforja, treba ih ugasitit skupa :fantom: Prijavi
16. februar 2017.9 god. comment_268403 Voleo bih da zove Bobija u repku za sledece EP!!! Ali cini mi se da ce ispasti neki cirkus oko toga, kad su igrali Djordjevic i ostala kompanija pa i ona generacija nakon njih uvek je na prvom mestu bio interes ekipe a sad se to promenilo preko noci, mediji igraju veliku ulogu Bas sam razocaran zbog toga a sve je to krenulo sa svadjama na relaciji Zvezda - Partizan, sad ispada kao da je interes repke podredjen Zvezdi, znaci nije vise nista bitno sve dok Zvezda gura sto dalje u Evropi Uzas na sta smo spali, da se tako razmisljalo pre 10,20,30 godina nikad medelje ne bi videli A pljuvanje Djordjevice je bas postalo odvratno, delije se ponasaju bukvalno kao zasebna pokrajina Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.