Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Meni uopste nije cudno sto zele da se vrate u svoju drzavu, u svoj grad, kod svojih porodica, prijatelja, da se vrate u klub za koji navijaju od malih nogu i da tu osvoje sve sto se u fudbalu moze osvojiti.. ko da bi graci odlazili u druge drzave da igraju da mogu u svojoj sa svojim klubom zadovoljiti i financijske potrebe i osvojiti sve sto se osvojiti moze, a to sve mogu u Barci..

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

Neće se to desiti... Pogledaj šta je Fabregas sve postigao u Arsenalu, bio Bog i batina bukvalno, al plakao za Barcom... Valjda im ovi nešto tamo nauče, nekakve sihire im bace i oni moraju da se vrate kad tad.

dobro tamo nije nista osvojio :D

Zato treba raditi na tome da Chelsea postane poželjnije mjesto od Barcelone za nogometaše.

X...trebamo osvojiti recimo 2 lige prvaka u sljedece 2 sezone :D

a i treba nam se posrecit da barcelona padne i mislim da bi romeu promjenio svoj stav

Ne znam sta ovoliko polemike dizete oko toga i tih novinarskih prica, svaki napise kako mu odgovara...a nije jedini igrac na planeti.

ako i ode necu zaliti.. uostalom ne vjerujem novinarima, vjerujem ono sto je AVB izjavio..

Kao sto Adis kaze, ipak nije to jedan od najvecih talenata na svijetu pa ako ode da ce biti neka katastrofa, ipak on ne bi ni vidio Chelsea da ga smatraju u Barceloni velikim talentom

• 2 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326638041' post='17410']

Zato imamo Essiena.
[/quote]
Imamo trenutno Essiena ali necemo ga imati zauvijek, on ce ove godine napuniti 30.. ii pored godina u zadnje vrijeme je postao sklon povredama..
[quote name='mata10' timestamp='1326639161' post='17421']
Imamo trenutno Essiena ali necemo ga imati zauvijek, on ce ove godine napuniti 30.. ii pored godina u zadnje vrijeme je postao sklon povredama..
[/quote]

Ali Romeu nije riješenje u to sam 100% uvjeren. Taj će se vratiti u Barcu. Vi samo sanjajte da neće. Hoće hoće dajem ruku u vatru. Tako to ide u Katalonaca. Koga mi u rezervama i youth ekipi imamo od DM igrača? Zar ne postoji nijedan da bi mogao konkurirati za prvi tim?
Chalobah igra bolje na toj poziciji DM-a, nego na stoperu. Onda, može i Billy od mladih, a Bgm lahko se kod nas kupi novi igrač. Bar to nije problem.

Mada opet mislim da bi Oriol mogao duže ostati nego što pretpostavljamo.
Sad ce vjerovatno essien ga istjerati iz prve.. Tako da su onda jos manje sanse da ga zadrzimo :/ Vrijeme ce pokazati svoje.

Sad ce vjerovatno essien ga istjerati iz prve.. Tako da su onda jos manje sanse da ga zadrzimo :/ Vrijeme ce pokazati svoje.
[quote name='soxx' timestamp='1326802316' post='17962']

[/quote]

Essien je za njeg izmislio nogomet i tu poziciju..
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326803099' post='17971']
da ali Romeu ima tek 18 godina...
[/quote]

Nek ima i vise, al mislim da nece nikad bit ni priblizno dobar ko Esien
Da, ali računajte da i Essien ima 30. Ne vjerujem ja da će on moći puno izdržati.
Romeu, ako ga ne kupi Barcelona, postat će prvi izbor na poziciji zadnjeg veznog. A veoma dobro igra, te ako bi Essiena ubacio u prvu, upario bih ga s Oriolom. Puno stabilniji bi bili u defanzivi. Mada to se neće desiti.

Vjerovatno će se rotirati, al s tim da će Oriol biti prvi izbor.

I da me ne shvatite krivo, meni je Essien jedan od najdražih igrača u Chelsea-ju. Al tako stvari stoje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.