14. decembar 2011.14 god. comment_10896 Goal.com http://www.goal.com/...eas-oriol-romeu Loše vijesti :/ zapravo sve je na igraÄu, on ako želi ostati ostat će a ako ne vraća se tamo. ZnaÄi da ga moramo maziti i paziti dok je tu da ostane što dulje ^^ nadam se da on shvaca kakav je barcelona ciganski klub i da se nece vratit tamo. neka ostane i borit ce se za titule. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10898 Kako novinari mogu znati bolje od Andrea ? O, majko moja... :rolleyes: Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10901 Ustvari nije tajna da je do Oriola, jer Chelsea neće držati nezadovoljna igra. Ne sviÄ‘a mi se ova vijest. Oriol će biti naš Fabregas - tu je tu je i odjednom nije. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10910 Kako novinari mogu znati bolje od Andrea ? O, majko moja... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10915 Ako on odlucuje mislim da ce ipak ostati kod nas ! Ja ne bih imao nista da on bude nas Fabregas , igra 3-4 sezone i onda ga prodamo za najmanje 40 mil ! xDDD Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10917 Essien je sklon ozlijedama, ovo je posljednja sansa da se zarade neke pare. Trenutno imamo Ramiresa koji je na nivou Essiena... ???? De ti meni to pojasni.. Mozda si mislio na nivou povrijedjenog Essiena... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10919 brate realno Essien je tata za sve igrace na njegovoj poziciji... Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11036 Essien i Makelele su najbolji defanzivni vezni igraÄi koje je vidio nogometni svijet zadnjih 15ak godina. Romeu je OK, ali ali ali...pitanje je kako će se razvijati dalje. Mislim da se ne lažemo sigurni mi je od Mikela, ali opet postoji ono ali. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11046 Essien i Makelele su najbolji defanzivni vezni igraÄi koje je vidio nogometni svijet zadnjih 15ak godina. Romeu je OK, ali ali ali...pitanje je kako će se razvijati dalje. Mislim da se ne lažemo sigurni mi je od Mikela, ali opet postoji ono ali. Za svakog igraÄa je tako. Essien dok je igrao bio je najbolji na svojoj poziciji, ali ga povrede zajebaše u posljednje vrijeme. Ja se nadam da on opet može igrati kao prije, ali ako ne, onda je fino imati jednog Oriola ili Obija u ekipi. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11051 Tako je "dok je igrao", vise ne igra, zato ga treba prodati! Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11094 Ja bih mu dao jos jednu sansu... Za mjesec dana cemo ga ponovo vidjeti u ekipi, tako da jedva cekam njegove duele... Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11106 Tako je "dok je igrao", vise ne igra, zato ga treba prodati! Nisam ja za to da se Mikael proda, no way... Neka njega, on i kad nije u najboljoj formi opet je dobar. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. Autor comment_11124 Samo u sluÄaju dolaska M'Vile ili Rodwella, ostatak me ne zanima. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11160 brate realno Essien je tata za sve igrace na njegovoj poziciji... E TO..ESSIENU DATI PRILIKU DA SE VRATI U STARU FORMU I AKO USPIJE BIT CEMO SVEMIRSKI BROD ZA SVE a ako se essien vrati onda ce mi bit zao oriola ako nece igrat ipak bi htio da i on igra a neznam jel moze momcad nekako sa njima dvojcom funckionirat...nije boasu lako moramo to priznat Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11170 Ja iskreno, ne znam sta je bolje... Jer, birati izmedju Essiena, koji je igracina, ali trenutno van stroja potpuno i Romeua, koji igra sve bolje, i prakticno se vec uklopio u tim je jako nezahvalno.... Ne bih voleo, da sam u kozi AVB-a, pocetkom februara. Letos se mogu uzeti neke pare za Mikaela, tako da je i to jedna od opcija, posebno ako ce mlade nade dobijati sansu.... A i ko zna sta ce biti, sa Farcom i Romeuom.... Glava da te zaboli :rolleyes: Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11174 Ako romeu zavrsi na klupi mogao bi lagano onda u barci zavrsiti.. Nego ajd znaj sta ce uraditi.. Prvo je vazno da se essien vrati u formu.. Drugo.. Mozda nesto AVB iskombinuje sa njima pa obojca zaigraju.. imali bi mozda defanzivan red al da bekovi vise napadaju, a mozda bi se mogao staviti essien i u odbrani (al cisto sumnjam) jer je igrao par utakmica i tako gdje se nije pokazao kao los. :) Vrijeme ce da pokaze svoje.. Dobro je pa se ima birati nego da se nema :0 Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11224 Ako romeu zavrsi na klupi mogao bi lagano onda u barci zavrsiti.. Nego ajd znaj sta ce uraditi.. Prvo je vazno da se essien vrati u formu.. Drugo.. Mozda nesto AVB iskombinuje sa njima pa obojca zaigraju.. imali bi mozda defanzivan red al da bekovi vise napadaju, a mozda bi se mogao staviti essien i u odbrani (al cisto sumnjam) jer je igrao par utakmica i tako gdje se nije pokazao kao los. :) Vrijeme ce da pokaze svoje.. Dobro je pa se ima birati nego da se nema :0 ajmo nova taktika, svi u obranu, lepo bunkericu deri i ko nam gola zabi svaka mu dala :D Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11447 IgraÄina. Šteta bi bilo da nam Barcelona uzme ovakvog igraÄa. Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11708 bilo bi dobro da igra što više, jer je oÄigledno bolji na lopti od mikela. Essienu će isto trebat vremena da se uigra, neće odmah izbaciti Oriola iz momÄadi. Prijavi
28. decembar 2011.14 god. comment_13010 Evo jednog zanimljivog podatka: - Naš najtaÄniji igraÄ ove sezone je Oriol Romeu. On ima 93.1% uspješnih pasova (541/581). Samo 40 pogrešnih pasova. Poruka za Upravu, ne dajte da nam ga Barca uzme !! Prijavi
28. decembar 2011.14 god. comment_13012 Evo jednog zanimljivog podatka: - Naš najtaÄniji igraÄ ove sezone je Oriol Romeu. On ima 93.1% uspješnih pasova (541/581). Samo 40 pogrešnih pasova. Poruka za Upravu, ne dajte da nam ga Barca uzme !! Barcelonina skola, nista cudno ;) Prijavi
28. decembar 2011.14 god. comment_13015 Ma vidi se sve dook igra, da je odliÄan fudbaler. Vidi se gdje je ucio igrati, nadamo se da će što duže kod nas ostati. edit. Nebi bilo loše Äuti njegovo mišljenje, o ovoj situaciji (njegov povratak u Barcu) Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13024 nedamo ga tako lako samo je pitanje koga se uopce pita ako se njega pita nadam se da nece htjet natrag Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13035 Barcelona ga trazi i najvjerovatnije cemo se na ljeto oprostiti od Romeua. Koji je ovdje dosta napredovao, postao standardan. Barcelona ce ga vratiti, njima nije potreban, ali samo da nas oslabe.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.