Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

• 1 godina kasnije...

mislim da bi mu godila kakva pomoć na sredini terena, čovek maltene sam drži tu liniju izmedju napada i odbrane

ne bih bio iznenadjen ako pokupi nagradu za najboljeg igrača sezone u svom klubu

protiv Totenhema je imao baÅ¡ jakih trenutaka, kontam da će neko napisati da je greÅ¡io, ne kažem da nije samo ističem da se junački nosio sa verovatno najjačim parom sredine terena u premu (Dembele i Vanajama) 

Sautempton mu je dao priliku, imao je dosta strpljenja sa njim i rekao bih da im se isplatilo dosta, nije vrh ali jeste izrastao u dobrog igrača

• 3 godine kasnije...

Sjećam kad je ušao u prvi tim, uvijek je solidno odigrao ali opet nije bio materijal da igra u prvih 11, mogao je jedino da bude squad igrač i da ulazi sa klupe. Pametan potez je napravio sa odlaskom u Soton, to je klub njegovog kalibra i to je to.

Ova intervencija strašna.

• 2 godine kasnije...

Neki dan mi prijatelj navijac Barselone rece mi doveli Romeua, kontam igrao je kod nas Romeu al nemoguce da je to taj lik. Kad bam fkt Oriol Romeu, e svasta. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.