13. august 2015.11 god. comment_228738 Igrace on dobro u Sotonu, vidjecete. Ne bi me cudilo da eksplodira bas.. Pa u Liverpool da ode :D Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229026 UÅ¡ao u drugom poluvremenu protiv Evertona i dobio žuti karton nakon 3 minuta, kakvog smo igraÄa pustili. Prijavi
20. mart 2017.9 god. comment_269474 mislim da bi mu godila kakva pomoć na sredini terena, Äovek maltene sam drži tu liniju izmedju napada i odbrane ne bih bio iznenadjen ako pokupi nagradu za najboljeg igraÄa sezone u svom klubu protiv Totenhema je imao baÅ¡ jakih trenutaka, kontam da će neko napisati da je greÅ¡io, ne kažem da nije samo istiÄem da se junaÄki nosio sa verovatno najjaÄim parom sredine terena u premu (Dembele i Vanajama) Sautempton mu je dao priliku, imao je dosta strpljenja sa njim i rekao bih da im se isplatilo dosta, nije vrh ali jeste izrastao u dobrog igraÄa Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310385 Kad će Lampard ovako :D https://www.youtube.com/watch?v=Nz2pRxBq0i0 Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310404 Sjećam kad je uÅ¡ao u prvi tim, uvijek je solidno odigrao ali opet nije bio materijal da igra u prvih 11, mogao je jedino da bude squad igraÄ i da ulazi sa klupe. Pametan potez je napravio sa odlaskom u Soton, to je klub njegovog kalibra i to je to. Ova intervencija straÅ¡na. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346873 Ko bi rekao da će se vratiti. Nije neki igrač, ali zahvalan je kao destruktivac. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346875 Neki dan mi prijatelj navijac Barselone rece mi doveli Romeua, kontam igrao je kod nas Romeu al nemoguce da je to taj lik. Kad bam fkt Oriol Romeu, e svasta. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346877 I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.