20. mart 2012.14 god. comment_36963 Robbie rekao danas tokom konfereciju za stampu da je Romeu (jos uvek) povredjen. Prijavi
20. mart 2012.14 god. comment_36964 [quote name='zulu' timestamp='1332286144' post='36963'] Robbie rekao danas tokom konfereciju za stampu da je Romeu (jos uvek) povredjen. [/quote] Što je onda u nekoliko navrata bio na klupi (protiv Stokea se i zagrijavao, vidio sam na onim slikama od Slovenaca ) ? Prijavi
20. mart 2012.14 god. comment_36966 [quote name='Wisey' timestamp='1332286281' post='36964'] Što je onda u nekoliko navrata bio na klupi (protiv Stokea se i zagrijavao, vidio sam na onim slikama od Slovenaca ) ? [/quote] Pa i Terry je igrao a nije bio 100%. Bilo je potrebno da bude na klupi za svaki slucaj ali nije 100%. Mada mislim da se vise radi o tome da ga naprave kao inavlaid pa da ga BArca odjebe i sledece godine Prijavi
20. mart 2012.14 god. comment_36972 Sumnjivo mi je ovo pravo, mislim da on nema budućnost kod nas... AVB ga je doveo, trebao ga je i povesti sa sobom, sumnjam da će mu RDM dati priliku pored Essiena i Mikela. Prijavi
20. mart 2012.14 god. comment_36973 Oriol me oduševio za ono vrijeme što je bio na terenu, nema razloga da ga se ovako gura u stranu sem ako nije ta povreda. Ipak, vjerujem da će se vratiti i nastaviti raditi ono što je radio na vrhunskom nivou. Prijavi
1. april 2012.14 god. comment_39179 http://www.youtube.com/watch?v=T1Fb5HVy54A&feature=player_embedded Da se prisjetimo kako izgleda i kako igra. Navodno vuÄe povredu koljena. Prijavi
1. april 2012.14 god. comment_39181 Malo je reci da je fenomenalno odigrao ovu utakmicu vs city.a, tacnije nijednu utakmicu nije zakazao. U ovoj utakmici je vukao sve konce u sredini, pasovi perfektni sta reci akobogda da se sto prije oporavi i vrati na teren Prijavi
2. april 2012.14 god. comment_39201 [quote name='sisa01' timestamp='1333315203' post='39181'] Malo je reci da je fenomenalno odigrao ovu utakmicu vs city.a, tacnije nijednu utakmicu nije zakazao. U ovoj utakmici je vukao sve konce u sredini, pasovi perfektni sta reci akobogda da se sto prije oporavi i vrati na teren [/quote] A dok se nevrati ima Mikel koji ga je odlicno zamijenio . Prijavi
2. april 2012.14 god. comment_39204 [quote name='Blues_95' timestamp='1333347035' post='39201'] A dok se nevrati ima Mikel koji ga je odlicno zamijenio . [/quote] Iskreno da ti kazem i nisam neki miljenik Mikel-a, prvenstveno je baziran na odbranu tacnije na presjecanje protivnicki napada, dok Romeu uz sve to odlicno barata i loptom ima tacne pasove, dosta lopti posalje na krilo gdje smo mi i najjaci, dok Mikel samo gleda prvog do sebe i rijesi se lopte Prijavi
2. april 2012.14 god. comment_39208 [quote name='sisa01' timestamp='1333349993' post='39204'] Iskreno da ti kazem i nisam neki miljenik Mikel-a, prvenstveno je baziran na odbranu tacnije na presjecanje protivnicki napada, dok Romeu uz sve to odlicno barata i loptom ima tacne pasove, dosta lopti posalje na krilo gdje smo mi i najjaci, dok Mikel samo gleda prvog do sebe i rijesi se lopte [/quote] To je Mikel prije radio , sada je i Mikel i ubrzao , rijetko kad grijesi , cak ponekad krenu i u prodor . A u defanzivi je odlican . Prijavi
2. april 2012.14 god. comment_39243 Gušt mi je gledati Oriola i njegove perfektne pasove, stvarno odliÄan igraÄ. Šteta što u zadnje vrijeme rijetko igra, ali on je još mlad i ima za njega vremena Prijavi
2. april 2012.14 god. comment_39244 Treba nam ovaj momak sada kada je raspored brutalan, a on zeljan igre. Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39720 Fino od njega: [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1057-barcelonino-dijete-vjeruje-u-pobjedu-chelseaja-protiv-katalonaca.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1057-barcelonino-dijete-vjeruje-u-pobjedu-chelseaja-protiv-katalonaca.html[/url] Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39740 mislim da je [quote name='reLo' timestamp='1332287451' post='36972'] Sumnjivo mi je ovo pravo, mislim da on nema budućnost kod nas... AVB ga je doveo, trebao ga je i povesti sa sobom, sumnjam da će mu RDM dati priliku pored Essiena i Mikela. [/quote] mislim da je Essien taj koji nema buducnosti, ruku na srce, nije vise on kao sto je bio, moze odigrati par utakmica solidno, al opet nije to to, evo na nasu srecu Mikel odlicno igra, pa tu ce i uskakati vjerujem i Oriol, pokazao je da moze igrati, vidjeli smo kako je bilo kod AVBa Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39753 [quote name='Caeruleus' timestamp='1333630441' post='39720'] Fino od njega: [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1057-barcelonino-dijete-vjeruje-u-pobjedu-chelseaja-protiv-katalonaca.html"]http://chelseabalkan...katalonaca.html[/url] [/quote] Treba nam, umesto Mikela za utakmicu protiv Farcelone.... Imace sigurno zelje, da im pokaze, da su ga se olako odrekli, iako je to njihova takticka zamisao. Pored toga, brzi je i pokretniji od Mikela, a protiv Farce ce nas vezni red morati mnogo, mnogo da trci, kako bi se izborio sa njihovom tehnickom superiornoscu. Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39756 [quote name='Whisper#2' timestamp='1333633783' post='39753'] Treba nam, umesto Mikela za utakmicu protiv Farcelone.... Imace sigurno zelje, da im pokaze, da su ga se olako odrekli, iako je to njihova takticka zamisao. Pored toga, brzi je i pokretniji od Mikela, a protiv Farce ce nas vezni red morati mnogo, mnogo da trci, kako bi se izborio sa njihovom tehnickom superiornoscu. [/quote] moram se sloziti s tobom . Iako je Mikel pa mogu reci u zivotnoj formi , protiv Barcelone nam treba nesto malo brzi vezni red . Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39761 Ima sad prostora da se i on stavi, a da se odmore ostali igraci Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39775 [quote name='Whisper#2' timestamp='1333633783' post='39753'] Treba nam, umesto Mikela za utakmicu protiv Farcelone.... Imace sigurno zelje, da im pokaze, da su ga se olako odrekli, iako je to njihova takticka zamisao. Pored toga, brzi je i pokretniji od Mikela, a protiv Farce ce nas vezni red morati mnogo, mnogo da trci, kako bi se izborio sa njihovom tehnickom superiornoscu. [/quote] Ma ne bih ga ja stavljao protiv Barce, mog'o bi prodat' tekmu, ne znaš ti šta je njemu u glavi i šta su mu nagovorili ovi kad je odlazio iz Barce. Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39777 [quote name='reLo' timestamp='1333635914' post='39775'] Ma ne bih ga ja stavljao protiv Barce, mog'o bi prodat' tekmu, ne znaš ti šta je njemu u glavi i šta su mu nagovorili ovi kad je odlazio iz Barce. [/quote] Jbg sad, ja sam pobornik teorije zavere, kad je Farca u pitanju, al ti ga pretera sad Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39778 [quote name='reLo' timestamp='1333635914' post='39775'] Ma ne bih ga ja stavljao protiv Barce, mog'o bi prodat' tekmu, ne znaš ti šta je njemu u glavi i šta su mu nagovorili ovi kad je odlazio iz Barce. [/quote] E jebiga sad. Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39781 Ja se samo sjecam kako Fabregas nije zelio uci u duel kada su igrali Farcelona - Arsenal revans, a pricalo se o tome kako bi Cesc mogao preci kod njih. To mi je bas ostalo upecatljivo. Nije covjek uzeo loptu kako treba i nije se vidio na terenu citavu utakmicu, kao da je bojkotovao Arsenal. Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39783 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1333636448' post='39781'] Ja se samo sjecam kako Fabregas nije zelio uci u duel kada su igrali Farcelona - Arsenal revans, a pricalo se o tome kako bi Cesc mogao preci kod njih. To mi je bas ostalo upecatljivo. Nije covjek uzeo loptu kako treba i nije se vidio na terenu citavu utakmicu, kao da je bojkotovao Arsenal. [/quote] Fabregas je druga prica. On je na sva zvona kukao kako zeli nazad u Farcelonu, pa je zato i imao takav pristup mecu. Sasvim suprotno od toga Romeu je vise puta rekao da mu je u Chelsea-u lepo, i da bi voleo ostati.... Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39785 To sam naveo samo kao primjer. Vidjecemo ko ce igrati... Ne bih imao nista protiv njega. Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39793 svejedno ne isplati se riskirat, nebi ja romeua gurnuo u vatru protiv Barce, ipak ne to nešto više od same utakmice dok je Romeu dosta neiskusan i k tome bivši njihov igraÄ, tu možda on i podsvjesno nebi htio sjebat Barcu, siguran sam da bi i Ramires ono juÄer hladnokrvno ugurao da nije igrao protiv Benfice, daapÄe ako nas rezultat bude mazio volio bi vidjet Romeu a da uÄ‘e, ali mislim da bi puno sigurniji izbor bili Mikel+ Essien ili Lamps ili možda Äak i Luiz na poziciji zadnjeg veznog, brz je i zna iznjet loptu dok Mikel dobro Äita igr krade lopte i toÄno ih predaje, možda je to ljek, al Romeua ne od prve, tek s klupe Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.