Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

Ma vraća se on nazad, samo ako se pokaže. Šta će i smrdeloni igraÄ, koji se nije pokazao i dokazao. Ja bih volio da on bude naš novi Essien, ali nisam baš siguran da to može postići.. Vidjet ćemo, talenat je tu.

Ma najmanje mi je bitno sto je iz Barcelone ali ja ne volim ove igrace tipa Busquets, vise volim nekog crnca razbijaca na toj poziciji

• 2 sedmice kasnije...

Jucer dobra utakmica za njega, odliÄan u defenzivi, siguran u predaji lopte, takoder nadam se da će dobit nešto prilika tokom sezone :D

OdliÄan igraÄ, sinoć sam gledao zadnjih pola sata i ono što sam vidio od njega je fenomenalno. Ima zaista potencijal da bude i bolji od Essiena. Šteta samo što liÄi na meni mrskog Valdesa ( facom naravno, ne igrom :P ). Nadam se da ćemo ga uspjeti zadržati, ali da neće biti nezadovoljan kao Fabregas.

Nikad nece biti kao Essien, ali je sinoc pokazao da je odlican igrac i da se na njega moze racunati itekako

A kako ti možeš znati da neće biti dobar kao Essien? Nema ni 20 godina, mislim da može biti dobar kao Essien, ima vremena da se dokaže. Mada eto ja npr. mislim da ne može biti dobar kao Makelele jer je to najbolji zadnji vezni koji je kroÄio ovom planetom.

Jednostavno on jeste zadnji vezni ali ni slican tip zadnjeg veznog kao Essien, lik je potpuna kopija Busquetsa

Glumac ko glumac, Barcollywood je za njih. ;)

Jednostavno on jeste zadnji vezni ali ni slican tip zadnjeg veznog kao Essien, lik je potpuna kopija Busquetsa

Mikel ce da naslijedi Esijena na zadnjem veznom, ovaj mali je samo prolazna zrtva povreda koje su nas zadesile i nedostatka kvalitetnih igraca.

Sad dok postane najbolji na svijetu, htjet će ga Barca nazad i nudit nam biskvita u zamjenu :lol:

Zadovoljan sam njegovom igrom ove usporedbe sa Essienom su uzaludne jer to tvrdit nakon jedne utakmice je besmisleno.

• 2 sedmice kasnije...

Kolko god on bio iz Barcelone, kvaliteta i talent su neupitni.Evo sad protiv Hrvatske u-21 ordinirao cijelom vezom španjolske i ima tu potrebnu mirnoću u predaji lopte.

• Autor

Kolko god on bio iz Barcelone, kvaliteta i talent su neupitni.Evo sad protiv Hrvatske u-21 ordinirao cijelom vezom španjolske i ima tu potrebnu mirnoću u predaji lopte.

protiv hrvatske bi i ja imao mirnocu u predaji lopte, zna covjek kakva nam je mlada repka, da ako im das loptu da ce ti je oni vratit u prvom pokusaju dodavanja..

On je pojeo sam pola Hrvatske repke u tekmi Hrvatska - Španjolska, dirigira iz dubine veznog reda i nemoguće mu je uzeti loptu, jako je dobar.

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Chelsea midfielder Oriol Romeu says he isn't thinking of returning to Barcelona.

Barca have a buy-back option for Romeu.

But the youngster says: "I am not thinking of returning to Barca now or in the future. I have a very good opportunity here, with a great level of teammates.

"I must be attentive and focused to improve in London. I hope I do well, playing minutes and we'll see what happens."

Evo šta je Oriol rekao o povratku u Barcelonu. Nadam se zaista da je ovo istina jer je zaista momak talentovan i nadam se da će kod nas ostati još dugo godina :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.