6. septembar 2011.15 god. comment_63 Ne preferiram ga osobno jer dolazi iz Barce, ali ce vrijedit u buducnosti ukoliko ga ne uzmu natrag. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_144 Ma vraća se on nazad, samo ako se pokaže. Šta će i smrdeloni igraÄ, koji se nije pokazao i dokazao. Ja bih volio da on bude naš novi Essien, ali nisam baš siguran da to može postići.. Vidjet ćemo, talenat je tu. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_164 Ma najmanje mi je bitno sto je iz Barcelone ali ja ne volim ove igrace tipa Busquets, vise volim nekog crnca razbijaca na toj poziciji Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_165 Ovaj transfer je sranje, vjerovatno se nece dokazati u Chelsea, a i ako se dokaze onda ode opet u Barcelonu... :rolleyes: Prijavi
15. septembar 2011.15 god. comment_1107 Za koliko miliona se on moze vratiti u Barcu i kad . Cuo sad da je nesto za 2 godine 10 miliona ali nisam siguran :P Prijavi
15. septembar 2011.15 god. comment_1115 Nakon jedne godine moze otici za 10 miliona, a nakon dvije za 15 miliona. :mellow: Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1828 Jucer dobra utakmica za njega, odliÄan u defenzivi, siguran u predaji lopte, takoder nadam se da će dobit nešto prilika tokom sezone :D Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1830 OdliÄan igraÄ, sinoć sam gledao zadnjih pola sata i ono što sam vidio od njega je fenomenalno. Ima zaista potencijal da bude i bolji od Essiena. Šteta samo što liÄi na meni mrskog Valdesa ( facom naravno, ne igrom ). Nadam se da ćemo ga uspjeti zadržati, ali da neće biti nezadovoljan kao Fabregas. Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1840 Nikad nece biti kao Essien, ali je sinoc pokazao da je odlican igrac i da se na njega moze racunati itekako Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1843 Nikad nece biti kao Essien, ali je sinoc pokazao da je odlican igrac i da se na njega moze racunati itekako A kako ti možeš znati da neće biti dobar kao Essien? Nema ni 20 godina, mislim da može biti dobar kao Essien, ima vremena da se dokaže. Mada eto ja npr. mislim da ne može biti dobar kao Makelele jer je to najbolji zadnji vezni koji je kroÄio ovom planetom. Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1845 Jednostavno on jeste zadnji vezni ali ni slican tip zadnjeg veznog kao Essien, lik je potpuna kopija Busquetsa Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1850 Jednostavno on jeste zadnji vezni ali ni slican tip zadnjeg veznog kao Essien, lik je potpuna kopija Busquetsa Glumac ko glumac, Barcollywood je za njih. ;) Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1862 Jednostavno on jeste zadnji vezni ali ni slican tip zadnjeg veznog kao Essien, lik je potpuna kopija Busquetsa Mikel ce da naslijedi Esijena na zadnjem veznom, ovaj mali je samo prolazna zrtva povreda koje su nas zadesile i nedostatka kvalitetnih igraca. Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1907 Sad dok postane najbolji na svijetu, htjet će ga Barca nazad i nudit nam biskvita u zamjenu :lol: Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_1937 Zadovoljan sam njegovom igrom ove usporedbe sa Essienom su uzaludne jer to tvrdit nakon jedne utakmice je besmisleno. Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3093 Kolko god on bio iz Barcelone, kvaliteta i talent su neupitni.Evo sad protiv Hrvatske u-21 ordinirao cijelom vezom španjolske i ima tu potrebnu mirnoću u predaji lopte. Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. Autor comment_3097 Kolko god on bio iz Barcelone, kvaliteta i talent su neupitni.Evo sad protiv Hrvatske u-21 ordinirao cijelom vezom španjolske i ima tu potrebnu mirnoću u predaji lopte. protiv hrvatske bi i ja imao mirnocu u predaji lopte, zna covjek kakva nam je mlada repka, da ako im das loptu da ce ti je oni vratit u prvom pokusaju dodavanja.. Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3102 Frajer igra s takvom rutinom ko da ima 30 i koju, a ne tek 19 godina. Prijavi
7. oktobar 2011.14 god. comment_3143 On je pojeo sam pola Hrvatske repke u tekmi Hrvatska - Španjolska, dirigira iz dubine veznog reda i nemoguće mu je uzeti loptu, jako je dobar. Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4319 Mali je bolji nego sto je Mikel bio u njegovim godinama Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6420 Chelsea midfielder Oriol Romeu says he isn't thinking of returning to Barcelona. Barca have a buy-back option for Romeu. But the youngster says: "I am not thinking of returning to Barca now or in the future. I have a very good opportunity here, with a great level of teammates. "I must be attentive and focused to improve in London. I hope I do well, playing minutes and we'll see what happens." Evo šta je Oriol rekao o povratku u Barcelonu. Nadam se zaista da je ovo istina jer je zaista momak talentovan i nadam se da će kod nas ostati još dugo godina :) Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6436 Kao sto sam i govorio, nije to samo Barcelona ponudi i moraju ga pustiti, pita se i on nesto :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.