29. decembar 2011.14 god. comment_13041 eto u kurac... agent kaze da ce se vratit u barcelonu 2013 ako sam dobro skuzio... ako je to istina onda u kurac...mozemo ga odma dati i gradit budućnost na nekom drugom igraÄu šta nam vrijedi da postane kod nas jedan od najboljih na svijetu i onda da se vrati u barcelonu... jebemu mater nama trebaju igraÄi kojima je san igrati za chelsea a ne za barcelonu sada trebamo graditi tim za budućnost i ako će nama jedan od glavnih igraÄa otići u barcelonu uskoro mozemo ga odma izbacit... to je moje mišljenje... Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13042 eto u kurac... agent kaze da ce se vratit u barcelonu 2013 ako sam dobro skuzio... ako je to istina onda u kurac...mozemo ga odma dati i gradit budućnost na nekom drugom igraÄu šta nam vrijedi da postane kod nas jedan od najboljih na svijetu i onda da se vrati u barcelonu... jebemu mater nama trebaju igraÄi kojima je san igrati za chelsea a ne za barcelonu Tako je kako je. Chelsea treba da ga iskoristi koliko može i na kraju uzme za njega trostruko veće pare i to je to. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13049 PO MENI SU IGRAÄŒI I ÄŒITAV ŠTAB FC. BARCELONE HINJE. Pa ljudi ovo je po meni najmrže sto se može desiti. NaÄ‘emo nekog mladog ali dobrog talenta i odma ga neko drugi uzme, po meni BRUKA I SRAMOTA. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13050 Rekao je agent da ce ostati najmanje do 2013. godine sa nama. A ako se vrati u klub koji ga je prodao za smijesnih 5M i u kojem nece imati zagarantovano mjesto u startnih 11, onda je budala. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13051 PO MENI SU IGRAÄŒI I ÄŒITAV ŠTAB FC. BARCELONE HINJE. Pa ljudi ovo je po meni najmrže sto se može desiti. NaÄ‘emo nekog mladog ali dobrog talenta i odma ga neko drugi uzme, po meni BRUKA I SRAMOTA. Ljudi znaju svoj pos'o... Kamo sreće da mi tako radimo :D Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13053 PO MENI SU IGRAÄŒI I ÄŒITAV ŠTAB FC. BARCELONE HINJE. Pa ljudi ovo je po meni najmrže sto se može desiti. NaÄ‘emo nekog mladog ali dobrog talenta i odma ga neko drugi uzme, po meni BRUKA I SRAMOTA. pa da...to je antinogometno...jebo mu majku i ko je u klubu potpisao takav ugovor...trebali smo potpisati normalan ugovor i stavit odštetnu klazulu od 150 milijuna eura pa ko voli nek izvoli..ionako za te novce bi mogli pola momÄadi promjenit ako bi bilo potrebno...trebao je to biti normalni ugovor i onda ako bi se mali zaželio barcelone ljepo pokažemo mu ko je gazda kako je Levy pokazao Modriću (ili ćeš igrati za nas ili Äeš sjediti na tribinama pa ti biraj), a pazi reakciju modrića, nakon toga igra još bolje... i to što veliš, ako mali već hoće nekamo MA NEKA IDE BILO GDJE SAMO NE U JEBENU BARCELONU dabog da to smeće od barcelone zajedno s realom propalo u dugovima... Rekao je agent da ce ostati najmanje do 2013. godine sa nama. A ako se vrati u klub koji ga je prodao za smijesnih 5M i u kojem nece imati zagarantovano mjesto u startnih 11, onda je budala. eto opet naš klub potpisuje idiotske ugovore sa takvim igraÄima...trebali smo odma na Äisto s njim ljepo za stol i:"Mali sada kada si tu došao nema više natrag u Barcelonu" ili nešto u tom stilu a kako se meni Äini mi samo služimo toj jebenoj barceloni da se kod nas razvijaju njihovi igraÄi koje će kad postanu dobri vratiti k sebi... još nam samo fali da mjenjamo torresa za onu Äetvoricu i onda kad se oni razve da se svi vrate u barcelonu... Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13058 normalno da covjek zeli u farselonu tamo je njegov narod , prijatelji , obitelj zato ako ide 2013 momka treba poslat kuci odma pa nek se tamo razvija jer ako mi gradimo ekipu koji djavo ce nam on onda treba trazit drugu rudu :) normalno da se ljudi bore za svoje igrace i mi staridza da smo poslali npr. Real i da rastura ovako kao kod nas vjerovatno bi ga ostavili tam jel tako ?? budite realni ;) Prijavi
29. decembar 2011.14 god. Autor comment_13059 Da mi je samo znat koji majmun u klubu sklapa ove poslove.. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13068 normalno da covjek zeli u farselonu tamo je njegov narod , prijatelji , obitelj zato ako ide 2013 momka treba poslat kuci odma pa nek se tamo razvija jer ako mi gradimo ekipu koji djavo ce nam on onda treba trazit drugu rudu :) normalno da se ljudi bore za svoje igrace i mi staridza da smo poslali npr. Real i da rastura ovako kao kod nas vjerovatno bi ga ostavili tam jel tako ?? budite realni istina je to da je to normalno da se on zeli vratit...ali to su ljudi u klubu trebali vidjet i napravit procjenu dali se isplati imati takvog igraÄa...ako se ne dogodi neki veliki obrat Äini se da smo opet napravili jako loš posao, i tome treba stati na kraj samo ćemo oslabit sebe, ojaÄat barcelonu i time se udaljit od naslova u PL-u i ligi prvaka... pa dajte ljudi nismo mi swansea da služimo drugim klubovima da kod nas razvijaju svoje igraÄe treba odma naÄisto sa svim igraÄima koji dolaze, došli ste u chelsea, tim koji će se borit za titule i onda se i ponašajte tako, živite i sanjajte za chelsea a ne za nekakve barcelone Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13069 Koliko ja znam Oriol je doveden kao zamjena za Essien-a ! ON je ostati do 2013 do tada ce se oporaviti Essien i nadam se da ce uci u formu , onda za Oriola uzeti 15 mil ! Ostat ce nam Mikel (ako ga neprodamo) i Essien na pozicijama zadnjeg veznog ! Ako Mikel nije dovoljno kvalitetan prodat ga za 15 - 20 Mil + 15 mil (od Oriol-a) i kupiti jednog vrhunskog zadnjeg veznog !!! Po meni je ovaj transfer veoma dobar , iako sam se i ja nadao da ce ostati kod nas ! ;) Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13072 Koliko ja znam Oriol je doveden kao zamjena za Essien-a ! ON je ostati do 2013 do tada ce se oporaviti Essien i nadam se da ce uci u formu , onda za Oriola uzeti 15 mil ! Ostat ce nam Mikel (ako ga neprodamo) i Essien na pozicijama zadnjeg veznog ! Ako Mikel nije dovoljno kvalitetan prodat ga za 15 - 20 Mil + 15 mil (od Oriol-a) i kupiti jednog vrhunskog zadnjeg veznog !!! Po meni je ovaj transfer veoma dobar , iako sam se i ja nadao da ce ostati kod nas ! essien ce se oporavit u manje od mjesec dana kolko ja znam vec ce u januaru zaigrat a i essien je star vec i ako kazes oriol je doveden ko zamjena za essiena onda bi trebalo i tako biti i trebo bi ostati kod nas kuiš? mlad je i bio bi budućnost chelsea a ovo sto velis skupimo novce od njega i mikela - nije ni tako jednostavno kupit KLASNOG igraÄa oriol je vec pokazao svoju klasu i on ce jos mnogo napredovati i bit ce nam veliki gubitak ako ode, teško da ćemo moći dovest takvog igraÄa meni se sve cini da se oriol dogovorio s barceonom da doÄ‘e kod nas i nametne se i igra, a onda kao što mogu prema ugovoru ponude 10 ili 15 mil eura za njega što on naravno prihvati " jer je njemu san igrati za barcelonu" i tako se on vrati tamo...i svi sretni i zadovoljni osim nas i tako nas barcelona preveslala Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13080 The buy-back option states that Barcelona can only buy back if Chelsea are willing to sell,' clarified Villas-Boas. Jel vi više vjerujete španjolskim novinarÄićima ili našem manageru ? Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13082 Ljudi previshe se nervirate ! Nemoze to tek tako biti da on ode bez da se klub s tim slaze ! ! Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13091 Nije stvar na koji će naÄin otići. Stvar je u tome što Chelseaju ne trebaju nezadovoljni igraÄi. Ne želimo da Romeu bude nezadovoljan što je dio tima, što nije dio Barce. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13092 The buy-back option states that Barcelona can only buy back if Chelsea are willing to sell,' clarified Villas-Boas. Jel vi više vjerujete španjolskim novinarÄićima ili našem manageru ? bas sam i ja to htio napisati... novinari svasta pisu, a kad se cuje iz necijih usta takva recenica sto si naveo onda se jednostvano mora vjerovati AVBu Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13098 ja mislim da tu glavnu ulogu ima sam igraÄ i da ako barcelona ponudi te novce koji pišu u ugovoru mislim da sam igraÄ odluÄuje jel će ostati ili otići da u ugovoru pise to da moze otici u barcelonu jedino ako chelsea želi prodati meni nema baš smisla. nije li tako? takav ugovor po meni ne vrijedi nista.. jedino bi mi imalo smisla da u ugovoru stoji ako ga chelsea želi prodati da barcelona ima prednost pred svim ostalim zainteresiranima...ali ni takav ugovor nije bas nesto dobar za barcelonu jer ako bi ga mi željeli prodat (recimo zato što nije klasa) barcelona ga sigurno nebi htjela kupit uglavnom mislim da je najviše logiÄno to da sam igraÄ odluÄuje. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13100 Postovace se igraceva zelja, a njegov agent je rekao sta zeli, "da nosi dres barce". U ove dvije godine moze samo preovladati Oriolova zelja da ostane u Chelseju, u drugom slucaju ode za 15 miliona eura! Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13101 joj kakav bi udarac zadao cijeloj Barceloni kad bi rekao da ostaje haah to bi bio vrhunac.:) Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13102 joj kakav bi udarac zadao cijeloj Barceloni kad bi rekao da ostaje haah to bi bio vrhunac. :) Mislim da bi napravio krupan korak ka statusu legende na Stamfordu. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13103 joj kakav bi udarac zadao cijeloj Barceloni kad bi rekao da ostaje haah to bi bio vrhunac.:) Neće se to desiti... Pogledaj šta je Fabregas sve postigao u Arsenalu, bio Bog i batina bukvalno, al plakao za Barcom... Valjda im ovi nešto tamo nauÄe, nekakve sihire im bace i oni moraju da se vrate kad tad. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13104 Neće se to desiti... Pogledaj šta je Fabregas sve postigao u Arsenalu, bio Bog i batina bukvalno, al plakao za Barcom... Valjda im ovi nešto tamo nauÄe, nekakve sihire im bace i oni moraju da se vrate kad tad. Izgleda da je tako. Oriol mora dobro prokontati, da li da se vrati zbog njegove karijere. Eto kod nas gotovo zagarantovano mjesto ima u prvoj postavi, dok bi u Barcu se vratio kao Keitina zamjena, a znamo da Keita odigra svake prestupne za Barcelonu. A ko što kažeš nešto im je nauÄeno tamo, pa ko djeca plaÄu za Barcelonom. ÄŒudna bića. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13106 Pitao bih ja njega da mi naprimjer, osvojimo LP ili prvenstvo ove godine a on bude u jednoj od glavnih uloga. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13107 Pitao bih ja njega da mi naprimjer, osvojimo LP ili prvenstvo ove godine a on bude u jednoj od glavnih uloga. Uff kako bi se onda sa uzitkom olesio k'o stoka, 3 dana ne bi dolazio kuci. Jedan dan bi se lesio za PL, drugi dan za LS a treci dan za sebe. :D Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13114 racunajte i na mene pa odnijeli bi me u ceradi na hitnu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.