Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

Ja sam apsolutno za to da Romeu zamijeni Essiena kada dode vrijeme za to, decko je odlican, skoro da ne napravi ni jednu gresku na utakmici, pasovi bez greske, dobro cita protivnicke napade, znaci ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih na svojoj poziciji :)
svakako može postat jedan od najboljih, ali mislim da bolji od Essiena nikad neće bit, ne zbog toga jer je loš, nego zato što je Essien najbolji

za mene je Essien vrh vrhova...tolko moćno djeluje na terenu a i izvan njega

isto tako i Neymar ima predispozicije da bude bolji od Pelea, pa ja garantiram da neće nikad ni blizu mu bit..:D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326815595' post='18080']

isto tako i Neymar ima predispozicije da bude bolji od Pelea, pa ja garantiram da neće nikad ni blizu mu bit.. :D
[/quote]

Nemoj biti tako siguran, momak je strasno talentovan... A ni Pele nije neki vanzemaljac, Ronaldo je za mene bio i ostao najbolji napadac svih vremena...
O Peleu i Maradoni mnogo ne znam ali sigurno nisu bili bolji od Ronalda (kojeg su nazalost povrede godinama zezale)...

Jedan je nas Essien, Oriol nece nikada imati tu staminu kao on ali moze imati bolju pas igru...
[quote name='Adis988' timestamp='1326821990' post='18141']

Nemoj biti tako siguran, momak je strasno talentovan... A ni Pele nije neki vanzemaljac, Ronaldo je za mene bio i ostao najbolji napadac svih vremena...
O Peleu i Maradoni mnogo ne znam ali sigurno nisu bili bolji od Ronalda (kojeg su nazalost povrede godinama zezale)...

Jedan je nas Essien, Oriol nece nikada imati tu staminu kao on ali moze imati bolju pas igru...
[/quote]

pelea sam spomenuo samo zato što on nije igrao u europi, baš kao i neymar zasada
slažem se s tobom za ronalda, pa tu bih dodao i zizoua

svejedno mislim da neymar neće ni blizu biti njima
[b]Chelsea's Oriol Romeu: My situation is not comparable to that of Barcelona's Cesc Fabregas[/b]
[url="http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/01/21/2859067/chelseas-oriol-romeu-my-situation-is-not-comparable-to-that"]http://www.goal.com/...parable-to-that[/url]
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328556375' post='23977']
Pustio je kosu vidim ne šiša se više nularicom :) To je dobar znak, možda je momak na putu ozdravljenja od barcelonizma.
[/quote]
Ako se vec "zarazio" tesko da ce se izlijeciti ^_^
Jucer i nije bas nesto extra odigrao,onako kako smo navikli od njega ali dobro mlad je jos.Ali eto mozda je to neki pokazatelj da nije za velikih utakmica.
[quote name='Marchelo' timestamp='1328568851' post='24056']
Jucer i nije bas nesto extra odigrao,onako kako smo navikli od njega ali dobro mlad je jos.Ali eto mozda je to neki pokazatelj da nije za velikih utakmica.
[/quote]
Jest bio loš, ali isto tako imaš meč protiv Citya gdje je bio vrhunski. Pala mu je forma malo u zadnje vrijeme.
Moze biti.Jucer je bio nekako pod pritiskom,vjerovatno zbog atmosfere i napetosti utakmice.Al ne bojim se ja za njega,on ce biti onaj stari al da nam se Torres proigra uff.
Imamo romeu-a i essiena.. Za tu poziciju ne trebamo brinuti.. Ako jedan nije raspolozen vjerovatno drugi jest.. Suspenzije nas ne trebaju brinuti.. :)
[b]Andoni Zubuzarreta : "Ne planiramo vratiti Oriola"[/b]

Sportski direktor FC Barcelone, Andoni Zubizarreta, je rekao da klub trenutno nema u planu vraćanje defanzivnog veznjaka londonskog Chelsea, Oriola Romeua.

Romeu je Camp Nou napustio prošle godine, sa otkupnom klauzulom u ugovoru s Plavcima po kojoj ga Blaugrana može vratiti u svoje redove 2012. godine za 10 milijuna € ili 2013. za 15 milijuna €.

Nekadašnji golman Barce, a sada sportski direktor katalonskog kluba, je za RAC 1 izjavio:

- Imamo pravo prvokupa ugovora Oriola Romeua, ali u ovom trenutku ga ne planiramo vratiti u Barcelonu.

Inače, agent ovog mladog veznjaka je ranije kazao da bi se Oriol mogao vratiti u Blaugranu u ljeto 2013. godine.
  • 2 sedmice kasnije...
Pod hitno ga vratiti u momčad, ja bi najradije u vezu nagurao njega Ramiresa i Essiena ali bi to bilo predefenzivno
[quote name='Tinmar' timestamp='1329958678' post='29286']Pod hitno ga vratiti u momčad, ja bi najradije u vezu nagurao njega Ramiresa i Essiena ali bi to bilo predefenzivno[/quote]

Rami, Essien i Romeu bi moglo savrseno raditi ako Dorgba, Torres i Mata igraju u napadu. Ova trojca daju Mati loptu u centru a on prosledjuje Drogbi i Toressu pa sta urade, uradili su. Svakako bolje nego ovo sada gde probamo neuspesno da napadamo kao tim, i kad damo jedan go, primimo po dva/tri u suprotnom smeru.
Vidim na Twitteru ima povredu. Posto nije prvotimac, i niko ne pita na konferencija za njega, AVB cuti.
Evo i "oficiajlno" da je Romeu povredjen... 5i pasus, samo ne kaze kad ce se vratiti :(

[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2622966,00.html"]Mikel Interview[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.