11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6438 Kao sto sam i govorio, nije to samo Barcelona ponudi i moraju ga pustiti, pita se i on nesto :) Radi ovoga bi bilo dobro da se sretnemo s Barcom u LP, pa da se i njemu zgadi onda :P Prijavi
12. novembar 2011.14 god. comment_6495 Romeu ce biti strasan zadnji vezni. Momak ima pas i tehniku i dosta je smiren za svoje godine. Ne mrzim ga sto je iz Barcelone jer momak ne glumi, a to je slucaj sa svim Spancima koji igraju van Spanije. Jer u Engleskoj nije taj trend da navijaci podrzavaju "curice"- igrace, tamo moras igrati kao muskarac. Meni nije antipatican ni sekunde, sasvim normalan momak koji odradjuje svoje, a bilo bi sjajno kada bi jos dugo godina bio kod nas. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7296 Nakon ovakve greške Mikela mislim da bi bilo dobro kada bi romeu bio starter na idućoj utakmici. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7330 Nakon ovakve greške Mikela mislim da bi bilo dobro kada bi romeu bio starter na idućoj utakmici. Da, nebi bilo loše ga uvrstit u prvu. Nadam se tome. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7343 Neznam koliko je to pametno , ja bi volio vidjeti Romeu u prvoj ali mislim da AVB nemisli tako ... a sto se tice Mikela mislim da se greska moze dogoditi svakome ... ako cemo po greskama Terry , Cole , Ivanovic , Luiz netrebaju da igraju jer su imali i oni gresaka ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7579 Krajnje je vrijeme da ga se isproba jle vrijedi ili ne.Pa makar zadnjih pola sata bez obzira na rezultat Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8299 Prvo... Prinudno stavljati Josha na poziciju zadnjeg veznog, bi bio korak unazad za njegovu karijeru, koja ima veliku buducnost. Oriola nisam mnogo gledao ove sezone, ali ono malo sto jesam video, pokazalo je da ima veliki potencijal i da moze biti jako dobar igrac u buducnosti. Bez obzira na to sto ga Farcelona moze vratiti nazad, ja bih ga stavio da igra, jer nam je potreban sada, a sta ce sutra biti, otom-potom. A to, da se on nesto pita o vracanju u Farcu su samo nase nade. U ugovoru stoji da ga oni mogu otkupiti, bez obzira na njegovo misljenje o tome. A, ako on zaista dokaze da je dobar, ne sumnjam da ce to i uraditi, ne da pojacaju svoje redove, vec da oslabe nase. Ali, gledajuci trenutno stanje, treba mu dati mnogo vise sense da igra. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8315 Jbg nisi upravu, to sto stoji ta klauzula da ga nakon jedne sezone Barcelona moze dovesti za ne mogu se sad sjetiti koliko mil je nacin da se osigura da Chelsea nece podici cijenu igraca i da su oni prvi koji imaju pravo ga kupiti, nije to isto kao transfer iz Reala u Getafe ili Barcelone u Zaragozu pa da se igrac nakon godinu ili dvije vrati, ovako su jos prodani i Jeffren i Bojan kojeg Roma ima pravo da odkupi u potpunosti 2013. cini mi se, i Fabregas ima klauzulu u slucaju prodaje da ga Arsenal prvi moze uzet pa to ne znaci da ce ga kupiti :) Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8439 Oriol Romeu today against Wolves - 92% passing (65/71) which led the team, 10/12 attacking third passing, 2 tackles, 4 interceptions. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. Autor comment_8493 Kakva je ovo anketa, odakle sad ideja o Joshu na zadnjem? Prijavi
30. novembar 2011.14 god. comment_9014 http://chelseabalkan.com/index.php/intervjui/item/363-intervju-oriol-romeu Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9104 On je sada sa 20. godina prestigao nivo Mikela koji je godinama kod nas... Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9105 Mislim da malo pretjerujete i da stvari negleda REALNO ! Mikel je do sada bolji za klasu od Oriola htjeli vi to priznati ili ne ... ali ako Oriol ovako nastavi za 1-2 sezone bit' ce puno bolji od Mikela u to sam siguran (samo da ga Barca nevrati) ^_^ Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9109 Mislim da malo pretjerujete i da stvari negleda REALNO ! Mikel je do sada bolji za klasu od Oriola htjeli vi to priznati ili ne ... ali ako Oriol ovako nastavi za 1-2 sezone bit' ce puno bolji od Mikela u to sam siguran (samo da ga Barca nevrati) Po cemu je to Mikel za KLASU bolji od Romeua? Sta to on ima a da Romeu nema? Romeu vec sada zrelije igra 3 puta u odnosu na Mikela. Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9110 Mikel nije ništa slabiji u defanzivi od Oriola ili ti ga ovaj drugi bolji od prvog ( jesam ga zamrsio)... Meni se više sviđa španac, jer brže igra, haman brže razmišlja, zna krenuti naprijed. Zbog toga bih ja recimo njega u prvu, prije Mikela. Mada i Obi zna dosta dobro odigrati. Prijavi
1. decembar 2011.14 god. Autor comment_9135 Oriol treba biti regularan, mada ne treba ni Mikela prerano otpisivati, daleko od toga da on nije dovoljno dobar za Chelsea. Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9138 Ja vjerujem da je Oriol fenomenalan potencijal koji ako se iskoristi prerast će u velikog igrača, ALI ja imam jednu blokadu u glavi da ga podržim, a ta blokada je kako kad ga god vidim imam osjećaj da želi da se dokaže samo da bi se vratio u Barcu. A to mi se ne sviđa, jer nama treba DM jedan dobar kao Essien, ali da ga imamo nekoliko godina u posjedu, a ne dvije godine. Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9178 Ja vjerujem da je Oriol fenomenalan potencijal koji ako se iskoristi prerast će u velikog igrača, ALI ja imam jednu blokadu u glavi da ga podržim, a ta blokada je kako kad ga god vidim imam osjećaj da želi da se dokaže samo da bi se vratio u Barcu. A to mi se ne sviđa, jer nama treba DM jedan dobar kao Essien, ali da ga imamo nekoliko godina u posjedu, a ne dvije godine. Pa bolje da nam Romeu pruza fantasticne partije 2 sezone i da doprinosi timu nego da Mikel sve zivo koci. A ne znam bas da li sam Romeu zeli ici u Barcelonu nazad, jer tamo imaju Busquetsa i Mascherana, a znamo da je Busquets idealan za Barcelonu jer lik ima strasan glumacki talenat, a Romeu to jos nema, a i sam on je zeljan igara.. Elem, ja sam potpuno za to da Romeu bude standardan kod nas, jer je momak pun samopouzdanja, kada je lopta kod njega ja ne brinem da li ce pogrijesiti, nije panicar uvijek smireno reaguje, ima precizan pas, okretan i brzo razmislja, ima sve ono sto nema Mikel, kompletniji igrac jednostavno. Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10153 što se tiče glumačkog talenta naučili bi oni oriola to brže nego što misliš, ako su jednog mascherana koji je kosio sve po redu u premiershipu i nikad na podu nije bio naučili, onda mogu i njega, kao uostalom i fabregasa i ostale glumce. nije mi bilo drago kad sam vidio da dolazi igrač iz barcelone jer ju ne podnosim, ali oriol je zbilja sjajan i nema ni trunke one barcelonine ciganije u sebi, bar ju do sada nisam primjetio. inače u igri mi djeluje kao da ima bar 10 godina više, dosta brza, laka i jednostavna rješenja ima, a zna i ući čvrsto u duel što mi se sviđa :) a hoće li ga barca vratiti, ostaje za vidjeti, ako i ode chelsea će zaraditi na njemu ali ipak bi mi draže bilo da ostane i potpiše novi ugovor, naravno u slučaju da nastavi s ovako dobrim igrama, ili boljim u suprotnom vozdra Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10157 I ja Barcelonu prezirem, ali bas kao sto kazes momak nema nicega ciganskog u sebi i zasad je odlican. Valjda ga stoka nece vratiti, mada me ne bi cudilo da to ucine, jer Real i Barcelona ce kupiti igraca samo da bi oslabili svoje konkurente. Jubilarni 200. post! Bravo ja. :D Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10159 Šteta što nemamo arhivu prošlog foruma da pogledate šta ste tada pisali za ovog momka i ko vam je kontrirao. ;) Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10160 hahah upravo to, ne mozes igraca procjeniti na osnovu bivseg kluba, jos on uopste nije jedan od onih Barceloninih "velikih" talenata a gledaj kako igra, da je jarane vise ovakvih polutalenata iz Barcelone ne bih se bunio Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.