Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

http://justchelsea.com/chelsea-youngsters-to-stay-or-go/4586?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+JustChelseaNews+%28Just+Chelsea+News%29
  • Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

[quote name='how yes no' timestamp='1342037250' post='63929']
Što me ne iznenađuje to da bi se on rado vrati u kataloniju :P
[/quote]
Bolje mu je sjedit' na klupi u Barceloni nego kod nas.
Ozbiljno na njegovoj poziciji imamo Mikela,Ramiresa,McEachrana,Lamparda,Meirelesa i KDB moze tu odigrati te eventualno dolazak nekog drugog.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1342038080' post='63933']
Bolje mu je sjedit' na klupi u Barceloni nego kod nas.
Ozbiljno na njegovoj poziciji imamo Mikela,Ramiresa,McEachrana,Lamparda,Meirelesa i KDB moze tu odigrati te eventualno dolazak nekog drugog.
[/quote]

Svo ofanzivci osim Mikela, tako da za njeg bi bilo mjesta.
[quote name='how yes no' timestamp='1342040052' post='63934']
Svo ofanzivci osim Mikela, tako da za njeg bi bilo mjesta.
[/quote]
Normalno da bi bilo mjesta al' mislio sam da ako se vrati u Barcu da necemo biti previse osteceni jer imamo zaista odlicne igrace na tim pozicijama.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1342041528' post='63946']
Normalno da bi bilo mjesta al' mislio sam da ako se vrati u Barcu da necemo biti previse osteceni jer imamo zaista odlicne igrace na tim pozicijama.
[/quote]

Samo Mikel mu je konkurencija, zato u slučaju njegovog odlaska il bi se na Essiena računalo ili bi se doveo novi defanzivni vezni ;)

Ovi tvoji nabrojani, su ofanzivniji igrači, nisu defanzivni vezni, kao Romeu i Mikel, te Essien.. To i sam znaš ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1342043122' post='63954']
Moze i Meireles odigrati DMF-a .
[/quote]

Može, ali vidjeli smo protiv Napolija, na šta to liči ;)
[quote name='Brane' timestamp='1331305371' post='34121']
Solidan igrac, al dobro kaze Caeruleus - da je bio klasa ostao bi u Barci .. A i nisam baš siguran bi li htio ostati u Londonu ( pod pretpostavkom da je standardan ) kada bi došla ponuda Barce da ga vrate..Ti njihovi kepeci me zivciraju, uvijek oni hoce nazad, eno pogledajte Fabregasa, na sve moguce nacine je htio vracat se nazad, sumnjam da bi bila drukcija situacija kod Romeua.. Radije bi da na njegovom mjesu bude netko "naš" , netko tko će u svakoj utakmici ginuti za plavi dres ko da je finale Lige prvaka a ne čekat 1. u mjesecu kad ce stić plaća
[/quote]

A šta sam ti ja rekao!
Tuga je što su se navijači Chelseaja na našoj facebook stranici naživcirali Romeuovom izjavom da želi da se vrati u Barcelonu. Zašto se živcirati? Nije da je Romenu postao standardni igrač, nije da je igrao i nije da će nam nešto faliti što ga nema. Ode on, doće netko drugi, uz to imamo Mikela, pa i Lamparda. Nismo mi u situaciji kao Arsenal. Kad je Fabregas otišao iz Londona, u tom trenu bio je glavni igrač Topnika, pa ih je zaboljelo. Šta je nama Romeu? Rezerva rezervi iza Mikela i Essiena. Samo ga malo AVB forsirao u prvom dijelu sezonu i to je to. Hvala mu i doviđenja. Zapravo nek se on nama zahvali na medalji prvaka Europe i na osvojenom FA kupu. Mi se njemu nemamo šta zahvaljivati, nije imao neki utjecaj u Chelseaju ove sezone.
potpuno si u pravu hvala mu na svemu kad god je igrao davao je svoj maksimum jedino je lose igrao protiv Liverpola ali nema veze tad su svi bili losi nek ide u Barcelonu zaradicemo na njemu 5 miliona i siguran sam da ce Romeu napraviti veliku i bogatu karijeru
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342103539' post='64027']
Tuga je što su se navijači Chelseaja na našoj facebook stranici naživcirali Romeuovom izjavom da želi da se vrati u Barcelonu. Zašto se živcirati? Nije da je Romenu postao standardni igrač, nije da je igrao i nije da će nam nešto faliti što ga nema. Ode on, doće netko drugi, uz to imamo Mikela, pa i Lamparda. Nismo mi u situaciji kao Arsenal. Kad je Fabregas otišao iz Londona, u tom trenu bio je glavni igrač Topnika, pa ih je zaboljelo. Šta je nama Romeu? Rezerva rezervi iza Mikela i Essiena. Samo ga malo AVB forsirao u prvom dijelu sezonu i to je to. Hvala mu i doviđenja. Zapravo nek se on nama zahvali na medalji prvaka Europe i na osvojenom FA kupu. [b]Mi se njemu nemamo šta zahvaljivat[/b]i, nije imao neki utjecaj u Chelseaju ove sezone.
[/quote]
Nije bas tako , sjeti se pocetka sezone . Meni je bio realno veoma dobar , bio je prvi AVB-ov izbor na poziciji DMF-a .
http://chelseabalkan.com/index.php/item/1819-ferrer-savjetuje-romeua-da-ostane-u-chelseaju.html

Mislim da je u pravu od prve do zadnje riječi koje je rekao. Po mom mišljenju, Roberto bi trebao sjesti sa ovim momkom i razgovarati i da vidimo na čemu smo. Ukoliko je ostavio Barcu i Katoloniju iza sebe i ukoliko je sretan kod nas imamo jednog sjajnog defanzivnog veznjaka, po meni boljeg od Mikela.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1342960556' post='66052']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1819-ferrer-savjetuje-romeua-da-ostane-u-chelseaju.html"]http://chelseabalkan...-chelseaju.html[/url]

Mislim da je u pravu od prve do zadnje riječi koje je rekao. Po mom mišljenju, Roberto bi trebao sjesti sa ovim momkom i razgovarati i da vidimo na čemu smo. Ukoliko je ostavio Barcu i Katoloniju iza sebe i ukoliko je sretan kod nas imamo jednog sjajnog defanzivnog veznjaka, [b]po meni boljeg od Mikela.[/b]
[/quote]
Po meni nije bolji od Mikela .

Ako on ostane imamo viska jednom DMF-a (Essien , Mikel , Oriol) .
[quote name='Blues_95' timestamp='1342966922' post='66075']
Po meni nije bolji od Mikela .

Ako on ostane imamo viska jednom DMF-a (Essien , Mikel , Oriol) .
[/quote]

To je tvoje mišljenje i poštujem ga, i o tome nećemo raspravljati.
Što se tiče Essiena, mislim da je on dao i rekao svoje, ipak je ova zadnja povreda uzela maha a i godine rade svoje. Ipak, možda i nisam u pravu, možda mu dobro dođe ova predsezona pa se vrati u formu. Ko će znati .
Oriol je imao period prije povrede u kojem je bio odlican. Vezni nam je bio u totalnom kanalu, tako da je Oriol u pojedinim utakmicama cak i kreirao nase napade. Igraci koji su zadnji vezni ili oni koji mogu igrati na toj poziciji su: Essien, Mikel, Meireles, Ramires, Romeu. Sve su ovo igraci koji mogu kvariti igru protivnika i odradjivati ogroman posao kakve ima zadnji vezni. Mikel ce biti sigurno prvi pik na toj poziciji za narednu sezonu i to je potpuno opravdano. Prosle sezone je igrao mozda i najbolji fudbal otkad je kod nas, sigurno sa najvise samopouzdanja. Malo dodao gas sa loptom i brze je prosljedjuje. Ali nekako vjerujem da ce Robbie na toj poziciji koristiti njega i Essiena, Ramires i Meireles mogu tu igrati, ali sumnjam da ce ih Robbie koristiti tu. Ako sam Romeu zeli ici, ja bih ga pustio da ide. Ne trebaju nam igraci koji su nezadovoljni, ne treba nam Fabregas u timu. Ako ne zeli onda bi ga trebalo zadrzati u ekipi, bar do januara. Trebalo bi prihvatiti ponudu za Essiena ukoliko ona dodje. Nikada on nece vise biti kao sto je nekada bio i cijena mu moze samo opadati. Ovako bi se mogao uvaljati nekome na osnovu imena za nekih €10-15m. Chalobah bi mogao uskociti umjesto njega jer on moze igrati zadnjeg veznog. Onda bi imali Mikela, Chalobahu i Romeua (ne racunajuci Ramiresa i Meirelesa koji tu mogu uskociti) na poziciji zadnjeg veznog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.