Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

pojma nemam o prošlom forumu, nisam znao da je bio forum uopće kao ni za oriola sve do neke utakmice kada je igrao protiv hrvatske mlade reprezentacije, tada sam jedino zamjetio da zbilja ima brza i jednostavna riješenja, kao da ima iskustva ohoho ;)

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

hahah upravo to, ne mozes igraca procjeniti na osnovu bivseg kluba, jos on uopste nije jedan od onih Barceloninih "velikih" talenata a gledaj kako igra, da je jarane vise ovakvih polutalenata iz Barcelone ne bih se bunio

Koliko god mi mrzili Barcelonu moramo priznati da imaju najbolji skolu i da ce i za 4-5 godina bez Messia , Inieste , Xavia opet biti jedni od najboljih ! A znate zasto ? Znob njihove skole nogometa ... i sam si rekao da je on "polutalenat" a vidi kako igra , mozes onda zamisliti kako igraju oni koji su telentovani za Barce ? ;)

Svaki Spanac, koji po ponasanju nije Spanac, je dobrodosao kod nas. :D

Za sad fino je odigrao najveća razlika izmeÄ‘u njega i Mikela je što su Romeuovi pasevi puno sigurniji.Naime kad Mikel dodaje dosta pÄesto postoji opasnost od izgubljene lopte i onda nas protivnici kažnjavaju.Po defanzivi su tu negdje možda bi Mikelu dao malu prednost Äisto zbog iskustva igranja na otoku.

Meni se sviÄ‘a kod njega što puno ne razmišlja kad dobije loptu. Sigurni, taÄni brzi pasovi, a uz to dodaš njegovu borbenost, jak duel. OdliÄan igraÄ. ;)

Za sad fino je odigrao najveća razlika izmeÄ‘u njega i Mikela je što su Romeuovi pasevi puno sigurniji.Naime kad Mikel dodaje dosta pÄesto postoji opasnost od izgubljene lopte i onda nas protivnici kažnjavaju.Po defanzivi su tu negdje možda bi Mikelu dao malu prednost Äisto zbog iskustva igranja na otoku.

Ovo je to što sam ja htio reći. Romeu je vidno veći kvalitet i sigurniji igraÄ. Iskustvom igranja u Engleskoj prerast će Mikela. Puno nam je obrana uz njega stabilnija i kako on igra zadnje dvije utakice (Valencia & NewCastle) primili smo 0 (nula) golova što je prije bilo nemoguće.

PA nije samo Romeu zaslusan sto nismo primili go , odbrana je smanjile svoje greske na minimum !

Slazem se da se odbrana popravila, nema vise Luizovog izlijetanja i to odmah bolje izgleda. Ali, odbrana moze vrlo lako da primi golove bez obzira sto igra dobro, ako zadnji vezni pogrijesi u predaji lopte, vrlo lako sijevne kontra i eto nezgodne situacije. Romeu igra veliku ulogu zajedno sa odbranom u vrsenju odbrambenih zadataka. Dosta dobro prati igru, uvijek je tu u epicentru svih desavanja, stalno je kod lopte.

AVB: "The buy-back option states that Barcelona can only buy back if Chelsea are willing to sell,' clarified Villas-Boas, who also discussed Romeu's quick acclimatisation to England."

izgleda da smo bili u zabludi što se ovoga tiÄe :blink: eto super, sad neka samo nastavi ovako igrati :D

Zna Boas sta cini... Neka mali nastavi igrati i napredovati, ne treba da brinemo.

<p>

AVB: &quot;The buy-back option states that Barcelona can only buy back if Chelsea are willing to sell,' clarified Villas-Boas, who also discussed Romeu's quick acclimatisation to England.&quot; izgleda da smo bili u zabludi Å¡to se ovoga tiÄe :blink: eto super, sad neka samo nastavi ovako igrati :D

Koliko ja znam priÄalo se da tu ne odluÄuje Chelsea nego Romeu, koji sam odluÄuje...A sada AVB priÄa drugu priÄu. Tko je tu upravu?

http://www.chelseafc...2544256,00.html

Službena stranica, piše da ga Barcelona može kupiti samo ako je Chelsea voljan prodati ga. ZnaÄi ako on nama za 3 godine dojadi ide u Barcelonu i nigdje drugdje, drugim rijeÄima on je samo NAŠ igraÄ!!! :DDDD Ali naravno on će za 3 godine morati potpisati novi ugovor s nama ako želi ostati i tu je odluka na njemu, ako bude htio potpisati će, ako ne bude vraća se u BArcelonu.

Momak iz dana u dan sve bolji, igra tako zrelo, kao da ima 30 godina. Dobar posao, za 5 miliona dobili smo igraca svjetskog kalibra. Mislim da u klubu trebaju poceti razmisljati da prodaju Mikela ili Essiena, jer nam je sasvim dovoljno igraca na poziciji zadnjeg veznog.

Ako ce prodavati vec nekoga neka bude mikel, mikel zna glupe faulove napraviti..

Nego sinoc kako pratim tekmu sve akcije pocinju od romeu-a.. Svaka mu cast..

Essien je sklon ozlijedama, ovo je posljednja sansa da se zarade neke pare. Trenutno imamo Ramiresa koji je na nivou Essiena, a potrebni su nam ofanzivni vezni, a i Meirelles je doveden kao njegova zamjena.

AVB mora poceti rijesavati se nekih igraca, krenulo je sa Zhirkovom, pa Anelkom, na redu su Alex i Kalou. Atletiko Madrid poslao ponudu za Maloudu, mada mislim da ce on ostati do kraja sezone, a kao njegova legitimna zamjena tu je Lucas Piazon!

Essien je sklon ozlijedama, ovo je posljednja sansa da se zarade neke pare. Trenutno imamo Ramiresa koji je na nivou Essiena, a potrebni su nam ofanzivni vezni, a i Meirelles je doveden kao njegova zamjena.

AVB mora poceti rijesavati se nekih igraca, krenulo je sa Zhirkovom, pa Anelkom, na redu su Alex i Kalou. Atletiko Madrid poslao ponudu za Maloudu, mada mislim da ce on ostati do kraja sezone, a kao njegova legitimna zamjena tu je Lucas Piazon!

Nemozes njih dvojicu uporedjivati jer nemaju nista ama bas nista slicno a kamoli isto ! :)

Essien bik , a Ramiresa kad vidis rekao bi nema sta da jede ! :)

Barcelona have the option to re-sign Chelsea midfielder Oriol Romeu until the summer of 2013, Mundo Deportivo claims.

The Spain Under-21 international joined the Premier League side in the summer in a deal worth €5 million, and has managed to earn a place in Andre Villas-Boas' squad, with 12 appearances to date in all competitions.

Villas-Boas denied on Monday that Barcelona have the ability to re-sign the midfielder for a pre-arranged fee, stating that the transfer would always have to meet Chelsea's approval.

However, Mundo Deportivo cites Barcelona sources, who insist that Romeu's contract contains a €10m buy-back clause after 2011-12, and a similar €15m clause at the end of the following season.

This means that Chelsea's only chance of holding on to Romeu - if Barca want to re-sign the 20-year-old - is if the midfielder snubs a return to Camp Nou, where he made just one league appearance at senior level.

Goal.com http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/12/14/2802431/barcelona-have-buy-back-option-for-chelseas-oriol-romeu

Loše vijesti :/ zapravo sve je na igraÄu, on ako želi ostati ostat će a ako ne vraća se tamo. ZnaÄi da ga moramo maziti i paziti dok je tu da ostane što dulje ^^

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.