Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

cuo sam da je bila patka ono dovedjenje Neymara u barsu,a da smo mi zagrizli za njega pa sad sta ce da bude ;)

Gdje si "cuo" ? xD :D

A jeste li vi sigurni da je dovoÄ‘enje Neymara dobar potez ne u igraÄkom smislu, nego u nekom drugom socijalpsihološkom. Zamislite situaciju Neymar potpiše, odigrao odliÄno sezonu, sezonu ipol i onda poÄne kukanje kako on hoće u Latinski dvojac. I tko bi tome stao u kraj?

A jeste li vi sigurni da je dovoÄ‘enje Neymara dobar potez ne u igraÄkom smislu, nego u nekom drugom socijalpsihološkom. Zamislite situaciju Neymar potpiše, odigrao odliÄno sezonu, sezonu ipol i onda poÄne kukanje kako on hoće u Latinski dvojac. I tko bi tome stao u kraj?

Nepustis ga za manje para nego sto si ga doveo !

Kao Levy Modrica , nece ga pustiti ! Modric se na pocetku protivio cak nije htio ni igrat , ali danas opet sve uredu Luka igra i pruza odlicne partije !

Mada to je sve sta bi bilo kad bi bilo ! Prvo nek' on dodje a onda cemo vidjet sta dalje ! (iako tesko da ce doci :( )

Taman, ako zakuka, lahko se zaradi dobra para na njemu. Ja bi lahko s njim, mada mislim da, ako (po meni nerealno) potpise za plavce, i nama bi se kvalitet poboljsao. Samim tim, dolazi borrba za vrh gdje god da se takmicimo i ko nebi volio biti tu. Još pogotovo ako igra prvu postavu ( Neymar bi je igrao kod nas 100%). Nebi on kukako za godinu ili dvije u tom sluÄaju. A kad proÄ‘e 4-5 onda sretno druškane. Dobra lova došla za ugrabiti novog talenta.

• Autor

PA gdje ! :D

JBG ti xD :)

http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-handed-35m-lifeline-over-samba-starlet

Nemaju para, a nece da ga prodaju za 50 mil :S

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/zbog-visine-neymarove-place-santos-ugasio-sportska-odjeljenja/120104013

[quote name='mata10' timestamp='1325680569' post='14427']Nemaju para, a nece da ga prodaju za 50 mil :S http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/zbog-visine-neymarove-place-santos-ugasio-sportska-odjeljenja/120104013[/quote]

normalno kad ce real ili barcelona za njega dati 100 milki...

dobar igrač al rađe bi hazadra nego njega
[quote name='chelseathebest' timestamp='1325776705' post='14730']

normalno kad ce real ili barcelona za njega dati 100 milki...

dobar igrač al rađe bi hazadra nego njega
[/quote]

Ma nema šanse da će ga netko kupiti za 100 milki. To su samo priče isti ko što je bila priča da je ManCity kupio Yayu Tourea za 110 milki ili da je Porto odbio 97 milki od Anžija. Priče za malu djecu. Realno, ako doÄ‘e u neki europski klub za 40 mil. u vrh glave bit će na konju.
eto sad sam naišo na informaciju, neymar ima 60 kila, dok za usporedbu jedan drogba ima 91 kg, pa si sad ti misli :D

i terry ima 90 kg

u svakom slučaju trebo bi dobit najmanje 10kg, po mogućnosti i više za PL
Neymar produzio ugovor sa Santosom..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/zvanicno-neymar-u-santosu-do-2014-godine/120114021
[quote name='Adis988' timestamp='1326586109' post='17351']ma koga vise briga za njega, trebamo se okrenuti Hazardu... Jeftiniji je sigurno ali Neymar nista bolji nije... Hazard ima bolji sut...[/quote]

Iako ne smatram Hazarda tolikim kvalitetom kao većina vas, on je i dalje razina iznad Neymara.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327023078' post='18917']
Postavljena anketa na molbu korisnika Juana Manuela Mate. Glasajte...
[/quote]

Sta to Jaun Manuel Mata, radi nekakvu analizu il sta?;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.