25. novembar 2011.14 god. comment_8242 Ma zavrsice taj u Spaniji, Real ili Barcelona 99%! Ali bih volio da recimo u januaru ili na ljeto ti kazes: E vidis sto si se zajebao, Neymar stigao ipak kod nas. Ili tako nesto... To bi bio vrh. :D Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8333 Mi smo u najboljoj poziciji da ga kupimo i mozda bi tu priliku trebali iskoristiti... Barci i Realu ne treba taj igrac osim ako se oni odluce da prodaju neke svoje igrace pa da kupe Naymara.. U tom slucaju Barca bi morala prodati ili Sancheza ili Villu a Real Di Mariu, tako da ako bi jedan od tih divova kupio Neymara mi bi se morali ukljuciti u borbu za jednog njihovog igraca, a svi znamo da ta dva kluba imaju itekako dobre napadace i veznjake... Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8701 120 mil: ----------Neymar----------- --Gotze--Mata--Hazard-- Mnogo, je l ? :P Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8704 120 mil: ----------Neymar----------- --Gotze--Mata--Hazard-- Mnogo, je l ? Sve to fino izgleda, ali niti jedan domaći igrač i plus ne bi Sturridge mjenjao za npr. Hazarda :P Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8707 Gotze je izjavio da ako bude isao iz Borusije da ce otici u Arsenal ili Farselonu ! ---------Cavani------- --Mata ------------Sturridge-- --------Hazard-------- --Hamsik-----------Modric-- Po meni ovako bolje , ali i mnogo skuplje ! :D Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8719 Prevelika vam ocekivanja, daj mi Hamsika u januaru i u ljeto jos 2-3 potrebna pojacanja i top Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8722 Bolje u januaru 2-3 a na ljeto 1-2 ... trebaju se uigrati do sljedece sezone :) Ali prvo da se "rijesimo" nekih sto su visak u ekipi ! Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9090 U januaru ako dodje jedan od pomenutih (Hamsik, Gotze, Hazard) mozemo se svi uhvatiti za usi i igrati. Tesko da ce iko prodati tako nekog bitnog igraca, a tesko je naci zamjenu. Takvi ce nam prije na ljeto doci. Kazem takav jedan u januaru bi bio odlican posao. Prijavi
1. decembar 2011.14 god. Autor comment_9117 http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-wonderkid-target-better-than-messi Prijavi
1. decembar 2011.14 god. comment_9118 ----------Torres(ako proradi a nadam se da hoce)-------- --Hulk------------------Sturridge --Mata--------------Hamsik ---------Essien---------- Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10805 Gotze je izjavio da ako bude isao iz Borusije da ce otici u Arsenal ili Farselonu ! ---------Cavani------- --Mata ------------Sturridge-- --------Hazard-------- --Hamsik-----------Modric-- Po meni ovako bolje , ali i mnogo skuplje ! Ova formacija ne bi upalila ni na manageru a kamoli u Premier ligi.... ----------Torres(ako proradi a nadam se da hoce)-------- --Hulk------------------Sturridge --Mata--------------Hamsik ---------Essien---------- Mata i Hulk nema šanse da tako igraju, pa nije Mata veznjak.... to ti može jedino biti ovako: ------Torres - Sturridge------- Mata------------------------Hulk ----------Hamsik---------------- -----------Essien--------------- ali i to je preofenzivno... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10871 Zasto mislis da ne bi uspjelo ??? Čuj zašto.. ovaj trojac gore bi možda i funkcionirao, ali Hazard na playmakeru, Hamšik koji je ofanzivac da igra klasiÄnog centralnog, znači sa velikim zadaćama u obrani...ne bi na manageru mog Leyton Orienta dobio s ovom postavom.. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10874 Jedva cekam da svi dodju pa da vas ubijede u suprotno ! xD Hahahahahahahahahahhahaahhahahahahhahahhahahhahah Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10888 Gotze je izjavio da ako bude isao iz Borusije da ce otici u Arsenal ili Farselonu ! ---------Cavani------- --Mata ------------Sturridge-- --------Hazard-------- --Hamsik-----------Modric-- Po meni ovako bolje , ali i mnogo skuplje ! Ovo vise i nije chelsea.. Po tvom trebamo citavu vezu promjeniti ? Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10893 Zasto mislis da ne bi uspjelo ??? ---------Cavani------- --Mata-------Sturridge -----Hazard---------- Hamsik---------Modrić Prijatelju, ovo ne da je preofenzivno nego to sa ikakvim branjenjem veze nema... pa ni Barcelona nema toliko ofenzivaca u timu... šta ti misliš da jedan Chelsea može preko noći poÄet igrat sa 3 takva virtuoza u vezi a do prije par dana su igrali sa dva defanzivna vezna + Lampard/Meireles koji isto nisu totalno napadaÄki nastrojeni... tim ti nema nikakav balans i to svatko tko imalo zna o nogometu vidi Čuj zašto.. ovaj trojac gore bi možda i funkcionirao, ali Hazard na playmakeru, Hamšik koji je ofanzivac da igra klasiÄnog centralnog, znači sa velikim zadaćama u obrani...ne bi na manageru mog Leyton Orienta dobio s ovom postavom.. + Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10927 majstor !! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vmitDNZ03Kc#! Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10930 A gdje je tu Neymar u tim taktikama, takticari moji... u have gone off topic guys... inace NEYMAR je dobar napadac... kakav go, vidi laznjaka.... aaa ko njega ne bi volio u Chelsea neka se ne javlja... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10944 A gdje je tu Neymar u tim taktikama, takticari moji... u have gone off topic guys... inace NEYMAR je dobar napadac... kakav go, vidi laznjaka.... aaa ko njega ne bi volio u Chelsea neka se ne javlja... A kad je bila priča da je haman pa naš igrač, joj kako mi je bilo drago... A kasnije Mada joše se nadam... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10959 Danas sam prvi put gledao Neymara, stvarno strasan igrac i nadam se da ce nekim cudom zavrsiti kod nas, a ne u Barci ili Realu.. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10969 ma onaj papan PELE kao da je dosta utjecao na njega kad ga je nagovarao da ne ide u Englesku u Chelsea... A bio je tako blizu potpisivanju ugovora, cak je i on izjavio u par navrata da bi zelio doci ali papan je tada nastupio i kao da ga je odgovorio od toga.... Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11043 ma onaj papan PELE kao da je dosta utjecao na njega kad ga je nagovarao da ne ide u Englesku u Chelsea... A bio je tako blizu potpisivanju ugovora, cak je i on izjavio u par navrata da bi zelio doci ali papan je tada nastupio i kao da ga je odgovorio od toga.... Pele je uz Teveza najveći idiot kojeg nogometni svijet pamti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.