Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

Ma zavrsice taj u Spaniji, Real ili Barcelona 99%!

Ali bih volio da recimo u januaru ili na ljeto ti kazes: E vidis sto si se zajebao, Neymar stigao ipak kod nas. Ili tako nesto... To bi bio vrh. :D

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Mi smo u najboljoj poziciji da ga kupimo i mozda bi tu priliku trebali iskoristiti... Barci i Realu ne treba taj igrac osim ako se oni odluce da prodaju neke svoje igrace pa da kupe Naymara.. U tom slucaju Barca bi morala prodati ili Sancheza ili Villu a Real Di Mariu, tako da ako bi jedan od tih divova kupio Neymara mi bi se morali ukljuciti u borbu za jednog njihovog igraca, a svi znamo da ta dva kluba imaju itekako dobre napadace i veznjake...

120 mil:

----------Neymar-----------

--Gotze--Mata--Hazard--

Mnogo, je l ? :D :P

Sve to fino izgleda, ali niti jedan domaći igrač i plus ne bi Sturridge mjenjao za npr. Hazarda :P

Gotze je izjavio da ako bude isao iz Borusije da ce otici u Arsenal ili Farselonu !

---------Cavani-------

--Mata ------------Sturridge--

--------Hazard--------

--Hamsik-----------Modric--

Po meni ovako bolje , ali i mnogo skuplje ! :D

Bolje u januaru 2-3 a na ljeto 1-2 ;) ... trebaju se uigrati do sljedece sezone :)

Ali prvo da se "rijesimo" nekih sto su visak u ekipi !

U januaru ako dodje jedan od pomenutih (Hamsik, Gotze, Hazard) mozemo se svi uhvatiti za usi i igrati. Tesko da ce iko prodati tako nekog bitnog igraca, a tesko je naci zamjenu. Takvi ce nam prije na ljeto doci. Kazem takav jedan u januaru bi bio odlican posao.

• 2 sedmice kasnije...

Gotze je izjavio da ako bude isao iz Borusije da ce otici u Arsenal ili Farselonu !

---------Cavani-------

--------Hazard--------

Ova formacija ne bi upalila ni na manageru a kamoli u Premier ligi....

----------Torres(ako proradi a nadam se da hoce)--------

--Hulk------------------Sturridge

--Mata--------------Hamsik

---------Essien----------

Mata i Hulk nema šanse da tako igraju, pa nije Mata veznjak.... to ti može jedino biti ovako:

------Torres - Sturridge-------

Mata------------------------Hulk

----------Hamsik----------------

-----------Essien--------------- ali i to je preofenzivno...

Zasto mislis da ne bi uspjelo ???

Čuj zašto.. ovaj trojac gore bi možda i funkcionirao, ali Hazard na playmakeru, Hamšik koji je ofanzivac da igra klasiÄnog centralnog, znači sa velikim zadaćama u obrani...ne bi na manageru mog Leyton Orienta dobio s ovom postavom..

---------Cavani-------

--------Hazard--------

Ovo vise i nije chelsea.. Po tvom trebamo citavu vezu promjeniti ?

Zasto mislis da ne bi uspjelo ???

---------Cavani-------

--Mata-------Sturridge

-----Hazard----------

Hamsik---------Modrić

Prijatelju, ovo ne da je preofenzivno nego to sa ikakvim branjenjem veze nema... pa ni Barcelona nema toliko ofenzivaca u timu... šta ti misliš da jedan Chelsea može preko noći poÄet igrat sa 3 takva virtuoza u vezi a do prije par dana su igrali sa dva defanzivna vezna + Lampard/Meireles koji isto nisu totalno napadaÄki nastrojeni... tim ti nema nikakav balans i to svatko tko imalo zna o nogometu vidi

Čuj zašto.. ovaj trojac gore bi možda i funkcionirao, ali Hazard na playmakeru, Hamšik koji je ofanzivac da igra klasiÄnog centralnog, znači sa velikim zadaćama u obrani...ne bi na manageru mog Leyton Orienta dobio s ovom postavom..

+

A gdje je tu Neymar u tim taktikama, takticari moji...

u have gone off topic guys...

inace NEYMAR je dobar napadac... B)

kakav go, vidi laznjaka.... aaa ko njega ne bi volio u Chelsea neka se ne javlja...

A gdje je tu Neymar u tim taktikama, takticari moji... u have gone off topic guys... inace NEYMAR je dobar napadac... B) kakav go, vidi laznjaka.... aaa ko njega ne bi volio u Chelsea neka se ne javlja...

A kad je bila priča da je haman pa naš igrač, joj kako mi je bilo drago... A kasnije :angry:

Mada joše se nadam...

Danas sam prvi put gledao Neymara, stvarno strasan igrac i nadam se da ce nekim cudom zavrsiti kod nas, a ne u Barci ili Realu..

ma onaj papan PELE kao da je dosta utjecao na njega kad ga je nagovarao da ne ide u Englesku u Chelsea... A bio je tako blizu potpisivanju ugovora, cak je i on izjavio u par navrata da bi zelio doci ali papan je tada nastupio i kao da ga je odgovorio od toga....

ma onaj papan PELE kao da je dosta utjecao na njega kad ga je nagovarao da ne ide u Englesku u Chelsea... A bio je tako blizu potpisivanju ugovora, cak je i on izjavio u par navrata da bi zelio doci ali papan je tada nastupio i kao da ga je odgovorio od toga....

Pele je uz Teveza najveći idiot kojeg nogometni svijet pamti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.