Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

[quote name='Kalouda' timestamp='1330628399' post='31591']
jebo vas džeko
[/quote]

NIGDJE VEZE !!!!!!!!!!!!!!!!!

To je isto da ja kazem tebi kao jednom navijacu Chelsea jebo te Terry ! ! ! ( govorim o znacenju jednog igraca nekoj osobi u ovom slucaju ponosa cije nase nacije ) ! ! ! ! ! ! ! ! !
jebo vas džeko
[/quote]

Šteta što se ne priča o Panteliću toliko ili možda Žigiću... Jel tako Kalouda??
Ovo je balkanski forum i ima onih uvijek sto ne vole bosance pa da su kakvi god.. Tako ima i onih koji ne vole hrvate ili srbe..

Puste kraju price, da je dzeko srbin bilo bi kaloudino misljenje drugacije..

Nego idemo u offtopic.. Neymar je dobar igrac al ne dobrih 30 mil.
jebo vas džeko
[/quote]
Tipicni primjer ljubomore ^_^

Nisam vishe toliko optimist oko Neymarovog dovodjena, prije bih doveo malog Lucasa ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330613010' post='31542']
ahahah "gotovo ga je nemoguće dobiti u fizičkom duelu"

a moj mali neymare, ti nemožeš nikoga dobit u fizičkom duelu pa nisi baš ni mjerodavna osoba za pričati takve stvari
[/quote]

E moj forumasu. Zar je danas bitno dobiti igrace u fizickom duelu da bi bio dobar igrac. Bitnije je znati ostati na nogama, a Neymar, onakav zilav, tehnicki potkovan, dribling prejak, on to sigurno moze.. I eto neka si ti mjerodavna osoba ako Neymar nije...

[quote name='makk' timestamp='1330643314' post='31659']
A ne bi on mogao meda u premiershipu to sto u brazilu igraju ko lale to je druga stvar..
[/quote]

A zasto on ne? Objasni.
[quote name='how yes no' timestamp='1330634229' post='31612']

Šteta što se ne priča o Panteliću toliko ili možda Žigiću... Jel tako Kalouda??
[/quote]

Tako je
[quote name='how yes no' timestamp='1330688934' post='31691']

Znalo se to i bez tvog odgovora. Nisi se trebao mučit.
[/quote]

Pa postavio si mi pitanje, bilo bi nepristojno da ti nisam odgovorio.
Nek nama dodje taj "nestabilni" Neymar... Da pravi dar-mar po ligi, da levati protivnicke odbrane. Jest fino mastati, samo sto ce on u Spaniju. Jbg...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330689225' post='31694']
Nek nama dodje taj "nestabilni" Neymar... Da pravi dar-mar po ligi, da levati protivnicke odbrane. Jest fino mastati, samo sto ce on u Spaniju. Jbg...
[/quote]

Ma ima još takvih. Meni je Neymar izuzetno drag (ne znam zašto), sviÄ‘a mi se njegov stil, znači driblanje (pravljenje budala od protivnika), ali mislim da nije za Premiershipa.

Djeluje totalno krhak. Jeste da mi imamo Ramiresa takvog, mada i pozicije im nisu iste. Više duela ima Neymar sa protivnicima, zato što je u napadu. A u Engleskoj, gdje je najviše mrcina?? Naravno u odbrambenoj liniji.

Nama treba takav igrač, definitvno. Hazard, Hulk, Lucas, Robben, Ronaldo itd, to nama fali, takav tip.

Sturridge je otprilike takav, samo treba još napredovat, Mata iako ima izvrsnu tehniku, nije za toga. Otkako je došao nije ukupno 7 puta predriblao i prošao igrača.

Dva krilna igrača nam trebaju (i sam AVB je izjavio), a da li će to biti Neymar, Lucas, Hazard, Hulk, vidjet ćemo...
[quote name='how yes no' timestamp='1330691350' post='31696']

Ma ima još takvih. Meni je Neymar izuzetno drag (ne znam zašto), sviÄ‘a mi se njegov stil, znači driblanje (pravljenje budala od protivnika), ali mislim da nije za Premiershipa.

Djeluje totalno krhak. Jeste da mi imamo Ramiresa takvog, mada i pozicije im nisu iste. Više duela ima Neymar sa protivnicima, zato što je u napadu. A u Engleskoj, gdje je najviše mrcina?? Naravno u odbrambenoj liniji.

Nama treba takav igrač, definitvno. Hazard, Hulk, Lucas, Robben, Ronaldo itd, to nama fali, takav tip.

Sturridge je otprilike takav, samo treba još napredovat, Mata iako ima izvrsnu tehniku, nije za toga. Otkako je došao nije ukupno 7 puta predriblao i prošao igrača.

Dva krilna igrača nam trebaju (i sam AVB je izjavio), a da li će to biti Neymar, Lucas, Hazard, Hulk, vidjet ćemo...
[/quote]

Više Ramires duela ima od Neymara po utakmici.
[quote name='Kalouda' timestamp='1330720052' post='31776']
Pa svedno, Ramires igra veznog a svi znaju da na sredini terena ima najviše duela.
[/quote]
Meni i nije da ima najvise duela.. Tamo jest najvise lopta ali samo dodavati il nazad il naprijed il nekog u vezi pored tebe.. A ovi na krilu i u napadu ipak moraju proci
Prebalav je još on za Englesku, neka se samo igra u Brazilu. Ne mislim da će dobro proći u Engleskoj (ako doÄ‘e), Brazil je kao stvoren za takve igrače.
MA dosta mi je izjava da je on jos uvijek balav , zelen , nespreman za Englesku .

Pa on moze Maloudu , Meirelesa , Kaloua , pa i Ramiresa kako se igra fudbal .

Dovoljno se on kalio i iako nije potpuno spreman za Englesku moze biti od OGROMNE pomoci bilo kojoj ekipi , a pogotovo CHELSEA-u !
Ma nije dobar , nije zreo za Premiership , nema kvaliteta , on je jos jedan obicni Brazilac .
[u]http://www.youtube.com/watch?v=fvhbj6FEwTE[/u]
Jbt zivot, covjek kod 2. gola pretrca 70m s loptom i prodje pored 3 igraca. Kakva kontrola lopte! De Romane pljuni za njega 50m kao za Torresa sto si, ovaj sigurno nece razocarati. Dovedi nam ovog obicnog Brazilca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.