Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1331213416' post='33678']
Jbt zivot, covjek kod 2. gola pretrca 70m s loptom i prodje pored 3 igraca. Kakva kontrola lopte! De Romane pljuni za njega 50m kao za Torresa sto si, ovaj sigurno nece razocarati. Dovedi nam ovog obicnog Brazilca.
[/quote]

Ja nisam protiv dovodjenja Neymara, ali on je usijana glava... Njemu Santos ide po volji maximalno. Zbog njega, tj, da bi mogli da finansiraju njegovu platu, su ugasili zenski fudbalski klub, i ne znam sta jos(citao sam, al sam sad zaboravio:D)
Njega mora covek da dvori, kao da je kralj sveta. To mi se nimalo ne svidja. Ko zna, sta ce biti i kako ce se on ponasati, ako ga u Celsiju ne budu tretirali, kao sto je navikao.
Postoji jos odlicnih igraca, koji kostaju cak manje od njega, tako da, ako se vec bacaju pare, 60 mil za Hazarda i Gotzea pre nego 50 za njega.
  • Odgovori 634
  • Pregledi 47,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Ovaj klip od Bluesa je dovoljan da se vidi kako je Neymar odavno prerastao brazilsku ligu, samo da neode u Barcelonu, nedao Bog trio Neymar-Messi-Alexis e to bi bilo nesto najace sto su moje oci ikad vidjele. :)
[quote name='Whisper' timestamp='1331215891' post='33684'] Ja nisam protiv dovodjenja Neymara, ali on je usijana glava... Njemu Santos ide po volji maximalno. Zbog njega, tj, da bi mogli da finansiraju njegovu platu, su ugasili zenski fudbalski klub, i ne znam sta jos(citao sam, al sam sad zaboravio:D) Njega mora covek da dvori, kao da je kralj sveta. To mi se nimalo ne svidja. Ko zna, sta ce biti i kako ce se on ponasati, ako ga u Celsiju ne budu tretirali, kao sto je navikao. Postoji jos odlicnih igraca, koji kostaju cak manje od njega, tako da, ako se vec bacaju pare, 60 mil za Hazarda i Gotzea pre nego 50 za njega.[/quote]

Tesko da se za 60m mogu dovesti Hazard i Gotze.
Opet ponavljam da nije loš ali ko zna kakav će on biti u eng + cijena mu je pre pre previsoka.
Za te pare možeš kupiti Hazarda, Modrića i mene.
[quote name='Kalouda' timestamp='1331236261' post='33838']
Opet ponavljam da nije loš ali ko zna kakav će on biti u eng + cijena mu je pre pre previsoka.
Za te pare možeš kupiti Hazarda, Modrića i mene.
[/quote]

ti dolaziš gratis, ko ono kupiš dva, treći gratis :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1331210277' post='33667']
Ma nije dobar , nije zreo za Premiership , nema kvaliteta , on je jos jedan obicni Brazilac .
[u][media]http://www.youtube.com/watch?v=fvhbj6FEwTE[/media][/u]
[/quote]

2. i 3. gol je fantastično odradio

ali pogledaj kako se šeta kroz protivničke obrane, ti misliš da bi se tako šetao kroz obranu jednog Stokea?
nećemo znati kakav bi bio u PL dok ne doÄ‘e, ali svega mi nema teoretske šanse da bi se tako šetao kroz protivničke obrane u PL-u, opće je poznato da su obrane u brazilskoj ligi komedija
šetao bi se on kroz PL odbranu i više nego kroz Brazilsku, ako gledate neke utakmice Santosa, videćete da ga Brazilska odbrana hvata tu i tamo, ovde jedino bi mogli da prave žute kartone, ili da stanu svi na gol crtu.
[quote name='Zxenox' timestamp='1331378874' post='34488']
[b]šetao bi se on kroz PL odbranu i više nego kroz Brazilsku[/b], ako gledate neke utakmice Santosa, videćete da ga Brazilska odbrana hvata tu i tamo, ovde jedino bi mogli da prave žute kartone, ili da stanu svi na gol crtu.
[/quote]

nema teoretske

u Brazilu su obrane šuplje ko glava plavuše, dok su čvrste obrane općenito jedna od glavnih karakteristika PL-a
Da, ali PL odbrana je jaka, ali je zato i spora. Ako ne mogu da čuvaju jednog Walcota ili Sturrigea, nemaju šta da pričaju o Neymaru
  • 2 sedmice kasnije...
Cisto da znate da je ovaj momcic postao Barcelonin igrac. Za 2 godine ce i zvanicno preci, a visina transfera ce kostati €58m.

E neka je i ova epizoda zavrsena, neka je otisao u Barcelonu, ni najmanje me nije pogodilo to. Samo da vise ne slusam njegove izjave i novinarska sranja o tome gdje bi mogao otici.
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332254887' post='36823']
Cisto da znate da je ovaj momcic postao Barcelonin igrac. Za 2 godine ce i zvanicno preci, a visina transfera ce kostati €58m.

E neka je i ova epizoda zavrsena, neka je otisao u Barcelonu, ni najmanje me nije pogodilo to. Samo da vise ne slusam njegove izjave i novinarska sranja o tome gdje bi mogao otici.
[/quote]

Ja i dalje zvanicnu potvrdu ovoga nisam video....
I samo ti pricas o tome....
Dovoljno je sto samo ja o tome pricam, ne slusaj ostale. B)

Prije par dana sam procitao da su sklopili dogovor izmedju predsjednika klubova. Taj dogovor nema neki dokaz po kojem neki drugi klub ne moze dovesti Neymara, ali znas kakvi su katalonski cigani, oni jedini sklapaju tako neke skuvane transfere. A i on sam ce tamo htjeti igrati, vidjeces...
Ma dajte ljudi, momak je dribler i zna s loptom, ne bi me cudilo da ovako nesto radi i u Evropi... On je vec prevazisao tu ligu i za njega je Evropa... (Sto se mene tice ne bih se ljutio da dodje u Chelsea) :P
[quote name='how yes no' timestamp='1334607385' post='41499']
Tačno, eto da mi je vidjeti da stane onako ispred Roberta Hutha ili Shawcrossa, da ga na tribine odnesu..
[/quote]
Prvo trebaju da ga uhvate ako mogu , a i ako ga odnesu , oni lagano na hladjenje a Neymaru slobodan udarac ili penal .
[quote name='Blues_95' timestamp='1334674580' post='41566']
Prvo trebaju da ga uhvate ako mogu , a i ako ga odnesu , oni lagano na hladjenje a Neymaru slobodan udarac ili penal .
[/quote]

E jebaji ga sad...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.