27. oktobar 2011.14 god. comment_4784 Ni ja ga ne bih volio vidjeti u nas, ne zato što je antipatiÄan ili nije (kako kome), nego zato što je preskup i precijenjen i dovesti ga za neke silne milijune u Chelsea da bi za par godina plakao da želi u Real ili Barcu + može biti da se ne prilagodi Engleskoj i tamošnjem nogometu. Više bih volio da se forsiraju nogometni magovi kao McEachran koji je već naš, nego da se dovode kojekavi Neymari. Svaka mu Äast na kvaliteti, ali to nije to :) Prijavi
27. oktobar 2011.14 god. comment_4787 Ni ja ga ne bih volio vidjeti u nas, ne zato što je antipatiÄan ili nije (kako kome), nego zato što je preskup i precijenjen i dovesti ga za neke silne milijune u Chelsea da bi za par godina plakao da želi u Real ili Barcu + može biti da se ne prilagodi Engleskoj i tamošnjem nogometu. Više bih volio da se forsiraju nogometni magovi kao McEachran koji je već naš, nego da se dovode kojekavi Neymari. Svaka mu Äast na kvaliteti, ali to nije to :) slažem se od prvog do zadnjeg slova Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. comment_4789 Što se tiÄe igre, on se može u bilo kom klubu uklopit. Majstor je što jest jest, a to što je tebi ili nekom trećem antipatican, to je druga stvar.. radje bi da imamo u klubu igraca kojem je san igrat za nas klub i koji bi posvetio cijelu svoju karijeru njemu nego ovakvu bahatu "zvijezdu" koja ide tamo di su vece pare... istina je da je tip jedan od najvecih talenata i da moze bit neznam novi c. ronaldo i sta ja znam ali bilo bi mi puno draze da za te pare dovedu Modrica za kojeg bi onda bio siguran da ce zavrsit karijetu u ovom klubu... EDIT: ovo je moj 100-ti post... :) Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. comment_4802 radje bi da imamo u klubu igraca kojem je san igrat za nas klub i koji bi posvetio cijelu svoju karijeru njemu nego ovakvu bahatu "zvijezdu" koja ide tamo di su vece pare... istina je da je tip jedan od najvecih talenata i da moze bit neznam novi c. ronaldo i sta ja znam ali bilo bi mi puno draze da za te pare dovedu Modrica za kojeg bi onda bio siguran da ce zavrsit karijetu u ovom klubu... EDIT: ovo je moj 100-ti post... :) Iskreno trenutno je malo takvih.. Ja znam jedino za jednog igraÄinu koji navija za Chelsea i kome je san zaigrati tu, a to je Doumbia iz CSKA. Frajer je mašina za davanje golova. ÄŒini mi se nema tekme da on ne postigne gol. Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. comment_4803 Iskreno trenutno je malo takvih.. Ja znam jedino za jednog igraÄinu koji navija za Chelsea i kome je san zaigrati tu, a to je Doumbia iz CSKA. Frajer je mašina za davanje golova. ÄŒini mi se nema tekme da on ne postigne gol. Doumbia da ovaj trenutak doÄ‘e u Chelsea, bio bi sigurno prvi centarfor, jer je u boljoj formi od svih koji su u Chelseaju. Ja sam opcenito zaljubljen u cijeli taj roster CSKA, stvarno imaju fenomenalnu momcad (Doumbia, Vagner Love, Necid, Honda, Dzagoev, Tosic, Mamaev, Piliev, Berezutskyiji, Ignashevich, Schenikov, Nababkin, Akinfeev..) i mislim da ako nam treba ikoji igraÄ, da ga je najbolje kupiti iz CSKA jer Äim je igrao u Rusiji prilagoÄ‘en je na sve uvjete, nisu skupi, a i svi su mladi i kvalitetni manje-više. Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. comment_4808 Ma joj teško je s tim rusima. Doduše Doumbia nije Rus. Vidjeli smo Zhirkova, pa Arshavina, Pavlyuchenka... Svi su bili odliÄni U Rusiji, ali ne ide u Engleskoj. Zato nikad se ne zna. Mada kako igra Doumbia, teško je i pomislit da se nebi snašao. Fenomenalan je. I da, teško bi on bio odma u prvoj, ali bi odliÄan bio za rotiranje. Mada nevjerujem da postoje ikakve šanse da on doleti na Bridge. Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. comment_4841 Ma joj teško je s tim rusima. Doduše Doumbia nije Rus. Vidjeli smo Zhirkova, pa Arshavina, Pavlyuchenka... Svi su bili odliÄni U Rusiji, ali ne ide u Engleskoj. Zato nikad se ne zna. Mada kako igra Doumbia, teško je i pomislit da se nebi snašao. Fenomenalan je. I da, teško bi on bio odma u prvoj, ali bi odliÄan bio za rotiranje. Mada nevjerujem da postoje ikakve šanse da on doleti na Bridge. Evo danas u pobjedi 2-0 strijelac i asistent. Šta više reći? Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. comment_4862 Doumbia 3 gola i asistencija , nisi dobro vidio ! Hahahahahahahaha ja ovo napisao u 89.-oj minuti utakmice, on uvali jos 2 u nadoknadi, bog je :lol: Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5074 Neymar vrijedi svakog novca koji se nudi za njega.. momak je fenomenalan i meni je zao sto ga nikada necemo imati.... Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5077 Neymar vrijedi svakog novca koji se nudi za njega.. momak je fenomenalan i meni je zao sto ga nikada necemo imati.... Brazilac rijetko kad vrijedi tolikog novca. Bez obzira koliko dobar igraÄ bio, većina Brazilaca kad doÄ‘e u Europu poÄne pit i partijat, pa odu u neku stvar. Isto se dogodilo s Adrianom, pa i Ronaldinhom u neko vrijeme, a i Sammir je već poÄeo. Ima tu masa primjera al mi se sad neda tražit. Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5078 Brazilac rijetko kad vrijedi tolikog novca. Bez obzira koliko dobar igraÄ bio, većina Brazilaca kad doÄ‘e u Europu poÄne pit i partijat, pa odu u neku stvar. Isto se dogodilo s Adrianom, pa i Ronaldinhom u neko vrijeme, a i Sammir je već poÄeo. Ima tu masa primjera al mi se sad neda tražit. cuj to, Brazilac rijetko kad vrijedi toliko novca... brfff pa nemoj sudit igraca na osnovu gresaka drugih, svi igraci vole piti i izlaziti ne samo Brazilci,.... sad bi se u Chelsea trebali brinuti da ce DL i Ramires poceti izlaziti i piti i od njih nista, ma daj molim te pusti te price s patijanjem imas hrpu i hrpu primjera gdje to nije tacno... Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5079 Molim vas sjedite i pogledajte fenomenalnog Neymara, poker za raju koja ne bi volila da Neymar doÄ‘e u Chelsea. Znam odma šta ce te reci da je Brazilska liga dosta dosta slabija od Engleske, ali pogledajte kakva je to životinja... http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/poker-golova-u-reziji-neymara/67168 Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5081 Molim vas sjedite i pogledajte fenomenalnog Neymara, poker za raju koja ne bi volila da Neymar doÄ‘e u Chelsea. Znam odma šta ce te reci da je Brazilska liga dosta dosta slabija od Engleske, ali pogledajte kakva je to životinja... http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/poker-golova-u-reziji-neymara/67168 I ugasite ton dok gledate, ovi nepodnošljivi Brazilci s ovim GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -.- Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5100 I ugasite ton dok gledate, ovi nepodnošljivi Brazilci s ovim GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -.- I DOBRO OTVORITE OCI I GLEDAJTE KAKO MAJSTOR IGRA :D Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5101 I ugasite ton dok gledate, ovi nepodnošljivi Brazilci s ovim GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -.- Najbolji komentatori na svijetu Najbolje je ono "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLASO DE NEYMAR" , a ne kao nasi , isto da prenose sahranu a ne utakmicu , Samo je Marijan bio dobar od svih :/ Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5103 Najbolji komentatori na svijetu Najbolje je ono "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLASO DE NEYMAR" , a ne kao nasi , isto da prenose sahranu a ne utakmicu , Samo je Marijan bio dobar od svih :/ jucer je komentator svrsava na golove arsenala :P :P Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5121 Najbolji komentatori na svijetu Najbolje je ono "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLASO DE NEYMAR" , a ne kao nasi , isto da prenose sahranu a ne utakmicu , Samo je Marijan bio dobar od svih :/ Mislim, nije to loše kad padne neka golÄina, poput one Essienove volejÄine Barci ili Lampsovog loba, ali ovi se deru kad zabije penal koda je iz svog šesnesterca zabio. Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5135 Opet kazem da li je bolje to ili da kaze : Neymar pogadja za 1:0 u 12.minuti i to sve jednim te istim tonom? Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5136 Opet kazem da li je bolje to ili da kaze : Neymar pogadja za 1:0 u 12.minuti i to sve jednim te istim glasom? Ne postoje samo 2 opcije, to što naši tukci to ne mogu shvatit, to je druga priÄa. Recimo, Iii Neymar pogaÄ‘a za rano vodstvo Santosa! - s dozom uzbuÄ‘enja i povišenim tonom ali bez neandertalskog deranja 'GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE NEYMAAAAAAAAAAAAAAAR GOOOOOOOOLOLOLOLOL SANTOOOOOOOOOOS' koda su svjetsko prvenstvo osvojili. Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5139 Jbg , meni se to svidja tebi ne , o okusima se neraspravlja xD ;) Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5603 http://www.24sata.hr...jun-eura-240928 ipak je ovo malo previse, ne sumnjam da ce razvaljivati u Realu, lik je kopija Robinha koji je isto tako pruzao odlicne partije u Realu, ali 20 godina a placen 60 mil :wacko: Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5604 ako ode, bicu tu u Realu mnogo dobrih igraca koji bi se mogli kupiti jeftino... ) Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5605 http://www.24sata.hr...jun-eura-240928 ipak je ovo malo previse, ne sumnjam da ce razvaljivati u Realu, lik je kopija Robinha koji je isto tako pruzao odlicne partije u Realu, ali 20 godina a placen 60 mil A Robinho sad zicer najcistiji ne moze zabit, velika je mogucnost da i ovaj tako zavrsi, zato ga ja nebi kupovao.. Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5725 A Robinho sad zicer najcistiji ne moze zabit, velika je mogucnost da i ovaj tako zavrsi, zato ga ja nebi kupovao.. Vjerujem da je on od Robinha bolji vec sada nego kad je Robinho bio u najboljoj formi.... Covjek je zeljan dokazivanja, ima motivaciju da postane najbolji na svijetu i zbog toga mi je drag. Momak je pun energije za fudbalom.. Nije valjda glup da krene Adrianovim ili Ronaldinhovim stopama ako vec ima cilj da postane najbolji... Ako ga povrede zaobidju ima da i Ronalda (Brazilca naravno, napadac koji je za mane najbolji od svih koje sam ikada gledao) prevazidje... Ja ti opet kazem nemoj suditi igraca po drugima, mozda mu Robinho, Adriano i Ronaldinho budu lekcija kako se ne treba ponasati... Najbolje je uciti od tudjih gresaka ako je ikako moguce a Neymaru je sreca sto ima dobrih primjera oko sebe... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.