Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

[quote name='Adis988' timestamp='1330537763' post='31295']
Sinoc je bio dobar protiv BiH i pokazao je zasto je toliko trazen.. Momak me odusevio, svaki njegov dodir s loptom je smisljen, kada krene 1 na 1 je nezaustavljiv. Dribling mu je idealan.. Momak je definitivno buduca zvijezda...

Volio bih ga vdjeti u Chelseau, definitivno..
[/quote]
Više sam ostao impresioniran Lucasom, da budem iskren.
  • Odgovori 634
  • Pregledi 47,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

[quote name='Wisey' timestamp='1330539500' post='31304']
[/quote]
takoÄ‘er i ja, mali je strašan ;)
[quote name='Terry26' timestamp='1330539474' post='31303']
cuj preslab je , pa i aguero je malehan i cojk bi reko slab al momak razvaljuje i ovo ce bit igracina nema sumnje al dabogda da ce nama doc :(
[/quote]

al opet Aguero je nabildan, a Neymar je za otpuhnit :D
Ma dajte ljudi šta vam je, Neymar je odličan igrač, a nisam video da ga je neko odneo u duelu, pola nabildovanih odbrambeniš ne može da obori ovako žgoljave igrače.. Žilavo je to, +niko ne može da mu uzme loptu
[quote name='Zxenox' timestamp='1330548618' post='31352']Ma dajte ljudi šta vam je, Neymar je odličan igrač, a nisam video da ga je neko odneo u duelu, pola nabildovanih odbrambeniš ne može da obori ovako žgoljave igrače.. Žilavo je to, +niko ne može da mu uzme loptu[/quote]Gledao sam neymara protiv barce i sinoc protiv bosne i nije me odusevio ni jednom.. Imaju oni klipovi po yt al zajebi to..
Inace ne znam kako je kod drugih sto se tice tih tvojih zgoljavih igraca al spahic je covjeka(neymara) oborio ko lutku.
[quote name='soxx' timestamp='1330550648' post='31371']
spahic je covjeka(neymara) oborio ko lutku.
[/quote]

axa, koliko je puta ga oborio, a koliko puta ga je neymar prošao?
Najvecu ocjenu za sinocnji nastup u utakmici BiH Brazil dobio je Marcelo 7.5, odmah iza njega je Spahic sa ocjenom 7, a Neymar je dobio 6 tako da ovo sve govori.. Spahic ga je zaustavio svaki put.. ako si gledao utakmicu cudi me da nisi vidio da Neymar ni jednom nije prosao pored Spahe.. samo je jednom izbacio Jahica ili Pandzu nisam siguran i sutao ali pravo lose i to je bez problema odbranio Begovic..
[quote name='Wisey' timestamp='1330539500' post='31304']
[/quote]

Uh kako je okrenuo nase igrace u sesnaestercu, svaka mu cast. Vidi se da zna i nije ni cudo sto smo bili zainteresovani za njega...
Medjutim Neymar kad povuce loptu, moze biti svasta... Daleko je on jos od najboljeg igraca svijeta kako neko napisa. Pa naravno tek mu je 19 ali mislim da ovaj momak ima blistavu buducnost pred sobom...
[quote name='mata10' timestamp='1330556774' post='31412']
Najvecu ocjenu za sinocnji nastup u utakmici BiH Brazil dobio je Marcelo 7.5, odmah iza njega je Spahic sa ocjenom 7, a Neymar je dobio 6 tako da ovo sve govori.. Spahic ga je zaustavio svaki put.. ako si gledao utakmicu cudi me da nisi vidio da Neymar ni jednom nije prosao pored Spahe.. samo je jednom izbacio Jahica ili Pandzu nisam siguran i sutao ali pravo lose i to je bez problema odbranio Begovic..
[/quote]

Ne znam imena vaših igrača, ali znam da je Neymar imao dosta prodora po desnoj strani, ne znam koje je igrače prolazio. Nije on najbolji igrač sveta, to je preuveličavanje, ali ima talenta.
Ma Neymar protiv BIH bio jedan od najlosi igraca, Spahic ga je realno strpao u dzep zajedno s kljucevima :D
[quote name='Zxenox' timestamp='1330555961' post='31403']

axa, koliko je puta ga oborio, a koliko puta ga je neymar prošao?
[/quote]
ne znam de mi ti reci koliko ga je puta prosao posto vidim da si pratio utakmicu pravo.
rekoh, ne znam imena igrača vaše repzentacije, ali znam da je Neymar prošao par puta po levoj strani(1. poluvreme), a 2. poluvreme se više napadalo po toj desnoj strani. A takoÄ‘e ako pratite njegovo kretanje, možete da vidite i ubacivanja u sredinu. Msm, ja sam pratio ponajviše Lucasa, Neymara i Hulka, manje sam pratio kuda se sve lopta kreće.
Neymar: "Edin Džeko je veliki igrač. To sam znao i prije jer za ekipu kakva je Manchester City ne može igrati svako. Ipak, drugačije je kada to vidite na terenu. Stvarno je jak, ima sjajnu tehniku i gotovo ga je nemoguće dobiti u fizičkom duelu", kaže Neymar za brazilske medije.
[quote name='mata10' timestamp='1330597600' post='31485']
Neymar: "Edin Džeko je veliki igrač. To sam znao i prije jer za ekipu kakva je Manchester City ne može igrati svako. Ipak, drugačije je kada to vidite na terenu. Stvarno je jak, ima sjajnu tehniku i gotovo ga je nemoguće dobiti u fizičkom duelu", kaže Neymar za brazilske medije.
[/quote]

Hahahahahahah, dobra :)
[quote name='Kalouda' timestamp='1330600014' post='31496']
Hahahahahahah, dobra :)
[/quote]
E moj Kalouda ccc mozes se ti smijat koliko hoces, ali nije Neymar prvi koji je ovo rekao, ovo su cinjenice ;)
Iako ja stvarno vjerujem da su i Kalouda i chelseathebest jako kompetentni i strucni kada je fudbal u pitanju i naravno znaju mnogo mnogo vise od nekih profesionalnih fudbalera i trenera mozda ce izjavu selektora najvece reprezentacije svih vremena nekako moci uzeti u obzir i smatrati je koliko toliko mjerodavnom.. pa eto da vidimo sta to kaze taj selektor Brazila:
"Luiz je morao čuvati igrača [u][b]kojeg je užasno teško čuvati[/b][/u]", kaže Menezes i nastavlja:"[u][b]Džeko voli fizičke duele. David je prihvatio ovu vrstu borbe i izgubio[/b][/u]. Tu sam i ja malo pogriješio jer sam trebao ranije poslati ispomoć Davidu [b][u]koji se nije mogao sam nositi sa Džekom[/u][/b]", dodao je selektor Brazila.
Nas David Luiz kojeg uzdizete u nebesa i smatrate jednim od najboljih stopera nije mogao sam da izade na kraj s Dzekom i trebala mu je pomoc, ali ipak to je samo misljenje jednog selektora najvece reprezentacije svih vremena, pa svakako da treba sumnjati u mjerodavnost ;)
ahahah e boga mi ahahahahhahaahahahahahha

mata10, ako nisi shvatio smisao moga posta, slobodno pročitaš i više puta sve dok ne shvatiš

ja sam rekao samo da je smiješno što pimplek neymar priča o fizičkom duelu

jesam li ja rekao da je džeko slabić?
nisam, i nije slabić, njegova snaga je upravo jedna od njegovih najvećih prednosti, pošto nema neku brzinu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.