29. februar 2012.14 god. comment_31304 [quote name='Adis988' timestamp='1330537763' post='31295'] Sinoc je bio dobar protiv BiH i pokazao je zasto je toliko trazen.. Momak me odusevio, svaki njegov dodir s loptom je smisljen, kada krene 1 na 1 je nezaustavljiv. Dribling mu je idealan.. Momak je definitivno buduca zvijezda... Volio bih ga vdjeti u Chelseau, definitivno.. [/quote] Više sam ostao impresioniran Lucasom, da budem iskren. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31306 [quote name='Wisey' timestamp='1330539500' post='31304'] Više sam ostao impresioniran Lucasom, da budem iskren. [/quote] takoÄ‘er i ja, mali je strašan Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31311 Neymar me nije odusevio i on nije ni blizu najboljeg svj. fudbalera.. Jos pure kako bosanci kazu Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31318 [quote name='Terry26' timestamp='1330539474' post='31303'] cuj preslab je , pa i aguero je malehan i cojk bi reko slab al momak razvaljuje i ovo ce bit igracina nema sumnje al dabogda da ce nama doc [/quote] al opet Aguero je nabildan, a Neymar je za otpuhnit Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31337 Ajde mi nadjite jednog momka od 19 godina koji je prvotimac u repki koja je jaka kao Brazil i koji je u dvadesetak utakmica postigao 8 golova ? Pa naravno da je Kun nabildan oduvao bi Neymara u duelu Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31342 posle ovog meÄa protiv Bosne, definitivno bio Hazard bio bolje pojaÄanje od Neymara, možda grešim ali eto. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31352 Ma dajte ljudi šta vam je, Neymar je odliÄan igraÄ, a nisam video da ga je neko odneo u duelu, pola nabildovanih odbrambeniš ne može da obori ovako žgoljave igraÄe.. Žilavo je to, +niko ne može da mu uzme loptu Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31371 [quote name='Zxenox' timestamp='1330548618' post='31352']Ma dajte ljudi šta vam je, Neymar je odliÄan igraÄ, a nisam video da ga je neko odneo u duelu, pola nabildovanih odbrambeniš ne može da obori ovako žgoljave igraÄe.. Žilavo je to, +niko ne može da mu uzme loptu[/quote]Gledao sam neymara protiv barce i sinoc protiv bosne i nije me odusevio ni jednom.. Imaju oni klipovi po yt al zajebi to.. Inace ne znam kako je kod drugih sto se tice tih tvojih zgoljavih igraca al spahic je covjeka(neymara) oborio ko lutku. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31403 [quote name='soxx' timestamp='1330550648' post='31371'] spahic je covjeka(neymara) oborio ko lutku. [/quote] axa, koliko je puta ga oborio, a koliko puta ga je neymar prošao? Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31412 Najvecu ocjenu za sinocnji nastup u utakmici BiH Brazil dobio je Marcelo 7.5, odmah iza njega je Spahic sa ocjenom 7, a Neymar je dobio 6 tako da ovo sve govori.. Spahic ga je zaustavio svaki put.. ako si gledao utakmicu cudi me da nisi vidio da Neymar ni jednom nije prosao pored Spahe.. samo je jednom izbacio Jahica ili Pandzu nisam siguran i sutao ali pravo lose i to je bez problema odbranio Begovic.. Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31423 [quote name='Wisey' timestamp='1330539500' post='31304'] Više sam ostao impresioniran Lucasom, da budem iskren. [/quote] Uh kako je okrenuo nase igrace u sesnaestercu, svaka mu cast. Vidi se da zna i nije ni cudo sto smo bili zainteresovani za njega... Medjutim Neymar kad povuce loptu, moze biti svasta... Daleko je on jos od najboljeg igraca svijeta kako neko napisa. Pa naravno tek mu je 19 ali mislim da ovaj momak ima blistavu buducnost pred sobom... Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31426 Mogao je u ovoj situaciji Papac slomit nogu Ibricicu http://www.youtube.com/watch?v=0F-409LjOxo Prijavi
29. februar 2012.14 god. comment_31429 Jes da ima Lucasova tema, al moram ovdje baciti jedan na držanje za leđa Papca poslije ovoga. Kako sam se slatko nasmijao tome. Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31458 [quote name='mata10' timestamp='1330556774' post='31412'] Najvecu ocjenu za sinocnji nastup u utakmici BiH Brazil dobio je Marcelo 7.5, odmah iza njega je Spahic sa ocjenom 7, a Neymar je dobio 6 tako da ovo sve govori.. Spahic ga je zaustavio svaki put.. ako si gledao utakmicu cudi me da nisi vidio da Neymar ni jednom nije prosao pored Spahe.. samo je jednom izbacio Jahica ili Pandzu nisam siguran i sutao ali pravo lose i to je bez problema odbranio Begovic.. [/quote] Ne znam imena vaših igraÄa, ali znam da je Neymar imao dosta prodora po desnoj strani, ne znam koje je igraÄe prolazio. Nije on najbolji igraÄ sveta, to je preuveliÄavanje, ali ima talenta. Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31460 Ma Neymar protiv BIH bio jedan od najlosi igraca, Spahic ga je realno strpao u dzep zajedno s kljucevima Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31475 [quote name='Zxenox' timestamp='1330555961' post='31403'] axa, koliko je puta ga oborio, a koliko puta ga je neymar prošao? [/quote] ne znam de mi ti reci koliko ga je puta prosao posto vidim da si pratio utakmicu pravo. Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31479 rekoh, ne znam imena igraÄa vaše repzentacije, ali znam da je Neymar prošao par puta po levoj strani(1. poluvreme), a 2. poluvreme se više napadalo po toj desnoj strani. A takoÄ‘e ako pratite njegovo kretanje, možete da vidite i ubacivanja u sredinu. Msm, ja sam pratio ponajviše Lucasa, Neymara i Hulka, manje sam pratio kuda se sve lopta kreće. Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31485 Neymar: "Edin Džeko je veliki igraÄ. To sam znao i prije jer za ekipu kakva je Manchester City ne može igrati svako. Ipak, drugaÄije je kada to vidite na terenu. Stvarno je jak, ima sjajnu tehniku i gotovo ga je nemoguće dobiti u fiziÄkom duelu", kaže Neymar za brazilske medije. Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31496 [quote name='mata10' timestamp='1330597600' post='31485'] Neymar: "Edin Džeko je veliki igraÄ. To sam znao i prije jer za ekipu kakva je Manchester City ne može igrati svako. Ipak, drugaÄije je kada to vidite na terenu. Stvarno je jak, ima sjajnu tehniku i gotovo ga je nemoguće dobiti u fiziÄkom duelu", kaže Neymar za brazilske medije. [/quote] Hahahahahahah, dobra Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31499 [quote name='Kalouda' timestamp='1330600014' post='31496'] Hahahahahahah, dobra [/quote] E moj Kalouda ccc mozes se ti smijat koliko hoces, ali nije Neymar prvi koji je ovo rekao, ovo su cinjenice Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31542 ahahah "gotovo ga je nemoguće dobiti u fiziÄkom duelu" a moj mali neymare, ti nemožeš nikoga dobit u fiziÄkom duelu pa nisi baš ni mjerodavna osoba za priÄati takve stvari Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31547 Iako ja stvarno vjerujem da su i Kalouda i chelseathebest jako kompetentni i strucni kada je fudbal u pitanju i naravno znaju mnogo mnogo vise od nekih profesionalnih fudbalera i trenera mozda ce izjavu selektora najvece reprezentacije svih vremena nekako moci uzeti u obzir i smatrati je koliko toliko mjerodavnom.. pa eto da vidimo sta to kaze taj selektor Brazila: "Luiz je morao Äuvati igraÄa [u][b]kojeg je užasno teško Äuvati[/b][/u]", kaže Menezes i nastavlja:"[u][b]Džeko voli fiziÄke duele. David je prihvatio ovu vrstu borbe i izgubio[/b][/u]. Tu sam i ja malo pogriješio jer sam trebao ranije poslati ispomoć Davidu [b][u]koji se nije mogao sam nositi sa Džekom[/u][/b]", dodao je selektor Brazila. Nas David Luiz kojeg uzdizete u nebesa i smatrate jednim od najboljih stopera nije mogao sam da izade na kraj s Dzekom i trebala mu je pomoc, ali ipak to je samo misljenje jednog selektora najvece reprezentacije svih vremena, pa svakako da treba sumnjati u mjerodavnost Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31548 ahahah e boga mi ahahahahhahaahahahahahha mata10, ako nisi shvatio smisao moga posta, slobodno proÄitaš i više puta sve dok ne shvatiš ja sam rekao samo da je smiješno što pimplek neymar priÄa o fiziÄkom duelu jesam li ja rekao da je džeko slabić? nisam, i nije slabić, njegova snaga je upravo jedna od njegovih najvećih prednosti, pošto nema neku brzinu Prijavi
1. mart 2012.14 god. comment_31552 Ja ne vidim šta je smiješno u Neymarovoj izjavi. Ne kontam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.