2. juli 2022.4 god. comment_330126 Hamco u svakom postu pressing spominje, a ja nisam siguran ni da li mi igramo pressing uopste. 🤣 Prijavi
2. juli 2022.4 god. comment_330128 11 minutes ago, ker said: Hamco u svakom postu pressing spominje, a ja nisam siguran ni da li mi igramo pressing uopste. 🤣 Igracemo, od ove sezone pa nadalje. Kompozicija pojacanja u napaduje tako zamisljena da mogu da igraju 1na1 uspesno ali i da trce jak presing. Prijavi
2. juli 2022.4 god. comment_330134 20 hours ago, Fazlija said: Svi bi mi dali joju za dres Neymara 🤷♂️ Mogu da nabrojim nekih 20ak dresova Chelsea koje bih uzeo prije Neymara... i to da svakog igrača mogu koristiti samo jednom Prijavi
2. juli 2022.4 god. comment_330135 Kvalitet i talenat na najvišem nivou ali zalaganje, ozbiljnost i predanost svemu na najnižem mogućem nivou. Plata previsoka, prelazak u engleski fudbal poslije palamuđenja u francuskoj, neka hvala. Hajde da je njemu 20-21 godina pa da kažeš navikao bi se ali on gazi 30-e, što znači lagani decline koji je kod igrača ovakvog mentalnog sklopa jako brz, također kod igrača koji igraju ove krilne pozicije... Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333226 Zamisli dovedemo njega i Aubu, pa utakmicu počnu Auba, Neymar i Jorginho. Workrate bi toliko otišao u minus da bi nam dva Kantea trebala. Šta mislite o ovoj opciji. Ovo bi bilo pravo američko marketing pojačanje. Jedino što bi bilo iole pozitivno je da bi njegovim dovođenjem najvjerovatnije prešli na 4 2 3 1 ili 4 3 3 mada me ne bi iznenadilo da i njega gurne na neku šklj poziciju pa da se igra sa 5 pozadi Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333233 Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16. Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol! Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333237 41 minutes ago, cobinho said: Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16. Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333252 A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333253 4 hours ago, Kun Aguer0 said: Zamisli dovedemo njega i Aubu, pa utakmicu počnu Auba, Neymar i Jorginho. Workrate bi toliko otišao u minus da bi nam dva Kantea trebala. Nije da Jorginho nema work rate, ima on work rate, problem je radi sa pola konjske snage i sto se jedva okrene. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333255 20 minutes ago, Igi said: Nije da Jorginho nema work rate, ima on work rate, problem je radi sa pola konjske snage i sto se jedva okrene. Ne kontam Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.