Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

11 minutes ago, ker said:

Hamco u svakom postu pressing spominje, a ja nisam siguran ni da li mi igramo pressing uopste. 🤣

Igracemo, od ove sezone pa nadalje. Kompozicija pojacanja u napaduje tako zamisljena da mogu da igraju 1na1 uspesno ali i da trce jak presing.

Kvalitet i talenat na najvišem nivou  ali zalaganje, ozbiljnost i predanost svemu na najnižem mogućem nivou. Plata previsoka, prelazak u engleski fudbal poslije palamuđenja u francuskoj, neka hvala. Hajde da je njemu 20-21 godina pa da kažeš navikao bi se ali on gazi 30-e, što znači lagani decline koji je kod igrača ovakvog mentalnog sklopa jako brz, također kod igrača koji igraju ove krilne pozicije...

• 1 mjesec kasnije...

Zamisli dovedemo njega i Aubu, pa utakmicu počnu Auba, Neymar i Jorginho. Workrate bi toliko otišao u minus da bi nam dva Kantea trebala.

Šta mislite o ovoj opciji. Ovo bi bilo pravo američko marketing pojačanje. Jedino što bi bilo iole pozitivno je da bi njegovim dovođenjem najvjerovatnije prešli na 4 2 3 1 ili 4 3 3 mada me ne bi iznenadilo da i njega gurne na neku šklj poziciju pa da se igra sa 5 pozadi

4 hours ago, Kun Aguer0 said:

Zamisli dovedemo njega i Aubu, pa utakmicu počnu Auba, Neymar i Jorginho. Workrate bi toliko otišao u minus da bi nam dva Kantea trebala.

Nije da Jorginho nema work rate, ima on work rate, problem je radi sa pola konjske snage i sto se jedva okrene.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.