Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

Pele je uz Garrinchu vjerovatno najbolji nogometaš svih vremena.

Po mom mišljenju nije jer nije igrao u Europi. Istina na Svjetskim prvenstvima se Pele dokazao, ALI dokazao se i Miroslav Klose, pa ga nigdje u klupskom nogometu.

Reko bi moj stari:

Jebeš ove moderne igraÄe, njima treba najokruglija lopta od svih okruglih i teren poput snookerskog stola (baš je tako rekao; ne biljarskog nego snookerskog) da bi pokazali što znaju, a u moje vrijeme Pele, Vukas, Broketa i sliÄni igrali su s krpenjaÄom, a mogli su igrati i s polomljenim jajima, isto bi igrali.

Pele je uz Garrinchu vjerovatno najbolji nogometaš svih vremena.

Slazem se ali mi ide na klinac govoreci Neymaru da ne ide u Eng niti u Chelsea... Previse dize momka govoreci da je najbolji na svijetu a danas ako zelis biti najbolji fudbaler moras igrati u Evropi... Glupo je reci da je Neymar bolji od Messija...

Mozda jednoga dana bude ali to danas sigurno nije... Da on nije svoje prste upetljao mozda bi Neymar vec bio kod nas, jer kako znam i on je veoma bio zagrijan za Chelsea, kako to sada vidim, vise nismo ni mi niti on...

Pele ga je odvratio od nas sigurno, al nezna se baš za njegovu budoćnost, cijena mu je napumpana za nedokazanog igraÄa u Europi, tako da to jedino mogu platit Real,Barca i City, mogli bi i mi da idemo u neko veliko trošenje.

Gledao sam Neymara danas protiv Barcelone i mogu reći da ga ne želim vidjeti u plavom dresu nikako. Katastrofa, klasiÄno medijsko napuhavanje prosjeÄnog Brazilca, znaÄi nije se vratio po nijednu loptu u obranu, već cijelu utakmicu stoji ko drvena marija u napadu i Äeka da se momÄad namuÄi i odradi posao, te doda njemu loptu da se može zajebavat' s njom. Ganso i Borges su klasa iznad.

Gledao sam Neymara danas protiv Barcelone i mogu reći da ga ne želim vidjeti u plavom dresu nikako. Katastrofa, klasiÄno medijsko napuhavanje prosjeÄnog Brazilca, znaÄi nije se vratio po nijednu loptu u obranu, već cijelu utakmicu stoji ko drvena marija u napadu i Äeka da se momÄad namuÄi i odradi posao, te doda njemu loptu da se može zajebavat' s njom. Ganso i Borges su klasa iznad.

Kako ce nesto uraditi kada je za vrijeme utakmice dobio 3 lopte?

Sva sreca pa se Santos pretrgao sa zalaganjem, citav tim je stajao svih 90 minuta, poredani kao balvani. Ljudi puste da igraci Barcelone dodju do 16m, i tek onda kao pocnu nesto trckarati...

Neymar moze biti sve ali prosjecan Brazilac nikako.

Kako ce nesto uraditi kada je za vrijeme utakmice dobio 3 lopte?

Sva sreca pa se Santos pretrgao sa zalaganjem, citav tim je stajao svih 90 minuta, poredani kao balvani. Ljudi puste da igraci Barcelone dodju do 16m, i tek onda kao pocnu nesto trckarati...

Neymar moze biti sve ali prosjecan Brazilac nikako.

Pa mogao se vratiti na svoju polovicu jednom i pomoći svojoj momÄadi a ne igrat ko indijanac, nije nogomet više ko 70-ih da obrana igra na svojoj polovici, a da se napad ne vraća, danas se napadaÄi trebaju vraćati pomagati svojoj obrani kao što to svi veliki Äine, poput Drogbe.

Pa mogao se vratiti na svoju polovicu jednom i pomoći svojoj momÄadi a ne igrat ko indijanac, nije nogomet više ko 70-ih da obrana igra na svojoj polovici, a da se napad ne vraća, danas se napadaÄi trebaju vraćati pomagati svojoj obrani kao što to svi veliki Äine, poput Drogbe.

Pa on je bio najistureniji u napadu i jedini koji moze kod njih napraviti nesto, zato se vracao do centra... Ali znaci ti njega ne bi volio vidjeti u Chelsea-ju? Svasta, stvarno svasta.

@Dubrovcanine od mene si dobio (-) jer to sto si napisao nema apsolutno nikakve veze !

Danas je Barcelona razmontirala Santos , Neymar , Ganso , Borges i ostali nisu nista ama bas nista uradili , imao je Neymar "jedno" lijepo dodavanje (neki kao dribling,i imao je lijepu sansu)

Ja se iskreno nisam ni nadao da ce nesto uraditi protiv Barcelone jer svi znamo koliki je pritisak bio na njemu i zelja da se dokaze !

Koja ti je ovo utakmica da gledas Santos ? 1. ?

Da si gledao protiv Kashiwe bilo bi ti jasno da li je on samo prosjecan igrac !!!

A ako ides po toj logici da igrac nevalja ako odigra utakmicu lose protiv Barce onda ni :Casillas,Pepe,Raul Albiol,Benzema,Ozil,Ronaldo,Kaka,Alonso,Ramos,Higuain,Khedira .... i oni su onda prosjecni igraci jer kad je Ronaldo ili neko od nabrojanih uradio nesto protiv Barcelone , i to u prvoj utakmica protiv Barcelone ? NIKO!!!

A ako je tebi Neymar samo prosjecan Brazilac i ako je ovo medijsko napuhavanje ti bi onda mogao poceti gledati Cricket jer ako stvarno mislis to sto si napisao Fudbal nije za tebe ! ;)

@Dubrovcanine od mene si dobio (-) jer to sto si napisao nema apsolutno nikakve veze !

Danas je Barcelona razmontirala Santos , Neymar , Ganso , Borges i ostali nisu nista ama bas nista uradili , imao je Neymar "jedno" lijepo dodavanje (neki kao dribling,i imao je lijepu sansu)

Ja se iskreno nisam ni nadao da ce nesto uraditi protiv Barcelone jer svi znamo koliki je pritisak bio na njemu i zelja da se dokaze !

Da si gledao protiv Kashiwe bilo bi ti jasno da li je on samo prosjecan igrac !!!

A ako ides po toj logici da igrac nevalja ako odigra utakmicu lose protiv Barce onda ni :Casillas,Pepe,Raul Albiol,Benzema,Ozil,Ronaldo,Kaka,Alonso,Ramos,Higuain,Khedira .... i oni su onda prosjecni igraci jer kad je Ronaldo ili neko od nabrojanih uradio nesto protiv Barcelone , i to u prvoj utakmica protiv Barcelone ? NIKO!!!

A ako je tebi Neymar samo prosjecan Brazilac i ako je ovo medijsko napuhavanje ti bi onda mogao poceti gledati Cricket jer ako stvarno mislis to sto si napisao Fudbal nije za tebe ! ;)

Tako je. ;)

Svejedno, pravi napadaÄi se vraćaju u obranu. Za Neymara je npr. Angel Di Maria i dalje ono 3 klase iznad.

Nije dubro ni puno pogriješio. Ne znam što ste se toliko okomili na momka. Nas dvojica se Äesto razilazimo u mišljenjima, ali nikad nismo došli u konflikt. Zato nemate pravo tako burno reagirati. Mislim, ne govorimo mi ovdje o jednom Messiju ili Ronaldu, dakle dokazanim igraÄima, svjetskim klasama, već o mladom i talentovanom igraÄu koji još nije zaigrao pravi nogomet. ;) Brazilska liga je veoma niskog kvaliteta i na osnovu nje se ne može dobro procijeniti sposobnost igraÄa. Tek kad on doÄ‘e u Evropu (po mogućnosti u Englesku) vidjet ćemo kakvog je kova, može li igrati na vrhunskom nivou i ispuniti velika oÄekivanja.

PS. dubro, tako ti je to u Brazilu - možeš šetati 70 minuta i dobiti utakmicu glat, al zato doÄ‘u Evropljani pa te opale po ušima

Nije dubro ni puno pogriješio. Ne znam što ste se toliko okomili na momka. Nas dvojica se Äesto razilazimo u mišljenjima, ali nikad nismo došli u konflikt. Zato nemate pravo tako burno reagirati. Mislim, ne govorimo mi ovdje o jednom Messiju ili Ronaldu, dakle dokazanim igraÄima, svjetskim klasama, već o mladom i talentovanom igraÄu koji još nije zaigrao pravi nogomet. ;) Brazilska liga je veoma niskog kvaliteta i na osnovu nje se ne može dobro procijeniti sposobnost igraÄa. Tek kad on doÄ‘e u Evropu (po mogućnosti u Englesku) vidjet ćemo kakvog je kova, može li igrati na vrhunskom nivou i ispuniti velika oÄekivanja.

PS. dubro, tako ti je to u Brazilu - možeš šetati 70 minuta i dobiti utakmicu glat, al zato doÄ‘u Evropljani pa te opale po ušima

Ovo konflikt ?

Samo sam svom "drugu" objasnio kako ja gledam na Neymara....

I ja i Toni se cesto razilazimo u misljenjima ali ponekad imamo isto misljenje i tada mu uvijek kazem : tako je Dubrovcanine slazem se s tobom (ako nevjerujes samo pogledaj ovaj topic i vidjet ces da sam mu 4-5 puta rekao kako je apsolutno upravu, ali kada nije kao sto je sada i kao sto je pricao sa Mandzukica :D onda mu uvijek kazem kako ja na to gledam i razmijenimo par rijeci) ;)

Ovo po meni nije konflikt nego obicno vidjedje situacije iz dva razlicita ugla ! ;) B)

Ni stobom se ne bih slozio da se u Brazilu mogu tako lako dobiti utakmice , kazes za Santos da tako dobija utakmice a na sredini tabele su (10. od 20. ekipa ) ! :) Tako da nije Brazilska liga toliko losa :)

Ma Neymar je dobar igrac ali istina je da je previse prenapuhan (za svoje godine)... Drago mi je da je Messi dokazao Peleu ko je najbolji igrac na svijetu i da to nije njegov mezimac Neymar... A sto se tice danjasnje utakmice, ja sam gledao nekih 30-35 minuta i jedva sam vidio ko brani u Barci (bilo mi dosadno gledati kako samo oni igraju). Tesko je igrati protiv Barce svakom timu a kamo li Santosu.. Barca na svakoj poziciji ima jednog igraca koji je svjetska klasa dok Santos nema.. Tako da je Neymar bio solidan, imao jednu priliku za go (sto sam ja vidio) ali steta nije ju iskoristio..

Momku je tek 18, ima za njega mjesta za napretka samo treba da dodje u Evropu...

Covjek je talenat, wonderkid bez sumnje...

Ja bih ga volio vidjeti u Chelsea...

I mislim da gdje god da ode, oni ce prodajom dresova vratiti ulozene pare.. Mediji ga vole, ljubitelji fudbala ga vole...

Nisu novinari, Pele je njega uzdigo i stvorio mu pritisak sad veliki. Nije to dobro za mladog igraÄa, koji je tako reći tek poÄeo igrati ozbiljno fudbal, da ga dižeÅ¡ u nebesa i govoriÅ¡ da je bolji od Messija i takve priÄe.

Prenaglio je Pele, a nažalost Neymar ga sluša.

Koliko je utakmica uopće završila? Ugasio sam Äim sam vidio kako ih kantaju..nema Santos tu kvalitetu za nositi se s jakim europskim timovima.

Samo 4:0 za Barcu. Mada moglo je bitti i 12.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.