Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

[quote name='Caeruleus' timestamp='1327064862' post='19044']
Upravo to, najveći statističar kojeg sam upoznao online...Čovjek voli sve da mu je poredano od A do Ž, složeno, klasificirano i sistematizirano.
[/quote]
suprotnost od mene
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327064862' post='19044']Upravo to, najveći statističar kojeg sam upoznao online...Čovjek voli sve da mu je poredano od A do Ž, složeno, klasificirano i sistematizirano.[/quote]

Stvarno za pohvalu. ;)
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1327764426' post='21052']
Glad to hear that :P
[/quote]

Da, naš Mata sve mjeri u postotcima, kad poÄ‘e na WC kaže: 99% da ću napraviti sranje.

Ali da ne idemo u offtopic. B)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326586973' post='17356']

Iako ne smatram Hazarda tolikim kvalitetom kao većina vas, on je i dalje razina iznad Neymara.
[/quote]

Cisto informativno, ko je za tebe veci kvalitet i potencijal od ove dvojice? Bas me zanima?
[quote name='Adis988' timestamp='1327852215' post='21350']

Cisto informativno, ko je za tebe veci kvalitet i potencijal od ove dvojice? Bas me zanima?
[/quote]

Misliš konkretno na toj poziciji ili na sve igrače koji su u njihovim godinama sad?

Ako misliš poziciono, onda Gotze, Hulk, Hamšik, Pato, Silva, Ozil, Di Maria, Young..i to su samo neki od njih.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327853482' post='21368'] Misliš konkretno na toj poziciji ili na sve igrače koji su u njihovim godinama sad? Ako misliš poziciono, onda Gotze, Hulk, Hamšik, Pato, Silva, Ozil, Di Maria, Young..i to su samo neki od njih.[/quote]

Pa bolje da si stavio po godinama nego poziciono jer si onda tu mogao staviti i C.Ronalda, Sancheza, Nanija itd.. Pitao sam te za potencijal a neki su tu vec i zreli igraci.. A.Young ima 26 godina, Silva 26, Hulk 25, Hamsik 24, Di Maria 24...

Jedini kojeg mozes porediti sa njima je Gotze jer su po godinama slicni igraci.. Da sad ne govorim da je Neymar napadac koji moze igrati i lijevo i desno a jedinog takvog igraca si naveo Pata sa staklenim nogama... Hulk, znamo da igra po desnoj strani, desnog napadaca, krila ili kako vec hoces...
  • 2 sedmice kasnije...
Prije sam ga volio, ali mi više dosadile one njegove špekulacije, volio bi u barcu pa u real, ali želja mi je u Chelsea. Ma momak ba dosadio si i Bogu i narodu !
A taman sam se prestao nadati njegovom dolasku kad ovo...

http://svijetfudbala1.blogspot.com/2012/02/neymar-zelim-u-chelsea.html
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329725088' post='28194']ako on dodje imas gajbu piva od mene ;)[/quote]

*urac ce on doci !!!
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329769237' post='28412']pogledajte autora teksta :D :D[/quote]
Hahahhahahahahahah . Nas forumas :D :) :D :)
  • 2 sedmice kasnije...
Sinoc je bio dobar protiv BiH i pokazao je zasto je toliko trazen.. Momak me odusevio, svaki njegov dodir s loptom je smisljen, kada krene 1 na 1 je nezaustavljiv. Dribling mu je idealan.. Momak je definitivno buduca zvijezda...

Volio bih ga vdjeti u Chelseau, definitivno..
Svejedno ce zavrsiti u Spaniji...
cuj preslab je , pa i aguero je malehan i cojk bi reko slab al momak razvaljuje i ovo ce bit igracina nema sumnje al dabogda da ce nama doc :(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.