Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Neymar (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 634
  • Pregledi 47,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sterling Nejmar po krilima zamisli kakav ce to biti scenski nastup u 16.  Pa kad krene ta kruzna taktika popadaju svi od smeha i eto nam sanse za gol!     

• Fali još Ronaldo a već smo se povezivali i sa njim.

• A pa sa njim je vec ozbiljan ansambl. Bila bi divna pozorisna turneja. 

[quote name='ADiS' timestamp='1334688516' post='41597']Po tvom, i Ramiresa se moramo rijesiti... Pff[/quote]

Ramires nije napuhano umišljeno dijete, već je odličan nogometaš koji se svakim kolom pokazuje u sve boljem svjetlu.
za ovog klinca bi morao iskeširati više od 50 milijuna eura, a niko ti ne garantira da bi mogao nekog kurca u engleskoj ili da nebi počeo tulumarit pošto se iz aviona vidi da je mali umišljeni šoumen
Pa za kojeg se igraca moze garantovati? Svaki igrac predstvalja rizik. To smo mi vec iskusili, a mislili smo da ce i Torres i Schevchenko razvaljivati.. Ako je Neymar soumen ne mora to znaciti da nece bii dobar igrac i da se nece snaci u Engleskoj. Sjecam se kad je C.Ronaldo dosao u Man.Utd, bio je vrlo slicnog ponasanja ali sve se to da srediti kada se malo odraste i kada imas cilj da postanes najbolji igrac na svijetu. I Neymaru je to cilj...

Ne znam kako unaprijed mozes osudjivati igrace. De mi navedi jednu gresku, blamazu, scenu nazovi kako hoces, koju je Neymar uradio van terena...
[quote name='ADiS' timestamp='1334696789' post='41627']Ne znam kako unaprijed mozes osudjivati igrace. De mi navedi jednu gresku, blamazu, scenu nazovi kako hoces, koju je Neymar uradio van terena...[/quote]

neznam za to, ali njegov katakter je vidljiv na daleko

uostalom, nema smisla razgovarati o njemu u kontekstu dovođenja u Chelsea, jer od toga 100 posto ništa neće biti
on ide u Real ili farcelonu i tu je kraj priče

i moram napomenuti da igrače koji sebe stavljaju ispred cijelog tima i kluba (kakav je očigledno Neymar) ne želim vidjeti u Chelsea, ma kolko god dobri oni bili
  • 2 sedmice kasnije...
Hattrick Neymara protiv Sao Pauloa, uzivao sam u utakmici i njegovim potezima a i Lucasovim na drugoj strani, nisu daba 2 najistknutija brazilska talenta.
[quote name='Elao' timestamp='1335732909' post='44447']
Hattrick Neymara protiv Sao Pauloa, uzivao sam u utakmici i njegovim potezima a i Lucasovim na drugoj strani, nisu daba 2 najistknutija brazilska talenta.
[/quote]
Uz Gansa .
Meni ovaj neymar postao jedan od mrzih igraca. Digla se prevelika prica oko njega + ovi spanski navijaci ( barce, rm-a ). Uff a prije mi se svidjao ( kao fudbaler ) .
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www.youtube.com/watch?v=cSFCrEAnIBA"]http://www.youtube.com/watch?v=cSFCrEAnIBA[/url]

Dva sjajna poteza i onda simuliranje nakon toga, i to kad je loptu izgubio..pffff :rolleyes:
  • 2 sedmice kasnije...
Ma nije nam ni bio potreban, bar za pare koje su trazili. Ni on ni Moura nisu vrijedni tih basnoslovnih brojki koje se spominju uz njihova imena. Druga stvar, igrao je samo u brazilskoj ligi i vrag bi ga znao kako bi se prilagodio Premiershipu.
Meni je Moura dosta bolji igrač od njega, samo što je manje reklamiran. Neymar je toliko otišao u nebesa, tako da ce njega slava vrlo brzo pukniti u glavu, dok Moura nije takav tip igraca, on samo šuti i radi svoj posao, sjajan decko.
  • 2 sedmice kasnije...
Vredi i duplo para od navedenog.Bice najbolji igrac sveta za 3-4 godine,videcete.Nazalost,zavrsice u Farseloni ili Realu,nikad nece doci kod nas.
Ja ovakve igrače Lipicanere ne bi volio vidjet u Chelsea pa makar da je bolji 100x od Messia i Ronalda, prije bi uložio pare za Mouru, zato sto je momak opušten i nije uzdignut.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.